Jump to content

MOPLEX

PC Member
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MOPLEX

  1. selam arkadaşlar. ben 4 lvlim. oyunda bazı silahlar var dükkanda veya klan dojo da olmayan mesela snipetron,despair  gibi. o silahları nereden ala bilirim ? her hangi bir haritadan düşüyormu ? o, silah burdan şu silah şurdan düşer gibi etraflıca yazarsanız çok makbule geçer.

  2. selam arkadaşlar. ben 4 lvlim. oyunda bazı silahlar var dükkanda veya klan dojo da olmayan mesela snipetron,despair  gibi. o silahları nereden ala bilirim ? her hangi bir haritadan düşüyormu ? o, silah burdan şu silah şurdan düşer gibi etraflıca yazarsanız çok makbule geçer.

  3. selam arkadaşlar. ben 4 lvlim. oyunda bazı silahlar var dükkanda veya klan dojo da olmayan mesela snipetron gibi. o silahları nereden ala bilirim ? her hangi bir haritadan düşüyormu ? o, silah burdan şu silah şurdan düşer gibi etraflıca yazarsanız çok makbule geçer.

  4. yüreğime su serpdin üzerinde çalışılmaktadır diyerek Kardeşim))) ellerine sağlık 4 gözle bekliyorum çok sevdim ben bu oyunu onun için bu kadar uğraşıp yazdım yoksa sallardım giderdi. tam bir vaktini biliyormusunuz

×
×
  • Create New...