Jump to content

PRIME GAMING VERV ATELIA SYANDANA SİZLERLE


HyLoTuS

Recommended Posts

PRIME GAMING VERV ATELIA SYANDANA SİZLERLE 

Moda illüstratörü Jessica Durrant’tan ilham alınan tasarımlar 

 Prime Gaming Verv Atelia Syandana Coming Soon

 

Prime Gaming Verv Koleksiyonunu kutlamak ve gelecekteki Fashion Frame’inizi canlandırmak için, Verv Koleksiyonun bir sonraki özel ödülü olan Verv Atelia Syandana’yı sergilemek için önde gelen moda illüstratörü Jessica Durrant ile ortaklık kurduk. Jessica yakında çıkacak olan ‘My Warrior Woman Syandana’dan esinlenerek resimli bir moda parçası tasarladı.  

''Ona güçlü ve çağa uygun, savaş alanından yeni gelmiş gibi bir görünüm vermek istedim... güçlü, şiddetli ve dünyaya karşı koymaya hazır hissediyor.'' - Jessica Durrant, moda illüstratörü. 

Jessica’nın tasarımı hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz: https://www.instagram.com/jessillustrator/?hl=en 

Bu çarpıcı replika ve hayal gücü için inanılmaz yetenekli Jessica’ya miğferleri çıkarıyoruz. İlham almaya ve yaratıcı olmaya devam et Tenno ve Fashion Framing ve Warframe’den ilham alan sanatını dünyayla paylaş! Her Verv Ödülünü toplarken o muhteşem Captura’ları ve ekran görüntülerini çektiğinizden emin olun. Onları gösterin ve bizi Twitter ve Instagram’da etiketleyin! 

 Prime Gaming Verv Atelia Syandana Coming Soon

Verv Atelia Syandana, Prime Gaming üyeleri için ücretsiz olarak şimdi sizlerle! Prime Gaming hesaplarınızı nasıl bağlayacağınız ve ödüllerinizi nasıl alacağınız hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: https://www.warframe.com/news/prime-gaming-verv-collection 

HyLoTuS tarafından çevrilmiştir. 

  

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...