Jump to content
Dante Unbound: Share Bug Reports and Feedback Here! ×

-


-Indigo-Moon-
 Share

Recommended Posts

Šį žaidimą pradedančiajam galbūt ir sunku suprast, visa farminimo sistema reikalauja kantrybės, tačiau žaidėjas prisijungęs prie šito klano pamiršta visus sunkumus ir žengia į priekį. Visi pradedantys ir patyrę žaidime yra šiltai priimami, su visais sunkumais padedama susitvarkyti. Džiugu būti šiame klane: puiki atmosfera, visi paslaugūs ir supratingi. Svarbiausias aspektas yra toks, kad „Indigo Moon" klane nėra tokio žodžio kaip pralaimėjimas (kas tai?) nepavykęs epizodas ištrinamas ir kartojama iš naujo tol kol pavyksta. Taigi jei norite praleisti puikiai laiką, nesidrovėkite ir prisijunkite :)

Edited by maparnis04
Link to comment
Share on other sites

Mano manymu, čia yra vienas iš geriausių Lietuvos klanų, nes Indigo Moon klanas, turi puiku kolektyvą, kiekvieną dieną gera ir smagią nuotaiką, visi mokame pajuokauti, palaikom vieni kitus. Kai aš pradėjau žaisti Warframe, buvau visiškai "žalias", bet po kažkiek laiko, suradau šitą nuostabu klaną, daug kuo išmokau, nesitikėjau kad kada nors tiek išmoksiu, tai duodu 100%, kad šitas klanas pravers kiekvienam žaidėjui, neatsuksim nugaros, siūlau kiekvienam, prisijungti prie Indigo Moon, ir siekti ateinančių tikslų ir įveikti visas kliūtis kaip viena komandą :)

Edited by Timukata
Link to comment
Share on other sites

Du mėnesiai klane,

Minsko cigarai mokyklos foje.

Nebelankau paskutinių dviejų pamokų,

Kad galėčiau greičiau grįžt ir atidaryt daugiau relic'ų.

Čiuvelis norėjo išsėdėt Derelicte antrą valandą,

Per jį sufail'inom ir dabar jis sėdi už asilą.

---------------------------------------------------

Čia buvo mano trumpa poezija prieš miegą, bet jo, klanas 10/10 pabuginčiau Dojo vėl.

Link to comment
Share on other sites

Noob's review:
Po poros mėnesių žaidimo Warfreime kažkuriuo metu velnias žino nuo ko gavau pakvietimą prisijungti prie vieno iš Shadow klanų. Jų Dojo buvo painus kaip velnias, nes visi koridoriai vienodi, patalpos bespalvės, o apie tokį dalyką kaip Hema galima buvo galvot tik kaip apie suknistai tolimą ateitį (jei ten tokia apskritai egzistuoja). Bendravimo nebuvo jokio, t.y. bendravimo kaip tarp normalių klano narių. Kaip su "randomais", per čatą persimetei keliais žodžiais ir tik mumba-jumba žino kada dar juos pamatysi. Kai foundry jau gamino naują raktą, kad galėčiau prisijungti prie Indigo Moon klano, pasitikrinimui paklausiau kokius "research" jie turi pasidarę? Atsakymas buvo: "Visus". Tada nesupratau kaip čia taip... ta prasme... ir Hema? Visus. Va taip va, kaip Čakas visus atsispaudimus padaro, taip Indigo Moon turi viską. Ir padeda visiems norintiems ir aktyviems. Ir viskas ko reikia, tai naudoti Discord bendravimui. Jei kas negali kalbėt, tai ir nekalba. Svarbu sekti klano naujienas, įvykius, renginius. Prievartos nėra, aukštas rank nebūtinas. Tereikia būt žaidėju, kuris nori tobulėt. Klanas tam tik padeda. Nori būt naudingas klanui? Patarimai, gidai yra, o jei ko trūksta, pagalbą gausi. Vienas dalykas, kurį patarčiau naujokams – pagalbos prašyt saikingai ir turėt kantrybės. Neužsipulkit "senbuvių" su šimtu klausimų naudodami mikrofoną, nes jie tuo metu gali būt misijoje, tuo pačiu metu bendraut su komanda ir dar kalbėt su kitais klano nariais :) Šiam žaidime praktiškai viską įmanoma gaut nemokamai. O su patyrusiai žaidėjais dar ir visą krūvą FUN :).

Link to comment
Share on other sites

Warframe'a pradejau zaisti vos pries 1-2sav. Pradejes zaisti po poros dienu iskarto teko prisijungti prie sio nuostabaus klano. Kompanija linksma,draugiska,veikli bei netinginiaujanti. O kas svarbiausia , zaideju daug , rengemi event'ai , raid'ai , vault run'ai ir t.t. Nesigailiu visiskai kad prisijungiau prie sio klano , kadangi pagalbos visalaika galima sulaukti :) Tikrai rekomenduoju visiems prisijungti , negana to kad klanas ir taip nuostabus , bet ir reikalavimai visiskai minimalus , kuriuos gali atitikti kiekvienas zaidejas :)

Link to comment
Share on other sites

Draugiška ir padedanti kompanija ,štai koks šio klano moto ,paklausk klausimo gausi daugiau informacijos nei norėjai ,paprašyk pagalbos ir jau iškarto gali pradėti daryti misiją ,nes visi jau ateina ,paliko mergina ir neturi kam pasiguosti ,prisijunk prie discordo pokalbio ir visi tai aptars ,jai pradėjai žaist šį žaidimą tai nelaukdamas prisijunk prie šio klano.

Link to comment
Share on other sites

On 4/5/2017 at 10:14 AM, gyzmius said:

Keep up the good work :)

Na ka, sveiki visi klano nariai ir ne nariai :) Norejau tiesiog papildyti savo komentara apie si klana (nesakysiu kad puiku, bet ir nesakysiu kokie trukumai, juos pasilieku sau.) Praejus daugiau nei vienam menesiui kai esu klane pastebejau jog sis klanas vienas is komandiskiausiu Lietuviu klanu kuriuose esu pabuvojes :) (tikiuosi liksiu jame dar ilgai) Zmones tikrai draugiski, kiek teko bendrauti su klano nariais nebuvo tokiu atveju jog likciau su klausimu be atsakymo ir t.t. Zodziu esme tokia, jaigu esi naujas ar senas Warframe zaidejas, siulau prisijungti prie musu ir padeti vinas kitam :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nespasidomejes bandziau lietuviu klana kurt... FAIL

IGN: Kangba.Ext MR20 (losiau nuo Chroma release, meciau, pries menesi grizau)
Jei priimsit, pajoininciau iskart, kai tik istrinsiu ta daikta kuri vadinu klanu. Turesiu pora draugu, kurie turbut irgi joinintu.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 5 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...