Jump to content

Titania'nın Exalted Silahları + Limbo: Hızlı bir atölye haberi!


Nufrit
 Share

Recommended Posts

Tek bir yazıda iki küçük atölye tasarımı! Titania ile başlıyoruz çünkü o gerçekten en küçükleri.

 

Titania!

 

`Exalted` silahların ayrı bir şekilde modlanabileceğini duymuş olabilirsiniz. Bu doğru- ve bütün Exalted silahlar mod kullanabilecekler. Fakat Titania’nın Dex Pixia’sı diğerlerinden farklı. Bir seçim yapmak zorunda kaldık - şu anda Dex Pixia Pompalı veya Taramalı tüfek modlarını kullanıyor. Bu açık bir opsiyon olduğu için Modlamayla pek uyuşmuyor, bu yüzden Dex Pixia’yı aynı zamanda güçlendirecek bir yola gittik. Exalted silahların ayrı bir şekilde modlanabilmesi özelliği oyuna eklendiğinde Dex Pixia İKİNCİL SİLAH modlarıyla güçlenecek! Oyunda çift elle tutulan birincil silah olmadığını düşünürsek İkincil Silah modlarının bu yeteneği etkilemesi hem bu yeteneği güçlendirmiş olacak hem de oyunla daha tutarlı bir hale gelecek.

 

Titania’nın Diwata’sını da güçlendirdik - son rakamları görmek için yama notlarını takip edin.

 

Ve Limbo...

 

Limbo en karışık Warframelerden birisi - sınırsız forma kaynağından daha fazla kutuplaştırıcı! Aynı zamanda en tutarlı kullanılan warframelerden. Zaman durdurma gücü birazcık güçlü - fakat bu güç silahları da etkilediği için eşitleniyor mu?. Koordineli bir takım ve iyi eğitimli bir Limbo ile elbette bu mümkün. Fakat her zaman bu durum böyle değil.

 

Limbo’nun Stasis yeteneğini daha işbirlikçi bir pozisyona sokabilmek için, özelliğini sadece düşmanların zamanını durdurabilecek şekilde ayarladık. Takım arkadaşlarının bütün araçları çalışabilir durumda olacak. Fakat bu kadar büyük bir gücü Limbo’ya verdiğimize göre biraz da kısmalıyız, bu yüzden yeteneğin süresinde kısaltmaya gittik son seviyede 30 saniye süren Stasis artık 15 saniye sürecek. Tabii ki modlardan etkilenecek.

 

Testlerde bu durum gayet mükemmel hissediliyor, silahlarınızı özgürce kullanabilirken eğer süreye negatif etki eden modlara sahipseniz dikkatli olmanızı sağlıyor. Daha fazla ayarlama gerekebileceği için bu özelliği daha yakından incelemeye alacağız. Ustaca boyuttan boyuta kayan Limbo oyuncuları bu Süre değişiminden pek de etkilenmeyecekler.

 

Yaşasın! Bu değişimler yakında gelecek olan ayarlamaların sadece birazı (PC’ye konsollardan daha yakın). Bu değişimler Arsenalimizin diğer ayarlamalarının önüne geçmeyecek. Yorumları izliyor olacağız ve zamanı geldiğinde pratik geribildirimleri de bekliyor olacağız.

 

 

Orjinal Yazı [DE]Rebecca tarafından yayınlandı:

Spoiler

 

 

Edited by UcanDomates
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Ghost-TheViper said:

yani limbo birkaç haftaya bizlerle

 


> 19 Haziran tarihinde Zephyr Prime Access paketleri marketten kalkıyor (relicleri düşmeye devam edicek).

> Nekros Prime, Galatine Prime ve Tigris Prime’ın relicleri ise vault dönemine kadar elde edilemeyecek.

> Gene bu tarihte oyuna 2 yeni prime item ve Limbo Prime gelicek.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...