Jump to content

Recommended Posts

Posted

dün nekros kalıbı aldım fakat atölyeme gelmedi.. bir sorum daha var oyun içinde bazen aşırı derecede takılmalar yaşanıyor örneğin canavara ateş ediyorum vurmuyor sonra bir anda canavar ortadan yok oluyor bende ölmüş oluyorum mecbur item kullanıyorum geri kalkmak için bu bendenmi kaynaklıdır bu sorunu nasıl çözebilirim

Posted

1.si kalıp almakla olay bitmiyor onun parçalarını düşürmen lazım onlar nerde tam olarak bilmiyorum 
2.si o olay senden kaynaklı pc yada int bağlantından ötürü olan bir şeydir  

Posted (edited)

biliyorum onu nyx yapıyorum suan ama demek istedigim kalıp atölyedede gözükmüyor yani para uçtu sanki boşa :P internetle kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum dier oyunlarda piglerim iyidir kasma sıkıntısı yok bu warframede oldu neden oldu onuda anlamadım :S

Edited by yasonpolat2
Posted

Eğer marketten nekros kalıbı satın aldıysanız mutlaka atölyede gözükecektir . Eğer gözükmüyorsa satın almamışsınız demektedir ;)

Posted

ya aldımda 450 fln kredi vardı nekros alıp yanında 4-5 tane gizli haritalar için kalıplar aldım 330 340 kredi falan kaldı tam hatırlıyamadım ama o civardaydı yanlış olmasın acaba bugdamı kaldı yoksa ben başka bir kalıpmı aldım diyecemde başka kalıpda yoktu

Posted

vallaha yok ama neyse giden gitmiştir gittiği gün bittmiştir ben nekrosu değil nekros beni kaybetmiştir :P nyx im bitti onun tadını çıkarıyım tekrar kredi kasar alırım :P