Jump to content
General Bug Report Guidelines - Please Read ×

Mining no longer showing amount of gems or ore


KernelMonster
 Share

Recommended Posts

So just a short post as this isn't game breaking I still get the amount I should but it does annoy me, the game seems to show me just an image of the mined ore or gem but not the amount.

Does anyone else have this happen? 

Link to screenshot for reference...

DsucaAHUwAAhdLz.jpg:large

 

 

Edited by KernelMonster
Img to add
Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, KernelMonster said:

So just a short post as this isn't game breaking I still get the amount I should but it does annoy me, the game seems to show me just an image of the mined ore or gem but not the amount.

Does anyone else have this happen? 

Link to screenshot for reference...

DsucaAHUwAAhdLz.jpg:large

 

 

Hello Tenno!
 

Sometimes it happens some bugs of this genre may not show the name, or the quantity or the two information about the ores collected during the extraction of them. For now, a few more Hotfixes will be needed in order to continue correcting and improving the Fortuna and Orbe Vallis. For now, I suggest checking the amount and name of the ore collected in the progress of your mission going on ESC > See mission progress and there track your progress.

Anything else I can help you with, Tenno? Let me know any questions you have regarding the game.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...