Jump to content

Warframe Pc - Xbox One Arası Hesap Taşıma İşlemi Başladı


[DE]Onur
 Share

Recommended Posts

PC hesabınızı Xbox One'a taşıyın.
 
Xbox One oyuncuları kısa bir süre için PC de ki hesaplarını Xbox One'a taşıyabilecek.
 

Şu andan itibaren 17 Kasım Pazartesi saat 21:00'e kadar Hesap Taşıma seçeneği sizlere PC hesabınızı Xbox One'a taşıma imkanı verecek.

 

Hesap Taşıma işlemini yapmadan önce bilmeniz gerekenler:

Spoiler

 

- PC'den Xbox One'a hesap taşıma işlemi PC hesabınızın bir kopyasını oluşturarak Xbox One hesabınıza transfer eder. Transfer bittiğinde PC hesabınızdan iki adet oluşmuş olur fakat birisi Xbox One üzerindedir. - PC'den Xbox One'a hesap taşıma sadece 1 kere yapılabilir ve ileriki bir tarihe ertelenemez. Hesap taşıma için doğru oyuncu adını ve hesabını kullandığınızdan emin olunuz. - Varolan tüm Xbox One hesap işlemleriniz PC hesabınızdaki ile değiştirilir. - Xbox Game Store hesabınızla alınmış tüm ürünler yeni taşınacak olan hesabınıza aktarılacaktır. - Eski Xbox Live hesabınızla aldığınız tüm ürünler silinecek ve Platinum yeni taşınmış hesabınıza eklenecektir, kredi ile alınmış ürünler ise PC hesabınızdan gelecekler ile değiştirilecektir. - PC versiyonundan satın aldığınız Platinumlar Xbox One'a aktarılmayacaktır. - PC üzerindeki Klan bilgileriniz Xbox One' a aktarılmaz. Xbox One'daki Klan bigileriniz olduğu gibi kalır. - PC de olupta Xbox One'da olmayan tüm ürünler Xbox One güncellendiğinde kullanılabilir olacaktır. Eğer varolan bir Xbox One hesabınız varsa arkadaş listeniz olduğu gibi kalacak ve PC den gelenler oraya kopyalanmayacaktır. - Hesap satışı/paylaşımı kesinlikle kurallara aykırıdır ve tespit edilirse her iki hesapta banlanır. - Hesap taşımadan sonra PC hesabınız değişmemiş olarak kalacaktır. - Tüm PC Özel ürün ve donanımları PC'ye özel olarak kalacak ve Xbox One'a taşınmayacaktır. - Bu hesap taşıma işlemi sadece PC ile Xbox One arasındadır. PS4 ile Xbox One arası taşıma için geçerli değildir. - Bazı ürünler taşıma işlemine dahil DEĞİLDİR. Tüm ürün listesi için lütfen forumlarımızı ziyaret ediniz.(LINK TO FORUM POST)
 
 
Hesap taşımaya dahil EDİLMEYECEK olan ürünler:
Spoiler

 

Arcane Helmets
Arcane Helmet Blueprints
Braton Vandal
Excalibur Prime (and his Avatars)
IAHGames Braton Skin
Lato Prime
Lato Vandal
Nvidia Braton Skin
Phased Vasto Skin
Phased AkVasto Skin
Phased Ankyros Skin
Phased Tigris Skin
Phased Asa Syandana
Phased Vauban Warframe Skin
Phased Vauban Warframe Helmet
Rixty/MOL Pay AkLato Skin
Rubedo Plated Drakgoon Skin
Rubedo Plated Galatine Skin
Rubedo Plated Rhino Skin
Rubedo Plated Rhino Helmet
Rubedo Plated Twin Vipers Skin
Rubedo Plated Viper Skin
Rubedo Plated Yamako Syandana
Skana Prime
Snipetron (and blueprints)
Snipetron Vandal
 
 
Hesap taşıma işlemini gerçekleştirmek ve daha fazla bilgi almak için, Hesap Yönetimi ziyaret ederek ‘Hesap Taşıma’ butonuna basınız.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...
  • 11 months later...

Merhaba Arkadaşlar,

Konu 2014'te açılmış Bu hesap taşıma o dönem için özeldi ve tamamlandı. Ama şu an çapraz platform oynanabilirliği üzerinde çalışmalar hızlandı ve yakın zamanda ilk testler tamamlandı. Detayları forumlar, internet sitemiz ve canlı yayınlarımızda duyurmaya devam edeceğiz.

Güncel bilgiler için:

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...