Jump to content

Warframeler

Recommended Posts

Ash : 

Ash, dövüşmeye daha sinsi bir yaklaşım arayan oyuncular için mükemmel bir silahtır. Öldürücü beceriler, deliliğin güçleri ile tamamlanır.

Ember :

Ember, hafif silahlı hedefler için bir kabustur. Ember, şaşırtıcı kalabalık-kontrollü olasılıkları açarak havayı süper bir şekilde ısıtır.

Excalibur :

Mükemmel Warframe Eğitimi: Excalibur uyumu oyuncuların, dengelenmiş yetenek setleri ile Warframe gücünü keşfetmelerine olanak sağlamaktadır.

Frost :

Etraftaki nem ve buharı kanalize ederek, Frost zorlu savunmalar ve sıfırın altındaki koşullarda ölümcül saldırılar oluşturur.

Loki :

Gelişmiş oyuncular tarafından arzu edilen Loki, yeniden şekillendirme becerilerinin bir yelpazesini sunmaktadır.Loki'nin sahip olduğu güçleri sayesinde anormallikler ile oyuncuların savaş alanını manipüle etmesine olanak sağlamaktadır.

Mag :

Etraftaki manyetik enerjinin tam kontrolü ile Mag, düşman manipülasyonunda bir uzmandır. Alışıla gelmedik yollardan ağır hasarlarla başa çıkmak isteyen oyuncular için Mag, mükemmel bir seçimdir.

Nyx :

Aklı kontrol eder ve fiziksel saldırılar Nyx'i oldukça tehlikeli bir düşman kılar. Düşman bilincine ulaşma yeteneği ve düşmanın davranışlarını yönlendirme yeteneği sayesinde, herhangi bir savaşsın gidişatını tersine çevirebilir.

Rhino :

Rhino, tüm Warfarmelerin en ağır olanıdır. Sahip olduğu güç, ürkütücü savunma güçleri ile tahrip edici saldırgan atakların bir karışımını kombine etmesine olanak sağlamaktadır.

Trinity : 

Trinity, destekleyici bir güç arayan oyuncular için mükemmel bir seçimdir. İyileştirici teknolojilere sahip Tenno'ya karşı birçok tuhaflık üst üste geldiği zaman, Warframeler Trinity'i muhteşem bir dengeleyici kılarlar.

Volt : 

Volt, elektrikli unsurları yaratabilir ve bunları kullanabilir. Bu, oynamak için alternatif bir silah arayan oyuncular için mükemmel bir yüksek hasarlı Warfame'dir.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Merhaba ben Bir Karakter aldım arkadaşlara sordum otomatik geliyor dedi ancak hala temel karakterle geziyorum yardımcı olurmusunuz ?

Aldığınız ürün BluePrint(Mavi Resim) olabilir. BluePrint bir silahı , warframe i veya herhangi bir eşyayı yapmanız için gereken ana parçadır. Bunları oyun içerisinden düşürebileceğiniz gibi Market bölümünden de elde edebilirsiniz. Elinizdeki BluePrint parçasını Foundry(Atölye) kısmından görebilirsiniz. Hemen yanında bu BluePrint'in tamamlanması için gerekli materyalleri göreceksiniz. O materyalleri oyun içerisinde oynayarak veya marketten satın alarak elde edip sağ tarafından bulunan BUILD e basarak istediğin ürünü belli bir süre içerisinde tamamlayıp kullanabilirsin.