Jump to content

Oyun içi Sohbet ve kuralları


 Share

Recommended Posts

Merhaba,

Warframe Türkiye sohbet yöneticisi olarak bu konuda oyun içi sohbetin saygı çerçevesinde devam etmesi ve herkesin huzurla vakit geçirecebileceği bir ortam olması için tüm oyunculara sohbetteki davranış bozuklukları ve kurallara uymama durumlarında işleyen süreçten bahsetmek istedim.

Sohbet kuralları:

  • Hakaret, küfür içerikli konuşmalar yapılmaması
  • Takas kanalı hariç takas alım-satım hakkında konuşulmaması
  • Oyuncular arası kişisel tartışmaların genel kanalda yapılmaması
  • Kısaltmalarla veya şaka yollu dahi olsa kaba kelimeler kullanılmaması

Bu kurallara aykırı davranan kişiler ilk olarak uyarılır devam ederlerse sohbetten atılıyorlar. Gün içinde aynı kişi benzeri davranışlara tekrar devam ederse süreli olarak sohbetten uzaklaştırılır (1 saatten başlayarak). Hiç kimseye kişisel ya da ön yargıyla davranılmaz. Bizim için önemli olan sohbette gönderilen iletinin içeriği ve kurallara uyulmasıdır. Şahıs, oyun tecrübesi, klan yöneticisi vb farkı gözetmeden bu kurala herkes tabidir.

Bu kurallara ben ve oyun içi kılavuzlarımız (guide) da dahildir. Bizlerle ilgili her türlü şikayetinizi Warframe Destek hattına iletebilirsiniz.

Son olarak sizleri bireysel olarak rahatsız eden veya grup-takım sohbetlerinde de bu kurallara uymayan ve bizlerin gözlerinden kaçan kişileri ekran görüntüsü alarak destek hattına ticket atmak sureti ile bildirirseniz gerekli işlem yapılacaktır.

Tüm Tenno'lara huzurlu ve mutlu bir oyun ortamı dilerim

FrekansTR

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...