Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

(XB1)ssppiikkeeyy

XB1 Stuck On Login Screen Post U23 Update

Recommended Posts

everytime i boot up warframe lately after it check for updates and i press A it just show the warframe logo with the black background and stops there i dont even get to the login screen.

 

been doing this the last 2 days and been trying to get on to get my stuff from lotus anyone got a quick fix for this?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here can’t play, even after uninstalled and reinstall still black screen on Warframe logo, I’ve cleared the reserved data also hard reset console and still nothing -.- is their any update for this? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Found a fix atleast for me.  Still having same issue but if you go to setting for xbox and full shutdown the xbox then turn it back on it'll work. Well did for me atleast. But you'll have same issue next time you play if you don't full shutdown once your done. Hope this helps 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/17/2017 at 5:31 PM, (Xbox One)TurkBurglar said:

Found a fix atleast for me.  Still having same issue but if you go to setting for xbox and full shutdown the xbox then turn it back on it'll work. Well did for me atleast. But you'll have same issue next time you play if you don't full shutdown once your done. Hope this helps 

Still doesn’t work for me after doing this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Happening to me as well. Tried reinstalling and the suggested full shutdown option to no effect. Hard reset hasn't helped either. Been this way for 3 days now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I was able to get in yesterday but trying again today, I'm getting stuck on the logo screen again. So annoying.

 

What I did find is that if the intro video freezes then you won't be able to get past the logo screen. If it plays, you can get in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i had one of the warframe de help me directly by messaging a complaint on the website... it was handled after one day of me having the issue... ever since he handled it i haven't had any problems... i recommend trying to contact them through a complaint file, it will get handled in the order of the complaints they get... so be sure to check the complaint u filed often to get it fixed soon as possible..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've seen posts going years back and have tried all the "fixes". I've unplugged every cable, deleted synced saves from console and cloud, reset the console. At least one person on my friends list is having the issue others seem to be playing just fine. In all the posts I've seen nothing from DE. I've just spent a boatload of money on this game and now torment is out and I'd like to grind for an argon scope!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been all through Microsoft support. Even reset my console to factory settings. About every few hours I get to play a match then it boots me saying I need an update. But there are no updates. And I get the whole check info bs again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, (Xbox One)Holy Divers tri said:

I'm having the same problem DE mind doing something about this

They're probably all on holiday. Not that they have given any offical response to the countless other posts I've read on this subject.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well day three of this bs. It sucks all my boosters are going to waste. Would be pretty dope if DE gave me more as well as a argon scope and maiming strike.

 

Randomly let me back on this evening. A Christmas miracle! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...