Jump to content

Loki Hakkında.


egemen100
 Share

Recommended Posts

Merhabalar oyuna Loki karakteri açarak başladım ve yakşalık rankım 30 oldu fakat gerek takım savaşlarında gerek solo oyunda çok etkisiz bir kişilik. Racial Disarm'da pek fazla önem taşımıyor çünkü diğer karakterler disarm yerine hepsini aynı anda yok edebiliyorlar. Kararsız kaldım, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

https://forums.warframe.com/index.php?/topic/101112-warframelerin-tan%C4%B1t%C4%B1m-videolar%C4%B1-t%C3%BCrk%C3%A7e/    Bu adresden Karakterleri izleyebilrsin. Ona göre tercih yapabilirsin. Fakat tüm karakterlerin kendisine özel yetenekleri vardır. Karakterler arası denge ve tüm karakterlerin birbirine tamamlaması gibi konulara çok özen gösterilmiştir. Başta zor gelebilecek bir karakter size ileride çok rahatlık sağlayabilir. Bunu deneyerek görebilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

bende Loki oynuyorum ama zaten Lokinin tanıtımında ileri düzey oyuncular için diye belirtilmiş. yani onunla oynaması ve geliştirmesi zor gibi geldi bana da ama biraz geliştirdikden sonra solo oyun da harika bir performans çıkaracağını düşünüyorum.

Link to comment
Share on other sites

Loki malesef öteki Warfram´lerden geride kalmis bir karakter dirniye? cünkü düsmana Damage sagliyamiyor. Kendisinin özelikleri gizlilik ve düsmani sasirtici bir güce sahiptir.

Yeni Warframe oyniyanlar icin tavsiye edilemez saaten kendisinin ayet profili biraz ilerleyen oyuncular icindir.

En iyisi Excalibur oda Pluto Gezegendedir, orasi biraz zor ulasiliyor Missiondan.

 

Örnek Warframe : Volt Blueprintler alinabilecek yani Farming edilebilecek yer; Jupiter Gezegen/ Mission: Themisto/ Boss: J3 Golem.

 

Isallah cabuk pest etmeyen oyunculardan birisindir- bazen Bp´leri hemen vermiyor xD.

Loki Yt Tanitimi ve hangi Modlar Kulanabilecek:  

 

Hayirli Günler dilerim.

Edited by Makaveli61
Link to comment
Share on other sites

Açıkçası lokiyle başladım ve çok güzel bir warframe olduğunu düşünüyorum solo olarak görünmezliği yükseltip kimseye görünmeden görev tamamlayabilir ya da katliam yapabilirsin takım olarak ise uzaktaki düşmanla yer değiştirdikten sonra radial disarm ile takımın uzaktan alacağı hasarı engelleyebilirsin. Melee silahıma mod olarak %120 dmg ve attack speed modlarını kullanıyorum ve gerek tek başıma gerek takım ile çok güzel oynadığımı düşünüyorum

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...