Jump to content

Höllvania Dili Okuma ve Yazma Rehberi (1999)


Recommended Posts

Höllvania Dili Nedir?
Höllvania dili, Warframe 1999 evreninde Höllvania halkının iletişim için kullandıkları dildir. Sizler için hazırladığım Höllvania Okuma ve Yazma Rehberi ile bu dildeki yazıları İngilizce'ye çevirebilecek, Warframe 1999 görevinde etrafta yazan yazıları anlayabilecek ve 1999 dilinde yazılar yazabileceksiniz.

Höllvania dili, büyük ölçüde İngilizce kelimelerin kısaltmalarına dayanır, ancak İngilizce'den farklı olarak kelimeler, telafuz edildikleri gibi yazılır. Örneğin, "Big Bytes Pizza" yazmak istediğinizde "BIG BYTS PITSEHH" olarak yazmanız gerekmektedir.

Höllvania Dili, İngilizce gibi sağdan sola yazılır. Ancak ünlü harfler, ünsüz harflerin üstüne yerleştirilir. Yani, okurken hem soldan sağa hem de yukarıdan aşağıya doğru takip etmeniz gerekmektedir.


Rakamlar
Orokin dilinden farklı olarak, bu dilde rakamlar günümüzde kullandığımız rakamlarla aynıdır, bu yüzden rakamları anlamak zor olmayacaktır. Ancak dilin yapısı gereği, takamları harflere çok benzemektedir ve karıştırmamak için dikkatli elden bırakmamalısınız.

09-10-52-badffb4f96d0c728d63199c993e54ea

Çeviri Örnekleri
Aşağıdaki görselde Höllvania'da karşılaşabileceğiniz bir Big Bytes Pizza afişi ve bunun çeviri örneği bulunmaktadır.
BBP-Ye-il.png
Bilginizi Test Edin!
Aşağıdaki görsel, yukarıdaki bilgiler doğrultusunda çevirmeniz için forum gönderisine eklenmiştir. Lütfen çevirilerinizi mevcut forum başlığının altına yazın.

Unutmayın, Höllvania dilinde kelimeler telaffuz edildiği gibi yazılır ve ünlü harfler ünsüzlerin üstüne yerleştirilir. Başarılar!


spoilers-1999-teaser-poster-translations

Edited by Lonstein
Link to comment
Share on other sites

  • Lonstein changed the title to Höllvania Dili Okuma ve Yazma Rehberi (1999)

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...