Jump to content

Platinum Fiyat Güncellemesi Hakkında


[DE]Unsal

Recommended Posts

Merhaba Tenno,

Bildiğiniz üzere Digital Extremes, Warframe için Platinum ürünlerinde bölge fiyatlandırması uygulaması gerçekleştirmektedir. Bu kapsamda dünya çapında yaşanan para birimi değerlerindeki değişimlere paralel olarak, bölge fiyatlandırmaları da dönemsel olarak yeniden değerlendirilmektedir.

Ekibimiz, geçtiğimiz süre boyunca Türk Lira’sında yaşanan değişimi yakından takip etmiştir ve diğer bölgeler arasındaki fiyat farkını korumak amacıyla bu para biriminde bazı ayarlamalar gerçekleştirmiştir. 

Bu fiyat değişikliklerinin 10 Ağustos 2022 tarihinde yürürlüğe gireceğini hatırlatırız.

Saygılarımızla,
 

Link to comment
Share on other sites

Bu fiyat artışı kesinlikle gereğinden çok daha fazla olmuş direk olarak iki katına çıkarılması absürt bir fiyat artışı önceki fiyatlandırma en azından normaldi oyuna para yatırabiliyorduk şimdi ise 4300 plat 855 tl indirim kuponu gelse dahi kimsenin oyun içi bir içeriğe bu kadar yüksek bir miktar para yatıracağını zannetmiyorum warframe fiyatlandırma olarak türk oyuncularına plat yatırma oyundan bu şekilde de zevk alma seçeneği sunuyordu fakat artık warframe plat çekme dönemi en azından benim için bitmiştir.. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...