Jump to content

TennoCon 2020: Twitch Ödüllerinin Durumu Hakkında Bilgilendirme


UcanDomates

Recommended Posts

Tenno!

TennoCon'u arkamızda bırakırken, şu ana kadarki en başarılı Twitch Drop kampanyamızı gerçekleştirdiğimizi sizlere söyleyebiliriz. Şu ana kadar 740.000'den fazla Twitch drop'u gönderdik - ama bu 10.000'den fazla ticket'ın gelmesini durduramadı! Bu durumları çözmek için çömert adımlar atmayı amaçlıyoruz.

Aşağıdaki ödüllendirmeleri gerçekleştirmek için küçük bir program yazıyoruz:

TennoCon gününde Warframe'e giriş yapan herkese Hydroid Prime, Necramech heykeli, Lenmas Staff skin ve eğer alınmamışsa Athodai el topu verilecek.

Şu an itibariyle, bu mini program kısmen tamamlandı fakat biraz daha çalışma gerektirecek!

Saat 20:30 güncelleme:

Mini program PC için hazırlandı ve iki adımda tamamlandı.

İlk adımda ödüller verildi, ikinci adımda ödüller için gerekli Yuva, Miğfer, Reaktör veya Katalizörler de düzeltme olarak eklendi.

Şu anda Konsol için gerekli mini programa geçiyoruz.

Saat 22:00 Güncelleme:

Bütün konsollarda mini program hazırlandı ve uygulandı.

Herkese sabrı için teşekkür ederiz, şimdilik, Warframe'e TennoCon gününde giriş yapmış olan herkes, Hydroid PRime, Necramech heykeli, Lemnas Asa skin, ve Athodai el topunu eğer eksikse temin edebilecektir.

Saat 3:20 Güncelleme:
Üzerinde uğraştığımız Nechramech heykelini ilişkilendiren bir sorun keşfettik, ve bununla ilgili son kontrolleri yapıyoruz. Yarın yeni haberleri bekleyin!

Gelecekteki hataları önlemek için, düzgün bağlandığını veya daha önce çalıştığını düşünseniz bile, eksik bir Hydroid veya Athodai el topunuz varsa, tüm Twitch ve Warframe hesaplarınızın bağlantısını kesmenizi ve ardından TEK ve SADECE TEK bir Twitch hesabınızı Warframe hesabınıza yeniden bağlamanızı şiddetle tavsiye ederiz. Sürekli hesaplar arasında geçiş yapmak bu tarz hatalara neden olabilmektedir. Twitch parolanızı değiştirmek de, saklanan hesap kimlik bilgilerinizin kaybolmasına neden olabilir ve web sitemizde yer alan Hesap Ayarları bölümünden Warframe bağlantısını yeniden kurmanızı gerektirir.

Hesabınızı düzgün bir şekilde yeniden bağlamak için lütfen aşağıdakileri adımları gerçekleştirin:

  1. Twitch ve Warframe arasındaki bağlantıyı buraya tıklayarak https://www.warframe.com/twitch/unlink_action kaldırın
  2. Warframe ile Twitch arasındaki bağlantıyı https://www.twitch.tv/settings/connections aracılığıyla kaldırın. "Diğer Bağlantılar" a gelin ve "Bağlantıyı Kes" e tıklayın
  3. Twitch ve Warframe hesaplarınızı aşağıdaki talimatları izleyerek yeniden bağlayın. https://twitch.amazon.com/prime/loot/warframe
  4. Hesabınızın https://www.warframe.com/user aracılığıyla doğru bir şekilde bağlandığından emin olun Teşekkürler Tenno!

 

Bu arada, Athodai gelecekte de olacak, yani sadece bu etkinliğe özel değil!

Kaynak:

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...