Jump to content

7/8~9 (gun/saat) birlikte oyniyalim


_seren
 Share

Recommended Posts

merhaba!

1.5yil aranin ardindan 3 yil once oynama basladigim warframe oyununa geri dondum :3 7 gun,8~9 saat birlikte oyniyabilecegim herseyi birlikte yapacagimiz bi partner ariyorum. cevik, ing bilen, yetenekli ve kivrak zekali birii ariyorum. alisverisemi ciktin susu busu olsun diye espri yapmayin. bende kismen bu ozelliklere sahip oldugum icin bu ozellikleri ariyorum, (hatta uzun aranin ardindan bana liderlik edebilecek kapasitede) yoksa oyun kalitesini dusuruyor. amerika ile turkiye arasinda gidip gelicegim, amerikada uzun sure kalicagim zamanlar olabilir, internetinede guveniyorsan cekinme yaz! :3 (suanda US EAST serverinda oynuyorum) bu arada evet trans bayanim. bu senin icin problem teskil etmez umarim. bulundugum ortam dolayisiyle mikrofon kullanamiyorum. okudugunuz icin tesekkurler <3

gorusmek uzere!
iyi oyunlar  TENNO! ^-^





(lutfen gereksiz yazismalardan uzak duralim, uymiyan kisiler kapatip herkes kendi yolunda olursa daha saglikli olur. sevgi ile kalin)

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

selamlar seren . TheBlackJanissaries adında bir klan yönetiyorum toplamda 23 kişiyiz , ts3 kullanıyoruz ,dışlanıcağını zannetmiyorum  rahat rahat sohbet edebilirsin kimsede dalga geçmez eğer katılmak istersen cevabını bekliyorum :)

Edited by serhokyan
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...