Jump to content

Büyük Küçülme: 3. Aşama (Mesh Doğruluğu + Ses Doğruluğu)


-ASHURA

Recommended Posts

22.01.2021 Güncellemesi:

Bu değişiklikleri göndermeden önce bazı son testler yapılıyor. Dosya boyut güncellemesinin 3. Bölümünün önümüzdeki hafta PC'ye gelmesi bekleniyor!

--------------------

Tenno,

 

Size büyük küçülme güncellemesinin 3. Bölümünü getiriyoruz. Şimdiye kadar Bölüm 1 ve Bölüm 2'yi biliyorsunuz, ancak şimdi Mesh Doğruluğu ve Ses Doğruluğunu nasıl değiştirdiğimize bakacağız.

 

İndirme boyutunun 7 GB olmasını ve tahmini 3,6 GB tasarruf olmasını bekliyoruz, bu da oyunun dosya boyutunda 3,6 GB daha az yer kaplayacağı anlamına geliyor! Sayılar değişkenlik gösterebilir.

 

Hedefimiz *önümüzdeki hafta PC'de yayınlamak. O zamana kadar, Warframe'i optimize etmeye devam ederken aynı zamanda kaliteyi nasıl arttırdığımıza bir göz atın!

 

Model Hassasiyeti:

Büyük Küçülme güncellemesi 3. bölümün büyük bir kısmı, Modellerin nasıl değiştiğidir. Yalnızca dosya boyutunu düşürmekle kalmıyoruz, aynı zamanda kaliteyi de önemli ölçüde iyileştiriyoruz. Bekleyebileceğiniz iyileştirmeler için önce ve sonra başlıklarına bakın:

 

https://cdn.knightlab.com/libs/juxtapose/latest/embed/index.html?uid=802985b8-5f3a-11eb-83c8-ebb5d6f907df

 

BEFORE:

Göz, ağız ve kulak detaylarına dikkat edin. Her yerde ayrıntılar daha keskin.

 

AFTER:

Model boyunca geliştirilmiş konturları ve ayrıntıları görmeye özen gösterin. Çok daha pürüzsüz bir bitmiş parça!

 

Ses Doğruluğu:

 

Bu ise ses meraklıları için!

 

Warframe'in sesini kodlama şeklimizde bazı değişiklikler yapıyoruz. xWMA'yı OPUS ve yeni bir ADPCM kodlayıcı ile değiştiriyoruz! ADPCM daha az gürültü ve daha parlak sesler sağlayacaktır. Ayrıca, tam ses miksajının daha canlı hissettirmesi için mekansallaştırmayı iyileştirmiştir.

 

İşte eskisinin üzerinde yeni ADPCM kodlayıcı ile 20-20k sinüs taramasının bir spektrum grafiği. Daha gelişmiş!

ErFQu7rW8AAFws9?format=jpg&name=4096x409

Genel olarak Opus, Warframe'in beraberindeki müziği duyma şeklinizi gerçekten geliştirecek. Bunun genel senkronizasyonu ve herhangi bir başlatma gecikmesini iyileştirmesini de bekliyoruz! Bunu biraz daha ayrıntılı olarak ele alacağımız gelecekteki bir Devstream için bizi takip etmeye devam edin; ses meraklılarımıza duyurulur!

 

Şimdilik Hoşçakal Tenno!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...