Jump to content

Modaratörler-Yöneticiler Neredesiniz ?


cLyTeaMNeSTRa
 Share

Recommended Posts

Arkadaşlar yöneticilerimiz kayıp. Vacum within gibi önemli yenilikler geldi fakat bizim forumumuz neredeyse 1 aydır inaktif durumda ve yöneticilerimiz oyuna hiç ilgi göstermıyor.Bizde yenilikler hakkında bilgi edinmek istiyoruz. 

Relaylar da 2 tane görevli arkadaş seçildi onlarda zaten piyasada yok. Türk serveri gerçekten şuan çok kötü durumda.Bu durumdan klanca çok şikayetçiyiz herşeyi biz en son öğreniyoruz gelişemiyoruz. İlginizi bekliyoruz.

Link to comment
Share on other sites

Merhabalar

Öncelikle durumun farkında olduğumuzu belirtmek isterim, Gönüllü çevirmenlerin çoğu şu sıralar inaktif durumdalar. Elimizden geldiğince güncellemeleri çeviriyoruz fakat onları paylaşacak yetkili kişilerimiz sınırlı. Durum böyle olunca güncelleme notları paylaşılamaz oluyor, hepsi hazır şu an paylaşılmayı bekliyorlar. Bu durumu çözmek için uğraşıyoruz.

İyi oyunlar dilerim.

Link to comment
Share on other sites

Ucandomates'in soylediği gibi sınırlı sayıda kişi ile birçok iş yapmaya çalışıyoruz. Guide'larımız ilk 1-2 hafta sürekli relaylerde idi fakat hiçbir oyuncudan talep veya soru gelmedi ve onlarında özel hayatları olduğu için sürekli relaylerde duramıyorlar. Ayrıca su an okul açıldığı için sadece 1 adet guide'ımız kaldı ve o da sohbet odalarında oyunculara yardımcı olmaya çalışıyor (FrekansTR) . Gene okullar açıldığı için çevirmen sayımızda çok azaldı fakat en kısa sürede yeni çevirmenler eklenecek ve işlem süresi hızlanacaktır. 

Anlayışınız için teşekkürler!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...