Jump to content

Gruplar


Recommended Posts

GRUPLAR :

 

Grinner :

Sayıca fazla olan Grineerler, alçak imparatorluklarını Yer Yüzünden güneş sisteminin tüm sektörlerine genişletmektedirler. Grineerler klonlama teknolojisini yeniden keşfettikleri zaman, tam sayılarla Yer Yüzünün kontrolüne el koydular. Sahip oldukları gücün zirvesinde olabilmelerine karşın, Grineer ordusu vücut olarak bir çöküş içerisindedir ve özellikleri sürekli klonlamanın bir sonucu olarak gittikçe ilkelleşmektedir. Bunun yanı sıra Grineerler, teknolojiyi genetik bozulmalarının bir desteği gibi kullanmaya zorlanırlar. Tennolara karşı sergilenen nefret ve ayrımcılığın bir ideolojisi, kaçınılmaz çözülmeyi dikkate alarak Grinnerleri ileri götürmeye devam etmektedir.

Corpus :

Corpuslar, Güneş Raylarının ticari rotalarını elinde bulunduran ve işleten insanların ilk egemen işbirlikçileridir. Diğerleri tarafından nadiren görünürler ve onlara hizmet eden robot vekilleri daha iyi bilinmektedir. Corpusların sosyal yapısının, Eski Dünya’dan antik ticari loncalarını yansıttığı söylenmektedir. Üretim metotları, kısmı olarak teknoloji ritüeller ile harmanlamaktadır çünkü kullandıkları antik Orokin materyalleri, onlar için gizemlidir. Güneş sistemi vasıtası ile akan ürünlerin, tüm tedarik zincirini kontrol etmektedirler. Corpuslar, Orokin eselerine herhangi bir bedelle kar için sömürülecek olan bir kaynak gibi bakmaktadır.

Tenno :

Tenno’lar, Yeryüzü üzerindeki Orokin çağından bu yana kayıp olan savaşçıların antik ve mistik medeniyetlerinin atalarıdır. Dondurucu bölmelerinde yüzyıllardır saklanmış olan Tenno’lar şimdi, yeni bir savaşa, dövüşmeye ve de Orokin tarafından yaratılan Warframelerin yegane hamilleri olarak muhalif bölünmelere karşı koymaya uyandılar. Tenno hatıraları zamanla solmuş olmalarına rağmen, silahlarının, kılıçlarının ve ekzo-zırhlarının ustalığı hala solmadı. Hikayenin bölümleri, disiplin ve de cesaretin Tenno değerlerinin temel taşları olduğunu önermektedir: bu, günümüzde de doğru mudur? Tennolar, aşikar olmadıkları bir dünyadan yeniden birleşiyorlar. Biri, bunaltıcı bir rejime karşı gücünü inşa den asil bir savaşçı görür. Diğer ise, refah için Warframe üstünlüğünü sömüren bir fırsatçı paralı asker görür. Geleceklerine bakmaksızın Tennolar, sadece birbirilerine sadık kalarak ortak bir düşmana karşı birlik olurlar.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...