Jump to content
General Bug Report Guidelines - Please Read ×

Gilded Moa and Kitgun not appearing under equipment in profile.


(PSN)CarribeanWolf
 Share

Recommended Posts

Ok, so this might sound a bit weird, but I recently gilded a Rattleguts Kitgun and a Lambeo Moa (Both Using their in game names for simplecity) and have ranked them up to Rank 19 and Rank 4 respectively. The issue is that even though they are supposed to give MR, I havent seen them pop up in my account under equipment. I've tried checking the secondary and robotics tabs while also using the progress order function to try and find them to try to get them to appear. None of this has worked for me so far so has anyone found this bug and know of a way to help?

Link to comment
Share on other sites

boards, kitguns, and moas have all been missing from profiles since fortuna's launch. DE just has not gotten around to fixing it/implementing it somehow, even though this exact same issue happened with PoE at launch and it seemed like they should have figured it out then.

Edited by OvisCaedo
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, ssj782 said:

Zaws did the exact same thing for a long time. They'll add them eventually.

 

10 hours ago, OvisCaedo said:

boards, kitguns, and moas have all been missing from profiles since fortuna's launch. DE just has not gotten around to fixing it/implementing it somehow, even though this exact same issue happened with PoE at launch and it seemed like they should have figured it out then.

Any idea how long that might take?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...