durmaPay Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 Enemy Radar : Belirli bir alanda düşman kırmızı nokta olarak mini haritada görünür. Energy Siphon : Her 2 saniyede bir tüm ekip üyelerinin enerjisini yeniler. Physique : Tüm ekibin maximum sağlığını %5 arttırır. Pistol Scavenger : Düşmanlar,sandıklar,konteynırlar daha çok tabanca mermisi bırakır. Rejuvenation : Her 2 saniyede bir tüm ekip üyelerinin sağlığını yeniler.Rejenerasyona başlamak için 10 saniye boyunca hiçbir zarar alınmamalıdır. Rifle Amp : Tüm birincil silahların hasarını arttırır. Rifle Scavenger : Düşmanlar, sandıklar, cesetler veya konteynırlar daha fazla tüfek mermisi bırakır. Shotgun Scavenger : Düşmanlar, sandıklar, cesetler veya konteynırlar daha fazla pompalı mermisi bırakır. Sniper Scavenger : Düşmanlar, sandıklar, cesetler veya konteynırlar daha fazla sniper mermisi bırakır. Stell Charge : Yakın dövüş silahlarının hasarını %10 arttırır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICaspjaNI Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 ben paris ve dual vastos blueprint silahlarını aldım ama takamıyorum, nasıl yapacağım söyler misin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
durmaPay Posted September 6, 2013 Author Share Posted September 6, 2013 Aldığınız ürün BluePrint olabilir. BluePrint bir silahı , warframe i veya herhangi bir eşyayı yapmanız için gereken ana parçadır. Bunları oyun içerisinden düşürebileceğiniz gibi Market bölümünden de elde edebilirsiniz. Elinizdeki BluePrint parçasını Foundry kısmından görebilirsiniz. Hemen yanında bu BluePrint'in tamamlanması için gerekli materyalleri göreceksiniz. O materyalleri oyun içerisinde oynayarak veya marketten satın alarak elde edip sağ tarafından bulunan BUILD e basarak istediğin ürünü belli bir süre içerisinde tamamlayıp kullanabilirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICaspjaNI Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 yani gereken malzemeleri toplamam ya da satın almam gerekiyor, peki bunlara hiç gerek kalmadan direk silah alma var mı ve de bu satın aldığım silahlar sınırsız dimi, yani belli bir saat için değil. Çünkü ben bunları market kısmından aldım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turkiye Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Evet sınırsıdır Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICaspjaNI Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts