Jump to content
[DE]Megan

The Sacrifice: Hotfix 23.2.1

Recommended Posts

6 hours ago, _NeFeroN_ said:

DE try to find solution to Fix game freezing with black screen and sound on background. Happens only on Dx10. 😫 And Icarius Syndana is broken again. Animation is missing and syndana looks flat.

DX11 too

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, MineSmasher133 said:

you can see on the screenshot that I collected all the xp from the nodes, so the counter still seems to have kept "proper" track of the completion of each an every node, I just don't know why the solar map counter isn't updated properly with that

 

I was stuck at 128/129 even with full xp, had to randomly just complete some again to figure out which it was.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2018-08-04 at 7:53 PM, kfxsti said:

Anyone else getting odd GPU usage? Have tried the latest two drivers from Nvidia. Uninstalled MSI afterburner, ddu'd the GPU drivers. Fresh installed them. Fans want to spool up on the cards at 30-40% usage but the temps want to climb. Hasn't done this until the last two hotfixes. I'm running 2 1080s, tried with SLI and without. Even tried separate cards. Tried at my native 1440p 120hz , 1080p 120hz , gsync enabled, disabled Same issue. And it doesn't matter where at in the game. I could be on my landing craft, a planet, cetus . And Warframe is the only game it does this on. And this is a fairly fresh install of windows- I format and reinstall about every 1-3 months. 

GPU usage seems the normal 30-40% CPU usage is normal - depending on location of course lol even removed the oveclock from my 8700k- tried different overclocks, 4.4-5.0ghz . CPU temps are cool as normal 48-54c maxed. 

Been happening to people since the Particle update. There seems to be no constant between any of us who have had issues. I've submitted log files more than once and I don't know exactly what's happening behind the scenes because I go around and around with Support only for them to ask me to send log files again as though I hadn't before. I've just accepted that DE wonked up their code and stable FPS isn't going to be a thing again anytime soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since a few days ago I am getting a glitch when killing grineers in PoE. The zone on the screen where they are becomes pixelated pitch black. Also when doing a bounty the counter of the part of the mission will get stuck mostly in the first part (i.e. 1/5) and other info like the time remaining for the mission to end etc will not appear. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

my friends say that Fortuna update is suppose to be this week can u please give us a set date like august 28 to September 7

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, True_Naeblis said:

Been happening to people since the Particle update. There seems to be no constant between any of us who have had issues. I've submitted log files more than once and I don't know exactly what's happening behind the scenes because I go around and around with Support only for them to ask me to send log files again as though I hadn't before. I've just accepted that DE wonked up their code and stable FPS isn't going to be a thing again anytime soon.

8600k, 1060, max settings, locked to 120fps. Guess what I get? 120fps constantly, regardless of how much is happening on screen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

WHY does it keep crashing to desktop after which sound and game goes on as normal without being able to maximize again and you have to Alt+F4 ?!! WHY?! It didn't do that before your last   SHI77Y   "fix"!!!

Edited by Zirazel

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, MrMysticalPotato said:

8600k, 1060, max settings, locked to 120fps. Guess what I get? 120fps constantly, regardless of how much is happening on screen.

Setting a voltage curve for my 1080s in Msi afterburner helped a bit . 1hour plus infested survival until my frames dip into the 90s now.but I'm with @True_Naeblis this didn't start until here recently and Warframe is the only game I have to set the curve for to keep my fans from wanting to suck the bottom cover of my Clevo P870tm1-g inside out lol. And as for a constant 120fps no matter what is on the screen would be subjective to how long you stay in a particular mission. I've tested that across 3 other machines including my main which is the p870 with a delidded 8700k at 5ghz two 1080s, and the memory running at 3000mhz @ 1440p 120fps lol.  if you for sure want to see frames tank like a lead brick,  jump on a high lvl dark sector survival for over an hour lol. Especially with particles set to ludacrious - kick back and watch the fps drop so hard after a Nova primes the room that your neighbor calls the cops because the frame tanking sounds like motar shells dropping in your backyard each time a enemy explodes lol

 

Edited by kfxsti

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, kfxsti said:

Setting a voltage curve for my 1080s in Msi afterburner helped a bit . 1hour plus infested survival until my frames dip into the 90s now.but I'm with @True_Naeblis this didn't start until here recently and Warframe is the only game I have to set the curve for to keep my fans from wanting to suck the bottom cover of my Clevo P870tm1-g inside out lol. And as for a constant 120fps no matter what is on the screen would be subjective to how long you stay in a particular mission. I've tested that across 3 other machines including my main which is the p870 with a delidded 8700k at 5ghz two 1080s, and the memory running at 3000mhz @ 1440p 120fps lol.  if you for sure want to see frames tank like a lead brick,  jump on a high lvl dark sector survival for over an hour lol. Especially with particles set to ludacrious - kick back and watch the fps drop so hard after a Nova primes the room that your neighbor calls the cops because the frame tanking sounds like motar shells dropping in your backyard each time a enemy explodes lol

 

I have particles set to ludicrous ( I did say MAX settings and I meant it) and do not see any frame drops, ever. I can have the game open for 12 hours, still no FPS drops. Also, 120fps all the time is not subjective, it is fact. I can stay as long as I want in a mission, and there can be hundreds of enemies and still no drops. The worst FPS i ever saw was during a sortie where there were so many infested you couldn't see, on a very small map, and I was getting 85fps. Otherwise, no, it never drops.

 

I am very skilled at optimising my PC however, and have 20+yrs experience doing so for games. I get what you're saying, however it does not matter what frames/abilities/enemies are on my screen, like I said, it's 120fps all the time. Sounds like you have some issues you need to sort, crap in background etc. I run a very minimalist OS. Subjective is not the word you are looking for I believe, since that pertains to something such as beauty, which is opinion.  I have stayed in high level dark sector missions for over an hour and have not experienced the issue you are experiencing. Sorry.

I also use a set fan curve (which is not voltage btw, if you're speaking of increased voltage on a 10 series, I have to inform you, you should not do that, 10 series cards don't see any performance increase or stability with increased voltage) with MSI Afterburner, fans never have to go over 70% and temps stay at 60C. I have 3x140mm fans and 1x120mm fan and a Phanteks P300 case. Cooling is sufficient and quiet.  

I get that it might not please you that someone with a 1060 is getting better performance than you but there it is. FYI my 8600k is OC'd to 4.8ghz @1.265v 

 

8 hours ago, Zirazel said:

WHY does it keep crashing to desktop after which sound and game goes on as normal without being able to maximize again and you have to Alt+F4 ?!! WHY?! It didn't do that before your last   SHI77Y   "fix"!!!

Sounds like an Issue on your end. I've got over 600 hours now and the game has not crashed even once. It's very stable.

Edited by MrMysticalPotato
  • Satisfied 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

New missing stuff for u ... i did 5 times the Umbra quest for the mandrachord, found the 1st on the 1st missione of this quest. I continued with searching and restarting the 1st misssion till i get the 2nd mandrachord, but nope nothing comes after 12 restarts. then i tryed it with an lootdetectormod and still nothing :(! i Finish the quest now the 6 th time and nothing on map maybe u push it in -.-! want the music for my ship so bad but the dead scene is so annoying after few times.

 

IF anyone found the 2nd 3rd and 4 th one pls answer on this...

Edited by xXPeGaSuSXx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just a reminder, to keep things civilized, folks.

Having a discussion about issues is fine, but they should never degrade to personal attacks or insults.

Keep it clean, keep it civil, please.

-SB

  • Woah 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...