Jump to content

Yakında Sizlerle: Devstream #181 - Koumei & the Five Fates!


[DE]Unsal
 Share

Recommended Posts

0d65543c6343a9e9e9bbbf609a0806ea.jpg

 Tenno!

Ekibimiz dünya turnesine devam ediyor ve Devstream 181 için Tokyo Game Show'a geri dönüyor! 

TARİHİ KAYDEDİN: Devstream #181, 29 Eylül TSİ 05:00'de gerçekleşecek! Bazılarınız için zaman diliminin ideal olmayabileceğini biliyoruz, ancak yine de yayınımızı canlı olarak veya daha sonra VOD üzerinden izleyebileceğinizi umuyoruz! 

Devstream #181'de sonbahar güncellememizde yer alacaklar, çıkış tarihi de dahil olmak üzere tanıtılacak. Koumei & the Five Fates: 58. Warframe'imiz KOUMEI, yetenekleri ve beraberindeki silah/kozmetikleri, Caliban'ın Yeniden Düzenlenmesi ve çeşitli Warframe yetenek değişiklikleri, Yoldaşlar 2.0 Bölüm 2 değişiklikleri hakkında daha fazla bilgi, yeni Deluxe Skin'ler ve Incarnon'lar, Warframe: 1999'a dair daha fazla ilk bakış ve çok daha fazlasını içeriyor!! 

Tokyo Game Show'a bizzat katılacaksanız, Rebecca Ford ve Megan Everett'i Makuhari Toplantı Alanı, 1. Salonundaki Etkinlik Sahnesi'nde Koumei & the Five Fates'i CANLI olarak tanıtmasını izleyebilirsiniz. Gösterimiz izleyicilerimiz için canlı tercüme edilecektir!

Bu Devstream'in uluslararası yapısı nedeniyle Twitch Drop'u olmayacak (zaman farklılığı yüzünden kaçırmanızı istemiyoruz!)

29 Eylül TSİ 05:00'de twitch.tv/warframe adresinde görüşmek üzere!

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...