Jump to content

Recommended Posts

VAULT SİSTEMİ NEDİR?

Vault sistemi kabaca yeni gelen prime warframeler için yer açılması ve eski warframelerin büyük bir havuza alınıp belirli aralıklarla rastgele şekilde 2 şer tane seçilip çıkarılması ve oyunun hem ekonomik hemde döngü olarak çeşitlilik ve imkanlar sunmasıdır. Detaylıca açıklarsak:

 

Çalışma şekli:

Temel olarak her 3 ayda bir yeni genel prime warframe ve silahları ile birlikte 1-2 tane prime warframe ve silahları vault havuzuna alınır ve bir süre orada kalırlar. Bununla birlikte her 3 ayda bir vaulttan 2 tane prime warframe ve silahları dışarı çıkarılır ve vaulttan çıkarılan prime parçalar oyunda kasılabilir hale getirilirler. Bu esnada kasılan bütün relicler envanterinize eklenir. Prime parçalar veya vaulta giren warframeler envanterinizden silinmez.

 

Vaultun bize yararları:

Oyuna eklenen prime warframeler zamanla değer kaybeder ve herkesin kasabileceği bir hale gelirler. Vault sistemi ile birlikte değeri düşen şeyler zamanla eskisinden daha değerli hale gelir ve elde edilemez oldukları için çok kolay şekilde plat karşılığında satılırlar.

 

Prime diriliş:

Oyuna yakın zamanda eklenen ve kalıcı hale getirilen Prime Diriliş etkinliğiyle birlikte her hafta 2 warframe vaulttan çıkarılıyor.Ve aya denen yeni eklenen ve relic düşen her görevde/pakette belli bir oranla aya alabildiğimiz yeni bir sistem eklendi. Bu elde edilen ayalar ile prime dirilişte ki warframeler ve silahlarının reliclerini takaslıyor.

Buna ek olarak Regal aya denen ve para ile satılan bir aya türü daha mevcut. Bu aya türünde ise direkt olarak warframe/silah/kozmetikler doğrudan yapılmış şekilde veriliyor. Oyunda ki her warframe ile gelen kozmetik paketleri geri gitiren ve kaçırmış/ilgilenen insanların alabilmesi için sunuluyor.

 

Bu soru-cevap makalesi, gönüllü forum çevirmeni Noir tarafından Warframe Türkiye Topluluğu için hazırlanmıştır. Bu makale hakkındaki geri bildirim/ katkılarınızı ve varsa ek sorularınızı yorumlara bırakabilirsiniz.

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...