Jump to content

Konsollar İçin Yeni Kupon Deneyi: Bonus Platinum


[DE]Teo
 Share

Recommended Posts

Tenno,

Warframe'in Konsol sürümlerinde 'Günlük Ödül' Giriş bonusu için yeni bir Kupon türü sunmaya hazırlanıyoruz. Çapraz Kayıt entegrasyonuna yönelik çabalarımızı sürdürürken, PC ve Konsol kuponlarını birbirine daha çok benzetmek için küçük ama önemli bir adım atacağız.

10 Ağustos'tan itibaren bazı oyuncular Xbox, PlayStation ve Nintendo Switch platformlarında sınırlı bir süre için herhangi bir Platinum Paketi satın alınması üzerine ek Platinum sunacak olan yeni 'Konsol Bonus Kuponları'nı görebilirler.

Bu ilk test aşamasında Konsol Bonus Kuponları, geri bildirim toplayabilmemiz ve bu yepyeni giriş bonusunu iyileştirebilmemiz için birkaç bölgeyle sınırlı olacaktır. Yeni Bonus Kuponları bu test bölgelerinde olumlu karşılanması durumunda ek bölgeler dahil edilecektir. Bu plan kesinleştiği zaman tüm Tenno'ları yeni kupon türü hakkındaki gelişmelerden haberdar edeceğiz!

Bu yeni teklifi sunarken amacımız, Konsollardaki oyunculara, PC'deki oyunculara sunulana benzeyen bir Giriş kuponu sağlamaktır. Çapraz Kayıt entegrasyonuna bir adım daha yaklaşırken Konsol'dan oynayan Tenno'ların bu yeni tekliften keyif alacağını umuyoruz! TennoCon 2023 sırasında Çapraz Kayıt ile ilgili daha fazla güncelleme ve ayrıntı bekleyebilirsiniz.

Not: Warframe aracılığıyla Platinum satın alırken, bonus miktarınız ve kullanmanız için kalan süre, satın almadan önce İçerik Ayrıntıları sayfasında görünecektir. Ancak, Platinum'un PlayStation Store veya Nintendo eShop gibi oyun dışında satın alınması durumunda, Bonus Platinum satın alma ekranında görünmeyecek, ancak yine de hesabınıza teslim edilecektir (etkin bir Bonus Platinum Kuponu olması şartıyla).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...