Jump to content
Dante Unbound: Share Bug Reports and Feedback Here! ×

Kirov Reporting!


Ellare.Mezzo
 Share

Recommended Posts

Kirov_plakat.jpg

Hi there, my fellow comrades! After being around for awhile, I'm finally want to introduce myself.

I'm 22, IT guy, playing casually at various time, speaking English/Russian, can into teamplay and voice coop, if that needed. May be someone need fresh meat to play with ;)

Anyway, nice to meet you, guys! Hope we can be a friends ^_^

Link to comment
Share on other sites

I can't leave it as is and not post here the best of my copy-paste collection ^^

Короче, залез я в холодильник, взял помидору, огурец, зелень, хотел салат сделать.Ну естественно, салат надо делать с майонезом, иначе какой нормальный человек его есть будет.Я все нарезал и вдруг понял, что майонез я забыл, чёртов слоупок.Открываю холодильник, беру майонез и вдруг понимаю, что передо мной лежит сало.Никогда раньше не ел сала, а тут вдруг захотелось, ну думаю, раз захотелось, почему бы и не съесть.Пока заправил салат, нарезал сало, все как положено, покушал и тут вдруг все перефарбувалося у жовтоблакитний колiр, гул та рокiт, їбать у сраку, що за гомно, нічого не зрозуміло, вилазить із земли Тарас Шевченко и каже якусь хуйню про москалів і мораль, старий педаль, хулі йому у землі не лєжалось блядь?Відтепер окрім української мови я ніхуя не розумію.Здається сало було прокляте.

Can I add you to friends? Will be nice to play sometimes, also we near, so ping should be good.

Link to comment
Share on other sites

Yeah, pretty well known copypaste, still good xD

Of course you can, but I play mostly at evenings (somewhere between 9PM and 3AM GMT+2), cause work and stuff. I'm currently finishing leveling my Frost, and still have Trinity 20 and a lot, a LOT of melee weapons to level up.

Link to comment
Share on other sites

In soviet Russia salo eats you! XD

Коротше, заліз я в холодильник, взяв помідору, огірок, зелень, хотів салат зробити. Ну звісно, салат треба робити з майонезом, інакше який нормальний чоловік його є буде. Я все нарізав і раптом зрозумів, що майонез я забув, чортів слоупок. Відкриваю холодильник, беру майонез і раптом розумію, що переді мною лежить сало. Ніколи раніше не їв сала, а тут раптом захотілося, ну думаю, раз захотілося, чому б і не з'їсти. Поки заправив салат, нарізав сало, все як годиться, поїв і тут раптом все перекрасилось в бело-сине-красный цвет, гул и рокот, ебать в жопу, что за говно, ничего не понятно, вылезает из земли Сергей Есенин и говорит какую-то хуйню про москалей и мораль, старый педаль, хули ему в земле не лежалось блядь? Теперь кроме русского языка я нихуя не понимаю. Кажется сало проклятое было.

Also, anyone else want to play with me? Europe - West, preferably ^^

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...