Jump to content

Oyundan Atma Sorunum Devam Ediyor Yardım Edin :(


OkSiJeN
 Share

Recommended Posts

arkadaşlar bilgisayarı formatladım,oyunu bir kaç kez kaldırıp tekrar yükledim,bütün güncellemeleri yaptım aklıma gelen her yolu denedim ama bir türlü düzelmedi sürekli oyundan atıyor beni.Herhangi bir uyarı cart curt çıkmadan sadece oyun esnasında birkaç saniye ekran donuyor ve pat diye kapanıyor oyun, günde en az 10 15 defa oluyor ve sadece görevlere girdiğimde oluyor yani markette envanterde menüde falan filan bütün gün dursa da bir şey olmuyor ama ne zaman ki göreve girip oynamaya başlıyorum 4 5 dk sonra pat kapanıyor event ve boss görevlerinde daha sık oluyor.Ben böyle oynamaya mahkum olmak istemiyorum bilen eden yok mu nedir bunun çaresi bi yardım edin lütfen :(

Link to comment
Share on other sites

Bu sorun malesef su anda Warframe oyunun ilgilidir. Yeni Hotfix bazi yanlisliklari gidermisitr. Demeki hepsini kaldiramamistir.

Administratör olarak oyunu baslatinmi, ayrica Direktx problemi de vardir.

hayirli sabahlar.

Evet yönetici olarak başlatıyorum sürekli ama bi sonuç yok. Direktx problemi nedir ? yine oyunlamı alakalı yoksa benim yapabileceğim birşey varmı ?

 

sağol sanada

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Yönlerdirdiğin konulara daha önce göz atmıştım,oradaki önerileri de uyguladım fakat malesef ki onlarda çözüm olmadı ilgilendiğin için teşekkür ederim  iyi günler.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...