Jump to content

Açık Beta Kuralları


durmaPay
 Share

Recommended Posts

Warframe oynamaya başlamadan önce aşağıdaki kuralları okumu ve kabul etmiş olursunuz.

Açık Beta Testi gönüllü oyuncu esasına dayanır. Warframe’i geliştirmek için bize oynayarak bir çok katkıda bulunursunuz ve bu sayede her gün dahada iyiye doğru yol alırız. Warframe’i test etmek kendi sorumluluğunuzdadır; Digital Extremes ister fiziksel olsun ister dijital olsun sizin zararlarınıza ilişkin hiçbir sorumluluğu üstlenmez.

 

1. Warframe hesabınızı paylaşamaz, satamaz, transfer edemez, devredemez, ya da kimseye bağışlayamazsınız. Eğer gizliliğin ihlal edildiğine dair şüphe ya da kanıt ortaya çıkarsa hesabınız silinebilir.

2. Digital Extremes Warframe oyununun tüm yönlerine sahiptir. Oluşturulmuş hiçbir içerik, silahlar, isimler, hesaplar, ya da oyun içindeki unsurların hiçbirisi hesap sahibine ait değildir. Siz ve Warframe arasındaki oyun lisansı sınırlıdır ve size Açık Beta ya da Oyun için hiçbir mülkiyet hakkı vermez.

3. Topluluk davranışı bizim için son derece önemlidir. Topluluğumuzun mümkün olan en iyi Warframe tecrübesini edinmesini temin etmek istiyoruz bu da Oyuna bağlı olduğu kadar size de bağlıdır. Saygılı olmayı, kurallara uymayı, dürüstçe oynamayı ve nazik olmayı kabul etmelisiniz. Forumlardaki topluluk kuralları için Davranış Kurallarımızı okuyunuz. Özetle: iyi bir kişi olunuz.

 

4. Açık Beta sık sık ve belki de haber vermeksizin değişiklik yapacaktır. Silahlar, Warframe’ler ve oyunun tüm özellikleri her gün kadar sık sık değişebilir. Oyunu başlattığınızda sizi bu değişikliklerden haberdar edeceğiz. Bu kurallara uyarak güncellemeye rıza gösterdiğinizi açıklarsınız.

 

5. Açık Beta test süresindeki her hangi bir zamanda Açık Beta’da geçirdiğiniz esnadaki birikimleriniz ya da başarılarınızın herhangi birisi çıkarılabilir ya da sıfırlanabilir. Oyun kullanıcılara açık hale geldiğinde, her oyuncu acemi statüsüne geri döndürülebilir.

6. Açık Beta Testi esnasında resmi Warframe oyun içi para birimi olan Platium satın alma fırsatına sahip olacaksınız; Platinum oyundaki unsurları satın almada kullanılabilir. Oyuncu tabanını sıfırlamamız durumunda (Açık Beta’dan sonra ya da bunun dışında) Platinum bakiyenizi önceden satın alınan toplam miktara getireceğiz.

7.  Digital Extremes tarafından sağlanan hizmetlere itirazınız olursa, bizimle resmi olmayan özel bir ihtilaf çözümlenmesini takip edebilirsiniz. İhtilaf çözümlenmesi sürecine ilişkin ayrıntılar için Son Kullanıcı Lisans Anlaşması’na bakınız.

8. Digital Extremes herhangi bir zamanda ve herhangi bir nedenle tüm hesabınızı sonlandırma haklarını saklı tutar. Herhangi bir sebeple hesabınız silinirse yukarıda belirtilen resmi olmayan süreç aracılığıyla buna itiraz edebilirsiniz.

8. Açık Beta Test esnasında bakım için hizmeti ya da Warframe Web Sitesini kesintiye uğratabilme hakkına sahibiz, bu anlaşmayı kabul ederek Oyunun, Web Sitesinin ve hesabınızın her zaman erişilebilir olmayabileceğini kabul edersiniz.

9.  Lütfen bu anlaşmanın değiştirilmeye müsait olduğunu biliniz. Eğer oyunu ya da Web Sitesini kullanmaya devam ederseniz bu tür değişiklikleri kabul ettiğiniz var sayılacaktır.

10.  Sizin rolünüzün oyuna yardımcı olduğunu fakat kritik ya da hayati olmadığını; gönüllü katılımınız karşılığında hiçbir mülkiyet ya da hak salahiyetinizin olmadığını kabul edersiniz.

Sonuç olarak ve kesinleştirmek için, Açık Beta test edicisi olarak yalnızca Oyunu değerlendirmek ve hataları tespit etmek amaçları için Oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. Bu anlaşmadaki ya da Web Sitesindeki hiçbir şey Oyun ya da burada karşılaştığınız içerik bakımından size hiçbir hak ya da imtiyaz sağlayarak YAPILANDIRILAMAZ.  Oyun “olduğu gibi”, “halihazırda” temelinde test edilmek üzere sağlanır ve Digital Extremes size direk ya da dolaylı olarak hiçbir garanti vermez.

 

Oyunu oynamanın kendi sorumluluğunuzda olduğunu, Oyunun bilinen ya da bilinmeyen sistem hatalarını içerebileceğini bildiğinizi ve Oyun bakımından Digital Extremes’in size karşı hiçbir yükümlülüğünün olmadığını, bu tür oyunları size gelecekte ücretsiz olarak sağlama zorunluluğu da dahil olmak ancak bununla sınırlı olmamak üzere anlar ve kabul edersiniz.

 

Bu kuralların daha ayrıntılı tanımlarına Oyunu oynayarak ya da Warframe Web Sitesini kullanarak da kabul ettiğiniz Son Kullanıcı Lisans Anlaşması, Kullanım Şartları ve Gizlilik Politikası’ndan ulaşılabilir.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...