Jump to content

Güncelleme 30.5: Sisters of Parvos


[DE]Unsal

Recommended Posts

Update 30.5: Sisters of Parvos

42e9bfb4e8cd602a244780dd7cbbfaac.png

GÜNCELLEME 30.5 SISTERS OF PARVOS - TRELLO PANOSU: https://wrfr.me/2UserTy

SISTERS OF PARVOS

Parvos Granum'un tahıl hasat ettiği günler çoktan geride kaldı. Teknolojiden ve bir aile arzusundan doğan son büyük başarısı sonunda gerçek oldu. En son Corpus teknolojisiyle donatılan Parvos'un Kız Kardeşleri, Bölgeleri ve hayatını almak için hazır.
 
İlk olarak 2019 Cadılar Bayramındaki Old Blood güncellemesi ile oyuna eklenen Kuva Lich sistemi yeni bir düşman grubunun eklenmesi ile genişliyor! Sisters of Parvos güncellemesi Origin Sistemine size özel bir Corpus düşmanı getirecek. Kuva'nın Lich sistemine aşina olanlar bu güncellemede benzerlikler görebilir fakat bu tam bir Corpus deneyimi olacak!
 
Call of the Tempestarii ile War Within Questlerini bitirenleri yeni bir sinematik bekliyor...

5ec02298f28c857927fb73dab3695475.jpg

Aşağıda, baştan sona kadar bir Kız Kardeşe nasıl sahip olunacağı aşama aşama yer almaktadır:

Sisters of Parvos Gereksinimleri:

  • Call of the Tempesterii Questinin Tamamlanmış Olması
İlk olarak, aktif bir Kuva Lich'in olmamalıdır, yani bir Kuva Lich ve bir Kız Kardeş aynı anda aktif olarak seni avlayamaz - ya biri ya da diğeri! Kuva Lich'inin pençelerinden kurtulduğunda (süreç artık daha hızlı, aşağıya göz at), Granum Void'e girme zamanı gelmiş demektir!

Bir Kız Kardeş'e layık görülebilmen için Corpus Gemisi haritalarında bulunan Granum Void'e girmelisin. Errant Specter'lar ile savaşmak için bir Altın El Sunağında bir adet Zenith Granum Crown kullanarak Parvus Granum'un Void alanına gireceksin. Granum Void'de en az 1. Seviyeye yükselerek bir Kız Kardeş çağırabilirsin.

Corpus Gemisine geri döndüğünde, bölümde bir aday görünecek! Adayı düşüren oyuncu, Merhamet Öldürmesini yapan kişi olacaktır. Bu Aday yere serildiğinde, Kız Kardeş'in silahı üstünde görünür ve istenirse Kız Kardeş, bir Parazon Merhamet öldürmesi için uygun hale gelir. Bu adayı bir Merhamet öldürmesi ile öldürmeyi seçmek, Origin Sisteminde bir Kız Kardeşin ortaya çıkmasına neden olur, böylece bunun için kullanılan Warframe, Soy Warframe'i olarak tanınır. Bu işlemde kullanılan Warframe, Hasar türlerini belirler ve Kız Kardeşin Tazısında görüntülenir - evet, onların kendilerine ait evcil hayvanları var!

Orbiter'ına geri döndüğünde, Kız Kardeşin ismi ortaya çıkar ve tüm niteliklerini, yeteneklerini ve onun güvenilir Tazısını gösterilmesi için önceden var olan Kuva Lich ekranını devralır.  Lich sisteminde yeni olan bu Tazılar, Kız Kardeşin etkisi altındaki Sektörde hayatını zorlaştırmakla görevli olan Tazı, Kız Kardeşin kişisel suikastçısı olarak hizmet eder.

Kız Kardeş, Yıldız Haritasındaki bölgeleri kontrolü altına almaya başlar, ve onun etkisi altında olan Sektörlere kolayca girmene izin vermez. Oyun eşleştirmesine yardımcı olmak için, tüm Lich ve Kız Kardeş kontrolü altındaki bölümlerde seviyeleri tutarlı hale getirdik. Venüs, Parvos'un Kız Kardeşinin 1. Seviyede başladığı noktadır! Etki altındaki bir bölgeye girdikten sonra Kız Kardeş Tazısını serbest bırakır! Bu Tazılar, Kuva Lich Thrall'dan çok daha zorlu bir savaş sunar, ve Murmur ilerlemesi önemli ölçüde daha fazladır. Ayrıca Tazılara yapılan Merhamet Öldürmeleri Requiem Relic'leri ile ödüllendirebilir! Tipik bir Corpus olan Kız Kardeş, görevden kazanılan Kredileri çalacaktır.

Etki altındaki bölgelerde Kız Kardeşin Tazısı ile savaşmaya devam ettikçe, Kız Kardeşin görevde ortaya çıkma şansı artar. Kız Kardeşin Requiem dizilimini test etme süreci Kuva Lich'lere benzer, başarısızlık onun seviyesini artırır, ancak Kuva yerine takımdaki herkese 5K ila 10K arası Kredi düşürür.

Kız Kardeşinizde Requiem Mod'ları dizisini doğru bir şekilde gerçekleştirdikten sonra kendisi, son kez kozları paylaşmak adına, Neptün Proxima Railjack bölgesindeki Amiral Gemisine geri çekilecektir (minimum Pilot Intrinsic 5)! Hazır olduğunda ona meydan oku. Kendi Parvos'un Kız Kardeşi ile savaşmak isteyen diğer Tenno'lar, benzersiz düşmanlarınızı alt etmeniz için yan yana savaşabileceğiniz aynı görev noktalarında eşleştirilecek!

Amiral Gemisi'ne erişim sağlamak için Railjack görevlerini tamamla. Amiral Gemisi koridorlarında Kız Kardeşi ararken, onu korumakla görevli Warframe Spectre'larını yenmelisin.

Requiem Sırasını Parazonladığında, Kız Kardeşini tanıdık olan Dönüştürme ya da Yok Etme seçeneklerine sahip olacaksın. Bir Kız Kardeşi dönüştürmek, çalınan tüm Kredileri geri kazandırır, onun bir müttefik olarak görevlere rastgele katılmasına izin verir ve bir Railjack Mürettebatı üyesi (Beklemede olanlar dahil) olmak için uygun hale gelir! Kız Kardeşi öldürerek çalınan tüm Kredileri geri kazanır, ve Kız Kardeşin özel silahı ile Ephemera'sını (varsa) elde edersin.

a555e4fa0338dbf37d3abfd295654710.jpg

PARVOS'UN KIZ KARDEŞLERİ SİLAHLARI

Parvos'un Kız Kardeşleri tarafından kullanılan bu imrenilecek silahlara dikkat et! Parvos Granum'un kendisi tarafından bahşedilen, toplam 8 silah var!

TENET ENVOY

Bu gizli roketatar, bir yönetim kurulu toplantısında veya sıradan bir av turunda kendini evindeymiş gibi hissetmeni sağlıyor. Hedeflenen roketler, daha yüksek isabet oranı için kablo güdümlüdür, ancak daha yavaş hareket eder. Patentli Granum Attaché Sistemi, silah kılıfındayken silahı yeniden doldurur.

TENET DIPLOS

Bu otomatik kilitlenen, güdümlü mermili tabancalar ile parçala ve maddeleştir. Daha geleneksel bir tabanca deneyimi için nişan almadan ateş et. Patentli Granum Attaché Sistemi, tabanca kılıfındayken silahı yeniden doldurur.

7dab510893b981a7e97c119be0ac651c.jpg

TENET SPIREX

Bu tabancanın yıldırım hızındaki raylı mermileriyle rakiplerine hükmet. Kafa vuruşları yeniden yüklemeyi hızlandırır.
 
 
Birincil Varyantlar:
TENET TETRA

Klasik Tetra'nın Parvos güncellemesi. Daha düşük atış hızı var ancak daha büyük kapasiteli bir şarjöre sahip. Artık tüm şarjörü ikincil ateş olarak büyük bir patlama alanına sahip bir bomba atar gibi ateşlenebilir.

TENET FLUX RIFLE

Artırılmış atış hızı ve menzili ile Kız Kardeşler tarafından modifiye edilmiş Flux Tüfeği. Şarj sistemi, daha yüksek güç ihtiyaçlarını karşılamak için cephane şarjörleriyle değiştirildi.

TENET ARCA PLASMOR

Bir Corpus Klasiğinin özel varyantı. Dengeyi bozan atışlar artık sekiyor. Atış hızı ile yeniden yükleme hızı azaltıldı fakat artık daha fazla menzile sahip. Hayatta kalan düşmanlar radyasyon tarafından tüketilir.

 

İkincil Varyantlar:

TENET CYCRON

Yeniden tasarlanan bu Cycron, birincil hedeften ayrılıp ek olarak en fazla iki yakın hedefi vurabilen parçalanabilen bir enerji diskine sahip.

7f8c70b620ffa326db0377bea00b2e7f.jpg

TENET DETRON

Parvos Granum'un mühendisleri, zaten şiddetli olan bu el topunu, tek bir yıkıcı ateş ile bir şarjörün tamamını boşaltan alternatif ek bir ateş modu ekleyerek daha da ölümcül hale getirdiler.

 

PARVOS'UN KIZ KARDEŞLERİ EPHEMERALARI

Belirgin bir Corpus Tarzına sahip yedi Yeni Ephemera sizlerle!

SYBILLINA EPHEMERA

Dönüştürülmüş veya infaz edilmiş bir Parvos'un Kız Kardeşinden alınan bu Ephemera'nın üstünden bilgi canlıymış gibi akar.

ZARINA EPHEMERA

Dönüştürülmüş veya infaz edilmiş bir Parvos'un Kız Kardeşinden alınan göz kamaştırıcı bir Ephemera.

GLORIANA EPHEMERA

Dönüştürülmüş veya infaz edilmiş bir Parvos'un Kız Kardeşinden alınan buz gibi soğuk kanlı bir Ephemera.

LUCRETIA EPHEMERA

Dönüştürülmüş veya infaz edilmiş bir Parvos'un Kız Kardeşinden alınan bu Ephemera ile zehirli komplolar oluştur.

HYPATIA EPHEMERA

Dönüştürülmüş veya infaz edilmiş bir Parvos'un Kız Kardeşinden alınan parlak bir Ephemera.

KYRUNA EPHEMERA

Dönüştürülmüş veya infaz edilmiş bir Parvos'un Kız Kardeşinden alınan çarpıcı bir Ephemera.

SOLENA EPHEMERA

Dönüştürülmüş veya infaz edilmiş bir Parvos'un Kız Kardeşinden alınan bu Ephemera ile manyetik bir çekicilik kazan.

885e4e3aa0611a21fcb587145a7c6c4b.jpg
 
TAZI YOLDAŞLARI

Her bir Corpus Kız Kardeşi kendi Tazısıyla gelir. Kız Kardeşi Yok Etmenin ek bir ödülü olarak, kendi Yoldaşın olarak onun Tazısını kazanacaksın! Dahası da var! Tazılar aynı zamanda Modüler Yoldaşlardır ve Kız Kardeşten elde edeceğiniz Tazının yanı sıra, Tazı bileşenlerinin de elde edilme şansı vardır. Kendi özelleştirilmiş Tazı Yoldaşını yaratma sürecini başlatmak için Tazı Bileşenlerini topla! Karşılaştığın her Tazı, farklı Bileşenlerin bir alt kümesine sahip olabilir (bu tıpkı MOA Yoldaşı üretimi gibidir).

Tazı Bileşen Kalıpları takas edilebilir. Bileşenlerinle bir Tazı Yoldaşı oluşturmak için Fortuna'daki Legs'i ziyaret et! Ayrıca buradan Tazını Legs'e satarak Solaris United için 4K Mevki puanı kazanabilirsin. Bu miktar, bir Tazı oluşturmanın daha yüksek gereksinimi olması nedeniyle MOA Yoldaşlar ile karşılaştırıldığında daha yüksektir.

*Bir Tazı inşa etmek bir silah da içerir; bu nedenle 2 Yoldaş Yuvası gerektirir.


TAZI PRECEPT MODLARI

Tazı Precept'leri, Fortuna'daki Legs'ten seçilen Model, Braket ve Stabilizatöre bağlı olarak ödüllendirilir.

*Aşağıdaki Precept istatistikleri maksimum seviyededir.


Model Preceptleri:

  • Hec Model - Equilibrium Audit Precept

• 15m içerisindeki düşmanları yere seren ve 300 hasar veren bir şok dalgası gönderir.

  • Dorma Model - Repo Audit Precept

• 30m içerisindeki düşmanları etkisiz hale getiren manyetik bir dalga yayar.

  • Bhaira Model - Null Audit Precept

• Bir Eximus düşmanının aurasını ve yeteneklerini etkisiz kılar ve aurasını 60s boyunca Tazıya aktarır.


Bracket Preceptleri:

  • Urga Bracket - Diversified Denial Precept

• 30s boyunca savaşmaları için 3 Specter oluşturur ve her biri Tazının hasarının %85 oranında hasar verir.

  • Zubb Bracket - Evasive Denial Precept

• Güvenli bir bölgeye ışınlanarak 8s boyunca %75 kaçınma şansı sağlayan bir alan oluşturur.

  • Cela Bracket - Reflex Denial Precept

• 10s boyunca alınan hasarı (dost ateşi de dahil) %90 geri yansıtan ve 12m çapına Manyetik Hasar veren bir kalkan oluşturur.

 

Stabilizatör Preceptleri:

  • Hinta Stabilizer - Synergized Prospectus Precept

• 30m çapındaki en yakın düşmanı takip edip hedefine ve 10m çapındakilere 300 Elektrik Hasarı veren bir kıvılcım ateşler. Kıvılcım 30m çapında duran bir sonraki hedefine gitmek için 7 kere sekebilir.

  • Wanz Stabilizer - Aerial Prospectus Precept

• 27m içerisindeki bir düşmana 7m yarıçapında 1200 Patlama Hasarı veren bir Orbital Saldırısı çağıran bir işaretleyici gönderir.

  • Frak Stabilizer - Focused Prospectus Precept

• Enerjiden oluşan bir lazer ateşleyerek 4.5s boyunca 900 Ateş Hasarı verir.

 

TAZI SİLAHLARI

Tazı Yakın Dövüş silahları, Atölyeden tamamlanmış bir Tazıyı teslim aldıktan sonra (bir Parvos'un Kız Kardeşini yendiğinde) veya Fortuna'da Legs aracılığıyla bir Tazı oluşturulduğu zaman verilir. Yakın dövüş silahı türü Tazının Modeline bağlıdır.

Akaten (Hec Tazı Modeli)

Tazının parçalayıcı yakın dövüş saldırıları Delme ve Kesme Hasarı verir.

Batoten (Dorma Tazı Modeli)

Tazının delici yakın dövüş saldırıları Darbe ve Delme Hasarı verir.

Lacerten (Bhaira Tazı Modeli)

Tazının yıkıcı yakın dövüş saldırıları Darbe ve Kesme Hasarı verir.

YENİ KAYNAK: SPECTRAL KALINTI

Enerjisi boşaltılmış atıl specter partikülleri toplanabilir ve çeşitli robotik projeler için tekrar enerji ile yüklenebilir.

Granum Void'deki Errant Specter'lardan Spectral Kalıntı düşme şansı var. Bu Kaynak, Tazı Bileşeni üretme sürecinde kullanılır.


YENİ WARFRAME: YARELI

Her zaman hareket halindeki hayat dolu Yareli, okyanusun öfkesine hükmeder. Gerçek bir sörfçü (waverider).

b85fae0ebc49c11b51196ce4fbc91b6f.png
 
PASİF

Yareli, en az 1.5s hareket etmesi halinde İkincil silahları için +%100 Kritik Şansı kazanır.

SEA SNARES

Düşmanlara güdümlenen ve temas halinde patlayan üç su baloncuğu oluştur. Su baloncukları, patlamaları durumunda kurbanlarına hasar verir ve etkisiz hale getirir.

MERULINA

Dalgaların yaratığı ve K-Drive'ın ilham kaynağı olan Merulina'yı çağırır. Merulina, gelen hasarın büyük bir kısmını emerek Yareli'yi korur.

*Kombine edilmiş Helminth Yetenekleri, Merulina aktifken kullanılamaz.

AQUABLADELER

Etrafında dönen üçlü su bıçakları ile düşmanları yararak geç.

*Aqueablade'ler Yareli'nin Helminth Yeteneğidir!

RIPTIDE

Düşmanları ezici, devasa bir girdaba çek ve sulu bir patlama ile onları püskürt. Girdapta sıkışan her düşman, patlamanın hasarını artırır.

Yareli'yi oyun içi Market'ten satın al ya da Yareli Kalıbını Waverider Quest'inden, ve bileşenlerini de Klan Araştırması ile yeni VENTKID BASH LAB Dojo Odasından temin et!

 

3f2ae7aca12195fff37b3527ac18efb8.jpg

YARELI QUEST - WAVERIDER

Vox Solaris Quest'ini tamamlayan Tenno'lar, oyuna giriş yaptıklarında Waverider Quest'i için Roky'den bir Gelen Kutusu mesajı alacak. Ventkid'lerin paylaşacak bir hikayesi var - bunu dinleyecek misin Tenno?

Yareli'yi Platinum ile satın alırsan, Yareli Kalıbı ve Yareli Prex Kartının yanında Quest Ödülü olarak bir Riven Modu kazanırsın!

*Yanlışlıkla Yareli Kalıbını satan oyuncular, Waverider Quest'ini tamamlandıktan sonra Simaris'in Tekliflerinden bir tane daha satın alabilirler.

** Yareli'nin Merulina'yı kullanması sırasında Operatör moduna geçiş yapıp geri dönebilmesi halen yapım aşamasındadır ve gelecekteki bir Düzeltme güncellemesi ile dahil edilecektir.

*** Bilinen Sorun: Güvenlik Kameraları Yareli'yi Merulina'dayken tespit edemiyorBu düzeltilecektir.


KOMPRESSA

Hedefleri saran ve şiddetli bir güçle patlayan yüksek basınçlı su toplarından oluşan bir yaylım ateşi başlat. Yareli'nin özel tabancası.,

Kompressa'yı oyun içi Market'ten veya Ventkid Tekliflerinden Mevki Puanı karşılığında satın alabilirsin.

 

MERULINA SYANDANA

Yareli'nin Özel Syandana'sı ile dalgaların üzerinde dans et.,

Merulina Syandana'yı oyun içi Market'ten satın alabilirsin!

 

YARELI PHYSALIA MİĞFERİ

Yareli için alternatif bir miğfer!

Yareli Physalia Miğferini oyun içi Market'ten veya gelecekteki Nightwave Kredi Teklifleri rotasyonlarının bir parçası olarak satın alabilirsin.

f611ca8c992f258a9f9170aac15ede1f.jpg

YARELI AGILE & NOBLE ANIMASYONLARI

Bu Animasyonları oyun içi Market'ten satın al ve seçtiğin herhangi bir Warframe ile birlikte kullan!

Yareli Agile & Noble Animasyon setlerini oyun içi Market'ten satın alabilirsin!

WAVERIDER KOLEKSİYONU

Denizin genç hükümdarı, savaş için hazır bir şekilde dalgaların arasından yükselir.  Yareli Warframe, Yareli Physalia Miğferi, Kompressa Tabancası, Merulina Syandana, Waverider'ın Kalbi Dekorasyonu ve 3 Günlük XP ile Kredi Artırıcıları içerir.

Waverider Koleksiyonunu oyun içi Market'ten satın alabilirsin! Eğer bu Koleksiyonu bir arkadaşına hediye edersen, Waverider'ın Kalbi Dekorasyonunun bonus bir kopyasını kazanırsın!


YENİ KUVA LICH SİLAHLARI

Bil bakalım kim daha fazla silahla geri döndü?  Kuva Lich'ler!

Aşağıdaki yeni silahları barındıran Kuva Larvling'ler için göz kulak ol:

ecba478b2e15fc3b309710052c7880d1.jpg

KUVA HEK

Solucan Kraliçenin emriyle dövülmüş olan bu pompalı tüfek, zaten güçlü olan tek namlulu atışlarına ek olarak bütün namlulardan aynı anda ateş edebilme özelliğine sahiptir.

91899ad5f8810ccb493b00405ffcbda9.jpg

 
KUVA GRATTLER
Daha da ölümcül olabilmesi için yeniden yapılandırılan Kuva Grattler, eskisi gibi hedefleri patlayıcı mermilerle paramparça ediyor, ancak artık maksimum atış hızına anında ulaşıyor.

026292788d661b14906ef1f3d506eb2f.jpg

 
KUVA ZARR

Kuva Lich'lerin taleplerini karşılaması üzere üretilmiş bir Zarr topu. Daha güçlü patlayıcı kapasiteye sahip ve daha uzun mesafeli saldırılar yapabilir.

394e7b246022e862ce541ed910bdb630.jpg

LICH EKLENTİ, DEĞİŞİKLİK & DÜZELTMELERİ

Murmur Azaltımı

Parvos'un Kız Kardeşlerinin Lich sistemine eklenmesiyle, genel Murmur gereksinimine birkaç açıdan bir kez daha baktık: Mevcut Murmur gereksiniminin Kız Kardeşlere nasıl uygulanacağı ve bunun mevcut Kuva Lich'ler ile nasıl hissettirdiği.

Sonuç olarak, Murmur gereksinimlerini azalttık, böylece 3 Requiem'in tümünü yalnızca Thrall'ları öldürerek elde etmek, ortalama 18-19 görevden ortalama 12-13 göreve düşmüş olacak.

 

Eşleştirme İyileştirmeleri için Bölge Tutarlılıkları


Lich'inin her seviyesi başına sahip olduğu bölge için Lich'ine karşı yapman gereken ilerleyiş şeklini değiştirdik!

Burada çözmeyi hedeflediğimiz sorun, genel olarak Murmur arayan oyuncuların dağılmasını önlemek. Oyuncular genellikle aynı hedefe sahip olsa da Origin Sistemi içerisinde Lich'lerinin ayrılması nedeniyle yolları kesişmezdi.

Bu değişikliğin detayları şu şekilde:

1) Seviye 1'de Kuva Lich'ler Dünya'da ortaya çıkar

2) Seviye 2'de Kuva Lich'ler Mars'ta ortaya çıkar

3) Seviye 3'te Kuva Lich'ler Ceres'te ortaya çıkar

4) Seviye 4'te Kuva Lich'ler Sedna'da ortaya çıkar

5) Seviye 5'te Kuva Lich'ler Kuva Kale'sinde ortaya çıkar

* Güncellemeden önce Aktif bir Lich'iniz varsa, yeni Bölge akışını benimsemeden önce mevcut işgal düğümlerinde ilerleyecektir.

 
Yeni Requiem Modu - OULL

Sonsuz yüz, sonsuz figür, sonsuz olasılıklar.

(Ölümcül bir diziyi tamamlamak için gereken herhangi bir Requiem Modununun yerini alır)

Bu yeni Oull Requiem Modu, bir Lich veya Kız Kardeşi alt ederken hangi Parazon Requiem yuvasında olursa olsun doğru Requiem Sırası olarak sayılır! Diğer Requiem Modları gibi, Oull Modu da 3 kez başarıyla kullanılabilir.


Doğru Requiem Sırasını kullandıktan sonra Kuva Lich veya Kız Kardeş kaçtığında bu yeni Requiem'i %25 düşürme şansıyla kazanabilirsin. *Bu Requiem sadece Lich/Kız Kardeşin geldiği kişi için düşer.


Yeni REQUIEM ULTIMATUM

Yeni REQUIEM ULTIMATUM ile düşmanının kontrolünü eline al - direnemeyecek kadar güçlü bir çağrı! Mevcut aktif Kuva Lich veya Kız Kardeşin kontrol ettiği bir bölgede kullanılması üzere onları ortaya çıkarmak için kullanılabilecek yeni bir Teçhizat! Buradaki amacımız, düşmanın açığa çıkmasını zorlamak için bir seçenek eklemek.

Kuva Lich'i veya Parvos'un Kız Kardeşini Dönüştürmeyi veya Yok Etmeyi seçtiğinde Requiem Ultimatum'u %25 düşürme şansıyla kazanabilirsin. *Bu Requiem sadece Lich/Kız Kardeşin geldiği kişi için düşer.


Yeni Kuva Lich Hesaplaşma Sistemi

Sen ve Takımın, Kuva Lich Hesaplaşmasının üstesinden gelebilecek kadar güçlü mü?

Kuva Lich'ler ayrıca Railjack'teki yeni hesaplaşma sistemine de dahil edildi! Kuva Lich'in, onu doğru Requiem dizisiyle zayıflattığında artık Galleon gemisine çekilecek. Requiem'lerin kilidini açtığında, Satürn Proxima'da (minimum Intrinsic 5) yeni bir hesaplaşma noktası görünecektir. Sen ve Lich'lerini zayıflatan diğer Tenno'lar ile birlikte düşmanları arayıp yok edebileceksiniz!

Bu değişikliğin ardındaki amacımız, TennoCon 2019 Lich Yüzleşmesi sunumumuza uymaktır. Bunu yaparken, aynı zamanda son hesaplaşmanın rastgeleliğini de ortadan kaldırdık. Bunlar, dövüşe başlamadan önce gerekli hazırlığı yapıp direkt başlatabileceğin garantili dövüşlerdir! İş için en iyi ekipmanını yanında getir.

Gerekli Murmur'ları azaltmak, OULL eklememiz, Requiem Ultimatums'u dahil etmemiz ve bu yeni akış ile birlikte Kuva Lich döngüsünü kısalttık ve tüm Tenno'ların durumu kontrolde tutmalarını sağladık! Son mücadele artık senin şartların altında gerçekleşiyor ve umarız ki bu sistemi iyileştirme ve basitleştirme çabalarımızı beğenirsin!

Kuva Lich (Ve Parvos'un Kız Kardeşi) Valans Füzyon İyileştirmeleri:

Bu Güncelleme ile Silahlar için Valans Füzyonu daha anlaşılır yaptık! Oyuncularımız için çok daha açık olan Railjack için eklediğimiz davranış modelini burada da kullanıyoruz!

 

  • Bu Güncellemeden önce, Arsenal'de iki Kuva Lich silahını birleştirmek için Valans Fusion kullandığında, silahların seçilme sırası, nihai bonus hasarının hangi element olacağını belirliyordu.
  • Bu güncelleme ile, iki Kuva Lich silahını (veya Kız Kardeş Tenet silahını) birleştirdiğinde hangi elemente sahip olmak istediğini seçebileceksin. Parçanın sayısal istatistiği, daha önce olduğu gibi aynı mantığı kullanılarak birleştirilir.

Bu, elde edeceğiniz sonuçla ilgili kafa karışıklıklarını azaltmak ve istenen bir elemente sahip olmayı kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Silahları farklı elementlerle birleştiriyorsan, artık ilk element türünü geri yüklemek için iki kez birleştirme yapmana gerek yok.


Lich'ler için Uyarlanabilir Hasar Ölçekleme Değişiklikleri:

Baş düşman tasarım tarihimiz boyunca, azalan getiriler ile zırh veya hasar azaltma teknikleri gibi pek çok şey ekledik. Kuva Lich'leri oyuna dahil ettiğimizden beri oyuncu hasarı ile Lich hasarını nasıl dengeleyeceğimiz konusunda değişikliklere gittik. Dengeli bir savaş deneyimi yaratmak için Statü Etkilerine izin vermek ve hasarı azaltmak gibi şeyler yaptık. Warframe'deki pek çok baş düşman gibi, Lich'lerin kendilerine uygulanan bazı hasar değişkenleri vardır.

Hasar azaltma kodunda bir hata bulduk ve bunu düzelttik. Böylece Kuva Lich'lerin zayıflatılma sistemini daha iyi bir hale getirdik.

Bu sistem genellikle son hesaplaşma sırasında Void Rig'in Arquebex'ine karşı Lich'lerin yüzleşmesi gibi senaryoları hedefler. Son hesaplaşmanın Railjack'te olması nedeniyle artık bu senaryo mümkündür. Voidrig'e karşı Lich'i test ederken, Lich'lerin dayanmasının yaklaşık bir saniye sürmesi sonucunda hasar azaltma kodunun tekrar gözden geçirilmesine karar verdik! Bu yeni senaryoları hesaba katarak hataları düzelttik ve gerekli yerler için ince ayarlamalar yaptık. Tek amacımız size birkaç saniyeden fazla süren bir dövüş deneyimi sunmak - size iyi avlar dileriz; umarız takım çalışman ve teçhizatın sizi zafere götürür! Takım çalışması gerektiren savaşlar ve kazanmak için gerekli saldırı oyunu arasındaki doğru dengeyi kurduğumuzdan emin olmak için bu konuya yakından bakacağız; bu çok da imkansız görünmüyor. Geri bildirimlere açığız!


Genel Lich Değişiklikleri ve Düzeltmeleri:

  • Lich Eğitim ekranı, yeni Lich akışı ve Kız Kardeşler ile ilgili bilgileri içerecek şekilde güncellendi.
  • Ticaret penceresindeki "Yakalanan Lich'ler" kategorisi "Dönüştürülmüş Düşmanlar" olarak değiştirildi.
  • Codex'inde Kuva Lich veya Sister of Parvos geçmişin yoksa, herhangi biriyle karşılaşmadığını bildiren bir açılır mesaj görüntülenir.
  • Aşağıdaki senaryolar için yeni Kuva Lich mesajları eklendi:

• Lich Oyuncuyu Düşürüp Alay Ettiğinde

• Lich Oyuncuyu Yere Düşürdüğünde

• Lich Oyuncuyu Öldürdüğünde

  • Hatalı Requiem Modları sırasının diğer oyuncuların Kuva Lich'lerinin görünümünü etkilemesi sorunu düzeltildi.
  • Kuva Lich Parazon kullanma animasyonu esnasında bir Kurucu taşıma işlemi gerçekleşirse Parazon'u ikincil silah olarak tutma sorunu düzeltildi.
  • Kuva Lich üzerinde kullanım sırasında Parazon'un görünmez hale gelmesi veya animasyonunun gelmemesi sorunu düzeltildi.
  • Diğer oyuncular bir Kuva Lich'i bıçakladığında sinematikte takılma sorunu düzeltildi.


PARAZON YENİDEN DÜZENLEMESİ

Parazon saldırıları, Merhamet öldürmeleri olarak The Old Blood güncellemesi ile birlikte tanıtıldı. Bu şık ve genel amaçlı bıçağın Lich'ler üzerinde açık bir rolü vardı, ancak oyundaki genel rolü onu oynanması zor bir mekanik haline getirmişti. Çözülmesi gereken sorunlar var ve aşağıdaki notlar tam olarak bunu nasıl yaptığımızı özetliyor!

Merhamet öldürmeleriyle ilgili sorun, yapılmasının zor olması ve şu anki sistemle etkileşiminin çok düşük olmasıdır! Merhamet öldürmelerinin, yalnızca bir düşmanın sağlığı %20 veya daha az olduğunda tetiklenme şansı vardır. Pratikte, bunun tetiklenip tetiklenmeyeceğini asla öngörülememektedir. Ve tetiklense de genelde bunun için çok geç oluyor! Onları Statü efektleriyle karıştırabilir, bir Takım Arkadaşın bir Yetenek kullanarak işlerini bitirebilir veya Kavat'ın her zamankinden daha fazla kana susamış olabilir ve böylece Merhamet öldürmesini bu şekilde kaçırabilirsin.
Sistemin tasarımlarını değiştiriyoruz, yeni Modlar ekliyoruz (Tasarım Konseyi'ne teşekkürler!) ve sistemi yeniliyoruz.

Değişiklik temel bir ilkeye dayanıyor: Merhamet öldürmesini kullanmak isteyip istemediğine oyuncunun aktif olarak karar verebilmesi için onları daha güvenilir ve daha stratejik hale getirmek istiyoruz.

Değişikliğimiz aşağıdakilere dayanmaktadır:

Merhamet öldürmesi fırsatı; Bir düşmanın sağlığı %40'ın altına düştüğünde (Corpus için %60, ancak tüm Kalkanların indirilmesi gereklidir), her düşman türündeki BELİRLİ birimlerde garanti edilir.


Bu birimler:

Tüm Eximuslar

  •  Grineer

• Heavy Gunner Birimleri

• Bombard Birimleri

  • Corpus
• Scrambus Birimleri
• Nullifier Birimleri
  • Infested
• Ancient Birimleri
 
Ve mantık aşağıdaki genel senaryoya dayanmaktadır:
 
Uzakta bir Heavy Gunner gördüğünü hayal et. Parazon'unda "Blood for Energy" kuşanılmış. Biraz Enerjiye ihtiyacın olduğunu fark ediyorsun, bu yüzden onun sağlığını %40 altına düşürerek Merhamet Öldürmesine uygun bir hale getiriyorsun ve böylece Enerji senin olabilir!
 
Planlayabilir ve karar verebilirsin!

Bu, ayrıca Darbe Statü Etkisinin değişeceği anlamına geliyor:

Eski sistemde: Darbe Statü Etkisi rastgele olarak Merhamet Öldürmesi için fırsat şansını artırmaktaydı.

Yeni sistemde: Darbe Statü Etkisi uygun düşmanlarda uygun aralıkta tetiklenme şansını artıracak. Yani yukarıdaki listedeki düşmanları %40'da Merhamet Öldürmesine tetiklenmesi yerine, daha erken bir Merhamet Öldürmesi için düşmana Darbe Statü Etkisi uygulayabilirsin (Statü Etkisi başına %4)...%80'e kadar. Yani, çok fazla Darbe Statüsü uygulamak, bir düşman hedefini Merhamet Öldürmesine daha çabuk duyarlı hale getirir. Darbe Statüsü, ağır askerleri ortadan daha hızlı kaldırmak için bir taktik olarak kullanılabilir!

Peki ya yüksek seviye düşmanlara ne olacağını mı merak ediyorsun?

Orijinal Geliştirici Atölyemizden beri değişiklikler gerçekleştirdik.

150. seviyeye kadar, Parazon Bitirici Vuruşları düşmanın Sağlığı %40 altında ise tetiklenir.

Bu seviyeden sonraki her 5 seviye başına bu eşik en az %10'a kadar olmak üzere %1 oranında azaltır! Uygun Düşmanların Sağlık çubuklarının üzerinde bu eşikleri belirten bir çentik olacak.

Bu değişiklik, oyuncularımızın Pazaron Bitirici Vuruşlarını daha net hale getirmek için yapıldı ve aynı zamanda bir miktar denge ile yüksek seviyelerde garantili öldürme imkanı sağlamaya devam ediyor.

Ayrıca, Parazonlar yenilendiğinden ötürü, Zephyr'in Airburst yeteneği artık bitiricilerle çelişmiyor.

 

VOID FIRTINALARI ÖDÜL GÜNCELLEMESİ & YENİ TENET YAKIN DÖVÜŞ SİLAHLARI:

Uzun zamandır kayıp olan CORRUPTED HOLOKEY'LER şiddetli Void Fırtınalarında ortaya çıkarıldı! Parvos Granum'un amiral gemisi bombalandığında bu Holokey'lerin milyonlarcası Void'de kaybolmuştu. Perrin Sequence'ten Ergo Glast, bu eserler için büyük bir istek duyuyor ve bunlara karşılık yeni Granum silah teknolojisi sunuyor (Sendika ittifakı gerektirmez)!

Bütün Proxima Void Fırtınaları ödülleri arasında Yaygın olarak Corrupted Holokey'ler bulunur. Bunlar, Void Fırtınalarındaki Görev Sonu Void Trace ödüllerinin yerini alıyor.

DÜNYA VOID FIRTINASI

2x Corrupted Holokey: Yaygın %37.50

VENÜS VOID FIRTINASI

2x Corrupted Holokey: Yaygın %37.50

SATÜRN VOID FIRTINASI

4x Corrupted Holokey: Yaygın %37.50

NEPTÜN VOID FIRTINASI

3x Corrupted Holokey: Yaygın %37.50

PLÜTON VOID FIRTINASI

5x Corrupted Holokey: Yaygın %37.50

VEIL PROXIMA VOID FIRTINASI

6x Corrupted Holokey: Yaygın %37.50

Haftalık yeni Ürünlerini görmek için Ergo Glast'ı bir Relay'de ziyaret et. Ergo, her hafta 40 Corrupted Holokey karşılığında Hasar/Elemental bonusu ile beraber her yeni Tenet Yakın Dövüş silahının 1x versiyonunu sunacak.

Elindeki Holokey'ler ile Ergo'yu haftalık olarak ziyaret ederek her silahın en iyi versiyonunu alabilir ve elindekileri Valans Transfere çevirebilirsin. Eğer biriktirmek istersen, Ergo'nun stoklarında senin için her zaman bir şey olacak!

Ergo Glast'ın Ürünleri:

41c412be1b73d1836b38b3da95ee23b5.jpg

TENET AGENDUS

Bu devasa darbeli çekiçle arenanın hakimi ol. Ağır saldırılar yıkıcı enerji diskleri fırlatır.

TENET EXEC

Bu devasa ağır kılıç ile en son Granum teknolojisinin farkını yaşa. Yere Vurma saldırısı, art arda gelen üç şok dalgası seti gönderirken, Ağır Yere Vurma saldırısı ise bir şok dalgası demetini serbest bırakır.

TENET LIVIA

Granum Attaché kasasının zarif çizgileri, sonsuz keskinlikte iki elli bir bıçağı gizler. Engellenen saldırıların engelleme açısını artırma şansı vardır. Not: Granum Attaché sistemi, kılıflandığında kombo sayacını duraklatır. Xoris silahına benzer şekilde, sonsuz kombo süresi olan bir Yakın Dövüş silahın varsa, sözde yakın dövüş yetenekleri, kullanım sırasında Kombo'yu tüketir.

50b4509fafb03aa03af03780f06807df.jpg

TENET GRIGORI

Ağır Kayma Saldırısı gerçekleştirirken, bu Corpus tırpanı, savaş alanında sıçrayarak dönen bir enerji diski fırlatır. Süresi, Kombo Sayacı değeri ile belirlenir. Not: Granum Attaché sistemi, kılıflandığında kombo sayacını duraklatır. Xoris silahına benzer şekilde, sonsuz kombo süresi olan bir Yakın Dövüş silahın varsa, sözde yakın dövüş yetenekleri, kullanım sırasında Kombo'yu tüketir.

 

RAILJACK EKLEME, DEĞİŞİKLİK & DÜZELTMELERİ:
 
  • RAILJACK KOMUTA SEVİYESİ 10: Elit Mürettebat Üyeleri Sizlerle! Daha güçlü mürettebat üyeleri Ticker'dan işe alınabilir hale geliyor.

• Bu Elit Mürettebat Üyelerinin iki Yetenek Puanı daha vardır ve Yeteneklerinden hangisinde daha fazla puana sahip olduğuna bağlı olarak rastgele bir özelliğe sahiptirler.

• Örneğin: Topçu becerileri en fazla Yetenek Puanına sahipse, bu Mürettebat üyesi "Zetki silahlarıyla %50 daha fazla hasara" sahip olabilir. Eğer Pilotaj becerileri en fazla Yetenek Puanına sahipse, bu Mürettebat üyesi "Lavan motorlarının etkinliğini %25 oranında arttırabilir". Örnekler bu kapsamda çoğaltılabilir!

  • Corpus Casus ve Hayatta Kalma görevleri Corpus Proxima bölgelerine eklendi! Bu ek oyun modları, yeni AMBASSADOR silahı (aşağıya göz at), Ash Parçaları, Railjack Modları, Parazon Modları ve daha fazlasını içeren yepyeni ödül tablolarıyla birlikte geliyor! Tüm detaylar için warframe.com/droptables adresine bak! Bazı Corpus Railjack görev noktalarının değiştiğini ve bunların yerine, bölge başına ek 1 Corpus noktasının eklendiğini fark edeceksin:

• Venüs Proxima:

• Yeni Hayatta Kalma Noktası, Şanssız Açılım

• Orvin-Haarc artık bir Casus Noktası (Yok Etme Noktasıydı)

• Neptün Proxima:

• Yeni Casus Noktası, Brom Kümesi

• Enkidu Buz Akıntıları artık bir Hayatta Kalma Noktası (İnfilak Noktasıydı)

 

• Plüton Proxima:

• Yeni Hayatta Kalma Noktası, Fenton Alanı

• Peregrine Ekseni artık bir Casus Noktası (Orphix Noktasıydı)

• Mürettebat üyeleri artık bir görevde olmadıklarında daha rahat davranışlar sergileyecek.

• Tarete doğru yönelen bir Mürettebat Üyesine farklı bir emir vermeye çalıştığınızda Mürettebatın tarette sıkışıp kalması düzeltildi.

• Tüm hedefler çok uzaktaysa Mürettebat Pilotunun durmasına neden olan bir durum düzeltildi.

• Crewship pilot koltuğunda Taktiksel Haritayı kullanamama sorunu düzeltildi.

• 'Beklemedeki' Mürettebat üyeleri kullanırken oluşan bir komut dosyası hatası düzeltildi. Başarılı bir görevinin ardından ve Kurucu taşıma işleminden sonraki ikinci Railjack görevinde, Dry Dock'tan sonsuz yüklenme durumuna neden olan bir sorun düzeltildi.

• Arka arkaya Railjack görevleri yapılırken ilk görev diyaloğunun tekrar etmesi sorunu düzeltildi.
• Yıldız Haritasında Nightwave ekranı açıkken bir Railjack görevine girilmesi sonucu oluşan kilitlenme düzeltildi.

• Corpus Railjack görevlerindeki kargo treni girişi objektif işaretçisinin her vagonu çıkardıktan sonra güncellenmemesi düzeltildi.

• Mürettebat yönetimi ekranlarında Kuva Lich silahlarının kullanıcı arayüzünün üstüne çıkması düzeltildi.

• Mürettebat Üyelerinin konuşmalarında dudak senkronizasyonu olmaması düzeltildi.

• Taktiksel Intrinsic rütbesi olmayan hesaplarda görünen "Taktik Menüsünü açmak için (Düğmeye) basın" uyarısı düzeltildi.

• İşleyici ekranındayken Railjack'in arayüzdeki Gövde Bütünlüğü ölçerinin güncellenmemesi düzeltildi.

• Railjack Savunma görevlerinin tamamlanması sonucunda yok olmayan Amiral Gemisi ara nokta işaretçisi düzeltildi.

• Oyun içi Market'te Railjack satın aldıktan sonra Rising Tide görevinin yeniden oturum açılmadığı sürece tamamlandı olarak işaretlenmemesi düzeltildi.

• Railjack görevinde oyuncunun İlgi Noktasından ayrılması sırasında Operatöre geçmesi sonucunda kameranın oyuncuyu takip etmemesi düzeltildi.

• Görevde oyuncular bir Railjack modunu aldığında mod açılır penceresinin çıkmaması düzeltildi.

• Bir Railjack görevinin yüklemesi sırasında kurucu değişimi sonucu oluşan sonsuz yükleme ekranı düzeltildi.

• Bir göreve yükleme tüneline girerken Railjack penceresinden bakıldığında Drydock'un sarı bir kutu içinde görünmesi sorunu düzeltildi.

• Oyuncuların bazı durumlarda Ön Havan Topu silahlarını ateşleyememesi sorunu düzeltildi.

• Railjack Hayatta Kalma görevinden çıkış sırasında meydana gelen bir kodlama hatası düzeltildi.

• Relay Dry Dock içerisindeki Railjack'te bir grup ekip dışı üyenin anlık olarak görünmesi düzeltildi.

• Railjack silahlarının zaman zaman ateşlenmemesi düzeltildi.

• Beklemedeki Mürettebatı üyelerinin Bay Patates Kafa gibi karma vücut ve kafa parçalarıyla görünmesi düzeltildi.

• Bir Railjack görevini tamamladıktan sonra Dojo'ya dönerken Specter'ların yok olmaması düzeltildi.

YENİ SİLAH: AMBASSADOR

Bu Corpus saldırı tüfeğiyle müzakereleri anında sonuca bağla. Bu Corpus saldırı tüfeğiyle müzakereleri anında sonuca bağla. Şarjlı keskin nişancı atışları ve elektrikli seri-ateş saldırı modu arasında rahatça geçiş yap. Parçaları ve Kalıpları yeni Corpus Railjack Hayatta Kalma noktalarında bulunabilir.


YENİ PARAZON MODLARI

5 Yeni Parazon Modu sizlerle! Parazon'una yeni güç ve İşlevsellik eklemek için hepsine bugün sahip ol!

Power Drain (Merhamet Öldürmesi ile) - Bir sonraki kullanılan yetenekte %100 şansla +%50 Yetenek Gücü.

Malicious Code (Merhamet Öldürmesi ile) - 15 metre çapındaki düşmanlar %50 şans ile 8 saniyeliğine korkuya kapılır.

Hard Reset - Düşmüş bir Sentinel veya Yoldaş'ını diriltmek için 40 saniye içinde 3 Merhamet Öldürmesi gerçekleştir.

Tasarım Konseyi Katkıları:

Swift Mercy - Merhamet Öldürmesi hızını %50 artırır.

Firewall - Hackleme sırasında alınan hasarı %75 azaltır.

Bu yeni Parazon modları Corpus Railjack Casus görevleri tamamlanarak toplanabilir.


YENİ EMBER PYRAXIS SKIN

Ember'ın en alazlı element biçimini almış hali, mutlak ateş. Konsept Debbysheen tarafından tasarlandı!

VOLCA SYANDANA

Ember için Termodinamiğin Dördüncü Yasası: Yaparken iyi görünmek.

483d42e1fe71a1761f4606b89c304f37.jpg

ALEV MAKİNESİ PLAZM SKIN 

İçerdiği katliamdan iki kat daha sıcak bir alev makinesi skini.

Ember Pyraxis Skin, Volca Syandana ve Alev Makinesi Plazm Skini oyun-içi Markette bulabilirsin.

eefe9b6b7348c49b69052d02fba9deab.jpg

YENİ SENDİKA TEKLİFLERİ

Bildiğin ve sevdiğin Sendikalar Tekliflerini genişletti!

Her Sendika, kendine has Zırh Setlerini bağlılığının karşılığı olarak tekliflerine ekledi! Cetus'ta yer alan Hok'tan Ostron Zırhı ve Fortuna'daki Rude Zuud'dan Solaris Zırhı da dahil! Bu da toplanacak 8 benzersiz zırh seti demek! Tek bir Güncelleme dahilindeki en yüksek yeni zırh seti sayısı!

AYRICA, her Sendika'nın (Ostron ve Solaris hariç) tanıdık Railjack Mürettebat animasyonları ile alakalı yeni Gövde Hareketleri var!

Tüm bu Teklifler Takas Edilebilir!
 

caf04d0bb26db7d14fa4f02f4d2e22e1.jpg

YENİ STEEL PATH GURUR NİŞANLARI

Teshin Steel Path Gurur Nişanlarını genişletti!

• Kapalı Riven Anahtarı (haftada bir)

• Bu anahtar, seçilen Kapalı Riven'ı gerektirdiği görevi atlayarak açmak için kullanılabilir.

• Kapalı bir Riven seçildiğinde Mod tezgahındaki Dönüştür/Devir düğmesinin yerini alır.

2fca02cd78e4434023f286a7172ad37e.jpg
• Yeni Pompalı Tüfek Modu: Counterbalance

• -%60 Geri Tepme

• Noggle Heykeli - Teshin

• Orokin Çay Seti (Dekorasyon)

• Bu Orokin Antikası bir zamanlar güçlü bir Dax'a aitti.

• İş Başında Glifleri

• Gauss İş Başında

• Grendel İş Başında

• Xaku İş Başında

• Protea İş Başında

• Birincil Arcane Adaptörü (aşağıda yer alan YAKIN DÖVÜŞ/BİRİNCİL DENGE DEĞİŞİKLİKLERİNE göz atın)

• Arcane Yuvasının kilidini açmak için Birincil Silahla füzyonlanır.

Yeni oyuncuların kafalarını karıştırmaması için Modlama ekranındaki Arcane yuvası sadece STEEL PATH erişimi olan oyunculara görünür.

• İkincil Arcane Adaptörü (aşağıda yer alan YAKIN DÖVÜŞ/BİRİNCİL DENGE DEĞİŞİKLİKLERİNE göz atın)

• Arcane Yuvasının kilidini açmak için İkincil Silahla füzyonlanır.

Yeni oyuncuların kafalarını karıştırmaması için Modlama ekranındaki Arcane yuvası sadece STEEL PATH erişimi olan oyunculara görünür.

f4807c673c02f02208a68c45b48c9dee.jpg

STEEL PATH & GANİMET DEĞİŞİKLİKLERİ

Deimos Arcana güncellemesinde, Steel Path ve Steel Essence kazanılmasına yönelik birkaç değişiklik yaptık. Amacımız, rastgeleliği azaltırken Steel Essence toplamanın en etkili yolu olarak uzun süreli görevlerden uzaklaşmaktı. Oyuncu eğilimlerini gözlemledikten sonra, her ikisini de içeren bir ganimet stratejisi bir kez daha ortaya çıktı ve düzenli olarak optimize edilmemiş Steel Path oyununun daha az ilginç hissettirdiğini ortaya çıkardı.

Bu stratejilere bağlı olarak bu güncellememizde eklediğimiz yeni Steel Path ödüllerinin sayısıyla, en düşük ortalamayı yükselttik. Bu değişikliklerin, bu güncellemenin ana temalarından birini güçlendirmesini umuyoruz - oyunu, ortak stratejiler üzerinde baskı hissetmeden istediğiniz şekilde oynayabilmelisiniz.

• Acolyte'ler artık Steel Path görevleri sırasında daha sık ortaya çıkacak ve bu da daha fazla Steel Essence düşmesini sağlayacak!

• Steel Path Baskınlarının her biri 3 yerine artırılarak 5 Steel Essence ödülü verecek.

• Steel Essence artık kaybolmadan önce yerde 5 dakika duracak. Eğer Arayüz işaretçisi yanıp sönüyorsa, Steel Essence'lar kaybolmadan onları topladığından emin ol!

• Tutarlılık için Vitus Özü aynı kurallara uyar ve kaybolmadan önce 5 dakika yerde kalır.

• Acolyte'lar artık suya çekildiklerinde güvenli bir yere ışınlanacaklar. Bu, Itzal'ın Cosmic Crush yeteneğinin Acolyte'ları suya çekerek onları anında öldürebilmesini düzeltir.

Acolyte'ler öldüklerinde artık 6 Yeni Arcane'den 1'ini verecek.

PRIMARY MERCILESS
Öldürmede:
4 saniye boyunca +%30 Hasar. 12 kere üst üste birikebilir.
+%30 Doldurma Hızı
+%100 Maksimum Cephane

PRIMARY DEADHEAD
Kafa İsabetiyle Öldürmede:
24 saniye boyunca +%120 Hasar. 3 kere üst üste birikebilir.
+%30 Kafa Vuruşu Çarpanı
-%50 Geri Tepme

PRIMARY DEXTERITY
Yakın Dövüş Öldürmesinde: 
20 saniye boyunca +%60 Hasar. 6 kere üst üste birikebilir.
+%60 Kılıf Hızı. 
+7.5s Kombo Süresi.

SECONDARY MERCILESS
Öldürmede:
4 saniye boyunca +%30 Hasar. 12 kere üst üste birikebilir.
+%30 Doldurma Hızı
+%100% Maksimum Cephane

SECONDARY DEADHEAD
Kafa İsabetiyle Öldürmede:
24 saniye boyunca +%120 Hasar. 3 kere üst üste birikebilir.
+%30 Kafa Vuruşu Çarpanı
-%50 Geri Tepme

SECONDARY DEXTERITY
Yakın Dövüş Öldürmesinde: 
20 saniye boyunca +%60 Hasar. 6 kere üst üste birikebilir.
+%60 Kılıf Hızı. 
+7.5s Kombo Süresi

YAKIN/BİRİNCİL SİLAH DENGELEME DEĞİŞİKLİKLERİ

Arsenal Bölünmesi

Tenno,

Bir görev için silah seçerken Tenno'nun dikkate alması gereken bir sürü şey var...

• Bu seviyede savaşmam için hangi silahlar yeterli güçte?

• Bu Düşman Grubuna karşı en iyi silahlar hangileri?

• En verimli ve kullanımı kolay silahlar hangileri?

• En çok hangi silahlarla oynayınca eğleniyorum?

• Hangi Modlar bu silahların en iyi performansı vermesini sağlıyor?


Normal bir oyuncu, bir seçim yapmadan önce kendilerine bu sorulardan en az birini (genellikle daha fazlasını) soracaktır. Tüm silahlar eşit üretilmedi, ancak ideal olarak her sorunun birkaç yanıtı vardır, böylece Tenno çeşitli seçenekler arasından kendi seçimlerini yapabilir ve oyunu taze tutabilir. Bir silah kategorisi diğerlerinden daha üstünse veya onları gereksiz kılıyorsa, geliştiriciler olarak bizler eğlence uğruna seçimin var olduğundan emin olmak için soruna el atmak isteriz.

Yakın dövüş silahlarına ve eşit derecede önemli olan, üzerlerinde kullanabileceğiniz Modlara göz atın. Tenno bıçaklarını keskinleştirmek için yıllarını harcadı, ancak sonuç olarak Birincil ve İkincil silahların pas topladığı görüldü. Ve bu sorunu ele almaktan ne kadar uzun süre kaçınırsak, o kadar kötüleşecek.

Özellikle üst düzey oyunlarda (Steel Path, vb.) Savaş deneyimini daha dengeli hale getirmek için Yakın Dövüş ve Birincil Silahları değiştiriyoruz.

Genel olarak konuşursak, silah istatistiklerinin iyi bir yerde olduğunu düşünüyoruz, ancak eksik kısım Modlar. Aksine, bazı Yakın Dövüş Modları çok güçlü. Bu sorunları iki şekilde ele almayı amaçlıyoruz: ilk olarak birkaç Yakın Dövüş Modunun gücü dikkatlice azaltmak; ikinci olarak, Arsenalinin geri kalanını güçlendirecek Birincil ve İkincil Arcaneler ve yeni Galvanized Modlar sunmak.

Amacımız Arsenalinin tümünü görevinde kullanmaya teşvik etmektir. Birincil, İkincil ve Yakın Dövüş silahları arasında geçiş yapmak, mevcut metada bulunan tartışmasız Yakın Dövüş üstünlüğünün aksine, stratejik bir seçenek gibi görünmelidir. Siz güneş sistemini delip geçerken Yakın Dövüşün eğlenceli ve güçlü olmasını istiyoruz, ancak oyuncuların tercihleri bu değilse, Birincil ve İkincil silahlarında aynı seviyede eğlence ve güce sahip olmalarını istiyoruz.

Amacımız Seçimin olduğu bir oyuna sahip olmak - Şu anda bu istek Yakın Dövüş silahlarının diğer silahlardan üstünlüğü ile sıkıntıda kalmakta. Bu üstünlüğü azaltmak için yaklaşımımız, mevcut Modlarda değişiklikler, yeni Modların eklenmesi ve yeni Birincil ve İkincil Silah geliştirilmesi olacaktır.


İÇERİK TABLOSU

• Yakın Dövüş Modları Güç Azaltımı
• Silah Değişiklikleri
• Birincil ve İkincil Silah Arcaneleri
• Galvanized Modlar
• Giriş Ödülleri

Bu Atölye dahilindeki değişiklikleri ve Sisters of Parvos güncellemesinin detaylarını içeren videomuza buradan erişebilirsin:

Yakın Dövüş Modları Güç Azaltımı

5 kategoride değişiklikler geliyor:

Berserker

Bloodrush

Condition Overload

Glaive'ler

Kuva Nukor

 

Berserker:

Yakın Dövüş için Saldırı Hızı artışları, onu bu kadar dominant yapan özelliğin temelidir. Animasyonu bozan Saldırı Hızı'na ulaşma koşullarının gerçekleşmesi mevcut Berserker, 'Kritik İsabet' ile kullanıldığında oldukça basit görünüyor. Tek bir Mod ile sonsuz Saldırı Hızı süresine ulaşmak mümkün ve bu, devasa Hasar çıktısı ile beraber vuruşlar arasında fark olmayan animasyon sesi ile sonuçlanıyor.

Yine de Yakın Dövüş Saldırı Hızınızı ve Hasar Potansiyelini artırma yeteneğini desteklemek istiyoruz, ancak şu anda gerçekleşen seviyeler kadar değil.

Berserker değişiklik öncesi:

Kritik İsabette 24s boyunca +%30 Saldırı Hızı (Max %75)

 

Sonrası:

Beserker Fury, Fury ile birlikte kullanılamaz.

Yakın Dövüş Öldürmesinde:

10s boyunca +%35 Saldırı Hızı (Max %70).2 kere üst üste kullanılabilir.

 

Bu önemli çünkü:

- Bu Kritik Şans'tan ayrılıyor.

- 'Kritik Hasar' yerine 'Öldürüldüğünde' kullanarak daha belirgin bir destek ekler (bu, genellikle bir vuruşta 3 düşmana isabet eden 0 ila 'Maks' anlamına gelir).

- Fury/Primed Fury ile beraber kuşanılamayacağı için adı Berserker Fury olarak değiştirildi.


Blood Rush:

Blood Rush'ın maksimum değeri düşürülüyor. Bu, tek bir Mod ile Kırmızı Kritik değerleri almak yerine (bazı Yüksek-Kritik değere sahip olan Yakın Dövüş Silahları hariç çoğu) diğer Modlar, Arcaneler, ya da Warframe yeteneklerine ihtiyacın olacağı anlamına geliyor. En iyi Kritik seviyesini genel olarak tek bir Modun sunması çok güçlü hissettiriyordu.


Blood Rush değişiklik öncesi:

Kritik Şansı, Kombo Çoğaltıcı ile +%60 oranında birikir

 

Sonrası

Kritik Şansı, Kombo Çoğaltıcı ile +%40 oranında birikir

 

Condition Overload

Condition Overload'un maksimum değeri azaltıldı. Bu Modda değişiklik yapmamızın üstünden oldukça bir zaman geçti ve bu süre içinde bunun diğer Hasar Modlarıyla (yani Prime Pressure Point) karşılaştırmasından hala memnun olmadığımıza karar verdik. Bu Modu, Prime Pressure Point kadar iyi hale getirmek için %80'e düşürdük ve 3 Statü Türünü daha önceki seviyesine geri çevirdik. Maksimum potansiyel hasarı şimdi daha düşük olmasına rağmen, en son değişikliklerden sonra hala son derece güçlü bir Mod olduğunu düşünüyoruz.

Şimdi daha anlamlı bir seçenek olmalı: önden yüklemeli hasar mı yoksa birçok Statü Türü ile gelen bir hasar mı istiyorsun?

Condition Overload değişiklik öncesi:

Hedefe etki eden her bir Statü Etkisi türü için +%120 Yakın Dövüş Hasarı.

Sonrası

Hedefe etki eden her bir Statü Etkisi türü için +%80 Yakın Dövüş Hasarı.


Silah Değişiklikleri


Glaive'ler

2020'nin sonlarında Glaive'in yakın dövüş sınıfını daha güçlü ve kullanımını daha rahat olacak şekilde değiştirdik. Genel olarak, Glaive Prime gibi silahlar, ağır saldırılarla büyük hasar verme konusundaki yeni yetenekleriyle yaygın olarak kullanıldığından, bu değişikliklerin istenen etkiye sahip olduğunu düşünüyoruz.

Bununla birlikte, bu değişiklikler aynı zamanda ortak bir sorunu da beraberinde getirdi: Yüksek yakın dövüş saldırı hızına sahip oyuncular, basit yakın dövüş saldırılarına girişirken bazen yanlışlıkla Glaive'lerini fırlatıyor ve "yakala ve bırak" mekaniği bazen birden fazla istenmeyen fırlatmayla sonuçlanıyordu.

Yakın Dövüş sistemini revize ederken, bunun bu sorunu çözmek için iyi bir fırsat olduğunu düşündük ve bu nedenle, bu yenilenen yakın dövüş silahı sınıfının gücünü yansıtmak için dengeleyici bir adım atmaya karar verdik.

Bu kapsamda, aşağıdaki Glaive değişiklikleri birlikte çalışır:

İlk olarak, ağır saldırı yükleme süresi 0,6 saniyeden 1,2 saniyeye çıkarıldı. Yükleme süresinin artırılması, hızlı şekilde saldırmaya çalışırken yanlışlıkla fırlatmayı daha zor hale getiriyor.

Bu revize edilmiş yükleme süresi ile oyuncular daha kolay hızlı atışlar gerçekleştirebilecekler. Şu anda, hızlı atışlardan kaynaklanan hasar tam şarjla alınan hasara çok yakın, bu nedenle daha anlamlı bir seçimi teşvik etmek için ikinci değişikliğimiz hızlı atışlardan kaynaklanan hasarı maksimum şarjın yaklaşık %50'sine düşürmek.

Tam değişiklik rakamları aşağıdaki gibidir:


Cerata

Tam İsabet Hasarı 366'dan 201'e düşürüldü

Radyal Hasar 549'dan 333'e düşürüldü


Falcor

Tam İsabet Hasarı 460'dan 250'ye düşürüldü

Radyal Hasar 690'dan 345'e düşürüldü


Glaive

Tam İsabet Hasarı 210'dan 116'ya düşürüldü

Radyal Hasar 315'ten 190'a düşürüldü

 

Glaive Prime

Tam İsabet Hasarı 328'den 180'e düşürüldü

Radyal Hasar 492'den 296'ya düşürüldü


Halikar

Tam İsabet Hasarı 298'den 163'e düşürüldü

Radyal Hasar 447'den 225'e düşürüldü


Halikar Wraith

Tam İsabet Hasarı 503'ten 263'e düşürüldü

Radyal Hasar 621'den 329'a düşürüldü


Kestrel

Tam İsabet Hasarı 168'den 92'ye düşürüldü

Radyal Hasar 252'den 126'ya düşürüldü


Orvius

Tam İsabet Hasarı 390'dan 215'e düşürüldü

Radyal Hasar 520'den 293'e düşürüldü


Pathocyst

Tam İsabet Hasarı 524'ten 288'e düşürüldü

Radyal Hasar 786'dan 393'e düşürüldü


Xoris

Tam İsabet Hasarı 240'tan 120'ye düşürüldü

Radyal Hasar 480'den 250'ye düşürüldü

 

Kuva Nukor

Güç azaltımları kapsamında Yakın Dövüş harici 1 eşyaya dokunuyoruz ve bu eşya da kimsenin şaşırmayacağı şekilde Kuva Nukor olacak. Bu parça, edinildiğinde garanti edilen, inanılmaz bir güce sahip, baskın karakterli bir İkincil silah. Tüm benzersiz özelliklerini koruyacak, ancak genel güç aşağıdaki değişiklikle biraz azaltılacak:

- Birden fazla hedefe saldırmak 4'ten 2'ye düşürüldü


Vermisplicer

Vermisplicer'ın uzuvları 5'ten 3'e düşürüldü.

Geliştirici Atölyemizin orijinal yayınından sonra, Vermisplicer'ın davranışının Kuva Nukor'a çok benzediğini gözlemledik ve not ettik. Bu amaçla, bu güncellemede ışın zinciri silahlarını kullanırken tutarlı olduğumuzdan emin olmak istedik.

 

Birincil ve İkincil Silahlara doğru...

Gücü nasıl azalttığımıza dair bu spesifik bilgilerin ardından, Birincil ve İkincil silahlar için gücü nasıl artırdığımıza geçelim.

 

Birincil ve İkincil Silah Arcaneleri

En büyük değişiklikle başlayalım: Artık Birincil ve İkincil silahlarına Arcane Yuvaları (adı kesin değil) ekleyebilir ve bu yuvaları farklı oynanışları geliştiren ve ödüllendiren yeni Arcane'ler ile doldurabilirsin.

Birincil ve ikincil silahların çoğu, yakın dövüş silahlarından daha çok yönlü olmalarına rağmen, değerlerinin altında görünüyor. Geliştirme ekibinin bu değişikliği benimseme kararının arkasında, bu silahları daha işlevsel hale getirme amacı var. Warframe silahları arasında yüksek isabetli silahlar, alan hasarı veren silahlar ve yüksek atış hızına sahip silahlar (ve bunların arasında kalan diğer silahlar) bulunur. Yeniden yükleme zamanları, şarjör boyutları ve daha fazlası da var. Bu farklı seçenekleri, onları iyi kullandığınız için sizi ödüllendirerek, kullanımlarını geliştirmek istiyoruz - bu da bizi Arcanelere getiriyor!

Silahların oynanabilirliğinin azalmasının nedeni, daha yüksek oyun seviyeleriyle ilgili olduğundan, bu yeni Güncellemeler yüksek seviyedeki oyun içerikleri ile, yani Steel Path aracılığıyla, elde edilecektir. Arcane'ler Steel Path'te yer alan Acolyte'lerden düşerken, Arcane Yuva Anahtarları ise Steel Path Gurur Nişanları ile temin edilebilecek! Acolyte'lerin ortaya çıkma sıklığı da artırıldı, bu da daha fazla Steel Essence alacağınız ve istediğiniz Arcane'i elde etme şansınızın daha yüksek olacağı anlamına geliyor. Tüm Acolyte'ler onları düşürecek!

Seviye alabileceğin ve bu yeni Yuvalara yerleştirebileceğin 6 Arcane (3 Birincil, 3 İkincil) bulunmakta:

 

BİRİNCİL:

İlk (birincil) Primary Arcane, bir alan hasarı veya yüksek ateş hızına sahip silahlar kadar iyi performans gösteren Birincil silahlar için tasarlanmıştır. Bu Arcane, öldürmeleri Maksimum seviyede aşağıdaki istatistiklere göre ödüllendirecek:


PRIMARY MERCILESS

Öldürmede:

4 saniye boyunca %30 Hasar. 12 kere üst üste kullanılabilir.

+%30 Şarjör Doldurma Hızı

+%100 Maksimum Mermi

Ne kadar öldürürsen o kadar çok hasara sahip olursun. Şahane!

İkinci Primary Arcane, yüksek hassasiyetli silahlar düşünülerek tasarlanmıştır. Daha yüksek performans için Kafa Atışları almaya bak (Alan hasarı kafa atışları hariç)!:


PRIMARY DEADHEAD

Kafa Atışıyla Öldürmede:

24 saniye boyunca %120 Hasar. 3 kere üst üste kullanılabilir.

+%30 Kafa Vuruşu Çoğaltıcı.

-%50 Geri Tepme

Üçüncü, Primary Arcane, tüm teçhizatın düşünülerek Yakın Dövüş sinerjisine yönelik tasarlanmıştır:

 

PRIMARY DEXTERITY

Yakın Dövüş Öldürmelerinde:

20 saniye boyunca +%60 Hasar. 6 kere üst üste kullanılabilir.

+%60 Kuşanma Hızı.

+7.5s Kombo Süresi.

 

İKİNCİL:

İkincil Silahlar da Arcane'ler için Birincil Silahlar gibi benzer seçeneklere sahip olacaklar fakat kendi versiyonlarına göre. Pratikte kendini, Grakata gibi yüksek ateş oranına sahip bir Birincil silah, Knell gibi hassasiyete sahip bir İkincil silah ile donatabilir ve her oyun stilini en iyi şekilde ödüllendirecek olan Arcane'leri seçebilirsin!

İstatistikler, Yeni Arcane'lerin İkincil versiyonları için aynıdır:

 

SECONDARY MERCILESS

Öldürmede:

4 saniye boyunca %30 Hasar. 12 kere üst üste kullanılabilir.

+%30 Şarjör Doldurma Hızı

+%100 Maksimum Mermi

 

SECONDARY DEADHEAD

Kafa Atışıyla Öldürmede:

24 saniye boyunca %120 Hasar. 3 kere üst üste kullanılabilir.

+%30 Kafa Vuruşu Çoğaltıcı

-%50 Geri Tepme

 

SECONDARY DEXTERITY

Yakın Dövüş Öldürmelerinde:

20 saniye boyunca +%60 Hasar. 6 kere üst üste kullanılabilir.

 +%60 Kuşanma Hızı.

 +7.5s Kombo Süresi.

Sonuç olarak, her Arcane aynı miktarda hasar biriktirir, ancak önemli olan oraya nasıl gitmeyi seçtiğindir. Hassasiyet? Yaylım Ateşi? Yakın Dövüş sinerjisi? Seçim senin!

Arcane Adaptörleri, geliştirmek istediğin silahlara yüklemen gereken bir eşyadır ve Birincil ile İkincil Arcane Adaptörlerini Steel Path Gurur Nişanlarında bulabilirsin. Arcaneler Steel Path'te yer alan Acolyte'lerden düşmektedir.

 

Galvanized Modlar

Arsenal'deki dengesizliğinin üst düzey içeriklerde daha belirgin hale geldiğine dair gözlemimiz, şu anlama gelmekte: ilerlemen ve güç seviyen bu içeriklere yönelik olmalıdır. Sana, en iyi oyun deneyimi ile ilerlemen için araç olarak yeni bir Mod serisini vermek istiyoruz: Galvanized Modlar!

Bu Galvanized Modlar için genel yaklaşım, herhangi bir koşul olmadan geliştirmenin Galvanized olmayan orijinal hallerine göre daha iyi olmamasıdır; ancak öldürme koşulu, onları Arsenalinin "geleneksel" Modlarının çok ötesine taşımaktadır.

 Bunlar Arbitrasyon görevlerinden elde edilebilir.

 

  • Yeni Galvanized Modlar:

• Galvanized Crosshairs

• Galvanized Diffusion

• Galvanized Shot

• Galvanized Scope

• Galvanized Chamber

• Galvanized Aptitude

• Galvanized Hell

• Galvanized Acceleration

• Galvanized Savvy


Genel Işın Silahı Mod Değişiklikleri:

Ruinous Extension ve Sinister Reach artık Exilus yuvasına yerleştirilebilir ve metinleri "+X Menzil"den "+X Işın Uzunluğu" olarak değiştirildi

Nedeni: Modlarla ilgili her şeyi gözden geçirme sürecindeyken, bazı mantıklı öneriler bu değişikliği devreye soktu!


Giriş Ödülleri

Geçmişteki birçok büyük ölçekli yenileme ve değişikliklerimizde olduğu gibi, oyuncularımızın Arsenal'lerine yaptıkları zaman ve kaynak yatırımını onurlandırmak istiyoruz! Bu değişiklikler hem genel hem de spesifik olduğundan, tüm oyuncular için bir gelen kutusu mesajı ve belirli koşulları karşılayanlar için bazı bonuslar planladık.

Güncelleme 30.5: Sisters of Parvos'un yayınlanmasıyla birlikte, oyuncular giriş yaptıklarında aşağıdakileri alacaklar:

1. Ustalık Seviyesi 5 ve üstü Tüm Oyuncular, 5x İnşa Edilmiş Forma alacak.

2. Ustalık Seviyesi 5 ve üstü Tüm Oyuncular, 3-Günlük XP Artırıcı alacak.

3. Kuva Nukor'a sahip tüm oyuncular ek olarak 2x İnşa Edilmiş Forma alacak.

4. Herhangi bir zamanda HERHANGİ BİR Lich Silahına sahip olan VEYA Dönüştürülmüş bir Lich'e VEYA aktif bir Lich'e sahip olan Tüm Oyuncular 1x Requiem Ultimatum (bir Lich veya Kız Kardeşi savaşa teşvik etmek için yeni bir eşya) alacak!

5. Bir Kuva Lich'i Dönüştüren VEYA bir Kuva Lich'i yok eden oyuncular, bir Requiem Wildcard Modu olan OULL alacaklar!

Sonuç olarak...

Sisters of Parvos güncellemesi tüm Platformlara bu değişiklikleri getirecek. Bu değişiklikleri gerçekleştirmek hedeflerimizden kaynaklanmaktaydı ve eğer herhangi bir noktada bir eksiklik olursa, buna göre gerekli olan değişiklikleri yapacağız. Bu kapsamda oyunu oynadıktan sonra vereceğiniz geri bildirimlerde lütfen hedeflerimizi ve yakalamak istediğimiz vizyonu unutmayın!


GENEL MOD DEĞİŞİKLİKLERİ

• Critical Delay - Kritik Şans %187'den %200'e -%36 atış hızından -%20 atış hızına

• Creeping Bullseye - Kritik Şans %187'den %200'e -%36 atış hızından -%20 atış hızına

• Critical Deceleration - Kritik Şans %48'den %200'e -%30 atış hızından -%20 atış hızına, artık Blunderbuss/Primed Blunderbuss ile birlikte kullanılamaz

• Cautious Shot %90'dan %100'e artırıldı

 

DECONSTRUCTOR YAKIN DÖVÜŞ MODLAMA DEĞİŞİKLİKLERİ:

The Sisters of Parvos güncellemesi, her birinin kendine has Yakın Dövüş silahı bulunan üç yeni Modüler Tazı Yoldaşı getirecek. Bu Yoldaş Silahlarını incelerken eski bir problem yüzüstüne çıktı, bu da kuşanabileceğiniz birçok Yakın Dövüş Modu olmasına rağmen  bunların çoğunun yoldaş Yakın Dövüş silahlarına etki etmemesiydi. Ayrıca, bazı 'görünmez teçhizat destekleme'lerinde, örneğin Deconstructor (ya da Prime) için eklediğiniz Modların, Yakın Dövüşe etki etmesi çok uzun yıllardır gelen bir hataydı ve bu Güncelleme ile bu konuya detaylı bir şekilde eğilerek gerekli düzeltmeleri gerçekleştirdik.

Bu Modlar çoğunlukla kombolar ya da ağır saldırılar ile alakalıydı, ve Yoldaşların ise bu özellikleri olmadığı için alakasızdı. Bu kapsamda aşağıda yer alan Modlar gelecek olan üç Tazı silahına uyumsuz olacaktır ve geçmişte olduğu gibi Deconstructor ve Deconstructer Prime üzerinde de çalışmayacaktır:

Amalgam Organ Shatter
Corrupt Charge
Enduring Strike
Body Count
Blood Rush
Dispatch Overdrive
Drifting Contact
Energy Channel
Finishing Touch
Focus Energy
Focused Defense
Guardian Derision
Killing Blow
Life Strike
Maiming Strike
Parry
Quickening
Reflex Coil
Relentless Combination
Seismic Wave
True Punishment
Weeping Wounds
 
Gladiator Might
Gladiator Rush
Gladiator Vice
Carnis Mandible
Jugulus Barbs
Saxum Thorax
Motus Impact
Proton Snap
Tek Gravity
Strain Infection

 
HELMINTH GÜNCELLEMELERİ:
Artık Seviye 15'e ve çok daha fazlasına yükselebilirsin! Helmint'in seviye sınırı artışından söz etmişken (10'dan 15'e), aynı zamanda, Güçlendirme sistemini de ekliyoruz. Bu, Kombine etme XP'sinin yaklaşık üç katı kadar XP verir. Bu, Arsenalini Güçlendirdikçe zamanla seviye atlamanda sana yardımcı olacaktır.

Bu, diğer MMO'lara benzer, Helminth seviye sınırı arttığında geriye dönük olarak seviye atlamazsın.

YENİ HELMINTH SİSTEMİ: HELMINTH GÜÇLENDİRMELERİ
Oğul, Helminth için yeni biyo-teknolojiler geliştirmekle meşguldü. DEIMOS'ta yer alan OĞUL'u ziyaret et ve Helmint'ini yeni Güçlendirme özelliğine başlayabilmesi için gereken Helminth Güçlendirme Segmenti Kalıbını temin et!

Helminth Güçlendirmeleri sizlerle! Rahat ol Tenno. Helminth'te haftanın özel menüsü var!
Her hafta, Helmint'in 3 Warframe için XP sağlayabilecek. Haftalık Takviyeleri (bir Saldırı ve bir Yardımcı/Savunma) kazanmak için bu Warframe'leri kullanarak Helminth ile etkileşime girebilirsin! Örneğin:

Zephyr: %200 Yetenek Gücü ve Statü Bağışıklığı
Atlas: %200 Birincil Kritik Şans ve +1000 Zırh
Excalibur: %250 Yakın Dövüş Hasarı ve %75 güç Verimliliği

Güçlendirmeyi gerçekleştirdiğinde etkisi Helminth'te yer aldığı hafta boyunca devam eder. Sana özel seçenekleri görmek için Helminth'i her hafta kontrol et!

Helminth etkileşimlerini kaydeder - gerçekleştirdiğin her 10 Güçlendirmenin ardından, bir sonraki için hangi Warframe'in hangi güçlendirmeyi alacağını seçebileceksin!

YENİ HELMINTH YETENEKLERİ
Güvenilir Tasarım Konseyimizin yardımıyla, Helminth'e yeni Helminth Yetenekleri enjekte edildi! Her biri yeni Helminth Seviyelerinden birinde açılır (11,12,13,14,15)!

  • PARASITIC ARMOR (Seviye 11)

• Zırhı bir süreliğine güçlendirmek için Kalkanları feda eder.

  • HIDEOUS RESISTANCE (Seviye 12)

• Kendine Statü etkilerine karşı bağışıklık kazandır.

  • VORACIOUS METASTASIS (Seviye 13)

• Kendini iyileştirmek ve her müttefikine aynı miktarda Enerji vermek üzere Enerjini tüketir.

  • SICKENING PULSE (Seviye 14)

• Kanama, Ateş ve Toksin etkileri dışında, halihazırda düşmanları etkileyen Statü Etkilerine yeni zamanlayıcılar ile katlanarak yığınlar ekleyen bir dalga gönderir.

• Yetenek Gücünden etkilenmez.

  • GOLDEN INSTINCT (Seviye 15)

• En yakın Madalyon, Ayatan Heykeli, nadir zulalar, taranmamış Kuria veya taranmamış Kalıntıya doğru giden kısa ömürlü bir Void Kıvılcımı gönderir.

YOLDAŞ SİSTEMİ BASİTLEŞTİRİLMESİ
Yoldaş Sistemi de uzun zamandır beklenen bir revizyon aldı! Yoldaş Sistemi, 2014 yılında The Mad Cephalon Güncellemesi ile oyuna eklenmesinden bu yana DNA Kaybetme oran azaltmaları, 'Bağışlama' seçeneğinin eklenmesi, Sadakat ya da Entegrasyon eksikliğinden kaynaklı olumsuz etkilerin kaldırılması, Uyku modunun tamamen kaldırılması gibi bir dizi revizyondan geçti!

Aşağıdaki bilgiler, şu anda neredeyse 7 yaşında olan Yoldaş Sisteminin yapısını optimize etme çabalarımız hakkındadır! Topluluğumuzun geri bildirimleri ve ekibimizin görüşleriyle birlikte aşağıdakileri değiştirdik:

Genetik Yaşlanmasının Geri Çevrilmesi
Kuluçkalayıcıda artık mevcut bir Yetişkin Yoldaşı "Genetik Yaşlanmasını Tersine Çevirmeyi" kullanarak yetişkinlik öncesi döneme (köpek yavrusu, kedi yavrusu, vb.) çevirebilirsin. Bu işlem söz konusu Yoldaşı Zırh/kozmetikleri ile beraber dizilimden kaldırır (eğer kuşanılmışsa). İstediğin zaman, söz konusu Yoldaşı mevcut Seviyeleri, istatistikleri ve zırh/kozmetikleri bozulmadan, önceki Yetişkin durumuna çevirmeyi seçebilirsin. Yoldaşının Yaşlanmasını ne kadar Geri Çevirebileceğin hakkında herhangi bir sınır bulunmamaktadır!

Stabilite ve Sadakatin Kaldırılması
Yoldaş Yönetimi Ekranından DNA Bütünlüğü ve Sadakat gruplarını kaldırdık ve bu kapsamda DNA Stabilizatörlerini Market'ten de kaldırdık. Önceden, yalnızca Nutrio İnkübatör Geliştirici Segmenti DNA bozulmasını ortadan kaldırabiliyordu. Artık Stabilite veya Sadakat bozulması olmayacak!

Hasar Direnci Mod İşlem Değişiklikleri:

Aşağıdaki senaryonun paylaşılması nedeniyle aşağıdaki değişiklikler meydana geldi:

Bir oyuncu, herhangi bir Warframe'deki Umbral Modlar + Adaptation + Lightning Rod Modlarının kombinasyonunun onu Hydrolyst Eidolon'dan gelen tüm Hasarlara karşı tamamen dirençli hale getirdiğini bildirdi.

Bu keşiften önce, zaten %100 Hasar Direncine ulaşamayacağımızdan emin olmuştuk çünkü bu zaten aşırı olurdu. Bunu, Hasar Direnci Modlarını “Havadayken” sınırladığımızda çalışırken görebilirsiniz. Modlar teorik olarak %100 Hasar Direncine ulaşabilse de, %90 seviyesinde sert bir sınır var.

Buna karşılık olarak ve gelecekteki gözden kaçma ihtimallerine karşı Hasar Direncinin çalışma şeklini değiştirdik. Hesaplamalar artık tüm Modların birleşimi ve tek seferde çalışması yerine "Kalan Hasar" üstünde uygulanıyor.

Örnek:
Aşağıdaki durumu ele alalım:
4x %25 Hasar Direnci Modları:

ÖNCE: (%25 + %25 + %25 + %25) = %100 Hasar Azaltma
ŞİMDİ: %25% Daha Az Hasar Almak = Sadece %75 Hasar
0.75 x 0.75 x 0.75 x 0.75 = alınan hasar %31.5 AKA %68.5 hasar azaltma

035833d1416351972fd277a13912aaaa.jpg

YENİ DEIMOS DÜŞMANI: JUGULUS REX
Bu yükseltilmiş düşmanlar herkese görünmüyor! Jugulus Rex'i çağırmak için Cambion Drift'in derinliklerinde Cenote Pit Canavarının bilmecesinin yerini tespit et ve onu çöz.

Bu düşmanlar, Operation: Orphix Venom'da yer alan Necramech Modlarını düşürüyor:

• Necramech Deflection
• Necramech Rebuke
• Necramech Repair
• Necramech Enemy Sense
• Necramech Augur
• Necramech Rage
• Necramech Aviator

YENİ DOJO ODASI
VENTKID BASH LAB Sizlerle! Müziğin sesini kökle ve birinci sınıf Ventkid tasarımlarını, ya da Nef'ten en son arakladığımız ıvır zıvırları inşa et. Burada, Yareli için Gövde, Nöroptik ve Sistem Araştırmasını bulabilirsin!

Yeni Topluluk Glifleri ve Sergileri
Sisters of Parvos güncellemesi öncesinde, 3 yeni Glif ve 2 yeni Poster tasarlamaları için 5 topluluk fan sanatçısını görevlendirdik; ve bu tasarımlar artık oyun içinde mevcut! Bu parçaları Platinum ile tek tek alabilir, ya da Marketteki Parvos'un Kız Kardeşleri Topluluk Sanat Paketinin bir parçası olarak elde edebilirsin! Bu parçalar ayrıca 9 Temmuz Türkiye yerel saati ile 02.00'de başlayacak olan Twitch Drop Kampanyamız aracılığıyla elde edilebilir.

FrostyNovaPrime tarafındanVala Topluluk Glifi
SpaceWaifu tarafından Gara Prime Topluluk Glifi
Joriale tarafından Yareli Topluluk Glifi
Trash_Frame tarafından Yareli Topluluk Glifi
Finlaena tarafından Vala ve Parvos Topluluk Sergisi

978a816ac0b208250e0176e97fcd417a.png

WARFRAME COMPANION UYGULAMA GÜNCELLEMESİ 4.14.X
Yeni özellikler ve kalite iyileştirmeleri, Android ve iOS cihazlarda bulunan Warframe Companion Uygulamasında yerini alıyor! Atölye öğelerini oluşturma ve alma, Dronları gönderme, Kodeksi okuma ve daha fazlasını yapmana izin vermesinin yanı sıra, Companion Uygulaması artık bunları da içeriyor...

  • SENDİKA DESTEĞİ

• Mevcut Mevki, Aktif Sendika Alert'leri ve Madalyonları görüntüleme.

  • ÖNE ÇIKAN KLANLAR DESTEĞİ

• Platformunda yer alan mevcut Klan gruplarını görüntüler.

  • BARO KI’TEER RELAY İYİLEŞTİRMELERİ

• Baro'nun TennoCon Relay'i ile normal haftalık Relay arasında geçişe olanak sağlanarak her ikisinin de takibi mümkün kılındı.

  • (iOS) GÜNCELLENEN TUŞ KONUMLARI

• Tutarlılık ve netlik için Onay ve İptal düğmelerinin yeri değiştirildi.

GENEL EKLENTİLER

• Bu Güncellemedeki yeni Warframe olan Yareli ve silahların bolluğu sayesinde Efsanevi Seviye 1 artık uygun Tennolar için erişilebilir!
• Ustalık Seviyesi 30'dan sonrası "Efsanevi 1", "Efsanevi 2", vb olarak kabul edilir/adlandırılır.
• Yeni Yakın Dövüş silahı: Cadus
• Bir zamanlar Infested sürüsüyle başa çıkan yalnız bir Tenno tarafından kullanılırdı.
• Cadus Kalıbını oyun içi Marketten kredi karşılığında satın alabilirsin!
• Yeni HARROW CRUCIS MİĞFERİ!
• Void'in saklı ayetlerinin efendisi Harrow için, alternatif bir miğfer.
• Bu Miğferi oyun içi Market'ten veya gelecekteki Nightwave Cred Teklifi rotasyonlarının bir parçası olarak satın alabilirsin.
• Yareli'den ilham alan yeni bir Fare İmleci seçeneği eklendi! Bunu denemek için Seçenekler > Arayüz > Kullanıcı Arayüzü Özelleştirme ayarlarına erişebilirsiniz.
• Kaszas Arch-Yakın Dövüş silahı için özel sesler ve güncellenmiş animasyonlar eklendi.
• Yeni Meydan Okumalar
• Takım Hedefleri
• 10. Komuta Seviyesine ulaş
• Toplantı Ertelendi
• Parvos'un Kız Kardeşlerine ait tüm Silahları elde et
• Stratejik Gelişim
• Tüm Corpus Proxima Railjack Görevlerini tamamla

ARBITRASYON DEĞİŞİKLİKLERİ
• Arbitrasyon Drone'ların Vitus Özü düşme oranı %3'ten %6'ya yükseltildi!
• Vitus Özü artık kaybolmadan önce 5 dakika boyunca yerde kalır. Eğer Arayüz işaretçisi yanıp sönüyorsa, Steel Essence'lar kaybolmadan onları topladığından emin ol!

GENEL DEĞİŞİKLİKLER
• Ammo Chain artık Mausolon'a 1799 yerine 1800 cephane havuzu verecek.
• Infested ekran efektleri (Jordas Golem, Cambion Drift Fass havuz efektleri) daha turuncu olacak şekilde ayarlandı, çünkü önceki kırmızı kan/Sağlık hasarı ile karıştırılıyordu.
• Yeni Oyunculara yardımcı olmak için 'REGALIA', 'MÜHÜRLER' olarak yeniden adlandırıldı.
• Genel kaliteyi iyileştirmek için tüm New Loka ağız şekilleri güncellendi.
• Nora Night'ın doğru ağız şekillerini kullanması için tüm ağız şekilleri güncellendi.
• Oyuncuların ne zaman katılmaya uygun olduğunu belirtmek için Arkadaş Listesine 'Mevcut Oturumlar' simgeleri eklendi.
• Flux Rifle'ın namlu efekti güncellendi.
• Klan için "Yetkileri Göster" açılır penceresi güncellendi.
• Klan yönetimi penceresine açılır pencere olarak "Yükselme Seremonisi Hazır" ve "Devam eden Yükselme Seremonisi:" bilgileri eklendi.
• Operatörlerin yüz şekillerinin gölgelenmesi ve tanımı iyileştirildi.
• Archwing Galvanized Blade Modunun adı, yeni Steel Path Galvanize Modlar ile karıştırılmaması için Conductive Blade olarak değiştirildi.
• Boon'un yüz animasyonları güncellendi - favori K-Drive ustası için daha iyi dudak senkronizasyonu olacak.
• Bir oyuncunun zaten sahip olduğu ve daha fazla sahip olamayacağı öğelerin takasını yapmaya çalışıldığında verilen hata mesajı "Teklif yapılamadı; Takas partnerin bu ürüne ya da ürünlere zaten sahip olduğu için kopyasını alamaz." şeklinde güncellendi.
• Sağ üstteki çubukta para birimlerinin üzerine farenin gezdirilmesi ile isimlerinin ve açıklamalarının görünmesi özelliği eklendi.
• Karada kullanılan Archwing Silahlarındaki mevcut şarj/yeniden yükleme ses efektleri Uzay versiyonlarına eklendi.
• Oyuncular artık bir Orokin Katalizörünü/Orokin Reaktörünü yaldızsız Modüler öğelere kurabilirler, özellikle:
• Kitgunlar (Birincil + İkincil)
• Zaw (Yakın Dövüş)
• Modüler Yoldaşlar (Moalar + Tazılar)
• Yaldızlanmamış modüler bir bileşene bir Reaktör veya Katalizör yerleştirememek, yeni Modüler eşyalar için ilerlemeyi önemli ölçüde yavaşlattı. Modüler eşyalara yatırım yapmak isteyen oyuncular, onları tam kapasitelerine modlayamıyorlardı ve bu da yeni ekipmanlarının yetersiz kalmasına neden oldu. Bu nedenle biz de bu kısıtlamayı kaldırdık!
• Savaş için daha net bir görüş sağlamak için K-Drive ile silah kuşanılması sırasında mevcut olan kamera açısı değiştirildi.
• Sequence Burn Spectra Modu +Menzil yerine +Işın Uzunluğu olarak güncellendi.
• Tüm K-Drive'lar artık Yere Çarparak Şok Dalgası yayabilir! Bomb the landin' K-Drive Modu, Şok Dalgasının hasarını ve Menzilini artırır.
• K-Drive'lara küçük ve büyük yere çarpma saldırıları için görsel efekt eklendi ve varsayılan rengi orijinal turuncuya ayarlandı.

OPTİMİZASYONLAR:

• Genel sistem mikro optimizasyonları gerçekleştirildi.
• Dojo yüklenme süreleri optimize edildi.
• Dünya durum senkronizasyonu için mikro optimizasyonlar yapıldı.
• Obje oluşturma kodu için mikro optimizasyonlar yapıldı.
• Void Fırtınası görevleri için mikro optimizasyonlar yapıldı.
• Öldürme izlemeleri için mikro optimizasyonlar yapıldı.
• Yüksek çözünürlüklü ekranlarda Launcher piksel netliği iyileştirildi.
• Oyun esnasında gelişebilecek küçük bellek sızıntıları düzeltildi.
• Tüm platformlar için hafıza kullanım alanları optimize edildi.
• 300K RAM'den tasarruf etmek için bir efekt dokusu optimize edildi.
• Orb Vallis'teki bellek kaplama alanı optimize edildi.
• Düşman belirmelerinde bellek kaplama alanları optimize edildi.
• Teçhizat Tekerinin açılmasında optimizasyon yapıldı.
• Tüm seviyelerde bellek kaplama alanları optimize edildi.
• Ayatan Heykelleri artık yaklaşık 3.5MB tasarruf sağlamak için sürekli yüklenmek yerine gerektiğinde dinamik olarak yükleniyor.
• Tüm platformlar için bitki ve yaprak işlemeleri optimize edildi.
• Tüm platformlar için 2MB yığın bellek optimize edildi.
• Tüm platformlar için kodlama boyutları kısmen optimize edildi.
• Tüm platformlar için bellek kullanımı optimize edildi.
• Tüm oyun için sistematik mikro optimizasyonlar yapıldı.
• Yanıp sönen işaretlere sahip görevlerde Arayüz öğelerine optimizasyonlar yapıldı.

KONTROL CİHAZI DEĞİŞİKLİKLERİ & DÜZELTMELERİ:

• Bir kontrol cihazı kullanırken Steel Path'te üst üste binen Dünya Durumu Pencereleri ve düğme simgeleri düzeltildi.
• Bir kontrol cihazı kullanırken Fortuna'daki Ticker'da Mürettebat Sözleşmeleri menüsünün açılamaması düzeltildi.
• Artık sağ tıklayarak sözleşmelere erişebilirsiniz.
• Bir kontrol cihazı kullanırken Navigasyon'dan istendiği şekilde görev noktası seçememe sorunu düzeltildi.

DÜZELTMELER

• İndeks oynanırken havada Void Sıçraması gerçekleştirildiğinde yaşanan işlevsellik kaybı düzeltildi.
• Excalibur'un Furious Javelin güçlendirmesinin, yeteneğin yeniden kullanımı ve güçlendirme zamanlayıcısının manipüle edilerek kalıcı hale gelmesi ve birikmesi sorunu düzeltildi.
• Kuva Lich ile karşılaşıldığında Kurucu taşıma işleminden sonra oluşabilecek zararsız bir komut dosyası hatası düzeltildi.
• Oyuncular Necramech veya K-Drive kullanırken Reaktantların takım üyeleri için görünmemesi düzeltildi.
• Archwing görevlerinde bazı Corpus Archwing düşman türlerinin belirli mesafelerde saldırmamaları veya yeniden konumlanmamaları düzeltildi.
• Jackal Suikastı (Venüs - Fossa) sırasında ana giriş duvarının sağındaki/solundaki holografik görüntü öğelerinden birinde duvarın yanında dururken Warframe veya silahın görünmez hale gelmesi düzeltildi.
• Atlas Karst ve Nidus Phryke materyallerinin bazıları düzeltildi.
• Arayüz ölçeği 100'e ayarlanmadığında ekranın üst kısmındaki Sağlık çubuğu konumlarının görünmesi/kaybolması düzeltildi.
• Oyun içi Markette yer alan Warframe yetenek bilgi açılır penceresinin olması gerekenden daha yukarıda görünmesi düzeltildi.
• Dojo'dan Orbiter'e geri yüklenirken oluşan bir çökme düzeltildi.
• Deimos'a girip çıkarken, Yoldaşların animasyonun ortasında durması düzeltildi.
• Değiştirme Yeteneği seçildikten sonra Helminth yapılandırma seçeneklerinde "Onayla" seçeneğinin seçilememesi düzeltildi.
• Sürekli olarak kullanıcı arayüzünün dışına taşan Klan İttifakı metin kutusu düzeltildi.
• Martial Fury Conclave Modunun yanıltıcı açıklaması düzeltildi. "+%20 Atış Hızı, -%50 Güç Oranı" yerine artık: "+%20 Saldırı Hızı, -%50 Enerji Oranı".
• Synth Mod Setlerinin ölümden sonra tek bir Mod bonusuna dönmesi düzeltildi.
• Bir düşmanın uzuvlarını koparmaya çalıştığınızda oluşabilecek bir komut dosyası hatası düzeltildi.
• Sentinel istasyonlarına yaklaşırken diğer oyuncuların Orbiter'lerini ziyaret eden oyuncular için etkileşim isteminin görünmesi düzeltildi.
• K-Drive'dayken İkincil silaha geçememe sorunu düzeltildi.
• K-Drive'dayken bazı Specter'ların (Clem, Ancient healer, vb.) kullanılamaması düzeltildi.
• Fortuna'da tavandaki boşluklar düzeltildi.
• Arsenal'deki Yetenekler ekranı açılırken oluşan bir çökme sorunu düzeltildi.
• Seçenekler'deki okları kullanarak grafik ön ayarını değiştirmeye çalışırken oluşan kodlama hatası düzeltildi.
• Fortuna'da yer alan Legs'de MOA yoldaşları için 'Yaldızlanmışları Göster' seçeneğinin doğru renkleri/dokuları göstermemesi düzeltildi.
• Ivara'nın Prowl yeteneğinin, Trinity'nin Energy Vampire ve Energy Restores gibi diğer yetenekler haricinde kaynaklardan enerji çekebilmesi düzeltildi.
• K-Drive'a binerken Gammacor'da yaşanan ışın kaymaları düzeltildi.
• Modlama ekranında güncelleme yapmaya çalışırken modun yukarı ve aşağı titremesi düzeltildi.
• Helminth Metamorphosis menü'sünün kaydırma çubuğunu tıklayamama veya sürükleyememe sorunu düzeltildi.
• Grineer düşmanlarının yanlarından geçerken ve size dönmeye çalışırken yakalanması düzeltildi.
• Nişan alırken Corinth'ten doğru şekilde fırlatılmayan mermiler düzeltildi.
• Cambion Drift'te Cerebrum Magna'nın yanındaki harita boşluğu düzeltildi.
• Blade of the Lotus Skin kuşanılmışken, Paradiso ve Sigma Serisi Göğüs ve Omuz Plakalarının Atlas Prime'dan uzaklaşıyormuş gibi görünmesi düzeltildi.
• Wukong'un Pasif yeteneğiyle ilgili bir kodlama hatası düzeltildi.
• Cambion Drift'te yer alan Anne, kozasından çıktıktan sonra el animasyonlarında yaşanan bir hata düzeltildi.
• 'Günün Ürünü'nün Fortuna'da Legs veya Roky için görünmemesi düzeltildi.
• Operatörden Warframe'e geri dönüşten sonra otomatik olarak etkinleştirilen nadir karşılaşılan bir sorun düzeltildi.
• Doğma ışınlanmaları ile alakalı bir kodlama hatası düzeltildi.
• GPU parçacıklarının model yayılımının düzgün ölçeklenmemesi düzeltildi.
• Conclave Dizilimlerinde 'Warframe Renklerini Kopyala' seçeneğinin çalışmaması düzeltildi.
• K-Drive sürerken XP rakamlarının gösterilmemesi düzeltildi.
• K-Drive'da hızlı sürüş gerçekleştirirken İkincil silahın ateşlenememesi düzeltildi.
• Artık karada olduğu gibi çalışacak, ateş etmek sadece hızlı moddan normal seyir hızına getiriyor.
• Oyuncular K-Drive kullanırken Warframe Yetenek Seviyesi Artışlarının 255 olarak görünmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
• Nadir görülen çeşitli çökmeler için olası düzeltmeler gerçekleştirildi.
• Corpus Buz Gezegeni haritasındaki çıkış bölgesinin yakınında kar ve dumanın birbirine karışması düzeltildi. Bu ayrıca çıkış sinematiği sırasındaki titremeyi de düzeltir.
• Grineer Yerleşkesi haritasındaki delik düzeltildi.
• Windows 7 sistemlerde hata ayıklama sürücüleriyle çalışırken meydana gelebilecek bir kilitlenme düzeltildi.
• K-Drive ile bir Ghoul'un mezarının üzerinden geçildiğinde oluşabilecek zararsız bir kodlama hatası düzeltildi.
• Flux Tüfeği ışınının çarpma sesleri düzeltildi.
• Nezha'nın Divine Spears yeteneğini ile ilgili bir kod hatası düzeltildi.
• Bir Glaive'in erkenden patlatılması sonucunda Glaive'i yakalandıktan sonra otomatik olarak tekrar şarj etmesi düzeltildi.
• Glaive'in havada yakalandığında ağır yere çarpma saldırısından sonra otomatik olarak fırlaması düzeltildi.
• Unairu Void Shadow etkinken Warframe'inin görünmezlik modunda belirip kaybolması düzeltildi.
• Zıplamadan koşmaya/yürümeye geçerken Necramech'in iniş sesi oynamaması düzeltildi.
• Lex Prime şarjörünün, Lex Conclave skin'i kuşanılmışken yatay olarak dönük ve yanlış pozisyonda olması düzeltildi.
• Terra Trencher'lerin kombolarında birden fazla yakın dövüş vuruşu yapmaması düzeltildi.
• K-Drive'dan düşülmesi sonucunda uzun süre yuvarlanma, zıplama, ateş etme, etkileşim gibi eylemlerin yapılamaması sorunu düzeltildi.
• Mirage'in Prism ile Eclipse yeteneği ile ilgili kod hatası düzeltildi.
• Oda kurucu değişimi sonrası Oyun Kurucu ile Oyuncu arasındaki bazı tutarsız oyun süreleri düzeltildi (örn. Wisp'in Oyun Kurucu değişimi sırasında havada olmasından sonra görünmez kalması).
• Parazon'u Lich üzerinde kullanmadan önce internet bağlantısının kesilmesi sonucu Kuva Lich'in seviye atlamaması düzeltildi.
• Orb Vallis'teki Fortuna asansörünün sağındaki ray üzerindeki gerilmiş görünen K-Drive hızlandırıcı düzeltildi.
• İndekste puan topladıktan sonra Warframe'in bacaklarında beliren yeşil küre düzeltildi.
• Stephano, Uranüs Savunması görevinde Savunma bölmesinin dışında havada duran nesneler düzeltildi.
• Crania Ephemera'yı renklendirememe sorunu düzeltildi.
• Frostfall Ephemera'nın buz görünümü efektinin olmaması düzeltildi.
• Maniac Bombard'ların, menzillerinde olduğun sürece silahlarını kullanmayı seçmemeleri ve aynı zamanda hayali el bombaları fırlatmaya çalışmaları düzeltildi.
• Inertia Dampener'ın K-Drive hareket çarpanını artırmaması düzeltildi.
• Bir Hedefi yakalarken kamerayı döndürememe sorunu düzeltildi.
• Cautious Shot kullanırken Oyunculara kıyasla Oyun Kurucunun daha fazla denge kaybına maruz kalması düzeltildi.
• İndeks görevlerini oynarken Void Modundayken Operatörde görünen garip küre düzeltildi.
• Kuza ve Hellkite Liset Skin'lerinin oyun içi Market'te yanlış simgeler kullanması düzeltildi.
• Helmint Yeteneği simgelerinin bazılarının açık renkli kullanıcı arayüzü temalarında (Orokin, Tenno ve Nidus) görünmemesi düzeltildi.
• Fare ile Takım menüsünün üzerinde fazla durulması sonucunda menünün yeniden açılmaması sorunu düzeltildi.
• Bazı Syandanalar ve Zırh eklentilerinin Mürettebat Üyelerinde düzgün görünmemesi düzeltildi.
• Serbest Uçuşta oyun kurucusu değişiminden sonra yeni oyun kurucusunun Railjack Navigasyonunu kullanamaması düzeltildi.
• Railjack Pilot koltuğundayken duraklatma menüsünü açıp kapatırken rastgele bir modun görünmesi düzeltildi.
• Railjack görevlerindeki İlgi Noktalarında Grineer platformunun dış yüzeyinde birden fazla çizgi olması düzeltildi.
• Dargyn Pilotlarının beklenti dışında aşırı canlı renklerle görünmemesi düzeltildi.
• 'Arkadaş Ekle'nin otomatik olarak İsim yerine mesaja odaklanması düzeltildi.
• Bir grup dilde yanlış görüntülenen İttifak izinleri ekranı düzeltildi.
• Görev Sonu oyuncu ipucu ekranındaki Ustalık Derecesi simgelerinin yanlış renklendirilmiş olarak görünmesi düzeltildi.
• Oyun içi Market'te Railjack öğelerini incelerken çıkan Railjack motor sesleri düzeltildi.
• Varsayılan düşük grafikte Residual Boils efektinde menzil çemberinin görünmemesi düzeltildi.
• Işınlanma hacimleri üzerinden Operatör'e geçtikten sonra kameranın Warframe'den ayrılması düzeltildi.
• K-Drive'a kullanırken oluşan bazı nadir animasyon hataları düzeltildi.
• Bir düşman NPC Magnetize'ı kullanması sırasında oyuncunun oyuna katılması sonucu oluşan bir kod hatası düzeltildi.
• Nekros'un Shadow of the Dead klonlarının Ustalık Seviyesi 30 testinde öldürülen düşmanlar olarak sayılması düzeltildi.
• Nihil'in Zindanı görevinin Void'de Taranis noktasının üstünde görünmesi düzeltildi.
• Arcana Energize ve Grace için güçlendirme bildiriminin güçlendirme süresi yerine bir bekleme süresi göstermesi düzeltildi. Artık bir debuff olarak görünüyor.
• SMAA(Kenar Yumuşatma) ve Parlama efektlerinin Kuva Siphon'da siyah kutu görünmesine sebep olması düzeltildi.
• Mini haritada çıkarma işaretçisi rengiyle ilgili sorunlar düzeltildi.
• War kılıcının Enerji rengi kırmızı yerine mavi görünmesi düzeltildi.
• Sonsuz Savunma görevinin kontrol noktasının görevler arasında silinmemesi sorunu düzeltildi.
• K-Drive sürerken yeniden doldurma sırasında Magnus şarjörünün düzgün şekilde çıkmaması düzeltildi.
• Corpus Gaz Şehri Savınma görevlerinde birkaç köşenin içinden geçilebilmesi düzeltildi.
• Chroma'nın Spectral Scream yeteneği etkinken Xoris'i patlattıktan sonra Xoris'i yakın dövüş silahı olarak kullanamama sorunu düzeltildi.
• Necramech kullanırken Archgun Ace Modunun buff'ını uygulamaması düzeltildi.
• Grineer Sualtı Laboratuvarı haritasında zeminindeki titreyen dokular düzeltildi.
• Wukong'un Celestial Twin özelliği kullanılırken oluşan bir kodlama hatası düzeltildi.
• Mirage'ın Eclipse yeteneğiyle ilgili bir kodlama hatası düzeltildi.
• Kullanıcı arayüzünde görünen beyaz karelerle ilgili sorunlar düzeltildi.

Link to comment
Share on other sites

bu skinleri getirirken neden renklerin birbirinden farklı durduğuna bakmazlar ? 2 aynı rengi ember skinde kullanıyorum aksesuarda parlak dururken emberin kendi üstünde aşırı derecede birbirinden farklı renk gibi duruyor bu durum bir an önce iyileştirilmeli aynı durum uzun zamandır ve sanırım uğraşılmıyor renkler warframelerin üzerinde ve aksesuarlarında çok farklı duruyor syandanalarda buna dahil aynı renk yapsan bile hepsi farklı renkte duruyor kimisi soluk kimisi parlak yıllardır bu sorun var ve bir türlü çözülmedi madem bu kadar uğraşıyorsunuz bari tasarım konusunda biraz daha iyi sonuçlar çıkarın sanki warframe başkası aksesuarı başkası yapmış gibi yalapşap bir şey olmuş hele o karakterlerin enseleri yokmu sanırsın warframelerde skolyoz var ne biçim animasyon o öyle ya 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...