Jump to content

The400Blows

PC Member
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by The400Blows

  1. Bana blue prientden aldıgım silahı bitirebilmem için morphics lazım siteden bakdım rehber bölümüden Captain Vor adlı bossdan düşüyormus Bulunduug yer : Mercurt Bulundugu harita : Tolstoj diyor simdi ben mercury bolumunde tolstoj haritasında sürekli oynamammı lazım bossla karsılasabilmek için yoksa özel birşeymi yapmam gerekiyor.

  2. Orokin Cataclyst i Market'ten platin ile alabilirsin. Malzemeler bölümünde bulabilirsin. Ayrıca haftada bir yapılan veya 2 haftada bir yapılan Alert lerde çıkar. O şekildede elde edebilirsin. Benim gibi Online olarak çok duranlardansan 1 hafta bekleme ile dek getirebilirsin. Ama platin ile de alabilirsin. 50 kuruşa dek geliyor sanırım.

    peki lvl atlatırsam ne faydası olucak

  3. ben oyuna yeni basladımda lokiyim suanda ve modlar bölümünde kafam karısdı görünmezlik olsun yer degiştirme olsun bunları kullanamıyorum.mesela modlar kısmnıada basıorum silah modları felan war reach , basınc noktası felan bunların ustune basıyorum.transmute birleştirme sat gibi bölümler cıkıyor bu konuyu biraz acıklıyabilirmisiniz rica etsem.geliştirmeler felan

×
×
  • Create New...