Jump to content

FaithlessWarrior

PC Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FaithlessWarrior

  1. On 24.08.2016 at 1:57 AM, gerg1 said:

    5 tl üyelik için istediğinizide yazsaydınız keşke

     

    Bu basit bir clan değil. Website, team speak, telefon uygulaması vs. hizmeti sunuluyor ve bu hizmetlerin belli bir maliyeti var. Böylesine güzel bir dostluk ortamında "5 tl"'nin lafını yapıyorsan zaten Raw Steel'de işin yok.

  2. Oyunda yeni isen rhino yapmanı tavsiye ederim. Valkyr'nin skillerini kavrayamayabilirsin ayrıca tam kapasite kullanabilmen için güzel bi buildin olması lazım. Sağlam bir hysteria build yapmak içinde birçok moda ihtiyacın var ve bunlar oyunda yeni isen elde edemeyeciğin modlar. Ama rhino öyle değil, basit mekaniklere sahip sağlam ve güvenilir bir warframe. Öyle çok sağlam modlar dizmenede gerek yok iron skin basar istediğin göreve girersin. Oyunu biraz öğrendikten sonrada diğer warframeleri denersin.

  3. Evet beyler öncelikle herkese merhaba. Başlıktada belirttiğim gibi prime ekipman arıyorum.

    -Rhino, loki, frost, nova prime

    -Soma, boar, burston, braton prime

    -Lex, vasto, akbronco prime

    -Schindo, orthos, reaper, dakra, fang prime

    -Wyrm prime

    -Tüfek için multishot modu, Warframe için güç yeterliliği güç süresi güç mesafesi ve güç etkinliği modları, aura modları, meele weapon için life steal modu ve değerli 2'li modlar alınır. İlgilenenler forumdan pm atarak veya oyun içi "FaithlessWarrior" nickli karakterime mesaj atarak benimle irtibata geçebilir. İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler.

×
×
  • Create New...