Jump to content

Gamescom 2013 (Köln) Almanya.


Makaveli61
 Share

Recommended Posts

Iyi Aksamla Arkadaslar, Yarin eger Allah nasip ederse Gamescom da bu harika oyun Warframe Yapicilarlan bulusacam. Cok sorularim olacak tabiki Warframe üstüne. Resimler Reportajlar eger tabiki DE liler müsade ederse buraya aktarmaya düsnüyorum. Herkese Hayirli Geceler.

Edited by Makaveli61
Link to comment
Share on other sites

Günaydinlar!

vallaha gamescom´a gitmek cok güzeldi. Sabah saat 7´de yolandim.

yaklasik 2 saat icere girmeye gayret göstermek sorunda kaldim, simdik warframe nerede oldugunu da bulmak vardi. 8 sektör´de b60 numarali Kasabda yaziyordu Forumda. Tam yaklasdigimda bi sag etrafima baktimda Rebecca duruyordu Karsimda Güler Yüzlüsünlen xD.

cok heycanladim, dizlerim titremeye baslamisti. Malesef ingilisce biraz kötüdür; almanyaya Hosgeldiniz nasilsiniz öyle gibi seyler söylemistik.

Sheldon saaten bana yan bakiyordu gectim onun yanina, onda biraz heycanim gitmisti,muahbet edebilmistik sordum ki ona timo kimdir diye, simdiye kadar De_Timo gözükmemisti Livestream´de. sheldon izah etmisiti, onun yanina gectim gercek adimi söyleyince kim benim bu forumda oldugumu bilmisti. cok gururlandim. baya sohbet etim. De_Timo Alman olmasina göre öyle de en konustugum devlerden birisiydi o!

Tabiki ilk olarak Resim Cektirdim, malesef Steve Buisness Room  baska bir yerde.

Gitmeye Vakit fark etim ki De_Steve Resimim yok, tabiki gectim gene Waframe bulundu yere Steve duruyordu karsimda. Cok sirin ,sakaci bir insan

ayricada cevresini iyi kolluyan bir insanlik yapisini gördum. En güzel posu o verdi. Malesef Format promblemiyle karsi karsiya kaldim Resimleri suan yükliyemiyorum, iciabina göre aktarmaya calisacam.

Kücük bir Video da yapimda suan.

Kendi acimdan bu Insanlarlan tanismaya cok sevk verdi ve ayrica Warframe niye bu kadar iyi oyun oldugunu kendi aralarinda calismalari ve uzlasma fikir birligi ve ayni bir cati altinda bu kadar menfaatli olmalidir bence.

 

Cok Tesekkür ederim Digital Extreme gamescom´a geldikleri icin.

Issallah senye genede hep beraber bulusuruz.

 

Hayirli Günler dilerim herkese.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...