Jump to content

Warframe Üretici Programı Başvuruları Başladı!


[DE]Unsal

Recommended Posts

WF_CreatorPage_WebHeader_3840x1040_V1.thumb.jpg.49385b3eea026bdfee506d80d897a01a.jpg.4fc5e0e881bd3c772265519227400d58.jpg

Yetenekli topluluğumuzun çalışmalarını daha iyi desteklemek amacıyla bugün yepyeni Warframe Üretici Programı'na start veriyoruz!
Captura'dan Podcast'lere ve aradaki her şeye kadar, Üretici Programı'nın amacı, tüm süreç boyunca araçlar ve kaynaklar sağlarken, İçerik Üreticilerimize derinlik sağlamak ve çeşitli çalışmalarını desteklemek ve onları yükseltmektir.
İçerik oluşturma süreçlerine biraz yardım arayan bir İçerik Üreticisiyseniz, bu program sizin için uygun olabilir!
 
Yeni Warframe Üretici Programı aşağıdakileri destekler:
 
• Video Üreticileri
• Yayıncılar
• Podcastler
• Fan Siteleri
• Fan ve Captura Sanatçıları

 

İçerik Üreticileri, Yeni içeriklere yayınlandığı İlk Gün Erişim, çeşitli hediyeler ve öne çıkan içerik fırsatları gibi desteklere dahil olabilirler. Twitch Raids geri dönecek ve fan art veya Warframe ile ilgili diğer yaratıcı yayınları içerecek!

 

İçerik Üreticilerine, içerik oluşturma sürecinde yardımcı olmak için [DE] Ekibi tarafından düzenlenen Sanatçı Atölyeleri ve daha fazlası gibi araçları da sizlere sunmak için araştırıyoruz!

 

Bu, topluluk içerik üreticilerimizle yeni bir yolculuğun başlangıcıdır ve bu programın büyümesini görmek için sabırsızlanıyoruz!

 

Warframe Üretici Programına katılmak için başvurunuzu buradan gönderin!

 

=======
 
Bu konudaki soruları bu başlık altında cevaplayacağız.

 

Topluluk üreticileri ile ilgili endişeleriniz için lütfen resmi raporlama portalımızı kullanın: https://digitalextremes.zendesk.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=47370
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...