Jump to content

İlk Ve En Eski Türk Clan (Ottoman Empire) Başvuruları


Th3BlooD
 Share

Recommended Posts

Öncelikle Hepinize Merhaba.                                                         Dünya Siralamasinda: 33.

 

Ottoman Empire Türk Clan Başvurusu  için Yapmaniz için Gereken Şartlarimiz Şunlardir. :

 

(1) Clan İçerisinde Saygi Sevgi Herzaman  Mecut oldugundan  Büyük Küçük Saygi ve Sevgi'ye Önem Göstermekteyiz. (Saygida  Kusur etmem diyor iseniz  Doğru yerdesiniz)

 

(2) Clan  içerisinde Online Kalma Süreniz Bizim için önemlidir Günlük 1 saat bile oynamaniz yeterli olacaktir. LÜTFEN DİKKATE ALİNİZ..!! Not: Oyun içersinde 45 günden fazla Offline olan oyuncular Hakkinda Gerekli İşlem Yapilip Clandan Çikarilicaktir. Yetkili Arakdaşlara gereken Mazeretinizi  Bildirmeniz Yeterlidir. Örn. (iş Gereği ile yurt dişinda olmaniz.) Belirtmeniz yeterlidir.

 

(3) RaidCall  Sesli Konuşma Programi Herzaman Tüm Oyuncu Arkadaşlarimizin Birbirleri ile  İrtribar Halinde Olmasi  İçin Gerekli  Bir Programimizdir. (Mikrafonunuzun olmasi Şart Değildir. Dinlemeniz Bile Bizim için Yeterli Olucaktir) OYUNCU BAKİMİNDAN KALABALIK BİR CLAN OLDUĞUMUZ İÇİN BU PROGRAMİ TERCİH ETMEKTEYİZ.

 

(4) Clan Kuruluşumuz Oyunun Kapali Beta Dönemine dayanmaktadir amacimiz Oyun Hakkinda Yardimlaşma , BirlikBeraberlik ve Dayanişmadir  Yeni Başlayan ve Eski Oyucu Arkadaşlarimizi Toplayip İleride Sunucu Ayriliminda Avrupa Sunucusunda Kalip Dünyaya İsmimizi Duyurmak Ve Turnuvalarda Yerimizi Almaktir Clanda Yeni Olan Arakdaşlarimizi Eğitip Testlere Tabir Tutmaktayiz.

 


(5) Clan İçerisinde Kisitlama ve Alay Etme , Aşağilama Gibi Küfür vb. Durumlardan Kaçininiz Bunlar Olduğu Takdirde "''""Uyarilmaksizin""""" Clandan Çikarilicaktir.

 


 

Clan Hakkinda Kısa Tanitim..

 

Clan Dojomuz Her Türlü Odalari İle Tamamlanmiş Olup Bir Çok Duello Odasi Ve Koşu Parkuru (Antreman Odasi) ile Donatilmiştir. Labaratuvarlarin Hepsi Tamamlanmiş Olmakla birlikte bütün Silahlari Açik bulunmaktadir. 

 

Clan Amblem Logomuz    sfbfh.jpg

 

Clan İttifaklarimiz.

 

Sadece Bizim Clanda Olmaniz Gerekmez Bizim İle Birlikte Yürüyen Dostlarimiza da Her Zaman  Açiğiz. Eğer bizim Düşüncelerimize Sahip İseniz Doğru Yerdesiniz RaidCall Sesli Programimizda Sizler içinde Kapimiz Herzaman Açik

 

BİZE ULAŞMAK İÇİN:

Bu Sayfa Üzerinden  Mesaj Birakmaniz.


Veya Raidcall Sesli iletişim Programi üzerinden Ulaşabilirsiniz Yapmaniz Gereken Raidcall  programini indirmeniz http://www.raidcall.com/v7/download-raidcall.html indiriniz Sonrasinda Üyelik Açtiktan Sonra Search kismina 6246482 Bu ID yi Yapiştirmaniz Yeterli Olucaktir.

 

UlaşaBiliceginiz Oyun İçerisindeki Nickler:  Yakuza34 , Morfeusdo , JBKral , Darkobot2324 , OttomanTurk , Th3BlooD 

 

Oyunda Yeni Olanlar İçin Kisa Yardim Duyurusu: Oyunda Pm Atmak için.  /w (nick) (boşluk) yazmak istediginiz Metini giriniz. Örnek ( /w Th3BlooD Merhaba )  Gelen Mesaja Hizli Cevap Vermek için ise /r (Boşluk)  Yazmak istediginiz Metini giriniz.

                                 

 

                                   =_Uzun bir Süreden Sonra Yeniden Sizlerleyiz ve Yep Yeni Bir şekilde geri Döndük_=

Clan Alliance i Kurduk Eğer Bizimle Birleşmek isteyen yeni ekip Arkadaşlari olursa clan ile bizim ile irtibata geçsin ulaşamayanlar Facebook Sayfamizdan  Yada Raidcall  Sesli  iletişimi üzerinden   7/24  ulaşabilirler  gün içersi yada akşam fark etmez Raidcall dan  direk bizi  bulabilirsiniz....

                             

                                 ...Daha Geniş Düşüncelere Sahip İseniz  Bizim İle Paylaşmaktan Hiç Çekinmeyin....

Edited by Th3BlooD
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Raidcall  in  bizde zorunlu olmasinin nedenini  kisaca özetlim sevgili dostum  oyunda  biz oyun halinde oynar ikn  assada yazmak  oyun esnasinda  ölmemeize neden oluyor bu en basit  örnegi  iki  olaya odakta olmak zor oluyor yani bu neden den dolayi yardimlasarak  oynamak  ve oyun hakkinda bilgi edinebilmenizi saglamak acisindan sizlere bu şekilde bir hizmet sunduk raidcall  da  konusmak zorunda degilsiniz mikrafon sart degil bizim ile iletisimde olmaniz  bile yeterli olucaktir. ayrica sartlarmizi okuduysaniz online sürenizi ve yasinizi ögrenebilirmiyim facebook sayfamizdan da bize ulasabilirisiniz. ordan  oyun hakkinda güncel yayinlar yapiyoruz takip edebilirsiniz oyun bilginizi gelistirmek icin

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

selamlar fırat barboros 33 yasındayım.tek basıma bir suredir oynuyorum ancak sizin gibi degerli arkadaslarla oynamak daha keyifli olacaktır dusuncesindeyim. kuralları okudum. benim icin gayet uygun. :) sizlerle oynamak istiyorum eger sizin icinde uygunsa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Beyler (abiler) ben daha önce klandaydım ama bilmediğim bir nedenden dolayı atıldım ve üstüne üstlük raidcall'dan  engellendim...

Lütfen bu konuda bir şey yapın... :) klana tekrar girmek istiyorum... nick: olimolim...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...