Jump to content

Güncelleme 33.5: Seven Crimes of Kullervo


[DE]Teo
 Share

Recommended Posts

77b1a0663839e804bedd36ba71e0147a.png

Güncelleme 33.5: Seven Crimes of Kullervo

Seven Crimes of Kullervo, herkesin görebilmesi için sergide yerini aldı!

Duviri anakarasının hemen açıklarında yeni bir ada ortaya çıktı; burası bir hapishane ve içinde suçluluk duygusuyla yanıp tutuşan bir hain tutuluyor: Kullervo. Kullervo'nun Hücresine girerek onun suçlarını kendin ortaya çıkar ve bu zorlu rakibe karşı kendini test et.

Yeni Duviri adası Kullervo'nun Hücresi ile aynı adı taşıyan yeni zaman sınırlı görevi oynayarak Kullervo'nun hikayesine dalış yap. Buraya Yıldız Haritası üzerindeki Duviri bölgesinden erişebilirsin; Yalnız Hikaye'deki Hüzün Döngüsü sırasında giriş yapabilmek için 5 Pathos Kıskacı vermen gereken bu hücrede Kullervo ile baş başa bir mücadele verebileceksin.

53. Warframe'imiz Kullervo sizlerle! Bir kılıç yağmuru içinde dans et ve ona özel av tüfeği Rauta ile ihanetin gücünü ele geçir.

Yeraltı Dünyasının gücü yepyeni bir harita ile arttı ve Void, Yok Etme görevlerine tanıdık bir karakteri getirdi.

Kaithe Yarışı, Yeraltı Dünyası Portalları, Kayıp Eşyalar ve Paragrimm'in Kitaplarını Kurtarma ile Duviri Deneyimimde yepyeni yan hedeflere dal. Ayrıca, Dominus Thrax çok sayıda yeni Ferman çıkardı, fakat Gezgin'in yaptıklarından sonra bu sefer daha dikkatliydi. Sonuç olarak araya birkaç Kindar Ferman da dahil etti.

Yeni Gauss Kresnik Koleksiyonu ve çok daha fazlası dahil olmak üzere Duviri ve Origin Sistemindeki maceraların için kendini yeni kozmetiklerle süsle.

Büyük ihanetin zamanı geldi!

Yukarıdakiler ve Güncelleme 33.5: Seven Crimes of Kullervo'da yer alan diğer tüm ayrıntılar için okumaya devam edin!


Seven Crimes of Kullervo bir Ana Güncellemedir, yani ekibin Duviri Paradox lansmanından bu yana üzerinde çalıştığı her şey bu güncellemede yer almaktadır (yayınlanmaya hazır olmayan içerikler hariç). Tüm Ana güncellemelerde olduğu gibi, bazı şeylerin gözden kaçması çok muhtemeldir, bu nedenle gelecek Düzeltme Güncellemeleri için herhangi bir düzeltme ve değişiklik için buradaki raporlara bakacağız.

Yukarıdaki terimlerden herhangi biri senin için yeniyse, Warframe'in geliştirme döngüsü hakkında daha fazla bilgi edinmek için "Warframe'in Güncelleme Sözlüğü" nü ziyaret edin.

İndirme boyutu: ~1.04 GB


 

YENİ DUVIRI ADASI & SINIRLI SÜRELİ GÖREV: KULLERVO'NUN HÜCRESİ

Duviri, listelenen 7 suçtan dolayı müebbet hapis cezasına çarptırılan zorlu bir rakibi açığa çıkarıyor. Hapishane Kullervo'nun Hücresi, yeni bir Duviri Adası'dır ve en kötü şöhretli sakinlerinden biri olan Kullervo'ya erişim sağlayan sınırlı süreli bir görevdir.

Ama önce, bu gizemli mahkûmla kılıçlarını birbirine geçirmeden önce seni nelerin beklediğini öğrenmelisin.

Savaş:
Kullervo ile dövüş, her biri hücresinden çıkması sonucu onu yenmenizi gerektiren üç aşamadan oluşuyor.

Kullervo ile düello, Duviri'de öğrendiğiniz her şeyin bir sınavı niteliğindedir. Bu çetin bıçak ustasına karşı zafere giden yolda savaşmak için bıçağınızı bilemekte kullandığınız becerilerden ve Gezgin Intrinsic'lerden faydalanın. Bu işkence görmüş savaşçının saldırısından sağ çıkmak istiyorsanız, menzilli saldırılardan, intikam dolu arkadan bıçaklamalardan ve engellenemez saldırılardan kaçının. Tenno'lar Kullervo'nun Hücresinden tek parça olarak çıkmak istiyorsa bu saldırıları savuşturması, karşı koyması ve zekasına güvenmesi gerekecek.

Zaman Sınırlı Görev:
Bugünden itibaren TSİ 19: 00'dan 5 Temmuz 19: 00'a kadar, Havza Köyü yakınlarındaki en cani kişiyle sınırlı süreli bir görev noktasında garantili erişim sağla ve onunla karşı karşıya gel (kalıcı erişimi hakkında bilgi edinmek için okumaya devam edin).

Kalıcı bir Hüzün Döngüsü ile mühürlenen bu sınırlı süreli görev, tamamlanması gereken Aşamaların bir parçası olarak Kullervo ile savaşmaya garantili erişim sağlayan Yalnız Hikaye'nin özel bir halidir. Tüm Döngülerde olduğu gibi, Orowyrm'i yenmek de bu Yalnız Hikâyenin büyük finalidir.

Görev İhtiyaçları:
• Duviri Paradox Quest'ini tamamlama
Dövüşe garantili erişim sağlamak için (5) Pathos Kıskacı gerekli. Siz içeri girerken Gardiyanın başka tarafa bakması için biraz teşvike ihtiyacı var.

Görev Nasıl Oynanır:
Yıldız Haritasında bulunan Duviri bölgesinde "Kullervo'nun Hücresi" noktasına girin ve Döngü'nün aşamalarını tamamlayın. Kullervo ile kılıç çarpıştırmak, Orowyrm ile savaşmadan önceki son aşamada gerçekleşir.

e7cf6d65d98fb8da7c82f9520a7b7691.png

Kullervo ve Orowyrm'i başarılı bir şekilde yenmek seni cömertçe ödüllendirecektir (aşağıda listelenmiştir).

Kalıcı Erişim:
Süreli etkinlik bölgesi haricinde, "Kullervo'nun Hücresi" adasına Öfke, Korku ve Hüzün Döngüleri sırasında erişilebilir.

Kullervo'nun Hücresi adasında Kullervo ile savaşmak, Yalnız Hikaye/Duviri Deneyiminde ana Döngü aşaması olma şansına sahiptir ve ayrıca Duviri Deneyiminde (yukarıda bahsedilen Döngüler sırasında) bir yan görev olarak tamamlanabilir. Bir kez yenildiğinde, o seansta tekrar savaşılamaz.

Kullervo ile ana Döngü aşamasında karşılaşırsanız veya yan hedef olarak onunla savaşmayı seçerseniz, özel Görev dışında Kullervo ile karşılaşmak size 5 Pathos Kıskacına mal olmaz.

Yalnız Hikaye'de Kullervo ile Savaşma:
Kullervo'yu yenmek, Öfke, Korku ve Hüzün Döngüleri sırasında tamamlanacak Döngü aşamalardan biri olma şansına sahiptir. Görevin tetiklenmesi durumunda, aşamaların ikinci yarısında gerçekleşecek, böylece oyuncular onunla savaşmadan önce en az 3 Ferman toplamış olacak.

Duviri Deneyiminde Kullervo ile Savaşma:
Ana Döngü aşaması olarak Kullervo ile savaşmanın yanı sıra oyuncular, Öfke, Korku ve Hüzün Döngüleri sırasında yan hedef olarak isteğe bağlı olarak savaşa başlayabilirler.

"Kullervo'nun Hücresi" adasına gidin ve hücrelere bakan Gardiyan ile konuşun. Savaşmaya başlamak için "Kullervo ile Yüzleş" seçeneğini seç.

Dikkatli ilerleyin, Kullervo korkunç bir rakiptir ve saldırıları, aktif Döngüye dayalı Elemental Damage ile aşılanmıştır. Savaşa en az 5 Ferman seçerek girilmesi tavsiye edilir.

Unutmayın: Özel Görev dışında Kullervo ile karşılaşmak size 5 Pathos Kıskacına mal olmayacak. Yıldız Haritası'nın Duviri Bölgesi'ndeki Kullervo'nun Hücresi noktası aracılığıyla ona doğrudan ulaşan bir yol için ödeme yapabilir veya Döngüler hizalanmışsa onu kendiniz arayabilirsiniz.

Kullervo'yu yenmenin ödülleri:
Aşağıdakiler hem sınırlı süreli görev hem de görev sonrası kalıcı erişim için geçerlidir.
• Gezgin Intrinsicleri
• Duviri Kaynakları
• Bir Ferman
Yeni: Kullervo'nun Felaketi
   • Tüm modlarda (Sınırlı süreli bölge, Yalnız Hikaye ve Duviri Deneyimi) hem Kullervo'yu hem de Orowyrm'i yendikten sonra ödüllendirilir.*
      • *Orowyrm, Duviri Deneyimi'nde bir yan hedef olarak Kullervo ile savaşmadan önce yenilirse, Kullervo'nun Felaketi, Kullervo öldürüldükten hemen sonra verilir (Orowyrm'i yenme koşulu zaten karşılandığı için).
   • Normal: 4, 5 veya 6 Kullervo'nun Felaketi kazanma şansı
   • Steel Path: 6, 7 veya 8 Kullervo'nun Felaketi kazanma şansı

Acrithis'in Ürünleri: Kullervo'nun Arşivi

Acrithis'in Teklifleri arasındaki yeni "Kullervo'nun Arşivi " seçeneği ile Kullervo'nun Kalıplarını ve Rauta için Kalıp ve Bileşenlerini elde etmek için Kullervo'nun Felaketi'ni kullanın.

1c4b851609c09adea44662adccae93e1.png

YENİ WARFRAME: KULLERVO
Kullervo kendi ve başkalarının günahlarının kefaletini öder. Hançerleri ve yakın dövüşteki hüneri yüksek hasar verir. İntikam susuzluğunu gidermek için ihanetin gücünü kullan.

Pasif
Kullervo, tüm yakın dövüş silahlarında +%75 Ağır Saldırı Verimliliği ve +%100 Ağır Saldırı Hazırlık Hızına sahiptir.

Wrathful Advance
(BAS) Kullervo bir Ağır Saldırısını hazırlar, ardından hedefine ışınlanır ve saldırır. Öfke dolu iradesi, Yakın Dövüş Kritik Şansını geçici olarak artırır.
(BASILI TUT) İşaretli herhangi bir konuma ışınlan.

Wrathful Advance, Kullervo'nun Helminth yeteneğidir. Azaltılmış Menzil ve artırılmış Yakın Dövüş Kritik Şansı sunar.

Recompense
Kullervo etrafını hançerlerle çevreler. Düşmana isabet eden her hançer Kullervo'nun sağlığını yeniler, ancak bir düşmanı ıskalayan her hançer Kullervo'ya vurarak biraz hasar verir. Kullervo'nun Sağlığının dolu olması ve yeteneğinin düşmana isabet etmesi durumunda Kullervo Aşırı Koruma kazanır.
*Aşırı Koruma, Duviri Paradox ile Warframe'lere sunulan bir savunma mekaniğidir. Aktif durumdayken, ek Sağlık koruması sağlar ve Yere Serilme Bağışıklığı kazandırır.

Collective Curse
Kullervo, düşmanları bağlayan bir lanet gönderir. Lanetli bir düşman hasar aldığında, diğer tüm lanetli düşmanlar da bu hasarın bir kısmını alır.

Storm of Ukko
Void, Kullervo'nun haykırışına karşılık verir ve düşmanlarının üzerine bir hançer yağmuru başlatır.

Storm of Ukko, Kullervo'nun Railjack yeteneğidir.

Anında erişim için Kullervo'yu oyun içi Marketten satın al veya Kullervo'nun Hücresinde onunla savaşarak Acrithis'in Eşyalarında harcamak üzere Kullervo'nun Felaketi'ni kazan.

YENİ POMPALI TÜFEK: RAUTA
Kullervo'nun bu özel silahı, yakın dövüş sinerjisine sahiptir. İlk yakın dövüş kombonu güçlendirmek ve düşmanlarını yıkıcı bir şekilde alt etmek için yakın dövüşe başvur.

Anında erişim için Rauta'yı oyun içi Marketten satın al veya Acrithis'in Eşyalarında harcamak üzere Kullervo'nun Felaketi'ni kazanmak için Kullervo'nun Hücresinde Kullervo ile savaşarak kazan.

KULLERVO USVAH MİĞFER
Öfke sisinin ustası.

AHLTO SYANDANA
Void, Kullervo'nun özel Syandana'sına izini bıraktı.

KULLERVO KOLEKSİYONU
Kullervo'nun gazabına hükmet. Koleksiyonda Kullervo Warframe, Kullervo Usvah Miğfer, Ahlto Syandana ve Rauta Pompalı Tüfek bulunmaktadır.

YERALTI DÜNYASI DEĞİŞİKLİKLERİ

Yeni Yeraltı Dünyası Haritası
Savaşmanız ve keşfetmeniz için Yeraltı Dünyasına yeni bir harita ekledik. Dikkatli Tenno'lar, Dominus Thrax'ın ordularıyla savaşırken akademik bir atmosfer fark edecektir. Bu harita Rota'da, ana Döngü sırasında Yeraltı Dünyasından geçerken, ve yan hedef olarak mevcut olacak (daha fazlasını öğrenmek için "Yeni Yan Görevler" bölümünü okuyun!).

Kaptan Vor, Yeraltı Dünyasına Geliyor

Yeraltı Dünyasını kateden Tenno'ların, Tenno'nun en eski düşmanlarından biriyle karşılaşma şansınız var. Kaptan Vor'un Yeraltı Dünyasındaki (Rota, Ana Döngü içindeki Yeraltı Dünyası bölümleri ve yeni yan hedef olan Yeraltı Dünyası Portalları) Yok Etme görevlerinin hepsinde ortaya çıkması garantilidir.

Takımdaki her ek üye için sağlığı artar. Yeraltı Dünyası görevini başarıyla tamamlamak için yenilmesi gereklidir.

Kaptan Vor yenildiği zaman, Runik İliği ve Vor Mührünü düşürme şansına sahip olacak.

Yeraltı Dünyasında Yok Etme Görevi Değişikliği:
• Yok etmek için gereken düşman sayısı biraz azaltıldı (takımdaki oyuncu sayısına göre ölçeklenir).

Yeraltı Dünyası Savunma Görevi Değişiklikleri
• Dalga sayısı 5'den 3'e düşürüldü.
   • Yeraltı Dünyasındaki Savunma görevlerinin süresini kısaltma çabasıyla, tamamlanacak dalga sayısını azaltmayı seçtik.
• Ortaya çıkan düşman sayısı artırıldı ve görevin sonunda yenilmesi üzere Eximus birimleri eklendi.
   • Dalga azaltma ile, görevin zorluk seviyesini korumak adına büyük bir son ile bitirilmesi kararını aldık.
• Savunma Hedefinin Kalkanları artık dalgalar arasında tamamen yenilenecek.
   • Düşman doğma sayısındaki artış ve Eximus birimlerinin eklenmesi ışığında, hedefin doğrudan dalga sıfırlama sırasında yok edilme tehlikesiyle karşı karşıya olmadığından emin olmak istedik.

Yeraltı Dünyası Hayatta Kalma Görevi Değişiklikleri

• Düşmanlardan Yaşam Destek kapsüllerinin düşme oranı biraz azaltıldı.
   • Yeraltı Dünyası Hayatta Kalma 5 dakikadan uzun sürmediğinden, oyuncuların Origin Sistemindeki sonsuz Hayatta Kalma görevinde istedikleri kadar kalmasına izin veren aynı kuralları kullanmasına gerek yoktur. Oyuncular düşmanları öldürdüğü ve gerektiğinde Yaşam Destek kulelerini etkinleştirdiği sürece, bu herhangi bir soruna yol açmamalıdır!

YENİ ARCANE'LER
Cephaneliğinizi bu yeni Arcane'lerle güçlendirin! Bunları Steel Path Rota'da, Steel Path Duviri Deneyiminde yan hedef olan Yeraltı Dünyası Portallarında ve Acrithis'in Tekliflerinden (Gezgin'in 9. Seviye "Yüksek Değerli Satıcı" Fırsat Intrinsic'ine sahip olması gerekir) alabilirsiniz.

* Gösterilen istatistikler maksimum seviye içindir

Arcane Power Ramp (Warframe)
Yetenek Kullanıldığında: Sonraki Yetenek kullanımı, 4 kata kadar birikerek +%9 Yetenek Gücü kazanır. Aynı yetenek art arda yeniden kullanıldığında sıfırlanır.

Primary Blight (Birincil Silah)
Toksin Statü Etkisinde: 12 saniye boyunca +%4.2 Kritik Hasar ve +%1.65 Çoklu Atış. 40 kere üst üste kullanılabilir

Akimbo Slip Shot (İkili Tabanca, İkincil Silah)
Kayarken veya nişan alarak süzülme esnasında: İkili Tabanca ile %55 Cephane Verimliliği kazan.

Pistol Combo Barrage (İkincil Silah)
İkincil Silaha geçişte, tüm Kombo Sayacı tüketilir ve 15 saniye boyunca tüketilen Kombo başına İkincil Silah Kritik Hasarını %7 artırır.

YENİ YAN GÖREVLER
Artık 4 yeni yan hedefle Duviri Deneyimi ile etkileşim kurmanın daha fazla yolu var: Yeraltı Dünyası Portalları, Kaithe Yarışları, Paragrimm'in Kitaplarını Kurtarma ve Kayıp Eşyaları bulmak.

b70d002c61f5b14de93a21ad1360431d.png

Yan Görev Yeraltı Dünyası Portalları

Duviri'de bulunduğunuz süre boyunca, Döngü aşamalarının bir parçası olarak birçok Yeraltı Dünyası portalına girdiniz. Artık Duviri Deneyimindeki Yeraltı Dünyasına bir Yan Görev olarak girebilirsiniz!

Döngü aşamaları için ortaya çıkan portalların dışında, Duviri'de her zaman toplam 3 yan görev portalı olacaktır. Her ziyarette farklı yerlerde ortaya çıkarlar! Bu portallara yaklaştığınızda bu portallar haritada işaretlenir. Böylece onları hemen fethedemezseniz bile sonrasında geri dönebilmeniz için yerleri işaretlenmiş olur.

67679a35fa652435fa1b3b902440b35b.png

Giriş için gereklilik: Yeraltı Dünyasına girmeden önce 7 Ferman edinmelisin! Bunun nedeni, portalın diğer tarafında seni bekleyen zorluklara tamamen hazır olmandır. Bu yan hedef portalları, bir ana Döngü aşaması için belirli bir portala girmenizi gerektirdiğinde devre dışı bırakılır. Duviri'ye girdikten sonra karşılıksız olarak bir Ferman kazanmanızı sağlayan Seviye 3. Fırsat Intrinsic'i "Şanslı Başlangıç"ın, girmek için gereken 7 Ferman için sayılmayacağını unutmayın.

Zorluk:
Bu yan görevdeki Yeraltı Dünyası düşmanları, ortalama Döngü aşama portalınızdan çok daha zorludur.
Aşağıdaki seviye değişkenlerine ek olarak, bu portallar aynı zamanda Eximus Kaleleridir. Yani ek bir zorluk katmanı için daha fazla Eximus biriminin ortaya çıkmasını bekleyebilirsiniz.
Varsayılan: +25 seviye değişkeni
Steel Path: +75 seviye değişkeni (normal Sağlık, Zırh ve Kalkan değişkenlerine ek olarak)

Gereken Yeraltı Dünyası görevini tamamladıktan sonra, bu portal devre dışı kalır - tamamlanan diğer yan görevlere benzer şekilde.

Ödüller:
Bir yan görev olan Yeraltı Dünyası Portalının tamamlanması aşağıdakilerle ödüllendirir:

Varsayılan: Nadir Bir Ferman, Gezgin Intrinsicleri ve aşağıdaki Arcanelerden birini kazanması:
   • Arcane Ice
   • Arcane Nullifier
   • Arcane Deflection
   • Arcane Healing
   • Arcane Resistance
   • Arcane Agility
   • Arcane Eruption
   • Arcane Phantasm
   • Arcane Pulse
   • Arcane Ultimatum
   • Arcane Trickery
   • Arcane Consequence
   • Arcane Arachne

Steel Path: Nadir Bir Ferman, Gezgin Intrinsicleri ve aşağıdaki Arcanelerden birini kazanması:
   • Secondary Shiver
   • Longbow Sharpshot
   • Arcane Reaper
   • Arcane Intention
   • Primary Exhilarate
   • Shotgun Vendetta
   • Primary Obstruct
   • Magus Aggress
   • Primary Blight (YENİ)
   • Arcane Power Ramp (YENİ)
   • Akimbo Slip Shot (YENİ)
   • Pistol Combo Barrage (YENİ)

8de0b6d0afb5291f1f565d0cf637f6ef.jpg

Kaithe Yarışı Geri Dönüyor

Binicilik becerilerinizi test edin! Kaithe'nize binin, kapılardan geçmek ve yarışı rekor sürede bitirmek için yerde ve gökte yarışın. Kaithe Yarışları, Duviri Deneyiminde Döngünün bir aşaması veya yan hedefi olarak görünebilir.

Kaithe Yarışına Nasıl Katılınır:
İlk kapıdan girerek yarışı başlatın, bir kez geçildiğinde zamanlayıcı geri sayımı başlar! Yarışı tamamlamak için gerekli tüm kapılardan geçin. Geçilen her başarılı kapı, yarışı tamamlama süresine 3 saniye ekler. Hedefleri vurmak ayrıca 3 saniyelik ek süre sağlar. Kapıları ıskalamanın cezası yoktur, ancak verilecek ekstra saniyeleri kaçırmış olursunuz!

d29be46fc14d69ab92f0d0da1d3d8232.png

Yan Görev Yarışları:
Krallıktaki en hızlı Kaithe yarışçısı Brimon'u yenebilir misin? Meydan okumayı kabul etmesi için onu Duviri Açık Alanında bulun! Takım olarak oynanması durumunda oturum başına tamamlanabilen toplam 2 yan görev yarışı vardır (tek kişilik olarak oynamanın limiti yoktur).

1bc6a6402ba3849e232c397b5ba0e47f.png

Kaithe Yarışı Ödülleri:
Bir Kaithe yarışını başarıyla tamamlamak, Gezgin Intrinsic'leri, bir Ferman ve Duviri kaynaklar ile ödüllendirir. Takımdan ne kadar çok oyuncu yarışa katılır ve yarışı tamamlarsa, ödüller tüm takım için o kadar iyi olur!

5fa271c8e5f6676ed19983fc535d6c63.jpg

Paragrimm'in Kitaplarını Kurtar
Bölgeyi kuşbakışı görmek için gökyüzüne çıkın! Kitapları bulmak için bir Paragrimm'in gözünden bak ve onları toplamak için işaretle. Paragrimm'in Kitaplarını Kurtarma görevi sadece Duviri Deneyimi'nde bir yan görev olarak mevcuttur.

Paragrimm'in Kitaplarını Kurtarma Ödülleri:
Gerekli tüm hedefleri bulmak, Duviri kaynakları, Gezgin Intrinsic'i ve bir Ferman ile ödüllendirecektir.

Kayıp Eşyalar
Duviri vatandaşları eşyalarını kaybetme konusunda bir hünere sahiptir ve bu eşyalardan bazılarının Duviri'nin mağaralarına düşmesi de şaşırtıcı olmamalıdır. Kayıp Eşyalar için Duviri'nin derinliklerindeki mağaraları araştırın ve bu eşyaları kendilerine saklamaya hevesli Liminus'a karşı göz kulak olun. Kayıp Eşyalar, Duviri Deneyimi'nde ana Döngü aşamasında ve yan hedef olarak görünebilir.

Kayıp Eşya Ödülleri:
Tüm Kayıp Eşyaları toplamak, Duviri kaynaklarını, Gezgin Intrinsic'i ve bir Ferman ile ödüllendirecek!

 

YENİ FERMANLAR

Döngü aşamaları ve yan hedefleri tamamladıktan sonra rastgele seçenekler havuzuna yeni Fermanlar eklendi!

Dominus Thrax, Gezgin'in yöntemlerini de öğrendi ve listelenen faydaları elde etmek için bir şeyleri feda etmenizi gerektiren 5 Kindar Ferman getirdi.

b54392018a83c030c5e99b858e226855.png

Gezgin ve Warframe donanımlarınızı bir sonraki seviyeye taşımak için yeni Ferman kombinasyonlarını keşfedin.

Yıldız* ile işaretlenmiş değerler birikebilir ve maksimum değeri gösterir.

Kavurucu Bombardıman
Hedefine isabet eden her beş atıştan biri, yakındaki bir düşmana güdümlü bir ateş topu fırlatır ve %240* Ateş Hasarı verir.

Çevik Silahşor
Yuvarlanma, 4 saniye boyunca %75* Cephane Verimliliği sağlar.

Tamm'ın Şansı
Bitirici saldırılar, 10 saniye boyunca +500 Zırh verir. Warframe'ler için Zırhın etkisi üç kat artar.

Brimon'un Sabrı
Bitirici saldırılar, bir sonraki Güçlü Saldırı veya Warframe Yeteneğine +%200 Yetenek Gücü kazandırır.

Wyrmling'in Yardımı
Atışlar, %200 Paslanma Hasarı ile ekstra hasar verir.

Aşındırıcı Çakıl
Her Paslanma yığını, 12 saniye boyunca 180* Zırh verir. 5 defaya kadar üst üste birikebilir.

Eriyen Hırs
Bitiriciler, hedefin 10m içerisindeki düşmanın maksimum Sağlığının %60* kadarı Ateş Hasarı verir.

Acı Yara
Ağır Saldırılar, +%180* Paslanma Hasarı ile ekstra bir vuruş verir.

Güçlendirilmiş İrade
Her 50 Zırh, %15* Yetenek Gücü ve Güçlü Saldırı hasarı verir.

Küçümser Oyuncular
Bir Yetenek kullanmak, yakındaki düşmanlara 250* Paslanma Hasarı verir ve 10* Paslanma yığını uygular. Hasar yarıçapı Warframe'ler için iki katına çıkar.

Dominus'un Öfkesi (Kindar Ferman)
Maksimum Sağlıktan -%50 feda ederek kalan her 100 Sağlık için hasarı +%10 artırır.

Değişken Büküm (Kindar Ferman)
-%50 Statü Süresi, +%200 Statü Şansı

Kırılgan Kibir (Kindar Ferman)
Zırhtan -%50 feda ederek her bir atışına kalan her 20 Zırh için1 hasar ekler.

Huysuz Geveze (Kindar Ferman)
+%150 Çoklu Atış için silah isabetliliğini feda eder:

Kralın Teminatı (Kindar Ferman)
%200 Nadir Ferman kazanma şansı için %50 daha fazla hasar al.

 

Genel Ferman Değişiklikleri ve Düzeltmeleri:
• Gezgin Yakın Dövüşü ile yapılan Güçlü Saldırılar ve Warframe Yakın Dövüşü ile yapılan Yere Çarpma Saldırıları Fermanlardan gelen hasar güçlendirmelerinden yararlanıyor.
• Her ikisi de aynı durumda tetiklenirse, bir "Hasar Alındığında" Ferman'ının başka bir "Hasar Alındığında" Fermanını tetikleme yeteneğini iptal edeceği durumlar düzeltildi.
   • Örneğin: Critical Frost, kritik bir vuruş yaptığınızda fazladan bir Buz Hasarı verir ve Bombastine'in Malice yeteneği bir kafa vuruşunda Toksin Hasarı etki alanı verir. Her ikisi de etkinse ve Critical Frost tetiklenirken bir düşmana kritik bir kafa vuruşu yaptıysanız, Bombastine'in Malice'inin Toksin Hasarı etki alanı uygulama şansı olmazdı.
• Geçerli atamadan bağımsız olarak, Ferman seçimi kullanıcı arayüzünün her zaman varsayılan denetleyici bağlamasını göstermesi düzeltildi.
• "Fermanları Yeniden Seç" butonunun, Fermanlar ekranda görünmeden önce görünmesi düzeltildi.
   • Artık, seçimler görünür hale gelmeden önce yanlışlıkla tıklamayı önlemek için, Fermanlardan biraz sonra görünecektir.
• Seçilmemiş Fermanlar ile Kaithe'ye binerken "Kazanılan Fermanlar" ses efektlerinin duyulması düzeltildi.
• "Yetkin Savaşçı" Fermanı düzeltildi (Gezgin Yeteneği bekleme süresi %45 azaltıldı*. Warframe'ler +%45* Yetenek Verimliliği kazanır.) İlk iki yığın için bekleme süresinde azalma iki katına çıkar.
• Süvarinin El Çabukluğu Fermanı seçiliyken Hema'yı yeniden yükleyememe veya ateşleyememe sorunu düzeltildi.

 

DUVIRI KAYNAK ÇIKARMA: FİLİZ

Artık yeni filiz sistemi ile Duviri bitki kaynaklarını doğrudan Teshin'in Mağarası'ndan toplayabilirsiniz.

Teshin'in Mağarasında Yetiştirin ve Filizlendirin:
Her 20 saatte bir Duviri'den rastgele 6 bitki büyür ve Teshin'in Mağarasında hasat için olgunlaşır. Bu tamamen büyümüş bitkilerden kaynak edinmek için Kaithe'niz ile ayna arasındaki odada bulunan saksılara yaklaşmanız yeterlidir.

32dcf2486073e7946571cddf4ca2130c.png

Kaynaklar Teshin'in Mağarasından topladığında büyüme zamanlayıcısı sıfırlanır. Bitkiler hasat için tekrar olgunlaştıktan sonra tekrar toplayın. Döngü bu şekilde devam eder! Toplanan kaynaklar, Duviri'de gezerken Acrithis'e rastlamanız durumunda eşya satın almak için kullanılabilir. Bu güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte saksıdaki bitkiler halihazırda olgunlaşmış ve toplamaya hazır olacaktır.

Teshin'in Mağarası'na bir Takım olarak giriş yapıldığında her bir takım üyesi kendi bitkilerine erişebilecek ve onların büyüme sürecini görebilecektir.

Dormizon'da Büyümeye Tanıklık Et:
Bitki Örtüsü ve Çevre Düzenleme Dronu - Bağımsız Element, siz Duviri'yi fethederken Dormizon'daki bitkilerinizle ilgilenmekle görevlendirildi - ne eleman ama! Dormizon, bitkilerinizi hasat etmeye başlamadan önce Teshin'in Mağarası'ndan nasıl büyüdüğüne göz atmanızı sağlar.

df27ec24b231a110d308173df12eb974.png

YENİ ACRITHIS ÜRÜNLERİ - ENIGMA ARŞİVLERİ

Acrithis, Enigma Arşivleri adı verilen yepyeni bir ürün kategorisi ile ürün yelpazesini genişletti. Hak ederek kazandığınız (Duviri'deki Enigma'ları tamamlayarak) Enigma Gyrum'unuzu Duviri'den ilham alınan yepyeni dekorasyonlar için harcayın:
• Duviri Küçük Koltuğu
• Duviri Tiyatro Koltuğu
• Duviri Yemek Masası
• Duviri Mortis Stela
• Duviri Gösterişsiz Ekranı
• Duviri El Spası
• Duviri Senato Koltuğu
• Duviri Saman Balyası
• Duviri Taburesi
• Duviri Kürsüsü
• Duviri Sekreterya Masası
• Duviri Abaküsü
• Duviri Tartısı

Gözlemci Paragrimm dekorasyonu gibi, bu ürünler de sürekli olarak, dönüşümlü bir program olmadan mevcut olacak. Bu şekilde, Enigma Gyrum için hangi öğelerin takas edilebileceğini görebilir ve buna göre tasarruf edebilirsiniz.

Bu ürünlere, Acrithis ile konuşurken yeni "Enigma Arşivleri" seçeneği aracılığıyla erişilebilir. Tüm yeni Enigma Gyrum dekorasyonları ve tanıdık Gözlemci Paragrimm dekorasyonu bu menüden satın alınabilir.

DUVIRI AÇIK ALANLARI İÇİNDEKİ YENİLİK

9de0d7bacd0a3e7cff8a568ccaf752a0.png

Yeni Kaynak: Dikenli Ueymag
Yeni Dikenli Ueymag kaynağını toplamak için Duviri'deki Ueymag bitkisini bulun! Ueymag'ın lezzetli olduğu söylenir. Sadece dikenlere dikkat edin.

Dikenli Ueymag, Normal ve Steel Path'da Rota ödülü olarak da görünebilir.

Serseri
Söylentiler, Duviri'de ortaya çıkan gizemli bir yabancıdan bahsediyor. Sythel takip edildiğine yemin ediyor. Lodun, evinden ayrıldığında Thrax'ın gönderdiği kişinin onun eşyalarını çalması için bir hırsız gönderdiğinden emin görünüyor. Mathila ise kendisi kadar mutlu biri hakkında söylenip duruyor. Ama her dönüp arkalarına baktıklarında bu yabancı ortadan kaybolmuş oluyor. Ama nasıl... Bu oldukça tuhaf...

Zariman Tabletleri
Zariman'dan gelen tabletler Duviri çevresinde görünmeye başlandı. Bu test tabletleri tek bir soru içerir ve doğru cevabın verilmesini beklerler. Cevapları biliyorsun, değil mi Tenno?

Somachord Tonları
Duviri'de pek çok benzersiz müzik var ve Somachord tonlarının eklenmesi, müzikleri artık Orbiter'da dinleyebileceğiniz anlamına geliyor! Duviri'de gizlenmiş olanları bulun ve kişisel Somachord'unuzdaki şarkıların kilidini açmak için onları alın. Origin Sistemine biraz Duviri havası getirmenin zamanı geldi.

Duviri'de parçalarını toplayarak kilidini açabileceğiniz 10 yeni Somachord şarkısı var:
• Gök Gürültüsünün Altında
• Bağımsız
Gezgin'in İnfazı
• Paragrimm Yükseliyor
Perdition Sarmalları
• Gölgeler ve Çağrıları
• Bekleyen Kişi
• Deliliğe Doğru
• Yanan Gözler
• Duviri Paradoksu

c407a545fe6654d1f7f92bf2d6dc4878.png

Somachord ayrıca Dormizon'una eklendi! Zariman alanının konforunda yeni bulduğun Duviri melodilerini çal.

Not: Somachord Tonu ilerlemesi, bir Ferman kazandıktan sonra kaydedilir. Bir Somachord Tonu bulursanız, Duviri'den ayrılmadan önce başka bir Ferman kazandığınızdan emin olun veya Orowyrm'i yendikten sonra açılan Çıkarma Portalı aracılığıyla güvenle çıkarabilirsiniz.

YENİ OYUN İÇİ MARKET PAKETLERİ

93a944abf6b3993d879f1ac8487604ca.png

GAUSS KRESNIK KOLEKSİYONU
Gauss Kresnik ile tüm hızınla devam et. Gauss'un Ateşli koleksiyonu, Gauss Kresnik Skin, Bolide Syandana ve Acceltra Caduceus Skin'i içeriyor.

Gauss Kresnik Skin
Gauss Kresnik'ten akan sıcak alevler. Termal enerjisiyle momentum kazanın.

Bolide Syandana
Gauss Kresnik'in özel Syandanası sıcaklığa dayanabileceğini kanıtlıyor.

Acceltra Caduceus Skin
Acceltra Caduceus savaşın hararetini artırıyor.

14d3bd244ae74bd1b67bdb95cfc20061.jpg

SAVAŞ ATININ KARARLILIĞI PAKETİ
Savaş Atının Kararlılığı Paketindeki her Kaithe Tacı, Duviri'deki bir Ruh Hali Döngüsünü yansıtır. Tıpkı Dominus Thrax'ın Duviri'nin gökyüzünü sürekli ruh haline göre değiştiği gibi, Kaithe'nizin ruh halini ifade edin. Paket, Kaithe'niz için aşağıdaki Taçları içerir:

Vexage Taç - Kaithe'ne ve binicisine meydan okuyan herkesi büyük bir öfkenin beklediğinden haberdar et.
Dauntair Taç - Yetenekli bir binici, Kaithe'leri için Void'in işaretini farklı işler için kullanabilir.
Myrthen Taç - Myrthen Tacının üzerinde neşe çiçek açıyor.
Enverve Taç - Enverve Tacı, acı bir duyguyu zarif bir şekilde ifade eder.
Wistfall Taç - Wistfall Tacı, melankolinin güzelliğini tasvir eder.

013776a87152966856bcdd6f10d8a912.jpg

AETHON KAITHE KOLEKSİYONU
Kaithe'ne Gauss Kresnik'in tarzını yansıt. Bu koleksiyon Aethon At Başlığı, Eyer ve Kuyruk içerir.

adbd7fdf953430bc1c5603ad4ed409d7.jpg

ORIZU KOSTÜM KOLEKSİYONU
Turna origamisinden ilham alan basınca dayanıklı bir elbise. Gezgin ve Operatör için tasarlandı. Koleksiyon, Orizu Kostüm, Başlık, Pantolon ve Kol içerir.

VAENN AĞIR KILIÇ SKIN
Ağır Kılıcına Kullervo'nun efsanevi kılıcının görünümünü ver.

YENİ TENNOGEN

En son TennoGen kreasyonlarıyla kendinizi süsleyin! Yetenekli topluluk sanatçılarımızdan bazılarının sunduğu aşağıdaki öğelerle parlayın.

05607e6baf4c13f4ca95b260a8467803.jpg
• kakarrot2812 tarafından dizayn edilen Nikana Krtrima Skin
• kakarrot2812 tarafından dizayn edilen Krtrima Bacak Zırhı
• kakarrot2812 tarafından dizayn edilen Krtrima Omuz Zırhı
• kakarrot2812 tarafından dizayn edilen Krtrima Göğüs Zırhı

dc1dfb9556ef732725c4a94287027e42.jpg
• LostEpoch tarafından dizayn edilen Liset Herulyst Skin
• LostEpoch tarafından dizayn edilen Nekros Ausirylyst Skin ve Miğfer
• blazingcobalt tarafından dizayn edilen Vikasa Aegis Göğüs Zırhı
• blazingcobalt tarafından dizayn edilen Zhivira Omuz Zırhı

HARRIER & SAITA PRIME KOSTÜM DÖNÜŞÜMÜ
Gezgin'inizin her zamanki gibi gösterişli görünmesi için Deluxe Operatör Skinlerini dönüştürmeye yönelik süregelen çabalarımızın bir parçası olarak, Operatör Harrier Koleksiyonu ve Saita Prime Kostüm artık Gezgin için sizlerle!

f769345c25b50793a393ccebbdcbcea6.png

*Yukarıdaki resimde Raven Gezgin görülmektedir.

Gelecekte bu Operatör kozmetiklerini satın alan herhangi bir oyuncu, otomatik olarak eşleşen Gezgin variyantlarını da alacaktır. Bu gıpta ile bakılan koleksiyonlara halihazırda sahip olan Gezgin versiyonlarının hesapları güncellenecek ve bu içerik oturum açar açmaz kullanıma hazır olacak.

36758d632ba74df318c4acdf17e34eb4.png

DUVIRI STEEL PATH KUPALARI & GÖVDE HAREKETİ

Teshin'den 25 Steel Essence, Steel Path Duviri Gövde Hareketi ve Steel Path Duviri Kupası içeren bir gelen kutusu mesajı kazanmak için aşağıdaki koşulları tamamla.
• Steel Path Rota'da bir görev etabını tamamla.
• Duviri Deneyiminde tam bir Döngü'yü tamamla (örn: Orowyrm'i yok et)
• Yalnız Hikayede tam bir Döngü'yü tamamla (örn: Orowyrm'i yok et)

Zariman Steel Path Kupa Düzeltmesi
Duviri Steel Path Kupalarının tanıtılması, Duviri lansman sırasında Zariman bölgesinin bir parçası olarak sayıldığından, oyuncuların tüm noktaları (tamamlanmış noktaları kaydeilmediği için) tamamladıktan sonra Zariman Steel Path kupalarını kazanamaması sorununu da düzeltiyor. Bu güncellemeden önce Zariman noktalarını tamamlayan oyuncular artık giriş yaptıklarında Steel Path ödüllerini de alacaklar.

 

INCARNON GENESES DEĞİŞİKLİKLERİ

Incarnon Genesis Kaldırma:
Cavalero artık Zariman'daki Chrysalith'teki Incarnon Geneses'i kaldırabilir!

"Incarnon Silahlarını Evrimleştir" seçeneğini seçin ve Incarnon Genesis'i kaldırmak istediğiniz silahı seçin. Yeni "Incarnon'u Çıkarma" seçeneği, Cavalero'nun Evrim ekranından uygun bir Incarnon Silahı seçildiğinde kullanılabilir.

27a6ec7bd21a86733ff517b4ab3ab475.png

Bir Incarnon Genesis'i kaldırmak, onu envanterinize geri getirir, ancak yüklemek için kullanılan kaynaklar için size geri ödeme yapılmayacaktır.

Genel Incarnon Geneses Değişiklikleri ve Düzeltmeleri:
• Sahip olduğunuz / kurmuş olduğunuz Incarnon Geneses'e Steel Path Devre Ödülleri seçim ekranında "Sahip Olunan" ve "Kurulu" Simgeleri eklendi.
75314d8c05affda26219a968b31fe55f.png

• Soma (temel ve Prime) Incarnon Genesis Değişiklikleri:
   • Soma Prime'ın Incarnon Formundaki atışları artık "Hata-Satya" Augment Modunun Kritik Şansı güçlendirmesini tetikliyor.
      • Bu değişiklikten önce Hata-Satya, silahlarının Incarnon Formu ile hiçbir etkileşimi olmayan aşağıdaki Augment Modları listesinin bir parçasıydı - şu anki durumları bu:
         • Kunai'nin Stockpiled Blight: Şarjör kapasitesini belirttiğinden ve Kunai'nin Incarnon Form'u ateş etmek için mermi değil şarj kullandığından Modun etkileşime girmemesi amaçlanmıştır.
         • Latron'un Double Tap'ı: İşlevselliği araştırıyoruz ve sonucu paylaşacağız.
   • Artırılmış Statü Şansı ve toplam hasarı, Kesme Hasarına doğru biraz daha meyilli olarak değişir.
   • "Fresh Havoc" 4. Evrimin birinci özelliği:
      • Silah tamamen boşken yeniden yüklemede hasarı +4'ten +6'ya yükseltir.
      • Birikme sayısı 3x'ten 2x'e değiştirildi.
   • "Elemental Balance" 4. Evrimin ikinci özelliği, "Fatal Affliction" ile değiştirildi:
      • Hedefi etkileyen Statü Etkisi başına +%40 hasar.
   • "Zeroed In" 4. Evriminin üçüncü özelliği:
      • Kritik Şans +0.4x'den +0.6x'e artırıldı.

• Yakın Dövüş'ün Yere Çarpma Saldırısı Modları (Seismic Wave gibi) artık Furax Incarnon Modunun Ağır Yere Çarpma Saldırılarında alan hasarı olarak verdiği Ateş Hasarını etkiliyor.
• Nasıl tetiklendiğini daha iyi açıklamak için Furis'in "Stormburst" 1. Evrimi yeteneğinin açıklaması güncellendi:
   • Eskiden: Hasarı +28 (Furis) / +34 (MK1) arttırır. Elektrikle Vuruşta: 2 saniye boyunca +%40 çoklu atış sağlar. 3 kere üst üste kullanılabilir.
   • Şimdi: Hasarı +28 (Furis) / +34 (MK1) arttırır. Elektrik Statüsünden etkilenen düşmanlar vurulduğunda: 2 saniye boyunca +%40 Çoklu Atış 3 kere üst üste kullanılabilir.

• Dread'in "Coup De Grace" 2. Incarnon Evrimi yetenek adı "Stalker's Resentment" olarak değiştirildi ve diğer Stalker silahlarıyla etkileşimi hakkında daha iyi bilgi vermek için açıklamasını güncelledi.
   • Eskiden: Hasarı +10 artırır. +%10 Atış Hızı, 5 defaya kadar üst üste birikir. Atış ıskalandığında sıfırlanır.
   • Şimdi: Despair ve Hate Kuşanılmışken: Vuruşlar, hasarı +10 artırır, en fazla 5 defaya kadar birikir. Atış ıskalandığında sıfırlanır.

• Paris'in Incarnon modundan gereksiz vuruş efekti kaldırıldı.
• Hate silahının Incarnon Formundaki patlamaların oyuncuların kendi kendine sendelemesine veya yere düşmesine neden olması düzeltildi.
• Furis'in Incarnon Formunun, Scourge'un Alternatif Atışından etkilenen bir düşmana ateş ederken kendine hasar vermesi düzeltildi.
• Inarnon Modunda Sibear'ın "Slam'deki buz alanı"nın VFX'inin eksik olması düzeltildi - işlevsel değilmiş gibi görünmesi. Bu tamamen görsel bir hataydı, buz alanının etkileri hâlâ geçerliydi.
• Zylok'un Incarnon Form patlamasının, başka bir düşman tarafından engellendiyse patlama menzilindeki düşmanlara isabet etmemesi düzeltildi.
• Birincil ve İkincil Incarnon silahları için Incarnon Modu göstergesini doldurmayan kafadan vuruşlarla öldürülen düşük seviyeli düşmanlar düzeltildi.
• Torid'in ölü düşmanlara ateş ederek Incarnon şarjları kazanması düzeltildi.
• İkili Toxocyst'ten gelen kafa vuruşlarının yüksek Statü nedeniyle vücut atışları olarak sayılması düzeltildi - Statü Etkileri sık sık sıfırlayacağı için Evrimleşme IV mücadelesini tamamlamayı ("ard arda17 kafadan vuruş yap") son derece zorlaştırıyor.
• Yakın Dövüş Incarnon silahlarının (orijinal ve Genesis) Arsenal'de Incarnon Form istatistiklerinin eksik olması düzeltildi.
• Gerekli 5x Yakın Dövüş kombo sayısı ile Ağır Saldırı gerçekleştirirken Innodem'in Incarnon Moduna dönüşmemesi düzeltildi (ayrıca Evrimleşme IV "Incarnon Imago" avantajını da etkiledi).
• Nami Solo'nun "Master's Flourish" Incarnon  Evrimleşmesi II yeteneğinin amaçlandığı gibi "Bitirici Vuruşta" sürekli olarak Sağlık yenilemesi düzeltildi.
• Bronco Prime'ın Incarnon Formu "Maksimum Şarj"ın amaçlanan 20 yerine 40 göstermesi düzeltildi.
   • Görevde her zaman 20 idi, bu sadece Arsenal istatistiklerindeki bir açıklama hatasıydı!

• Prisma Skana'nın Incarnon Genesis'inin Evrimleşme IV açıklamasının, amaçlanan %20 yerine %30 Statü Şansı artışı göstermesi düzeltildi.
   • Görevde her zaman %20 idi, bu sadece Arsenal istatistiklerindeki bir açıklama hatasıydı!

• Incarnon Geneses'i Cavalero'da kurmak için kaynak gereksinimlerinin, sahip olunan toplam miktar yerine yalnızca gereken tam miktarı göstermesi düzeltildi.
• Atomos'un Incarnon Formunun mermi VFX'inin eksik olması düzeltildi.
• Strun Wraith ile Incarnon Moduna geçmenin cephanenin oyuncuya yapışıp onları takip etmesine neden olması düzeltildi.
• Incarnon Geneses yüklü silahların "Incarnon" için Arsenal arama işlevinde görünmemesi düzeltildi.

DUVIRI PARADOX QUEST DEĞİŞİKLİKLERİ VE DÜZELTMELERİ

Duviri Paradox Quest, en yaygın oyuncu geri bildirim noktalarından bazılarını ele alacak ve söz konusu geri bildirimlerden elde ettiğimiz kendi bulgularımıza dayanarak genel Quest akışını iyileştirecek şekilde ayarlandı:
• Her Döngü'nün bireysel aşamaları 6'dan 3'e düşürüldü.
• Genel görev akışına yardımcı olmak için Döngü aşamalarındaki hedefler karıştırıldı. Quest aşamaları artık aşağıdaki gibidir:

   • ÖFKE
      • Dax'ı Yok Et
      • Sandığı aç ve Muhafızı alt et
      • Yeraltı Dünyasını Yok Etme

   • NEŞE
      • Labirenti Ele Geçir
      • Liminus'un karanlık bölgelerini temizle
      • Yeraltı Dünyasında Hayatta Kalma

   • GIPTA
      • Güç Hatlarını Yeniden Bağla
      • Yüksekteki Dax'ı yok et
      • Yeraltı Dünyası Savunması

• Gezgin Savaşı öğreticisini tamamlamak için gereken tekrarlanan eylem miktarı azaltıldı.

Genel Quest Değişiklikleri:
• Duviri Paradox Quest'in "Hırslı Saray Mensubu" aşamasındaki ilk diyalog satırının ses efekti güncellendi.
• Duviri Paradox Quest'in açılış ara sahnesi için küçük animasyon eklendi.

Quest Düzeltmeleri:
• Shawzin ve Altın Ağız Ziyafeti konumlarının, Görev sırasında müsait olmamasına rağmen vurgulanması düzeltildi.
• Gezgin Savaşı öğreticisi (Dax'ı Yok Et) sırasında Dax Gladius'u savuştururken meydana gelebilecek nadir bir çökme düzeltildi.
• Gezgin'in, Quest'in Zariman bölümünde protein küplerinden oluşan bir yemek için oturduğunda başlığını çıkarmaması düzeltildi.
   • Ve burada Gezgin'in temel sofra adabına sahip olduğunu düşündük…
• Oyuncuların köprüye doğru yola çıkmadan önce Sirocco'yu almamaları halinde Duviri Paradox Quest'in ilk aşamasını geçememelerine neden olan nadir bir sorun düzeltildi.
   • Bu, Kaithe'nin sonraki aşamalara doğmamasına ve köprüyü geçilememesine neden oluyordu.
• Duviri Paradox Quest'te ilk aşamada köprü çöktükten sonra, başıboş bir Rehberin Eli wispi ve hedef işaretçisinin gökyüzünde görünmesi düzeltildi.
• Duviri Paradox Quest'inin "Warframe Yetenekleri Üzerindeki Hükmünü Ispatla" aşamasında öldürülen son düşmanın ölüm anında ortadan kaybolması düzeltildi.
• Duviri Paradox Quest'i tamamlandıktan sonra "Devam Et" seçeneğinin seçilmesinin Teshin'in Mağarası'ndaki tüm Warframe tekliflerini Excalibur'a çevirmesi düzeltildi. Ayrıca bir Warframe'in hiç seçilememesi de düzeltildi.
• Bir Yeraltı Dünyası aşamasından çıktıktan sonra Duviri Paradox Quest'inde silah değiştirememe düzeltildi.
• Duviri Paradox Quest'inin ilk aşamasında Bombastine'e yaklaşırken Kaithe'den indikten sonra öne savrulma düzeltildi.
• Ayrıca Kaithe'nin daha sonra yeraltında kalması düzeltildi.

WARFRAME YETENEKLERİNE AŞIRI KORUMA

Gezgin Intrinsicleri and Ferman'larında Duviri Paradox güncellemesiyle bir Warframe savunma mekanizması olarak Aşırı Koruma tanıtıldı - ek Sağlık koruması sağlar ve aktifken Yere Serilme Bağışıklığı sağlar.

Mekaniği daha fazla açığa çıkarmak ve bir bütün olarak Aşırı Korumaya aşinalık sağlamak amacıyla (düşmanlarda da göründüğü gibi), onu hemen hemen aynı işleve sahip olduğu için aşağıdaki Warframe yeteneklerine ve Augment Modlarına eklemek için görsel bir gösterge haline getirdik. (Sağlık güçlendirmeleri ve bağışıklıklar*).
Rhino'nun Iron Skin'i
Atlas'ın Rumbled Augment Modu
Frost'un Icy Avalanche Augment Modu

*Bu yeteneklerin ve Augment Modlarının temel savunma özellikleri değişmedi!

Bu değişiklik aynı zamanda "Hasarlı" Modların ve Arcane'lerin yukarıdakilerin hepsine uygulanmasına izin verme avantajına sahiptir! Bu değişiklikten önce, yukarıda belirtilen yetenekler, eklenen hayatta kalma gücü bitinceye kadar oyuncuyu "yenilmez" yapıyordu. Artık Adaptation ve Arcane Avenger gibi Modlar, Sağlık ve Kalkanlara benzer şekilde ele alındığı için Aşırı Koruma hasar alındığında tetiklenebilir.

Arayüzde görünen Aşırı Koruma göstergesi, bu yeteneklere ve Augment Modlarına yansıtılması için küçük değişiklikler yapıldı:

giphy.gif

*Yukarıdaki Gif, Iron Skin yeteneğini göstermektedir.

 

OTOMATİK KURULUM REVİZYONU
Warframe'leri ve silahları modlarken Otomatik Kurulum işlevinin nasıl çalıştığına dair bir dizi değişiklik yaptık! Bu düğmenin yüksek seviyeli içerik için yapılan özenli manüel modlamanın yerini almasını beklemeyin, ancak bu buton artık özellikle yeni oyuncular için pozitif istatistikler sunan daha tutarlı ve kullanışlı dizilimler ile sonuçlanmalıdır.

Bu sürecin bir kısmı aşağıdaki değişiklikleri içerir:
• Hangi silah türlerinde hangi istatistiklere öncelik verildiğini elden geçirdik.
   • Varsayılan değerler yeterince yüksekse, evrensel faydaları olan modlar (artırılmış hasar ve çoklu atış gibi) önce kuşanılırken, silah türüne fayda sağlayan Modlar (artırılmış kritik şans/hasar ve nitelik/stat şansı gibi) donatılmaya çalışılır.
• Otomatik Kurulum, istatistiklerine bağlı olarak açık Riven Modlarını donatmayı değerlendirecek şekilde değiştirildi.
• Warframe için Aura seçimi, bu tür Modları kurmayı seçerken artık kendi önceliklendirme sistemini kullanacak.

Diğer Otomatik Yükleme Düzeltmeleri:
• Yer olması durumunda Otomatik Kurulum'un kapalı Riven modlarını donatmaya çalışmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
• Yalnızca özel koşullar altında tetiklenen "koşullu" modlara Otomatik Kurulumun öncelik vermesi düzeltildi.

YENİ VİDEO SEÇENEKLERİ - GÖRÜNTÜ ÖLÇEKLENDİRME (DENEYSEL)

Oyunu daha düşük çözünürlüklerde işleyerek ve daha gelişmiş bir ölçek yükseltici kullanarak performansı ve görsel kaliteyi iyileştirmek için üç yeni deneysel Görüntü Ölçekleme video seçeneği ekledik.

Faydaları:
Bu seçenek, Gelişmiş Grafik motoru etkinleştirildiğinde görsel kalite üzerinde minimum etkiyle daha iyi performans sağlar. 1080p ve üzeri çözünürlüklerde (örn. 1440p veya 4K) oyun oynayanlar için çok faydalıdır. Daha düşük özellikli PC'ler yine de fayda sağlayabilir, ancak 1080p ve üzeri çözünürlüklerde en iyisidir.

Nasıl Etkinleştirilir:
Bu seçenekleri ayarlardaki Video sekmesi altında bulabilirsiniz.

28a5d87f77a7aba046db89584e277fe0.png

Yöntem: İşlenen görüntüyü ekran çözünürlüğüne ölçeklendirmek için hangi ölçeklendirme yönteminin kullanılacağını kontrol eder. Mevcut yöntemler şu anda FSR2.2 ve DLSS'dir (Eğer destekleniyorsa NVIDIA).
NVIDIA RTX Minimum Sürücü Sürümü Gereksinimi: 512.15

Kalite: Görüntü Ölçeklendirme işlemi için sahne görüntülemenin çözünürlüğünü kontrol eder.

Keskinleştirme: Görüntü Ölçeklendirme işleminin bir parçası olarak ne kadar keskinleştirme uygulanacağını kontrol eder.

Bir yükseltme kalite düzeyinin etkinleştirilmesi ve seçilmesi, dahili işleme çözünürlüğünü daha küçük bir boyuta sabitleyecektir. Bu daha sonra geçici bir algoritma kullanılarak görüntü ölçeklenerek büyütülür, yani tıpkı geçici kenar yumuşatmada olduğu gibi önceki kareden gelen bilgiler kullanılır.

Dinamik Çözünürlüğe çok benzer olmakla birlikte, Yükseltme ayarları sabit bir çözünürlükte işler ve performansa göre dinamik olarak ayarlanmaz. Bu nedenle, Görüntü Ölçeklendirme etkinleştirildiğinde, Dinamik Çözünürlük otomatik olarak devre dışı bırakılacaktır.

Bu yeni deneysel seçeneklerle ilgili her türlü geri bildirimi memnuniyetle karşılıyoruz! Oyunun etkin durumdaki görsel kalitesiyle özellikle ilgileniyoruz (örn. oynarken göze çarpan herhangi bir "lekelenme" ve diğer garip görsel sorunlar). Ayrıca, ayarların ne yaptıklarını iletmede net olup olmadığını bilmekle de ilgileniyoruz.

DIRECTX 12 PSO Önbelleğe Alma, VARSAYILAN OLARAK ETKİNLEŞTİRİLDİ (DENEYSEL)

DirectX 12 kullanırken Warframe'in performansını iyileştirmek için devam eden çalışmalarımızın bir parçası olarak, artık Launcher'da varsayılan olarak açtığımız yeni bir ayar bulabilirsiniz:

53ff8af0ca23817eeda8700424cf4717.png

DirectX 12 işleyicisini kullanıyorsanız, "Gölgelendirici Önbelleği"nin etkinleştirilmesi oyunun performansını artıracaktır. Oyun tarafından gelecekte kullanılmak üzere hazırlanan gölgelendiricileri depolayarak, yükleme süreleri ve oyun sırasında görülen mikro takılma davranışları, özellikle eski CPU'larda azaltılmalıdır.
• DX12'de hem "Klasik" hem de "Geliştirilmiş" mod için geçerlidir. DX11 etkilenmez.
• Oyun tarafından kullanılan depolama alanı miktarında küçük bir artış var.

Bu özellik yeni ve deneyseldir, bu nedenle "Gölgelendirici Önbelleği" etkinken oyunun görsellerinde çok garip bir şey görürseniz bize bildirin. Ya da oyunun performansının gözle görülür şekilde daha iyi olup olmadığını bize bildirin!

Optimizasyonlar:
• Optimize Edilmiş Ters-Model kullanılırken DirectX 11'in kare hızı ve azaltılmış giriş gecikmesi geliştirildi.
• "Optimize Ters-Model" artık varsayılan olarak etkindir.
   • Bu seçenek başlangıçta "deneysel" olarak sunuldu (bu etiket kaldırıldı) ve eklendiğinden beri iyi çalışıyor. Kenarlıksız ve Pencereli görüntü modları için DirectX 11 performansını artırır ancak Windows 10 gerektirir.
• DirectX 12 performansına yönelik sistemik mikro optimizasyonlar yapıldı.
• DirectX 11 ile ilgili kodlamalar optimize edildi.
• DirectX 12 görüntü işleme için mikro optimizasyon yapıldı.
• DirectX 12 ile ilgili kod optimizasyonu yapıldı.
• Direct X 12 ile ilgili birkaç nadir çökme düzeltildi.
• Entegre grafik işlemcilerde DirectX12 kullanılması durumları için sistemik mikro optimizasyonlar yapıldı.
• Bellek kullanımına yönelik sistemik mikro optimizasyonlar yapıldı.
• Tüm platformlar için görüntü işleme performansına mikro-optimizasyonlar yapıldı.
• DirectX 11 ve "Optimize Ters-Model" kullanılırken oyun penceresinin yeniden boyutlandırılması sonrasında ortaya çıkabilen kare hızı sorunlarına yönelik düzeltmeler yapıldı.
• Temel oyun kodu optimize edildi.
• Dokularla ilgili kod optimize edildi.
• Grafik sistemleriyle ilgili bir kod optimize edildi.
• FX koduna sistemik mikro-optimizasyonlar yapıldı.
• İşleme ile ilgili kodda sistemik mikro optimizasyonlar yapıldı.
• Animasyon belleğinde bazı mikro optimizasyonlar yapıldı.
• Animasyon kodu optimize edildi.
• Sacrifice Quest'teki ara sahneler sırasında Umbra optimize edildi.
• İçlerinde yeşillik bulunan büyük seviyelere yapılan yüklemeler için mikro optimizasyon yapıldı.
• Oyun başlangıcını etkileyen mikro optimizasyonlar yapıldı.
• Yüksek oranda çoklu atış kullanırken aşağıdaki silahların çıkardığı parçacık sayısını azaltılarak görsel efektleri optimize edildi.
   • Paracyst
   • Cernos Prime
   • Drakgoon
   • Kuva Bramma
   • Kuva Chakkurr
   • Mutalist Cernos
   • Miter
   • Nagantaka Prime
• Teshin'in Mağarasındaki su damlacıklarını optimize etti.
• Bir Yoldaş Specter'i ve normal bir Warframe Specter'inin aynı anda aktifken cephane toplamaya çalışması sırasında ortaya çıkan önemli performans sorunları düzeltildi.

Eklentiler:
• Kullervo'nun bu Güncellemede yayınlanmasıyla birlikte bugünden itibaren, bu noktadan sonra yayınlayacağımız her yeni Warframe, satın alınabilir ekipman yuvası sayısını 1 artıracak.
   • Kullervo ile 20 olan sayıyı 21 olarak güncelledik.
• Gezgin'in 4. Kademe "Warframe Bereketi" Fırsat Intrinsic'inin kilidini açan oyuncular Teshin'in Mağarası tekliflerini Duviri'ye girmeden önce Yıldız Haritasında önizleyebilecek.
   • Ekran artık tekliflerde yüklü olan Forma sayısını da gösterecektir.
    67364e155dcfbd91ada85e7a0c9bfb26.png
• Ayarlara Gezgin kontrollerini tamamen özelleştirme seçeneği eklendi. Klavye & Fare altındaki Klavye Tuşlarını Özelleştir seçeneğini seçin ve Gezgin sekmesine gidin.
• Ana ve yan görevlerin tamamlanması durumunda Duviri'deki mini ve ayrıntılı haritalara bu görevler için "Tamamlandı" simgesi eklendi.
  86ab517366a38cf63be80991057fd71f.png
• Simulacrum düşman ayarlarına "Steel Path" seçeneği eklendi. Etkinleştirildiğinde, düşmanlar ek +%250 Sağlık, Zırh ve Kalkana sahip olacaktır.
• Seviyelerin kilidini açtıktan ve ödül yolu ekranına döndükten sonra Rota ödülü gelişimine bir atlama düğmesi eklendi.
   • Bu, özellikle birden fazla ödülün kilidi açılmışsa, ödülleri gösterirken oyuncuların bu ekranda takılmasıyla ilgili sorunları çözer.
• Fare imlecini Teshin'in Mağarasında Gezgin Yakın Dövüş silahlarının üzerine getirdiğinizde, eşya açıklaması olan bir açılır pencere belirecek.
   • Bu, oyuncuları satın alma girişiminde bulunmadan önce bilgilendirilmesi konusunda yardımcı olacak.
• Teshin'in Mağarasındaki "Yapılandır" ekranına Helminth Güçlendirmeleri ve Archon Parçaları ile alakalı istatistik buff'ları eklendi.
• Sahip olduğunuz / kurmuş olduğunuz Incarnon Geneses'e Steel Path Devre Ödülleri seçim ekranında "Sahip Olunan" ve "Kurulu" Simgeleri eklendi.
• Oyuncuların kaynakları bulmasına yardımcı olmak için kaynak açıklamalarına konum ayrıntıları eklendi.
• Acrithis'in iletişim diyaloglarına konuşma animasyonları eklendi.
• Tamm'leri başarılı bir şekilde güttükten sonra oynatılacak bir ses efekti eklendi.
• Siper alma animasyonu eksik olan bir başka Duviri sakini için eğilme animasyonları eklendi - Orowyrm'lerden korkulmalı!
• Tüm Relay'lerdeki Conclave odasına bulutlar ve parlak mavi bir gökyüzü eklendi.

Değişiklikler:
• Birincil ve İkincil silahlarda Arcane Yuvaları açma gereksinimleri değiştirildi: Bir Birincil/İkincil Arcane Adaptörüne sahip olmak VEYA Steel Path'e erişim sahibi olmak, yuvaya erişim sağlayacaktır.
   • Bu değişiklikten önce, Birincil ve İkincil Arcane Adaptörü yuvası çıkarmanın tek yolu Steel Path kilidini açmaktı. Arcane'ler ve Arcane Adaptörlerinin Acrithis'in Tekliflerinden alınabilmesi, Acrithis'ten bir Arcane Adaptörü satın alan oyuncular Arcane yuvasına hemen erişebilecekleri için koşulları değiştirdik.
• Duviri'deki Gizli Sandık hedefinde birkaç okunabilirlik iyileştirmesi yapıldı:
   • Bir yan hedef olarak karşılaşıldığında ona benzersiz bir görünüm vermek için hedef ve bağlam eyleminin metni güncellendi.
   • Ana Döngü aşamanın parçası olan Gizli Sandıklar artık "Gizli Kraliyet Sandıkları" olarak adlandırılıyor ve yan hedef sandıklarından tanınmalarını kolaylaştırmak için benzersiz bir Glifleri var.
    8b2d30e503d4941f6f18348bb2e0f728.png
   • Gizli Sandıkların kilidi açıldıktan sonra bazen kaybolması veya "kilitli" görünümlerini güncellememesi düzeltildi.
• Duviri açık alanlarında Void Aynası yan hedefinin görünümü güncellendi. Artık oyuncular, ortaya çıkan Ayna çerçevesi aracılığıyla bu hedefi belirleyebilir ve başlamak için onu inceleyebilir.
• Yeraltı Düntyasındaki Dax Eximus ve Ağır Birimler artık Merhamet Öldürmesi ile öldürülebilir!
• Dax düşmanları artık birden fazla Statü Etkisi yığınından etkilenebilir!
• Dax Gladius'un gardı artık biraz daha hızlı bir şekilde kırılabilir!
• Daha önce garda geçmesi durumunda 3 saniye boyunca gardı indirilemezdi. Bu süre yarı yarıya azaldı!
• Bir Void Relic'i iyileştirmek için onayla düğmesi artık varsayılan olarak, sıralama tablosundan seçmeye gerek kalmadan hemen Radyant'a güncellenecek şekilde ayarlandı.
  3b0c6a8f2635436729b0ade0405c8f25.png
• Kontrol Cihazı ile Shawzin kullanımında aşağıdaki değişiklikler yapıldı:
   • Üst yüz düğmesi artık "ŞARKILARI" bağlamak ve Duviri'deki zorluğu seçmek için kullanılabilir.
      • Bu, Duviri Paradox güncellemesinde "ŞARKILAR" sağ tetik tuşu olarak değiştirildiğinden ötürü belirli akorların çalınamamasını düzeltir.
• Yeni "Alternatif" Gökyüzü, Toprak ve Su Perdesi tuşları eklendi ve bunları sol/sağ omuz tuşları ve sağ tetik için varsayılan olarak atandı.
      • Bu, Duviri Paradox güncellemesinde hepsi D-Pad'e atandığı için birden fazla Perde ataması gerektiren notalara vuramamayı düzeltir.
      • Bu "Alternatif" atamalar, yalnızca bunları kullanmaya çalışmanız durumunda Shawzin arayüzünde görünecektir, aksi takdirde varsayılan Perde atamaları öncelikli olacaktır.
• Yeni "Akor" ataması eklendi ve üst D-Pad düğmesi için varsayılan olarak atandı.
      • Bu, hem Gökyüzü hem de Su Perdesi gerektiren akorları çalabilmenizi sağlar.
• Thrax düşmanları artık Last Gasp'ın sayacını Eximus Birimleriyle aynı oranda dolduruyor.
• Oyun içi Market'te premium para birimi karşılığında satılan ürünler, satın almak için ilgili mağaza sayfasından çıkmadan önce artık oyun içinde ürün veya paket ayrıntılarını gösterecek.
   • Bu, Platformlar Arası Oyun ışığında tüm platformları birleştirmek için devam eden değişikliklerimizin bir parçasıdır.
• İşlevlerini daha iyi açıklamak için tüm Gezgin Yakın Dövüş silahları güncellendi (kalın harfle yazılı olanlar, düzenlemeleri gösterir):
   • Azothane: "Azothane, ileri görüşlü savaşçıyı savaşın gidişatını değiştirmeye çağırıyor. Güçlü Saldırısı, Buz Statüsü uygulayan ve sonrasında patlayan beş ruhani bıçağı çağırmak için Azothane'yi yere saplar.”
   • Sampotes: "Kaba kuvveti tercih eden bir savaşçı Sampotes'ten en iyi şekilde yararlanacaktır. Güçlü Saldırı, Ateş Statüsü uygulayan bir şok dalgasıyla düşmanlara hasar vermek için Sampotes'i yere çarpar.
   • Syam: Syam, odaklanmış bir savaşçının elinde evinde gibidir. Güçlü Saldırısı, düşmanları havaya kaldırır ve ölümcül darbeler savurur.”
   • Edun: "Edun hünerli savaşçılara yakışır. Güçlü Saldırısı, düşmanları bir toz bulutuyla çevreleyerek sersemletir ve kör eder."
   • Sun & Moon: "Teshin'in ikiz kılıçları. Güçlü Saldırısı, Elektrik Statüsü uygulayan iki enerji dalgası gönderir."
• Duviri Paradox Quest değişiklikleri:
• Drifter's Gezginin "Rehberin Eli" yeteneği, artık Duviri'deki "Tapınağı Yeniden İnşa Et" görevinde Tapınak Parçalarını takip ederek bulunmalarını kolaylaştıracak.
• Artık Kaithe'nizi Duviri yükleme ekranında hareket ettirebilirsiniz.
• Teshin'in Mağarasındaki silah rastgeleleştirme mantığında aşağıdaki değişiklikler yapıldı:
   • Kategori başına (Birincil, İkincil ve Yakın Dövüş) 10'dan az silaha sahipseniz, sahip olunan ve Ustalaşılan bir silahın Teshin'in Mağarasında arka arkaya görünme şansı azaltıldı.
      • Örneğin, toplam 10'dan az Birincil silaha sahipseniz, aynı sahip olunan ve Ustalaşılan Birincil silahın Mağara'da görünme olasılığı düşürüldü.  Teshin'in Mağarası, Arsenal'iniz üzerinde deney yapma fırsatı sunar. Yukarıdaki değişiklik bu amacı koruyor ve çeşitliliğe öncelik veriyor.
   • Halihazırda Ustalaştığın ve sattığın silahların Mağara'da görünme ihtimalini düşürdü.
      • Bir oyuncu bir silahta Ustalaşıp onu sattıysa, muhtemelen Teshin'in Mağarasında görünmesi için daha az istekli olacaktır. Bu nedenle, oyuncunun sahip olmadığı ve ustalaşmadığı silahlara erişimini artırmak için bu silahların ortaya çıkma olasılığı düşürüldü.
   • Birden çok Warframe'e veya Silaha sahipseniz (örn. iki Khora), en fazla Forma donanımlı olanı Teshin'in Mağarasında belirecek.
   • Çok sayıda çeşidi olan silahlar artık bu seçenekler arasında düzgün bir şekilde geçiş yapacak.
      • Bu değişiklikten önce, diğerlerine sahip olsanız bile Teshin'in mağarasında yalnızca bir varyant görünürdü. Örneğin, hem Prisma Machete hem de Machete Wraith'e sahip olsaydınız, yalnızca Prisma Machete'i seçerdi. Şimdi, varyant seçenekleri arasında düzgün bir şekilde geçiş yapacaktır.
   • Sahip olunan silahların Incarnon Geneses kurulu çeşitleri artık diğer tüm varyantlara göre önceliklidir.
      • Örneğin, Incarnon Genesis kurulumuna sahip bir MK-1 Braton, temel bir Braton Prime'a göre öncelikli olacaktır. Braton Prime'da gerçekten bir Incarnon Genesis kurulursa, o zaman öncelik kazanır.
• Steel Path Rotasının sonraki aşamalarından (11+) verilen Kredi miktarını 1.500'den 50.000'e çıkardı.
• Duviri'de Gezgin olarak savaşırken düşman yönünü belirtmek için kullanılan arayüz "okları" artık yere düşmüş durumdayken gizleniyor.
• Oyun kurucu haricindeki oyuncuların Teshin'in Mağarasından Duviri'ye girdikten sonra arayüzlerini görememelerine neden olan nadir bir sorun düzeltildi.
• Bir Somachord Tonu, Frame Fighter Parçası veya Kodeks Parçasının zaten tarandığını bildirmek için yeni bir ses efekti eklendi.
• Duviri'deki Asılı Körfez Adası'nda bulunan Paragrimm Enigma'da aşağıdaki değişiklikler yapıldı:
   • Duvardaki bir glifin doğru olduğunu gösteren görsel bir işaret eklendi (örtülmediği sürece).
   • Bellek cihazının Enigma'nın tamamlanmasında önemli bir rol oynamasına izin vermek için disklerden biri çıkarıldı.
• Maw Ziyafetinin zorluğu, sürenin artırılmasıyla kolaylaştırıldı.
• Dikey görüş alanını düzgün bir şekilde yansıtmak için düşman Güvenlik Kameralarının ve görsel efektleri ve algılama mantığı iyileştirildi.
   • Dikey görüş alanları büyük ölçüde azaltıldı ve görüş açıları, görünür mesafelerinin gösterdiğinin çok ötesinde algılama sorununu hafifletmeye yardımcı olmak için hafifçe aşağı doğru eğildi.
• Caliban'ın varsayılan renklerinde küçük değişiklikler yapıldı - çok fazla bir fark görmeyeceksiniz, ancak Caliban'ınızın stilini uygun gördüğünüz şekilde değiştirmek için gözden geçirmenizi tavsiye ediyoruz!
• New War Quest gereksinimleri için açılan mesaj "Bu Quest'e başlamak için bir Operatör Amp'i edinmelisiniz" olarak güncellendi.
• Duviri Koruma sesleri güncellendi:
   • Krubie adımlarının hacmi artırıldı.
   • Krubie ulumaları artık animasyonla daha iyi eşleşiyor.
   • Küreleri yok ederken ses efektleri eklendi.
   • Canlıları severken artık daha farklı sesler çıkaracaklar!
• Tüm Duviri bitkileri için adlandırma kuralları ve açıklamaları güncellendi.
• Kaithe'ler ile etkileşime giren bazı Duviri sakinlerinin animasyonları güncellendi.
• Fulmin'in birincil mermi ateşi efektinin konumu iyileştirildi.
• Duviri'deki Liminus'un karartılmış alan sisinin görsel efektleri iyileştirildi.
• Relay NPC'lerin konuşmaları bittiğindeki animasyon zamanlamaları iyileştirildi.
• Narmer'i Yok Et görevleri için bazı küçük ses ayarları yapıldı.
• Zariman'daki Void Mahşeri görevleri için bazı küçük ses düzenlemeleri yapıldı.

Düzeltmeler:
• Runik İliği kaynağının Artıcılardan etkilenmemesi düzeltildi.
• Kurucu değişiminden sonra katılan oyuncuların önceki Yeraltı Dünyası aşamasını görmeleri ve kullanıcı arayüzünü kaybetmeleri düzeltildi.
• Yakın dövüş kombosu sırasında nişan alma tuşuna bir kez basılmanın, tekrar basılana kadar silahınızın "Nişan alma modunda" takılıp kalmasına neden olması düzeltildi.
• Steel Path Orowyrm dövüşünde kurucu değişiminden sonra oyuncuların Kaithe'lerini kaybetmesi sorunu düzeltildi.
• Steel Path Orowyrm dövüşündeki Wyrmling halkası kovalamaca aşamasında Kaithe'den inebilmek ve sonuç olarak Kaithe'yi yeniden çağırma yeteneğinin kaybedilmesi düzeltildi.
   • Bu aşamada daha fazla sorunu önlemek için Kaithe'den inilmesi bu aşama için devre dışı bırakıldı.
• Steel Path Orowyrm dövüşünde ortaya Kaithe'lerin ortaya çıkması ve binmeden önce İkincil silaha geçememe sorunu düzeltildi.
• Sevagoth'un Gölgesinin Fermanlardan yararlanmaması düzeltildi.
• Oyuncuların bağlantısını kaybedip yeniden katılmaya çalıştığında, Yeraltı Dünyası görevinin geri kalanında Gezgin olarak takılıp kalması düzeltildi.
• Fokus yeteneklerinin Transference kullanıldıktan sonra veya yeniden canlandırıldıktan sonra (özellikle Vazarin'in Mending Soul ve Enduring Tides) Yeraltı Dünyasında çalışmaması düzeltildi.
• Vazarin'in Guardian Shell yeteneğinin Yeraltı Dünyasından ayrıldıktan sonra da devam etmesi düzeltildi.
• İstemcilerin Vitoplast küre kaplarını kaybetmeleri ve ardından ateş etme/zıplama/canlandırma/vb. yeteneklerini kaybetmeleri düzeltildi. Bu durum, Rota'nın Void Dalgası görevlerinde oyun kurucu değişiminden sonra gerçekleşiyordu.
• Duviri'deki Void Dalgası Yeraltı Dünyası görevlerinden çıktıktan sonra Vitoplast küre kutusunun katılan oyuncular için kaybolmaması düzeltildi.
• "Tamm Sürü" hedefi aktifken Maw Ziyafeti aktif edilmesi durumunda Tamm'lerin kaybolması ve görevin tamamlanmasını imkansız hale getirmesi düzeltildi.
• Eşzamanlı olarak yapılan Tamm sürüsü görevlerinin oyuncuların işlev kaybı yaşamalarına neden olması düzeltildi.
   • Bu sorunun tekrarlanmasını önlemek için, artık aynı anda yalnızca bir Tamm sürüsü görevi başlatılabilir.
• Yakın zamanda gütülmüş Tamm'ların Duviri'deki görevi tamamladıktan sonra kaybolması düzeltildi.
• Kontrol Cihazı kullanırken yakın dövüş saldırısından sonra silahları yeniden dolduramama sorunu düzeltildi.
• Yakınlardaki başka bir görev hedefini tetikledikten sonra oyuncuların Duviri'de görev hedefi arayüzünün kaybedilmesi düzeltildi.
• Rota Savunması görevlerinde Kurucu geçişinden sonra Takım Oyuncularının hedef metnini kaybetmesi ve düşman oluşumlarının durması düzeltildi.
• Kendisini Steel Path Rota'sı görevine davet eden bir oyuncuya katılmaya çalışırken (Steel Path açık olmadığı için) Steel Path Rota'sı ödül ekranında takılma sorunu giderildi.
• Steel Path Rota'sı davetini kabul etmenin Steel Path yerine Normal ödül yolu ekranını açması düzeltildi.
• Steel Path Rota açık değilken bir Steel Path Rota görevine daveti kabul ettikten sonra uygun olmadığınızı bildiren açılır pencereden önce Steel Path Rota ödül yolu ekranının görünmesi düzeltildi.
• Yeni Sunucunun, Ana Bilgisayar geçişinden sonra Rota'daki bir sonraki aşamaya ışınlanmaması düzeltildi.
• Oyun kurucunun görevi hemen tamamlayarak geçişi tetiklemesinden sonra kalan oyuncuların Yeraltı Dünyasında takılıp kalması düzeltildi.
• Oyuncuların öldükten sonra Yeraltı Dünyası lobisine geri gönderilebildiği nadir bir durum düzeltildi.
• Yeraltı Dünyası görevlerinin ana Döngü aşaması olarak, bir Takım Oyuncusu lobide beklerken diğerleri hala açık dünyadayken Kurucu Taşıma İşlemi gerçekleştikten sonra otomatik olarak tamamlanması düzeltildi.
• Teshin'in Mağarasındaki Gezgin Yakın Dövüş silah seçiminin, Kurucu Taşıma işleminden sonra Takım Oyuncuları için kaydolmamaları düzeltildi.
• Kurucunun daha önce çıkış yapılan Orowyrm savaşına yeniden katıldığında rastgele bir yüklemeye sahip olması düzeltildi.
• Takım Oyuncularında hasar gördüğü için Orowyrm'in Sağlık Arayüzünün halkalarının güncellenmemesi düzeltildi.
• Acrithis'in Mağazasında teklif rotasyonu zamanlamasıyla ilgili birkaç sorun düzeltildi:
   • Nadir Ferman teklifinin çoğu zaman satın alınamaması düzeltildi. Artık daha düzenli görünecek.
   • Origin Sistem Kaynaklarının ve Gemi Süslemelerinin (Gözlemci Paragrimm hariç) amaçlanandan daha kısa süreler boyunca görünmesi düzeltildi.
   • Yukarıda belirtilen öğelerin her zaman 5'ten az eşya göstermeleri düzeltildi. Her kategori için her zaman kullanılabilecek 5 rotasyon seçeneği olması amaçlanmıştır.
• "Ateş Etme Tuşu ile Yakın Dövüş Saldırısı" etkinleştirildiğinde, Duviri'deki Koruma hayvanlarını arındıramama sorunu düzeltildi.
• Yoldaş türleri arasında geçiş düzeltildi (örn. Sentinel'den Kubrow'a) ve Yoldaşları için bir Görünüm Yapılandırma Yuvası satın almaya çalışmak, oyuncunun Platinum ücretini ödemesine, ancak Yuvayı alamamasına neden oluyordu.
• Ekip, bu sorundan etkilenenler için bir komut dosyasını veya destek yolunu gözden geçiriyor!
• Eski hesaplar tarafından yapılan Moa Görünüm Yuvası satın alma işlemlerinin, satın alma işlemini ücretlendirmesi ancak Yuvayı vermemesi düzeltildi.
• Takım oyuncularının, bu sırada Gezgin Yakın Dövüşe rastgele geçiş yaptıkları için, Orvius ile Orowyrm'i art arda birden fazla yakalayamamaları düzeltildi.
• Takım Oyuncuları Yeraltı Dünyası lobisindeyken Kurucu değişimi gerçekleştikten sonra düşmanların ortaya çıkmaması düzeltildi.
• Duviri'de Ana bilgisayar geçişinden sonra işlev kaybı düzeltildi.
• O aşamada Steel Path Orowyrm dövüşüne yeniden katıldıktan sonra Kaithe'ye sahip olmayan kurucu düzeltildi.
• Takım oyuncularının, açık bir arazide Kaithe'ye binerken Kurucu çıkışı zorlarsa Duviri yükleme ekranında takılıp kalınması düzeltildi.
• Siz Sirocco ile hızlı atış yaparken başka bir oyuncu Orvius'u yakalarsa yaya olarak Orvius'u atamamanız düzeltildi.
• Kurucu Duviri'de ölürken Kullanıcının düşürülmesi durumunda otomatik olarak yeniden canlanması düzeltildi.
• Cinta'nın istenmeyen bir alternatif ateş saldırısı yapması düzeltildi.
   • Söz konusu "alternatif ateş" (mayınları konuşlandırın ve oyuncuyu geriye doğru fırlatın) yalnızca Dax Arcus düşmanı için düşünülmüş ve tasarlanmıştı. Klasik ana hat tarzında, yanlışlıkla oyuncunun sahip olduğu sürüme geçti ve bu nedenle çok sayıda sorunu vardı (animasyon tuhaflığı ve düşük hasar).
• Kurucu değişiminden sonra katılan oyuncuların önceki Yeraltı Dünyası aşamasında ve kullanıcı arayüzünde takılıp kalması düzeltildi.
• Katılan oyuncuların, Steel Path Orowyrm dövüşünün ikinci aşamasında Kaithe'ye düşürüldükten sonra Sirocco yerine farklı bir silahla yeniden doğmaları düzeltildi.
• Devam eden bir Orowyrm savaşına katıldıktan ve sandığı açtıktan hemen sonra ölme sorunu giderildi.
• Savaşın ilk aşamasında (özellikle duraklatma menüsünü açtıktan sonra) Orowyrm'e bağlıyken kameranın agresif bir şekilde sallandığı durumlar düzeltildi.
• Steel Path Orowyrm savaşının Kurucu geçişinden sonraki Kaithe aşamasında Transference'ı (Origin Sistemi Gezgin/Operatöre) kullanabilme sorunu giderildi.
   • Ayrıca bu aşamada yere düşürülürse Last Gasp'i kullanabilme sorunu düzeltildi.
• Wyrmling'leri doğdukları anda öldürdükten sonra Orowrym dövüşünün durma noktasına gelmesi düzeltildi.
• Steel Path Orowyrm savaşında Kaithe aşamasının sonuna doğru Kurucu taşıma işleminin Wyrmling'lerin yeniden doğmasına neden olması düzeltildi.
• Takımda oynuyorsanız Altın Ağız Ziyafeti sırasında balığın parlamaması düzeltildi.
• Altın Ağız Ziyafeti sırasında oyuncuların mini harita simgesinin harita dışında görüntülenmesi ve onlara ışınlanmayı zorlaştırması düzeltildi.
• Duviri manzarasındaki oyuncuların diğer oyuncuların isimlerini hala Teshin'in mağarasındaki gibi görmeleri düzeltildi.
• Nidus'un Helminth'te Virulence'ını değiştirdikten sonra Mutasyon Birikim Arayüzünü kaybetmesi düzeltildi.
• Duviri'de Kaithe üzerinde uçarken FOV'un rastgele minimuma değişmesi düzeltildi.
• Oyunu yeniden başlattıktan sonra denetleyicideki özel "Yetenek Menüsü" düğme atamalarının varsayılana dönmesi düzeltildi.
• Oyun kurucu değişiminden sonra Rota'daki Ferman Parçalarının yeniden doğması (hepsi toplandıktan sonra) düzeltildi.
• Duviri'deki Dax düşmanlarından atılan mermilerin başarılı bir şekilde savuşturmuş olsalar bile oyuncuya Statü Etkisi uygulaması düzeltildi.
• Hildryn'in Aegis Storm CC'sinin Dax Malleus'un Aşırı Korumasını atlaması düzeltildi.
• Grendel ile oynayan Takım oyuncularının Feast'i kullanarak Dax Malleus'un Aşırı Korumasını atlayabilmeleri düzeltildi.
• Duviri Paradox Quest'teki "Ateş Prensi" aşamasında Yeraltı Dünyasını Yok Et görevini tamamlamak için düşman belirme sayısının çok düşük olması düzeltildi.
• Duviri Paradox Quest'inde başarısız olduktan sonra Yeraltı Dünyası Hayatta Kalma görev hedefi arayüzünün ekranda kalması düzeltildi.
• Duviri Paradox Quest'inde nasıl sıyrılacağına ilişkin yanlış kontrol düğmesi belirtme metni düzeltildi.
• "Sonraki/Önceki Oyuncuyu İzle" seçeneği için kontrolleri ayarlayamama sorunu düzeltildi.
• Kontrol cihazı hassasiyetinin bazen birdenbire çok yükselmesi düzeltildi.
• Bir düzeltme güncellemesi yüklendiği sırada bir Kuva Lich/Parvos'un Kız Kardeşleri görevini tamamladıktan sonra ödüllerin ve kaynakların oyuncu hesabına kaydedilmediği nadir bir durum düzeltildi.
• Engelleme görevlerinde ilk tur tamamlandıktan sonra bir tur ödülünün atlanması sorunu düzeltildi.
• Gezgin'in Teshin'in Mağarasındaki aynada Görünüm Yapılandırmalarını değiştirirken silahsız kalması düzeltildi.
• Kaithe'nin, Duviri'de diğer Açık Manzaralarda ortaya çıktığında olduğu gibi varsayılan olarak (yönlü giriş aktif olmadığında) otomatik olarak kaymaması düzeltildi.
• Yağma yeteneğine sahip bir Warframe varsa, Rotadaki düşmanların Kaynakları, Ağır Cephaneyi, Kredileri ve Modları düşürmesi düzeltildi.
• Bir Gezgin Seviyesi açıldıktan ve başka bir kategori seçildikten sonra oluşan yazılım kilidi düzeltildi.
• Relay'lerde Darvo'nun dükkanını açarken meydana gelen yazılım kilidi düzeltildi.
• Railjack Mürettebat Üyelerinin görevler arasında yeniden doğmaması düzeltildi.
• Kurucu Railjack görevini terk ettikten sonra Takım Oyuncularının yükleme ekranında takılmaları düzeltildi.
• Railjack İnfilak görevlerinin "Reaktörü Cy'nin Belirlediği Seviyede Tut" aşamasında Cephalon Cy'nin ilerleme çubuğunun kararması düzeltildi.
• Süresi dolmuş Arbitrasyon görevlerine katılabilme düzeltildi.
• Excalibur Umbra'nın (bağımsız AI versiyonu) silah cephanesinin, düşmanın tek bir cephane düşürmesiyle anında dolmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
• Warframe'in Gezgin Yakın Dövüş silahlarını kullanırken aniden ağır çekimde hareket etmesi düzeltildi.
• Mürekkep ayarlarının Giyim yapılandırmalarında kaydedilmemesine yönelik düzeltmeler yapıldı.
• Etkin oturumdan kazanılan kaynakları kullanarak Acrithis'in Duviri'deki tekliflerinden alışveriş yapamama sorunu düzeltildi.
• Duviri Deneyimindeki Shawzin Kullanıcı Arayüzünün, doğru düğme belirtme çizgisi yerine Gezgin'e uygulanan son Statü Etkisinin simgelerini göstermesi düzeltildi.
• Duviri Paradox Quest'ini oynayan yeni oyunculara hediye gönderebilme sorunu düzeltildi.
   • Amaç, macerayı mümkün olan en iyi şekilde sürdürmek ve çok fazla alakasız aktivite ile yeni oyuncuları bunaltmaktan kaçınmaktır. Ek olarak, oyuncuların görevi tamamlayıp Origin Sistemine geçene kadar etkileşim kuramayacakları öğeleri almalarını önlemek istiyoruz.
• Duviri Paradox Quest'ini tamamlamadan Rota görevlerine katılma davetlerini kabul edebilme sorunu düzeltildi.
• Angels of the Zariman Questi aktifken Yıldız Haritasındaki Dormizon noktasının görünmemesi düzeltildi.
• Yeni oyuncuların Duviri Paradox Quest'i tamamladıktan sonra ancak Awakening Quest'ten önce Razorback Armada gelen kutusu mesajını almaları düzeltildi - artık Paradoks Yolunda ikincisini tamamladıktan sonra gönderilecekler.
• Duviri Questi sırasında Dormizon'da asansör kapılarına dönük olarak doğma sorunu düzeltildi.
• Kurucu geçişinden sonra Takım Oyuncularının Duviri Açık Dünyasında bir Warframe olarak takılıp kalabilmeleri düzeltildi.
• Aktif "Mahkumları Savun" yan hedeflerinin, Kurucu değişiminden sonra takıma katılan yeni Kurucu için sorunlara neden olması düzeltildi.
• Void Birleşimi Hayatta Kalma görevlerinde Lone Guardian'ın, oyuncu bir Necramech'teyse oyuncu tarafından etkinleştirilmemesi düzeltildi.
• Solo oynarken bir görevi tamamladıktan sonra Orbiter'inize döndüğünüzde Duviri Döngü sayacının 1 saat 59 dakikada takılması düzeltildi.
• Vakum ve Soma'nın alternatif ateşi arasındaki etkileşim nedeniyle cephane toplayıcı ses efektlerinin tekrar tekrar oynaması düzeltildi.
• Archwing hareketinin Gauss tarafından kontrol edildiğinde düzensiz olması düzeltildi.
• Thrax Centurion'ların normal saldırılarının hasar vermemesi düzeltildi.
• Belirli hesapların Second Dream Quest'inin sonunda seçtikleri Fokus Okuluna erişememeleri düzeltildi.
• Orowyrm savaşında Wyrmling aşamasının hemen başında Kurucu ayrıldıktan ve göç etmeye zorlandıktan sonra Takım oyuncularının bir görev hatası ekranıyla Orbiter'a geri yüklenmesi düzeltildi.
• Paradox Yolundaki yeni oyuncuların Dormizon Arsenal aynasından ürün satın almaya çalışırken "Satın Alma Başarısız" hatası almaları düzeltildi.
• "Arayüz Hareketini Etkinleştir" ayarı etkinleştirildiğinde, yüksek Yetenek Gücüne ve Razorwing Blitz Augment Moduna sahip bir turbo modu Titania olarak dolaşırken kullanıcı arayüzünün çılgınca sallanması düzeltildi.
• Sand of Inaros Quest'indeki son dövüşü, Lahitinden dirilmeye çalışan bir Lahit Koruyucusunu öldürdükten sonra tamamlayamama düzeltildi.
• Duraklatma menüsünden Platinum simgesini seçmenin, Platinum satın alma penceresi kullanıcı arayüzünün diğer her yerde takılıp üst üste binmesine neden olması düzeltildi.
• Acrithis'in altyazılarının "Satılık Eşyalara Gözat" Arayüz kutusuyla çakışması düzeltildi.
• New War sonrası Orb Vallis'teki Merkezi Bakım yerinin içindeki yerdeki cam panellere bakarak haritanın dışını görebilme sorunu düzeltildi.
• Oyun içi Market'teki birkaç Koleksiyonun açıklamalarında eksik olan noktalama işaretleri düzeltildi.
• Yareli'nin Merulina'sının Teshin'in Mağarasında kullanılmasından kaynaklanan bir kodlama hatası düzeltildi.
   • Daha fazla sorunu önlemek için yetenek artık Mağarada devre dışı bırakıldı.
• Gözlemci Paragrimm dekorasyonunun menü önizlemesinde göz parlaması VFX'ine sahip olması düzeltildi.
• Mag'in koruyucu Magnetize yeteneğini (kullanmak için basılı tutun) Catena Prime Ephemera ile kombinlerken ekranın büyük bölümünü kaplayan son derece parlak VFX düzeltildi.
• Gezgin'in Rehberin Eli yeteneğinin arka arkaya kullanıldığında görsel efektlerini ve ses efektlerini kaybetmesi düzeltildi.
• Paragrimm çoklu oyuncu Enigma'da diskleri çekerken ve diskleri doğru şekilde eşleştirirken takım oyuncularının mavi ışık VFX'ini görememeleri düzeltildi.
• Takım oyuncularının Gezgin'in Rehberin Eli yeteneğini kullanırken bir iz oluşturulamaması ve izi görememesi düzeltildi.
• Kurucu Gezgin'in Rehberin Eli yeteneğini kullandığında Takım oyuncularının bir yerine iki iz görmeleri düzeltildi.
• Gezginin Rehberin Eli izinin Duviri'de öldükten ve dirildikten sonra görünmemesi düzeltildi.
• Tüm takım üyelerinin Gezgin'in Rehberin Eli yeteneğinin ses efektlerini duyabilmesi ve kullanıldığında kameranın "geri çekme" efektini görebilmesi düzeltildi.
• Teshin' in Mağarasında portala yaklaşırken Warframe/Gezgin VFX'in aktif değilken bile uygulanması düzeltildi.
• VFX ve SFX'in siz ölürseniz yeniden doğana kadar devam etmesi düzeltildi.
• Teshin'in Mağarası portalındaki görsel efektlerin Duviri'de kaldığınız süre boyunca seçenekler menüsü arka planında görünmesi ve kalması düzeltildi.
• Gövde hareketleri kullanıldığında Duviri T-pozunda "İki Kişilik Masa" hedefinde yansıtılan Operatör düzeltildi.
• Duviri Captura Sahnelerinin çok düşük ışınlanma hacimlerine sahip olması düzeltildi - bu da oyuncuların karada yeniden doğmadan önce uzun süre serbest düşmelerine neden oluyordu.
• İmlecin konumuna bağlı olarak Klan üyeleri listesinde gezinememe sorunu düzeltildi.
• Satıcı ekranında Babanın Jetonlarını seçerken yaşanan bir bozulma düzeltildi.
• Eximus düşmanları mevcutken Ustalık Seviyesi testine girerken yaşanan takılma düzeltildi.
• Duviri'deki takılma sorunları düzeltildi.
• Arayüz temasını değiştirirken oluşan aksaklıklar düzeltildi.
• Bir Takım Oyuncusu bir Ferman seçtiğinde ortaya çıkan küçük aksaklıklar düzeltildi.
• Belirli komut dosyası hata türlerinde oluşabilen küçük aksaklıklar düzeltildi.
• Gelişmiş Grafik Motoru etkinken DirectX 12'de oynarken çok sayıda küçük aksaklık düzeltildi.
• Carrier Prime'ın sağ kanadındaki bağlantı açısının yanlış olması düzeltildi.
• Arkadaşlar ekranı açıkken düşmanlar tarafından yere serildikten sonra ekranda kalması düzeltildi.
• Sinsi Sabotaj Narmeri Yok Et görevinde Moa'ların asla altından geçmeyecekleri için gerektiği gibi sandıkla Moa'ları ezememeleri düzeltildi.
• Takım Oyuncuları, Duviri NPC'lerinin bazen bir geçiş olmadan sinsi boşta kalma animasyonlarına geçmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
• Duviri NPC'lerinin maskelerindeki doku düzeltildi.
• Kanat Ephemeralarının Hayalet Ayna Enigması etkisinden etkilenmemesi düzeltildi.
• Trio Orbit Ephemera'nın görünmez olması gereken çeşitli durumlarda görünür olması düzeltildi.
   • Örn. Transference'ta, cephanelikte özelleştirme
• Yere çarpma sırasında Azothane'nin uygun enerji renklerini göstermemesi düzeltildi.
• Gezgin Loneryder Pantolonunu satın almadan geçici olarak giyebilmeniz sorunu düzeltildi.
• Takım Oyuncusu Operatörün Duviri'deki Hayalet Ayna hedefinde görünmesiyle ilgili sorunlar düzeltildi.
• Enerji rengi siyah olarak ayarlandığında Cortege'nin ışınının görünmez olması düzeltildi.
• Sinsi Sabotaj Narmeri yok et görevinde sandığı düşürememe sorunu düzeltildi.
• Duviri'deki Kuzey Rüzgarı Köyü yakınındaki bozuk mağara dokuları düzeltildi.
• Dog Days Captura Sahnesindeki kayaların üzerindeki kırık dokular düzeltildi.
• Dojo dekorasyonları için kopyalama işlevinin her zaman ayarları korumaması ve varsayılana dönmesi düzeltildi.
• Kral'ın Sarayı yakınındaki dekorasyonların bir bina ile üstüste binmesi düzeltildi.
• Düzensiz kamera hareketlerine neden olan K-Drive konumlaması düzeltildi.
• Jackal'ın el bombalarıyla çarpıştığında meydana gelen bir kamera "sekmesi" düzeltildi.
• "Meydan Okuma İlerlemesi" ekranında dosya yolları olarak görünen birkaç Riven Meydan Okuması açıklaması düzeltildi.
• Masker's Theodolite Mürettebat Kostümü kuşanıldığında birkaç Syandana ofset sorunu düzeltildi.
• Khinn Syandana ofset sorunlarına yönelik düzeltmeler yapıldı.
• Gezgin Keeler Kostümü ofset sorunlarına yönelik düzeltmeler yapıldı.
• Belirli Syandana'ların bir şeye (Orowyrm, Enigmalar, vb.) kilitlendiğinde çıldırmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
• Fabled Kubrow Kürk Deseninin, onunla uyumlu olmayan tasmaları ve zırhları devre dışı bırakmaması düzeltildi.
• Bu kürk deseni, Kubrow'un geometrisini önemli ölçüde değiştirerek, onu varsayılan Kubrow'lara takılmak üzere tasarlandıklarından çoğu tasma ve zırhla uyumsuz hale getirir.
• Vikasa Aegis Göğüs Zırhının birden fazla Warframe'de çeşitli iç içe geçme ve bağlantı açısı sorunlarına sahip olması düzeltildi.
• Warframe'in Warframe olarak Teshin'in Mağarasında aynayla etkileşim kurup aynadan çıktıktan sonra ekranda kalması düzeltildi.
• Kurucu ve Takım Oyuncusunun ikisi birden Teshin'in Mağarasında aynayı açmak için spam yaparsa aratyüzün bozulması düzeltildi.
• Bir takım üyesinin Duviri'deki Boru Çanları ile etkileşime girmesi durumunda yakındaki oyuncuların havaya sürüklenmesi düzeltildi.
• Merulina'ya binerken devam eden bir Ropalolyst Suikast görevine katılırken Yareli'nin kalıcı A-pozunda takılması ve tüm işlevselliğini kaybetmesi düzeltildi.
• Kazeru Prime Sugatra'nın Eukar Pençe Görünümü giyildiğinde bağlantı noktası sorunları yaşaması düzeltildi.
• Gezgin/Operatör'ün, Yabancının Başlığı açık durumdayken Yüz Aksesuarlarını gizlemesi düzeltildi.
• Giriş geri teptiyse bağlam eylemi kullanıcı arayüzünün düzgün şekilde hizalanmaması düzeltildi.
• Grineer Galleon haritasındaki harita deliği düzeltildi.
• Ceres ve Sedna'da bulunan Grineer tersanesi Savunma harita setinin asansöründeki aydınlatma kontrastıyla ilgili sorunlar düzeltildi.
• Grineer asteroit haritasındaki bir masada bir Grineer Miğferinin ışıksız görünmesi düzeltildi.
• Corpus Karakolu haritasındaki harita deliği sorunları düzeltildi.
• Railjack navigasyonunda günlük bir Steel Path görevi seçerken görünen eksik altyazılar düzeltildi.
• Bazı durumlarda ekranı kaplayan ve titreyen siyah kareler düzeltildi.
• Sinsi Sabotaj Break Narmer görevinde haritanın içini görebilme sorunu düzeltildi.
• Fareyle üzerine gelindiğinde araç ipucunun, İstek Listenize gittikten sonra Profilinizdeki bir ekranda kalması düzeltildi.
• Ayarlar arama çubuğunda "bas / basılı tut" araması yapılırken "Düğmeye Art Arda Bas" seçeneğinin görünmemesi düzeltildi.
• Oyuncuların Grineer Galleon haritasının bir bölümünde takılıp kalmaları düzeltildi.
• Grineer Sualtı Laboratuvarı haritasındaki bozuk ara nokta işaretçi yolu düzeltildi.
• Corpus Karakolu haritasındaki bazı kayaların yerle bağlantı kurmaması düzeltildi.
• Duviri'deki Havza Köyü yakınlarındaki bazı arazi dokularının bir çıkıntıdan dışarı çıkması düzeltildi.
• Duviri'deki Adil Kıyılar Köyünün yanında bir Enigma'nın zeminde doğması ve onu etkileşimsiz hale getirmesi düzeltildi.
• Duviri'deki Hisarın yanında yüzen bir Kovnik birikintisi düzeltildi.
• Duviri'de Fort Wyrmsoul yanında yüzen bir Drac Kökü düzeltildi.
• Duviri'deki Moirai Kavşağı ve Lunaro Sahasının yanındaki bir mağarada yüzen Tasoma birikintisi düzeltildi.
• Savunma ve Kazı Yeraltı Dünyası görevlerinin başında arayüzde görünen boş bir kare simgesi düzeltildi.
• Önizlemede Dojo Süslemelerini döndürememe düzeltildi.
• Dojo Dekorasyonu arama çubuğuna yazmanın tüm pencerenin hareket etmesine neden olması ve potansiyel olarak kategori sekmelerinin seçilmesini engellemesi düzeltildi.
• Görünmezlik yetenekleri aktifken Necramech'e geçişin ses perdesini kaldırması düzeltildi.
• Grineer Kalyon haritasının bir bölümünde kaynak kaplarının havada belirmesi düzeltildi.
• Grineer Galleon haritasındaki bir koridorun çok karanlık olması düzeltildi.
• Corpus Gemi haritasındaki bir dekorasyonda eksik olan çarpışma düzeltildi.
• New War sonrası Orb Vallis'teki Ballas baş heykelinin ışığının sönmemesi düzeltildi.
• Lua'daki bazı bitkilerin sönük görünmesi düzeltildi.
• Vor's Prize Quest'teki "Navigasyon Segmentini Elde Et" sırasında haritanın bir kısmının haritanın geri kalanından çok daha parlak olması düzeltildi.
• Duviri'deki Asılı Körfezde bazı üst üste binme durumları düzeltildi.
• Grineer Galleon haritasındaki fan seslerinin Kullanıcılarda çalışmaması düzeltildi.
• Oyuncuların bir Railjack'e sahip olmadan New War Quest'e başlayabilmelerine neden olan son derece nadir bir durum düzeltildi.
• Diğer alakasız özelleştirme alanlarında görünen Voidshell Skinleri için "Malzemeleri Rastgele Kullan" düğmesinin düzeltilmesi düzeltildi.
• "İki Kişilik Masa" aşamasında Gezgin seçilmişse, New War Quest'te oynarken bir mutant Gezgin ve Operatörün ortaya çıktığı nadir durumlar düzeltildi.
• Yeni 2023 Pride Sergi ve Glif ile sohbet bağlantısının kurulamaması düzeltildi.
• Altın Ağzın Dişinin sohbete eklenememe sorunu düzeltildi.
• Railjack görevlerinde ana gemilerin zayıf noktalarına ateş etmekten kaynaklanan bir çökme düzeltildi.
• Archon Avı Casus görevindeki bir çökme düzeltildi.
• Bir oyuncu yerdeyken oyundan çıktıktan sonra oluşan bir çökme düzeltildi.
• Steel Path Orowyrm savaşında Wyrmling'ler ortaya çıktığında Takım oyuncusu oyundan çıktıktan sonra Sunucunun çökmesi düzeltildi.
• Kurucunun Orowyrm savaşının birinci aşamasında ayrılarak değişime zorlamasının neden olduğu bir çökme düzeltildi.
• Duviri'deki Yeraltı Dünyası portallarının neden olduğu bir çökme düzeltildi.
• Yeraltı Dünyasındaki Savunma görevleriyle ilgili çökme düzeltildi.
• Düşman Radarı ve Gaz Statü Etkileri oluşturan silahlar kullanılırken meydana gelebilecek nadir bir çökme düzeltildi.
• DirectX 12 kullanılırken oyun kapatılırken oluşabilen çökme düzeltildi.
• Duviri'deki savaşın ilk aşamasında Orowyrm'i kontrol etmenin neden olduğu bir çökme düzeltildi.
• Orowyrm savaşındaki bir takıma yeniden katılmaya çalıştıktan sonra oluşan çökme düzeltildi.
• Fortuna'dan Orb Vallis'e asansörle gitmenin neden olduğu bir çökme düzeltildi.
• Bir Takım Kurucusunun Dojo'suna katılırken oluşabilen bir kodlama hatası düzeltildi.
• Bir nesne bir ışınlanma hacmine düştüğünde oluşabilen bir kodlama hatası düzeltildi.
• Bir K-Drive yarışında son kontrol noktasına ulaşıldığında oluşan bir kodlama hatası düzeltildi.
• "Mahkumları Savun" Duviri yan hedefindeki bir kodlama hatası düzeltildi.
• Wisp Spectre ile ilgili bir kodlama hatası düzeltildi.
• Duviri'de Kurucu taşıma ve Acrithis ile ilgili bir kodlama hatası düzeltildi.
• Yeraltı Dünyasında Hayatta Kalma görevlerindeki bir kodlama hatası düzeltildi.
• Duviri'deki "Tapınağı Birleştir" hedefiyle ilgili bir kodlama hatası düzeltildi.
• Duviri'deki aranoktalardan kaynaklanan bir kodlama hatası düzeltildi.
• Narmer'i Yok Et "Hapishaneden Kaçış" görevindeki Ven'kra boss savaşıyla ilgili bir kodlama hatası düzeltildi.
• Düşmanın iç içe geçmesi durumunda oluşan kodlama hatası düzeltildi.
• Savaşın ilk aşamasında Orowyrm'i portala uçururken oluşan bir kodlama hatası düzeltildi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...