Jump to content

Galrash

PC Member
 • Content Count

  233
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26

About Galrash

 • Rank
  Disciple

Recent Profile Visitors

1,053 profile views
 1. Hej @Killawatz Vettiga vet jag inte om nån av oss är, men vi är rätt hyggliga och sjukligt sociala. Jag ordnar med invite så snart jag får tillfälle, tänk på att lämna ev. klaner om du är medlem i en i nuläget. Välkommen till Yggdrasil
 2. @(PS4)OldFooker-Swe @(XB1)PippiForFan @(XB1)RiotHazard87 I nuläget så har vi enbart en PC klan, men om ni önskar så kan vi även öppna upp för övriga plattformar. Är det något ni skulle vilja vara en del uatv att starta ihop med övriga Yggdrasilmedlemmarna. Man skulle expempelvis kuna ha ett bra utbyte av både kunskap och hjälpa varandra. Även gött med lite folk att lira med. Vad känner ni, lämnar ordet fritt?
 3. @OlaKonny Kul att du har hittat tillbaka, Jag har skickat dig en inbjudan och ett pm skickat till Discord, hör av dig där så ska du får behörigheter där också :) Välkommen till Yggdrasil !
 4. Helt förståligt @Skyrage, vi är en väldigt aktiv casual klan och allt är klart i dojon. Den stora fördelen är att du har gott om folk att spela med samt att vi hjälps åt med allt bygge :)
 5. Hejsan @Zlimpskit ! kul att du vill gå med oss, invite på väg :)
 6. Hej @HugKnug Självklart så ska du få en invite :)
 7. Hej, Söker ni efter en svensk guild med avslappnad attityd som inser att det verkliga livet går före så har ni kommit rätt. Yggdrasil är en plats där alla är välkomna. Vi söker dig som letar efter en svensktalande guild och som har humorn som nära allierad. Ny eller gammal räv i gården, spelar ingen roll. Huvudfokus ligger i att skapa en plattform för svensktalande spelare som vill hitta någon att spela Warframe med. Vänligen fyll i nedan info eller kontakta oss i discord, länk finner ni nedan, In-game namn (så att vi kan söka upp dig) MR-rank Discordnamn Headset med mic. (Ja/Nej) Ålder (frivilligt) Länk till Discord: https://discord.gg/wJH3GQw
×
×
 • Create New...