Jump to content

Giriş Hatası(Login failure. Check your info.)


RIFTMAGE
 Share

Recommended Posts

     Merhabalar. Son birkaç gündür Warframe'e hem site üzerinden hem de launcher üzerinden girişte bir hata almaktayım. Hesabıma erişemiyorum. Aynı problemi arkadaşlarım da yaşamakta. Bu birkaç gün içinde hesabıma internet üzerinden erişme fırsatı bulduğum kısa süreli anlarda destek hattına erişmeye çalıştım ancak şu anda hiçbir şekilde giriş sağlayamıyorum. Acaba bu problem ne zaman çözülecek, konu hakkında detaylı bilgi alabilirsek sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

Modemim VPN kullanma konusunda epey sıkıntı çıkarıyor. Destek hattından dönüş bekliyorum en azından bir açıklama bekliyorum. Gerçekten bir problem var mı yok mu veya ne olabilir diye. Çok teşekkür ederim yine de çok sağolun. 

Link to comment
Share on other sites

Bu konuda da yardımcı olabilirim, modeminin güvenlik duvarı seviyesini en düşüğe getir. Sorun düzelmez ise modeminin dmz bölgesini bilgisayarına yönlendir. Bu seçenek nat bölümünde bulunur. Bu tüm portları yazacağın ip adresine yani bu durumda senin bilgisayarına yönlendirecek. Yüksek ihtimal ile vpnye bağlanamama sorununu giderir.

Link to comment
Share on other sites

VPN e bağlanma işini halletim ancak maalesef o da işe yaramadı umuyorum artık teknik destekten bir açıklama veya çözüm gelir. Bu durumun epey aksatıldığını düşünüyorum çünkü ben sorunu Cuma günü yaşamaya başladım. Benden önce yaşayanlar da olmuş ve bu duruma sahip olanlar oyuna hala erişemiyorlar. Ve hiçbir açıklama yok. 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...