Jump to content

-WAR-Hitcombo

PC Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

2

Recent Profile Visitors

77 profile views
  1. 1. Edilon Focus puanları bittikten sonra ordaki puanlar boş yere birikiyor o kısma relic eklenmesi gerekmekte. Haftalık olarak focus relicleri değişebilir ve çoğu kişi bundan faydalanılabilir. 2. Yeni Bir Yaratık Türü Dead of Undead - Boss Olarak Death Of Devil - Buna Ek olarak Death mod ' lar eklenebilir. Ve The DeviL Diye Bir Warfame Getirebilirler Bu warfamede ahtapot elleri Ayı vucüdu aslan kafası Ve Örümcek Ayakları olabilir. 3. Yeni Bi Gezegen Sonsuzluk - Infinity Bu Gezegen Baro kiter misali 2 haftada 1 açılabilsin ve ordaki bosstan mod çok zor düşürebilsin %0.01 yapınki herkez oynasın çünkü hemen düşünce bir anlamı kalmıyor. biraz zorlaştırın. 4. Operatör ün erkek versiyonları çok kötü bunlar için bir çalışma yapmaları lazım saçları yüzleri çok kaba biraz incelik katabilirler 5. Olarak Oyunda Online Süresince Ödül verilmesi lazım mesela relic yada tellerium nerudo vs gibi şeyler. 6. Ve şöyle birşey düşünüyorum tabi benim fikrimce - kostüm ve aksesuarlara özellik getirmeleri lazım mesela - enerji - can - kalkan - hasar - bunların değerleri 2.5 yada 5 en fazla olabilsin. sonuçta uzay oyunu bi nevi teknolojik düşünmek lazım bazı şeyleri. 7. Gemi iç dizayn dekarasyonları eklenmeli geminin içini değiştirmeliyiz. bunun için bir çalışma yapılmalı 8. yeni bir yakın dövüş silahı zincir - tabanca - olarak taramalı otomatik güdümlü mermiler nereye sıkarsan sık hedefi %100 isabet olabilir. - ve ana silah olarak - ses dalgası bi silah eklebilir - vurunca banshenin 1. yeteneği gibi sonic vuruşlar yapabilen :) sadece öneriler bunlar
  2. An event needs to come, we are always doing the same things over and over again because the time is long, bring some new things to the game before it gets boring.
  3. You need to mod for kulluvero, it works without any problems, if the cooldown is removed, you can always hit the same skill many times in a row, there are already mods that reduce the cooldown in Tonkai Exilus modes, so you should use range mods.
  4. Warning missions do not work while doing the nightmare sections, and there are bugs in some sections. After completing the mission in Zariman, the green ball disappears and enters an insect. A bug issue occurs when some bosses are interrupted in Jhackal protocy steal patch mode. And now I come to the most important part. The game experiences excessive lag and freezing due to the host, and there is another problem: When opening a relic, people do not like the relic, they constantly leave and enter, and this becomes a problem. There are players who reduce our chances of getting Relic items and spoil our excitement of the game. Time should be added to the residue parts to see how many minutes you will wait at least.
×
×
  • Create New...