Jump to content

-RAW-Pheronia

PC Member
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by -RAW-Pheronia

  1. Valla ben ne olduğunu bilmiyorum 4 sene önce klana girdim klanın başkanı oldum çıktım. Çok ani oldu herşey. Ama baya güzel iyi temiz sohbeti güzel hoş güzel iyi klan. Hayatımın 4 senesini orokin cell nereden düşüyor sorusunu cevaplayarak geçirdiğim için pişman değilim. Ya da kubrow yumurtası nereden düşüyor. Ya da plastid nereden kasıyoruz. Ya da exp kasacak var mı bende sadece ash var laflarını. Survival girecez gelecen mi diye sorduğumuz elemanın sadece valkayır praymı olmasına da alıştım. Galiba deliriyorum klanda help me.

  2. 10 minutes ago, Zeclem said:

    katılmıyorum. tek fark şimdi emberde arada bir 4 e basmak zorundasın eski etkiyi alabilmek için ve karşılığında fireball ve fireblast ciddi anlamda kullanılabilecek skiller olacak. eğer emberi sadece 4 e basıp extractiona koşmak için kullanıyosanız anlarım, benim de çok yaptığım bir şey. ama DE'nin istediği bu değil.

    Nekrosta 3 basmaktan elimiz yorulduğundan değiştirdiler. Şimdi neden 1 adım ileri 2 adım geri atıyorlar anlamadım. Bansheede 4 ü spamla emberda 4 e bas dur. DE nin istediği bu değil diyorsun ama oyunu biz oynuyoruz DE değil. Çözümü var gerçi eski usül macro yapacağız banshee ye. Çoğu warframeyi 4 etkenide kullanan bir biçime döndürüyorlar(str effiency duration range). Buildlerin tamamı bozulacak ve karşılığında 3 forma veriyorlar. Değişmiş 8 tane warframe için yeter bence :D Neyse yapacak birşey yok her zaman adapte olduk yeniliklere bu zamanda olacağız mecbur.

  3. Evet arkadaşlar çoğu yeni başlayanın sıkıntısını çektiği, bir orokin hücresi için neleri vermezdim diye düşünüp durduğunu biliyoruz.

    Bu konuda sizlere yardımcı olması için bir kaç videomuzun linklerini toplayıp size malzeme kasmanız için gereken warframelerin buildlerini göstereceğim.

    İlk olarak sahnelerin yıldızı nekrosla başlayalım bu warframe sizin öldürdüğünüz düşmanları mıncıklayarak daha fazla malzeme çıkarmanızı sağlıyor.

     

    Ve ikinci olarak bize bir enerji tasarruflu trinity lazım ki bölüme girdiğiniz arkadaşlarınız bam güm diye yeteneklerini kullanabilsinler.

    3. olarak Malzemelerin babası Hydroid. Sendikadan alınan moduyla beraber tamamen bir malzeme müptelasına dönen bu korsan reyizimiz düşmanları öldürdüğünde 2 kat malzeme çıkarma şansı oluyor.

    36684105943_9b2d908102_h.jpg

     

    Son olarakta bu kısım esnek olabilir. Speed nova ablamız. Bu warframe ise gelen düşmanların koşuş hızını hızlandırıp bize daha çabuk ulaşmalarını ve daha hızlı geberip kafalarını koparıp hydroid babayla kırbaçlamamızı sağlıyor.

     

    Warframe0141

×
×
  • Create New...