Jump to content

Orijinal Warframe Forum Hesabına Giriş Yapılamıyor *ÖZEL CEVAP VERİLDİ*


 Share

Recommended Posts

Merhaba Tenno!

Hesap Yönetimi sayfasında değinmemiz gereken bir nokta var. Profilleri değiştirme olanağı mevcut olsa da, bu süreçteki birkaç pürüzlü noktayı ve potansiyel sorun noktalarında değişiklik yapılacağı için bu özelliğin kullanımı konusunda dikkatli olunmasını öneririz.

Bu uyarının herkesi caydıramayacağının farkındayız, bu nedenle yukarıda belirtilen pürüzlerden mümkün olduğunca kaçınmanıza yardımcı olmak için bazı talimatlar paylaşacağız. 3. ve 4. adımların her ikisi de hayati derecede önemlidir, tabii her ne kadar öyle görünmese bile. Aşağıdaki adımları tam olarak uyguladığınıza emin olun. Bu adımlar için ana siteyi değil Forumları kullanın.

1. https://warframe.com/user adresine gidin
2. 'Forum Hesap Seçimi' kategorisi altından Forumlar için kullanmak istediğiniz platform profilini seçin. Seçiminizi onaylayın.
3. https://forums.warframe.com adresine gidin ve çıkış yapın. Bir hata mesajı alırsanız, herhangi bir hata mesajı almayana kadar oturumunuzu tekrar kapatmayı deneyin.
4. https://forums.warframe.com adresine geri dönün ve çıkış yaptığınızdan emin olun. Oturumunuzu kapatmadıysanız, çıkış yapana kadar denemeye devam edin.
5. Tekrar oturum açın.

Seçtiğiniz platformun profil simgesini ve kullanıcı adını sağ üst köşede görmelisiniz.

Lütfen Dikkat: Bazen size "Profilinizi Tamamlayın" sayfasını gösterebilecek ayrı bir hata (bahsettiğimiz pürüzlerden biri) vardır. Bu hatayı alırsanız şu adımları izleyin:

1. https://warframe.com/ adresine gidin
2. Hesabınızdan çıkış yapın
3. https://forums.warframe.com/ adresine gidin ve çıkış yaptığınızı doğrulayın. Bu adımı atlarsanız işlem çalışmayacaktır.
4. Tekrar oturum açın

Bu adımlar hatayı gidermelidir. Aksi takdirde başka bir platform profiline geçmeyi ve adımları tekrar izlemeyi deneyin.

 

Orijinal forum sayfası:
https://forums.warframe.com/topic/1378840-can’t-log-into-original-warframe-forum-account-official-reply-given/page/5/#comment-13023644

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...