Jump to content

Bölge Chat Değişimi Varmı ?


darvados
 Share

Recommended Posts

Kolay gelsin bölge chat de o kadar az insan var ki parti bulamıyorum. ama yabancılar nereden buluyorsa beni partiye davet ediyorlar. kalabalık bir grubu görebileceğim chat liste var mı varsa nasıl yapabilirim. Yani sadece Türkleri degilde Tüm oyanayanları görebileeğim  chat listesi.  umarım anlatabilmişimdir.

Link to comment
Share on other sites

Dediğini yaptım  cok kalabalık gerçektende. sürekli uzay partileri oluyor. bir sürü prime parçaları dizdim . teşekkürler tekrardan. aktif olarak kullandıkları 3 chat var birisi Region   digeri Recruiting  ve trade kanalı sürekli bişeyler alıp satıyorşar ve sürekli parti alıyorlar. yeni başlayan oyunclara tavsiye ederim. Birde  region chatten girer girmez Kick lediler mesaj yazamıyorum ama yazılanları goruyorum.   farklı bölgeden oldugum için sanırım.

Edited by darvados
Link to comment
Share on other sites

Region Chat kick yeme sebebin Türkçe dilini kullanman. Orada sadece ingilizce dilini kullanabilirsin. Trade yani ticaret bölümüne ticaretten alakasız birşey yazarsan ordan da kick yersin.Uzaya girceksen Recruiting kanalında toplanacaksın. Ama bu konu uzatmaya gerek yok sebebi Türkçe Serverimizin aktif olması lazım. İnsanları İng Servera yönlendirmemeliyiz.

Link to comment
Share on other sites

bu bilgilendirme icin sizlere cok tesekkür ederim. Ben Şahsen şuan icin oyuna giremiyorum UDP sorunundan dolayı internet cafede warframe'nin tanıtımını  yaptım kendimce etrafımdaki gençlere ve yeni online oyun arayanlara bu oyunu anlattım. kendim de 2 gün önce oyuna yeniden başladım ara vermiştim ama nedense udp sorunu yüzünden ben online olduğum halde kimse beni online olarak göremiyor. yazışabiliyoruz clandan lakin kimse ile parti kuramıyorum. birde geceleri cok az adam oluyordu online... icimden diyorum koskoca online oyun  ama şurada online olan insan sayısına baksan 10 kisi bulmuyor bu nedenle de level kasamadım pek. ama bu ingilizce dil seçeneğinden girdiğimde bir çok insan bulacağımı öğrenmem şahsen benim çok hoşuma gitti bundan sonra en azından türkçe olan bölgede kırk saat adam arayacağıma girerim ingiliz serverine hızlı hızlı levelimi kasarım. Bilgilendirme icin çok teşekkürler. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...