Jump to content

Update 10'u Nasıl Buldunuz


SlashSlayer
 Share

Recommended Posts

Bu Arenalar aslında bakarsanız aynı zamanda bir test aşamasıdır. Direk olarak büyük arena paketleri yerine 1 vs 1 , 2 vs 2 gibi paketler ile en kusursuz Arena modeline ulaşmak için yapılmaktadır. Digital Extremes her zaman en iyiyi sunmayı amaç edinen bir oyun firmasıdır.

Link to comment
Share on other sites

Arenalar harici hoşuma gitti . Karakter özelliklerinin görüldüğü kısımdaki tasarım hoşuma gitti . Özellikle mod seçimlerinin A B C diye slotlara ayırmaları büyük bir uğraştan kurtardı hepimizi eminim . Fakat bazen alert'ler bir önceki patch gibi sol tarafta gözükmüyor kayboluyor ya da yazmıyor haritaları gezerken dikkatimi çekiyor öyle giriyorum . Tabi bu  belki benden kaynaklanan bir durumdur ama bir önceki patch'de durum böyle değildi . Tekrar özellikle yeni warframe'imiz inanılmaz hoşuma gitti . Böyle mistik ve hatta epik bir karakterin oluşu hoşuma gidiyor . Güçleri çoğumuzu ilgisini çekmiştir eminim .

Arena olayına gelince ; arena'yı sadece yeteneklerin yarıştığı bir ortam olarak görüyorum ben . Yani bu kadar çok karakter ve bu kadar çok skill varken tam denge sağlanabileceğini düşünmüyorum . Arenada itemleri ve skillerin güçlerini ne kadar eşit tutarsak arenada o derece tutarlı olacak diye düşünüyorum . 
Not : Henüz arenaya girmedim sadece nasıl olduğu hakkında tahmin yürütüyorum .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...