Jump to content

Güncelleme 28: The Deadlock Protocol


UcanDomates

Recommended Posts

Update 28: Deadlock Protocol

cd0447b7cbfdce50c9b7e4c00249f3d1.png&key

YENİ QUEST: THE DEADLOCK PROTOCOL

Biz Tutkuyuz. Bizimki kavrayan altın bir eldir. Biz.   Corpus'uz.

Nef Anyo, uzun zamandır ölmüş olan Corpus Kurucusu Parvos Granum'un bir varisini bulduğunu iddia ediyor ve bunu kanıtlamakta ciddi. Solaris Halkı sürüler halinde kaybolmaya başladı ve Eudico bunun Nef'in bu güç oyunu ile alakalı olduğunu düşünüyor. Kurucunun varisi her kimse, bu açmazı çözebilir ve Corpus Kurulu'nun kontrolünü tamamıyla kendi eline alabilir. Eğer Nef Anyo'nun bununla alakalı bir planı varsa, bu Solaris için kötü haber demektir.

Deadlock Protocol, Corpus'un çalışkan kökenlerine yeni bir ışık tutarken zamana meydan okuyan Protea Warframe'i sunuyor ve yenilikçi tehditler ve artan güvenlik önlemleriyle dolu yeniden düzenlenen bir Corpus filosunu içeriyor.

Deadlock Protokolü Quest'ine başlamak için Vox Solaris Quest'ini tamamladığınızdan emin ol. The Deadlock Protocol Questi sadece Solo oynanabilir; ve en az 4. Ustalık Seviyesi'nde olman gerek, kendini hazırla!

*Questi oynamadan önce Protea Warframe'i satın alan oyuncular ek bir ödül olarak bir Riven alacaklar.

CORPUS GEMİ YENİLİKLERİ
Tüm Corpus filosu revize edildi ve hizmet için konuşlandırıldı. Ünlü Parvos Granum'a ait mabetlerle tamamıyla yeniden düzenlenmiş haritaları keşfedin, ancak gemide gizlenen yeni tehlikelere de dikkat edin.

17986851a56df3535f6fed109d254de4.png

Corpus gemilerine sızıp düşmanla savaştıkça ve çoğunlukla da Grofit'in araştırmasını sekteye uğrattıkça; Corpus, cephanesindeki her bir parçayı seni durdurmak için kullanacaktır. Geliştirilmiş Taretler ve mayın-döşeyen Corpus Treasurer'lar gibi ölümcül kuvvetlere karşı hazırlıklı ol.

JACKAL YENİLİKLERİ
Gelişmiş bir tehditle yüzleşmek için Fossa'ya dön. Gelişmiş savaş taktikleri ve son teknolojilerle donatılmış olan Corpus sırf seni yok edebilmek için çok büyük oranda Krediler harcadı.

96859b55eeb360c983fea9ba8dfe357e.jpg

Deneyimli Tenno yayınlanmasının ardından yeniden düzenlenmiş Jackal ile yüksek seviyeli bir alanda boy ölçüşebileceğiniz yedi günlük Jackal Sortilerinin keyfini sürebilir!

YENİ CORPUS DÜŞMANLARI!
'Minima Moa'lardan Corpus Birlikleri'nin 'Juno' Serisi birimlerine - Revize edilmiş Corpus Filo'sunun tehlikeleri ile kapış!

GRANUM CROWNLARI: CORPUS SADAKATİNİN PARA BİRİMİ

Nef Anyo, uzun süredir ölü Kurucunun izini bulamamanın çaresizliğiyle Void portallarını açmak için bir yol geliştirdi. Eudico, onların Solaris halkını kobay olarak kullanmak için kaçırdığını ve onları kurtarmada senin yardımına ihtiyacı olacağına inanıyor.

42985709220aa3630ef96eeb6a3594b6.png

Portallar, sadık Corpus için bir tapınma noktası olan Altın El Tribute'leri sayesinde inşa edildi. Corpus adaklarının değerli birer göstergesi olan Granum Crown'larını harcayarak bir yarık açıp Void bölgelerine heyetler gönderebilir.

Neyse ki, bu Granum Crown'ları kendi lehine kullanabilirsin. Görevlerindeki Treasurer'lardan, her biri diğerinden daha yüksek bir özveri seviyesini temsil eden Crownları topla: Granum Crown, Exemplar Granum Crown ve Zenith Granum Crown. Bunları Görevlerdeki, Corpus Tapınak Rölyeflerini aramak ya da Solaris mahkumlarının Mevki Puanı karşılığında serbest bırakılması pazarlığı gibi meydan okumalarda kullan.

Neyse ki, bu Granum Crownlarını kendi yararına kullanabilirsin. Yenilenmiş Corpus Gemisinin tüm görevlerinde, bir Tresurer bulacaksın: Parvos'un ve temsil ettiği her şeyin özel bir takipçisi, hayatını sembollerinin koruyucusu olmaya adamaya istekli. Treasurer sonsuz olmayan görevlerde 2 - 4 dakikada doğması garanti iken, sonsuz görevlerde 5 - 8 dakikada doğması garanti. Görevinin seviyesi Treasurer'in sahip olacağı Crown seviyesini belirler. Değerli eşyalarıyla ortadan sıvışmadan hızlıca onun hakkından gel!

Aşama Seviyeleri şöyle:
0-15: Granum Crown
16-30: Exemplar Granum Crown
31+: Zenith Granum Crown

*Granum Crown'lar Deadlock Protocol Görev'i tamamlanmadan Treasurer'lardan düşmeyecek.

72a56bd5104f4737429a7ddb7d9b0475.jpg&key

Granum Crown'lar Kurucu hakkında daha fazla bilgi edinmek için Görevlerdeki Corpus Tapınak Rölyeflerinde harcanabilir. Elde ettiğin her yeni hikaye sizlere Orbiter'ınıza ekleyebileceğiniz Rölyef Dekorasyon'ları kazandıracak!

51b75ca2d4ca0834d99f7ff313319367.jpg&key!!SPOİLER UYARISI: OYUN MODU, DEADLOCK PROTOCOL GÖREVİ HAKKINDA SPOİLER İÇERİR!!
YENİ OYUN MODU:

 

Spoiler

 

GRANUM VOID

Granum Void, Granum Crown ücretini ödeyebilen - ve tabi ki sadece The Deadlock Protocol'ü tamamlayan- herkese açık.

Ne bilmeniz gerekiyor:
• Granum Void'e giriş hakkı elde etmek için, Yenilenmiş Corpus Gemi görevlerinde bir Altın El Tribute bul.
• Granum Void'e her görevde bir kez girebilirsin.
• Granum Void'e giriş hakkını bütün takıma sağlamak için sadece 1 Granum Crown gereklidir. Portal kapanmadan içeri gir!
• Granum Void'in 3 aşaması var:
   • Granum Crown aracılığıyla Granum Void
   • Exemplar Granum Crown aracılığıyla Genişletilmiş Granum Void
   • Zenith Granum Crown aracılığıyla Kabus Granum Void
• Her Granum Void aşaması kendine has düşman seviyesi ve eşdeğer ödül tablosuna sahiptir.
• Ödül tablosu, Granum Void'de zaman dolmadan kazandığın her Seviye ile eşleşir:
   • Seviye 1: 25 Öldürme
   • Seviye 2: 50 Öldürme
   • Seviye 3: 75 Öldürme
• Ödül yığını! Her Seviye atladığında, o seviye için hak ettiğin ödülü kazanırsın. Örneğin, eğer 2. seviyedeki bir ödülü istersen, seviye 3'e yükselmeden önce kasıtlı olarak beklemene gerek yok.

Nasıl oynanır (Deadlock Protocol Quest'i spoilerları):

Spoiler

• Zamanlayıcı sona ermeden ulaşabildiğin en yüksek Seviyeye ulaş.
• Errant Specter'ları öldürüp, düşürdükleri Parçacıkları toplayarak Granum Void'de 10 saniye kazan.
• Granum Void'de Solaris tutsaklarını özgür bırakarak 20 saniye kazan. Not: Bu sadece Xoris ile gerçekleştirilebilir, buna itafen planlarını yap!

Ödüller:
• Protea Parçaları
• Weapon Parçaları:
   • Stropha
   • Stahlta
   • Velox
• Granum Crown Deckorasyonları
• Mortuus Omuz Zırhı
• Yenilenmiş Corpus Gemileri'ni yayınlayan Yeni Captura Sahneleri:
   • Corpus Gemi Köprü Sahnesi
   • Corpus Gemi Hangar Sahnesi
   • Corpus Gemi Yörünge Bombardıman Sahnesi
• Kredi Zulaları
• Void Traces
• Endo

 

 

PROTEA
Her türlü savaşa hazır olan çok yönlü Protea, tüm olasılıkların üstünden gelmek için pek çok araç sunar. Temporal Anchor Yeteneği ile siz hayati tehlike içeren çarpışmalarla içli dışı olurken zaman dostunuz olacak.

Protea, diğer faydalı yeteneklerinin yanında, Universal Aura Kutup Tipi'ne sahip ilk Warframe'dir!

*Drusus Protea hakkında mit ve efsaneleri araştırıyor ve hazır olduğunda Leverian'ı güncelleyecek.

PASİF
Her kullanılan 4. Yetenek, +%100 Yetenek Gücü sağlar.

GRENADE FAN
Aktive edildiğinde parça tesirli şarapnel bombaları fırlatır ve yakındaki düşmanları yaralayıp sersemletir. Basılı tutarak takım arkadaşlarının üzerine yapışan ve onların kalkanlarını yenileyen yapışkan kalkan bombaları gönder.

BLAZE ARTILLERY
Düşmanları otomatik olarak hedef alan geçici bir yaylım-ateşi tareti konuşlandır. Her başarılı isabet, hasarı artırarak mermilerin düşmanları delip geçmesini ve tek bir atışla birçok düşmanı vurmasını sağlar.

DISPENSARY
Periyodik olarak Sağlık, Cephane ve Enerji üreten bir kaynak zulası konuşlandır.

TEMPORAL ANCHOR
Aktive ederek Protea'nın mevcut durumunu kaydeden bir bağlantı noktası oluşturun. Yetenek kullanımı sırasında Protea'ya verilen tüm hasar, yetenek devre dışı bırakıldığında düşmanlarınıza geri iletilecektir. Temporal Anchor'un devre dışı bırakılması, Protea'yı aktivasyon noktasına geri döndürerek tüm cephane, enerji, kalkan ve sağlığı eski haline getirir. Temporal Anchor aktif durumdayken Protea yere düşerse, otomatik olarak güvenli noktaya geri sarar!

* Haziran'ın 12'si Cuma günü 2 PM ET'de başlayacak ve 72 saat sürecek olan Taktiksel Uyarı görevine girerek Protea İş Başında Glif'ini kazan. Konsollarda da bu Uyarı görevi canlı versiyona gelindiğinde kendilerine ait Platformlar'da aktif olacaktır!924c47fab8e3cdf407e2f37b67ad11f2.jpg&key

fed7c361d2c39e0864baf83700467e04.png

GARUDA HINSA KOLEKSİYONU
Bu çarpıcı skin koleksiyonuyla kutsal kasaplığa adım atın. Garuda Hinsa Koleksiyonu, Garuda Hinsa Skin, Verta Warfan Skin ve Dessicata Syandana'yı içerir.

GARUDA HINSA SKIN
Şiddeti ayin kabul eden bir ruhun tören kıyafeti.

VERTA WARFAN SKIN
Bu segmentli sanat eseri şanssızlığı bir çırpıda dizginliyor. Garuda'ya özel Warfan skini.

DESSICATA SYANDANA
Katliam sonrası kemikler.

8493872ca57dba74ce215b042545773d.png

PROTEA KOLEKSİYONU
Adaptasyon ve çok yönlülüğün vücut bulmuş hali. Tüm Koleksiyon Protea Warframe, Telema Miğfer, Mavv Miğfer, Velox Makinalı Tabanca ve Rhoptron Syandana'nın yanısıra 3-Günlük XP ve Kredi Artırıcı içerir.

5812c28f40c4748e6a847a657ff2b3b4.png&key

PROTEA MAVV MİGFER
On itaatkâr savaşçı bile gerçeği görebilen bir savaşçıya denk değildir. Protea'nın Mavv miğferinin vizörü indiğinde bu, hem bir selam... hem de bir hüküm demektir.

26f74af18c9ede84df482913d1373ad7.png&key

PROTEA TELEMA MİGFER
Telema'nın tarayıcı sensörleri anlık veriye aç bir şekilde Protea'nın çevresini algılar.

VELOX
Yüksek ateş oranı, cephane verimliliği ve boş şarjörü hızlıca yeniden doldurma özellikleri ile bu görülmemiş ikincil silah size tüm gün boyunca savaşma imkanı verir. Cephane verimliliği Protea kendi özel silahını kullandığında daha da artar.

RHOPTRON SYANDANA
Kendinden emin bir savaşçı direk savaşa girer, ancak yüzsüzler kendilerini şatafatlı bir tören bandosu ile duyurur.

*Protea'nın Alternatif Miğferleri, Deadlock Protocol her Platform'da canlı versiyona geçtiğinde Nightwave Cred Ödülleri'ne eklenektir.

1a82c4e3991398b3ee1a21100b6721be.png

CORPUS AVANTAJ PAKETİ
En son Corpus saldırı teknolojilerinden faydalanın. Stamper tüfeği, Stropha gunblade ve Shi Zırh setini içerir.

7dc44f633e6ebe889e953c06055912ae.png&key

STAHLTA
Onları duvara çivile! Bu Stahlta Otomatik Çivi Tabancası sertleştirilmiş çelik çubukları yüksek hızla düşmana fırlatır, şarjlı atış modu ise birden fazla patlayıcı çubuğu birleştirerek daha büyük bir radyoaktif patlamaya yol açar.

890c6edd2a64eb79b087e6f93756fa18.png

STROPHA
Bu kısa bıçaklı yakın dövüş silahı elinize bir koz verir. Stropha Silahı ile yakın mesafedeki düşmanları güçlü kısa menzilli şok dalgaları ile havaya uçurun.

SHI ZIRH SETİ
Ölümü kabul et ve ondan kaç. Antik ilkelere uygulanan Corpus işçiliği, savunma ve estetiğin buluştuğu bu şaheseri yarattı.

e550d9a133beb469c8b7489e94674eae.png

YENİ DOJO EKLEMELERİ
• Dojo Mimarının Barakalar bölümüne 'Açık Alan' odası eklendi! Dojo Dekorasyon çalışmalarınızda bu geniş açık alanın keyfini çıkarın.
   • Bu odayı düzenlemek için çok büyük bir alana ihtiyacınız olacak, eğer 'Açık Alan'a eklemek istediğiniz alan uygun değilse, bir pop-up size "Kullanılabilir Alan Yok" uyarısı verecektir.
• Yeni Solaris temalı Dekorasyonlar Dojo Mimarı'na eklendi! Ve evet, bir kağıttan tekne Dekorasyonu da var.

754a97b06c65d95cabb599bf14935022.png

4d9a22410af83401f07a5fb043447038.png

BİRİNCİL KİTGUNLAR
Rude Zuud, tüm yeni ölümcül wombo combolar için envanterine yepyeni Birincil Kitgun Kabza'larını ekleyerek genişletti!

BRASH (Kabza)
Sıkı tut ve cehennemi özgür bırak. Işın silahlarında fazladan menzil; Işın harici silahlarda arttırılmış atış hızı. Hasarı azaltır.

SHREWD (Kabza)
Daha Yüksek Atış Hızı ve kontrollü Geri Tepme sağlamak için Hasar'dan ödün verir.

STEADYSLAM (Kabza)
Ölçülü katillere hitap eden silah kabzası. Işın Silahları için azaltılmış Atış Oranı ve kısa Menzil. Yüksek Hasara eşdeğer Geri Tepme.

TREMOR (Kabza)
Yüksek Hasara eşdeğer Geri Tepme. Yavaş Atış Hızı.

 

YENİ MOA YOLDAŞI
Fortuna'da Legs'i ziyaret ederek Rocky'den esinlenerek yapılmış yepyeni Yakın Dövüş Moa Yoldaşı'nı inşa edin -- hem animasyonda hem de ses dizaynında.

NYCHUS MOA (Model)
Bu model Isolating Charge ve Hard Engage modlarına fayda sağlaması için üretilmiştir.

LEHAN ÇEKİRDEK
Bu çekirdek geliştirilmiş Zırh ve Sağlık ve standart Kalkan verir.

TYLI GYRO
Diğerlerindeki verimliliği uygun hale getirmek için gücü defansif bir alt programdan yönlendiren bir sistem.

HONA BRAKET
Naramon kutbu Mod yuvasına sahip çok yönlü bir braket.

HELSTRUM SİLAHI
Sürü halinde mikro-füzeler ateşler.

YENİ MOA DUYGU MODÜLÜ: AZİMLİ
Boks animasyonlarından ilham çeken azimli bir duygu! Birisi dumanı tütmekte olan bir Teknik Nakavt'mı sipariş etmişti?!

*Bu yeni Moa Yoldaş'ı Duygu Modülü için oyun içi Market'i kontrol edin!

Riven Takas Değişiklikleri:

Kasım 2019'da her bir silah varyant'ı için ayrı Riven Durumu mekaniğini öne sürdüğümüzde, yeni silahların Riven Durumlarına 1 (ortalama) vermeyi yada Riven Durumu 1'den düşük olanlar için ise, silah familyasındaki en küçük birey ile eşleştirmeyi planlamıştık. Ne yazık ki, yeni kudretli silahların (Kuva Lich koleksiyonu gibi) Riven'larının çok güçlü başlayabilmesi manasına geliyor, dengeleme metodolojimize uygun olarak azaltmaların yapılmasını dikte ediyordu.

Bu durumu önleyebilmek için bu poliçemizi değiştireceğiz: Bundan sonra her yeni silahın Riven Durumu en düşük olan 0.5 olarak yayınlanacak. Deadlock Protocol için ise durum, yeni eklenen Birincil Kitgun'ları kapsamakta, ve normal silahlarda da (İkincil Kitgun Riven Durum'ları olduğu gibi kalacak) uygulanacaktır.

Tüm ayrıntıları burada bulabilirsiniz: https://forums.warframe.com/topic/1199009-riven-disposition-procedure-for-new-weapons/

Yeni Sorular ve Cevaplar (Soru-Cevap) Sohbet Kanalı:

Warframe'e yepyeni bir sohbet kanalı ekledik! 'Soru ve Cevap Sohbeti' kanalı, yeni başlayan ve tecrübeli oyuncuları bir araya getirerek sistemli bir şekilde yardım aramak ve sunmak için hazır hale getirildi. Oyuna ilk kez giren yeni oyuncularda bu kanal otomatik olarak açılırken, Bölge Kanal'ı da buna dahil olarak Ayarlar'dan açılabilecek. Mevcut oyuncular için ise sohbet ayarları ellenmemiş bir şekilde kalacak, lakin Soru Cevap Kanal'ı oyuna girişte etkinleştirilecek.

Lütfen kanala katılım göstermeden önce "Soru ve Yanıt Kullanma Kılavuzu"nu okuyunuz: https://forums.warframe.com/topic/1199008-pc-coming-with-deadlock-protocol-new-%E2%80%98qa%E2%80%99-chat-channel-use-guide/

Bir çok Tenno buradaki büyük büyük fotoğrafın ne olduğunu merak etmekte. Bu değişiklikler için bir çok motivasyonumuz mevcut, lakin en güçlüsü Bölge sohbetinin rapor sistemimizde oynadığı rol. Bölge kanalının Warframe'deki herhangi bir kanal ile karşılaştırıldığında rapor miktarının en yüksek oranda olduğunu duyduğunuzda şaşırmamış olabilirsiniz. Bu raporlar Digital Extremes'in personeli tarafından incelenip gerekli eylemler infaz edilmekte ve ortaya çıkan sonuçlar her zaman saldırgan içerikler için ortada bulunmaktadır. Lakin, bazı eylemlerin sonuçları yeterince katı değil idi. Warframe içerisindeki süregelen tecrübeyi ve sohbet tecrübesini sıfırlamayı, yeni varsayılan Soru Cevap kanalı ile oyuncuların Warframe bilgilerini adanmış bir yerin yardımı ile belirlenmiş bir noktada paylaşabilmelerini hedefliyoruz.

Ayrıca Bölge Sohbet kanalını da basitçe Warframe hakkında konuşmak isteyen kişiler için temizlemeyi hedefliyoruz. Bölgesel Sohbet isteğe bağlı olacak ve Saldırgan Dil kullanımı raporları İtiraz'a uygun olmayan yaptırımlar ile karşı karşıya kalacak. Eğer kendinizi Saldırgan dil konusu hakkında Hesap kısıtlamaları altında bulursanız, Duruşumuz gayet açık: Hiç toleransımız yok. https://digitalextremes.zendesk.com/hc/en-us/articles/360043974052-Code-Of-Conduct-Respect-for-all-in-Warframe

Evcil Yoldaş Uyku Modu'nun Kaldırılması:
• Bütün Uyku modu yuvaları Yoldaş yuvalarına dönüştürüldü. • Bütün Kubrow ve Kavat'larınız Arsenalden bir yoldaş kuşandığınızda listenecek!

Artık uyku modu olmadığından, eğer yavru bir yoldaşınız varsa(Daha olgunlaşmamış), Arsenal'de onu kuşanmaya çalıştığınızda Arsenal Arayüzü size Onu olgunlaştırmanız yada Orbiterınızda gezebilmesine izin verme seçeneğini sunan bir bildirim yollayacak. Orbiterde serbestçe gezmesine izin verme seçeneği sadece Düzgün bir Kavat/Kubrow kuşanmadıysanız geçerlidir. • Bir Kuluçkalama işlemine başladığınızda şu anki gezinen Yoldaşınız kaldırılır.

• "Nutrino Kuluçka Segmenti" Artık DNA bozulmasını Tamamen devre dışı bırakıyor!
• Evcil hayvanın cinsi artık Arsenal ekranında açıklama kısmının yanında gösteriliyor.

762188b657e21f63f5e0ac92a6bbd280.jpg&key

Yeni 'Güncelleme Geçmişi' Butonu!
Ana menüye erişim sağlarken (ESC ya da Start ile), sağ altta, son girişinizden bu yana oyunda nelerin değiştiğini hızlıca anlamanıza yarayacak bir 'Güncelleme Geçmişi' butonu göreceksin!

Genel Arayüz Eklemeleri & Değişiklikleri:
• Corpus'un çalışkan kökenleri ile birlikte bir Deadlock Arayüz Teması sunuluyor.
   94b5567ed8cbab6921516f785030f26f.jpg&key
• Artık Fare İmleç İkonunuzu, Fare İmleç Renginizi ve İmlecinizin boyutunu değiştirebileceksiniz!
• Çıkarma Gemisi Özelleştirme ekranı, Çıkarma Geminizi istediğiniz Override Hava Desteği ile karışık şekilde inşa edebilmeniz için ayrıştırıldı!
 7d04c392e5b3e3e7d7c4d3ee4a5939fb.jpg&key
• Yıldız Haritası Noktalarına, üzerinde gezinildiğinde yeni bir görünüm ve işlevsellik verildi!
   • Bir Noktanın üzerinde gezildiğinde yeni bir harita/haritadaki düşman görüntüsü ve geçerli oyun modları ile alakalı oyun modu ikonları görünecek.
   • Birden fazla oyun modu bulunan bir Noktaya tıklandığında, oyun modunu belirleyeceğiniz bir seçme ekranı açılacak.
• Ayarlar'daki Arayüz sekmesine, Arayüz'ü özelleştirebilmeniz ve istediğiniz gibi Arayüz'de gezinebilmeniz için iki yeni kaydırmalı seçenek eklendi:
   •  Arayüz Fare Hızlanması: Bir Fare'nin bir yöne doğru oynatılırken, Fare'nin hareket etme hızını değiştirir.
      • Hassasiyet Ayarı halen farenin genel hızından yola çıkmaktayken, aynı zamanda bir oyuncuya A noktasından B noktasına Geçiş Yapma Hızı'nı seçmek konusunda özgürlük sağlar.
   •  Arayüz İmleci Mıknatıslık: Arayüzdeki interaktif elementler ile imleç arasındaki "manyetizma" ("yapışkanlık") seviyesini ayarlayın.
      • Bu güncellemeden önce imleç, üzerinden geçilen objelerin üzerinde "takıl" varsayılan ayarı ile çalışıyordu. Bu şekilde zamandan zamana yardımcı oluyordu, lakin bir çok elemente sahip Arayüz ekranlarında mantıksal bir imleç hızına sahip olunmasına engel oluyordu. Artık, imlecinizin bu öğelere nasıl "yapıştığını" özelleştirebilirsiniz. "0" olarak ayarlamak basitçe Arayüz ve İmleciniz arasında herhangi bir sürtünme olmayacağı anlamına gelir.
• Umbra Modları Simaris Mağaza Tekliflerine eklendi (The Sacrifice Quest'inin tamamlanmasının ardından kullanılabilir):
   • Umbral Vitality
   • Umbral Fiber
   • Umbral Intensify
   • Sacrificial Pressure
   • Sacrificial Steel
• Profil'inizde Ustalık Seviyesi üzerine gelindiğinde kategori başına Ustalık Ayrılmasını göstermesi için ipucu eklendi.
   2e6bada21021ea5d9295d79e005e075a.jpg&key
• Arch-Gun animasyonları (geri tepme pürüzsüzleştirilmesi, vs.), görevlerde Archwing Çağırıcı çağırıldığında onları daha aman tanrımsı göstermesi için güncellendi.
   • Ayrıca oyuncuların silahı çağırma animasyonları esnasında etrafta kaymasına sebep olan bir sorun düzeltildi.
• Kodeks'in Lich sekmesine Kuva Lich sinematiklerinin yeniden izlenebilmesi için bir düğme eklendi.
• Bir Sendika bir Relay'de Ziyaret edildiğinde, Sendika bağış ekranı artık uyumlu bütün eşyaların bir listesini gösterecek, tıpkı Cetus'ta Balık satarkenki gibi.
   feb0f1d7cdb61b532055299a962370bd.jpg&key
• Oyun içi marketteki bir çok Miğfer simgeleri, yeni tema Arayüz'üne daha iyi uyması için güncellendi.
• İttifak Yönetimi ekranındki "Savaş Ödemesi Limit'i" seçeneği, bu zaman dilimi içerisinde alakasız olduğundan kaldırıldı.
• Durdurma menüsündeki 'Dekorasyonları Sıfırla' ayarı kaldırılıp, Dekorasyon modu Arayüz'üne 'Tüm Dekorasyonları Temizle' olarak eklendi.
• Arsenal değerlerine araç ipuçları eklendi! Örneğin, "Zırh" değeri üzerine gelmek onun ne yaptığı ile alakalı bir örnek gösterecek.
   a069d9b21789513754b3b909db1a0b66.png&key
• Cetus ve Fortuna'daki tüccarların ticaret ekranı en yeni Envanter Arayüz'ünü kullanacak şekilde güncellendi.
   176347bf54943cad2e1cbdd9e6d77086.jpg&key
• Railjack özelleştirme ekranına diğer tekli renk ayarlarının yanı sıra "Tüm renkler" diye bir seçenek eklendi.
• 'İstila' oyun modu simgesi güncellendi!

Railjack Eklemeleri, Değişiklikleri ve Düzeltmeleri:
• Aktif Railjack Görevlerine belirli bir Proxima'da Açık Mürettebatlara katılmak için "Herhangi bir Mürettebata Katıl" seçeneği eklendi. Eğer boşta bir takım yok ise, bir açılır pencere size yeniden denemenizi yada kişisel Railjack'inizi kullanarak yeni bir oturum başlatmanızı önerecek.
   • Bu özelliği her haritanın üzerine gelip, aktif takım var mı yok mu diye bakıp zaman kaybetmenizi önlemek için ekledik.
   e655ca256188846500ee1cdc008a6ae4.jpg&key
• Railjack Bileşenleri/Silahları ekranına 'Hurda Enkaz' düğmesi eklendi. Bu ayar, Enkaz limitinin üzerinde iken tam Enkaz listesini görmek için Envanterinize manuel olarak gitmenizi gerektiren adımı ortadan kaldırır.
   c4dc5e788f68131e9765d9cbc8ad7a93.jpg&key
• Railjack'te ortaya çıkan Yangın Tehlikeleri artık hasarını Gövde ve Kalkanlar arası ayırmak yerine, direkt olarak Gemiye/Gövde'ye uygulayacak. Bunun anlamı; tamamen dolu bir Kalkan'a sahip olsanız bile yangını yanma halinde boş bırakırsanız direkt olarak Railjack'inize hasar alacaksınız.
• Bir Crewship patladığı anda bir Bitirici Darbe uygulanması sonucu işlevsellik kaybının gerçekleşmesi düzeltildi.
• Bir Railjack görevi esnasında, 2 oyuncunun aynı anda Archwing Mancınık'a girmek için komut vermesi sonucu Mancınığın kullanılamaz bir duruma gelmesi durumu düzeltildi.
• Bir Railjack görevinden Dojo'ya geçiş yaparken Görev Sonu ekranının bir saniyeliğine ortaya çıktığı bir sorun düzeltildi.
• Railjack görevlerinin tamamlanmamış Dry Dock'lardan (Rising Tide esnasında inşaat halinde) "bir göreve İstemci olarak girdikten sonra Kurucu'nun değişmesi sonucu başlatılabilmesi" durumu düzeltildi.
   • Bu düzeltme aynı zamanda bu sorun ile alakalı olan, kurucu taşıması sonucu Dojo'ya dönüşte sonsuz yüklenme tünellerinin de gerçekleşmesini düzeltir.
• Enkaz Kapasitesi ekranının Valens Füzyon yaparken, bir Enkaz'ı parça olarak kullanarak bu ekrana gir çık yapılması sonucu güncellenmemesi düzeltildi.
• Bütün Railjack değerlerine bakarken, Railjack Silah değerlerinin düzgün gözükmemesi düzeltildi.
• Bir ekip üyesi Railjack'i Dry Dock'a geri döndürdüğü zaman, Nightwave ekranını görüntülerken oluşan işlev kaybı düzeltildi.
• Railjack'te bazı olayların gecikmeli olarak belirtilmesi düzeltildi (yani Süper Silahın devre dışı kalması, Ram Sled ateşlenmesi vb.),
• Crewship Archwing çıkış sahnesini atlarken bir POI'nin (eğer varsa) yanına yerleştirilmesi durumu düzeltildi.
• Görevden sonra Dry Dock'a yüklenirken, "Railjack'i Yapılandır" paneline girildiğinde Railjack dokularının bozulmasına neden olan bir hata giderildi.
• Başka bir oyuncu da iptal edildikten sonra bir Railjack görevini iptal ederken meydana gelen çökme düzeltildi.

Genel Eklemeler:
• Moa'lar için yeni yakın dövüş modları eklendi:
   • Blast Shield
      • Aşırı kalkan kapasitesini 3000 arttırır. 10 metre içerisinde ki bir düşmana atılır, 10 hasar verip 5 metre yarıçapında ki diğer düşmanları yere serer ve Aşırı kalkanı sıfırlar.
   • Hard Engage
      • 10 metre içerisinde ki düşmanlara yakın dövüş saldırısı yapar ve 90 Darbe hasarı verir. Yakın dövüş saldırıları, Moa Yoldaşınızın silahında takılı olan modlardan etkilenir.
• The Business ve Master Teasonai'nin tekliflerine Koruma Glifleri eklendi. Edinmek için Fortuna ve Cetus'u ziyaret edin!
   • Sapcaddy Glifi
   • Delicate Pobber Glifi
   • Common Condroc Glifi
• Umbra Modları Simaris Mağaza Tekliflerine eklendi (The Sacrifice Quest'inin tamamlanmasının ardından kullanılabilir):
   • Umbral Vitality
   • Umbral Fiber
   • Umbral Intensify
   • Sacrificial Pressure
   • Sacrificial Steel
• Günlük giriş Kilometre taşı'na ulaşarak elde ettiğiniz silahların kalıpları Simaris'in Tekliflerine eklendi. (Zenistar, Azima, Zenith ve Sigma & Octantis)
   • Simaris'in Tekliflerinde sadece halihazırda almış olduğunuz silahların kalıpları görünür.

Genel Değişiklikler:
• Riven Kapasitesi limiti 120'den 150'ye çıkarıldı.
• Blazing Step Ephemera, Elite Sanctuary Onslaught ödül tablosundan çıkarıldı ve iki yere eklendi:
   • Relay'deki Arbitrasyon Gurur Nişanları Mağazası
   • Railjack Commander Boss Ödül Tablosu (5%)
      • Büyüyen Ephemera listesinden, Blazing Step, Elite Sanctuary Onslaught Tablosundaki düşme oranı yüzünden elde edilmesi daha zordu. ESO düşme tablosundan Blazing Step'i ayırarak, ESO'daki ödüller normalleşecek ve kayıp olan 1.01%'i dolduracak. Artık Arbitrasyon Onur Marketinde Vitus Özlerinizi harcayabilir yada Railjack görevleriniz sırasında Railjack Commanderları sonları ile buluşturabilme seçeneğine sahipsiniz.
• Aşağıdakiler için Yatırım yapılmış Para birimlerinin iade oranları arttırıldı:
   • Seviyeleri arttırılmış modların çözülmesi yatırım yapılmış Endo'nun daha fazlasını iade ediyor( Rivenler gibi 75%).
   • Seviyeleri Arttırılmış Aviyoniklerin Hurdalanması Yatırım yapılmış Dirac'ın daha fazlasını iade ediyor.(Modlar gibi 75%).
   • Seviyeleri arttırılmış Modların satılması yatırım yapılmış kredi'nin daha fazlasını iade ediyor (Endo gibi 75%).
• Dünya-Mars birleşimi artık Iron Phoneix Stance'ini ve Dünya-Venüs birleşimi Clashing Forest Stance'ini veriyor.
   • Bu yeni oyuncuların erken yıldız haritası aşamasında Yakın Dövüş sistemini daha kolay bir şekilde tecrübe etmelerini sağlamak amacı ile yapıldı. Bu Birleşimleri Tamamlayanlar Bu Yakın Dövüş stance'lerine Geriye dönük olarak sahip olacaklar.
• Copernics adlı kaynak, Orb Vallis'te ki Madenlerden kaldırıldı ve Lua haritasında ki Eximus düşmanlara eklendi.
• Pulstrels adlı kaynak, Eidolon Ovalarında ki Madenlerden kaldırıldı ve Infested gemi haritalarında ki Eximus düşmanlara eklendi.
• Warframe'ler, Silah'lar ve Yoldaş'lar için Seviye atlama efektleri yenilendi! Bu efektin rengi artık standart değil ve sizin enerji renginize göre değişiyor.
• Shield Gating artık Dojo Engelli Parkurlarında Lazer yada Öldürme gibi Anında kaybetme tuzaklarına çarptığınızda Devre dışı bırakıldı.
• Aşağıdaki Augment Modlar'da 'Proc'lar 'Statü' ile değiştirilerek güncellendi:
   • Vexing Retaliation
   • Shocking Speed
   • Tidal Impunity
   • Neutron Star
   • Hallowed Eruption
   • Piercing Roar
• Deadlock Protocol'ün Tanıtım Glifindeki ikonu Corpus Fikir babasını daha açık bir şekilde yansıtması ve Gerçek hayatta yaşanan hareketler ile daha az eşleşen bir ikonografiye sahip olması için ayarlandı.
• Yenilenmiş Corpus Gemi haritası Razorback'e yeni bir yuva getiriyor! Bu Corpus kreasyonuyla son çıkan yenilenmiş Arena'da savaş. Oynanabilirlik değişmedi!
• Cernos Prime ve Paris Prime'ın Vuruş Efektleri azaltıldı.
• Opticor artık eğer yeniden ateşleme bekleme süresinde basıp+basılı tutarsanız şarjlamayı sıraya koyacak(Tam 1 saniyeyi beklemediğinizde basmanızı göz ardı etmek yerine).
• Bazı Fortune Çekileyen NPC'leri birbirleri ile daha uyumlu hale gelmeleri için ayarlandı.
• Corpus Gemisi Captura Sahneleri "Nakliye" ve "Bakım" yenilenmiş haritaya göre güncellendi; onlar artık "Havan Topu Batarya Sahnesi" ve "Corpus Depo Sahnesi”.
• Nagataka'nın Ateşleme animasyonu bulanıklık sorununu azaltmak için ayarlandı ve cilalandı.
• Kuva Kalesi Konteyner kodeks girdileri 'Cilalı Depolama Sandığı/Konteynırı' olacak şekilde değiştirildi.
• Cam tekstürleri hacimlemeleri, yansıma simulasyonları, ve yakışıklı camdan bir duvarın sunması gereken her şey bir hat zımpara atıldı.
• Cam konusu üzerindeyken, Güçlendirilmiş Camları ait oldukları haritalardan kaldırdık.
• Garuda'nın Pençeleri'ndeki Elemental Efekt biraz azaltıldı.
• Yoldaş Moa'nın sahibine yetişmeye/takip etmeye çalışırkenki parkur hareketleri geliştirildi.
• Venüs görevlerine yüklenirken Venüs gök kutularına ve Orbiter'ınızın ön camından manzaraya bir bakın.
• Arch-Gun animasyonları (geri tepme pürüzsüzleştirilmesi, vs.), görevlerde Archwing Çağırıcı çağırıldığında onları daha aman tanrımsı göstermesi için güncellendi. 
   • Ayrıca oyuncuların silahı çağırma animasyonları esnasında etrafta kaymasına sebep olan bir sorun düzeltildi.
• Glaxion Vandal artık ticaret edilebilir.

Kuva Bramma Değişiklikleri:

Kuva Bramma'nın açık ara kullanım üstünlüğü sağlayan özelliklerini düzenlemek için denge değişiklikleri yapıldı. Kuva Bramma hala gelişmeye devam ediyor ve denedikten sonra yapacağınız geri bildirimlerinizi dört gözle bekliyoruz.

Tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz: https://forums.warframe.com/topic/1199010-kuva-bramma-changes-explanation-and-timeline/

• Yedek cephane miktarı (15'ten 5'e) düştü ve cephane toplarken daha az ok elde ediliyor. - Bu, oyuncuları çılgınca sağa sola ateş etmek yerine, bilinçli bir şekilde kalabalık düşman gruplarına nişan almaya teşvik edecek.-
• Darbe esnasında daha az parça tesirli bomba ortaya çıkıyor (7'den 3'e) - Ezici Alan Hasarı potansiyelini belirli bir düzeyde azaltırken aynı zamanda Bramma'nın görselliğini de azaltıyor. Oyuncular, Bramma'nın yaratmış olduğu ardarda patlamaların ileriyi görmede zorluk yaşattığını belirtti.
• Parça tesirli mermilerin bölgesel saldırı menzili 2.7m'den 3.5m'ye yükseltildi.
• Parça Tesirli Bomba mermi düşme menzili %100'den %50'ye düşürüldü - Daha az patlayıcı parça düşer; fakat daha büyük bir alanı kapsar ve genel itibariyle daha fazla hasar verir.
• Kuva Bramma açıklaması içerisinde şu satırlar bulunacak şekilde güncellendi:
   • Bu Grineer yayı, havada veya çarptıktan sonra patlatılabilen parça tesirli uçlu oklar ile intikam alır. Düşük ok kılıfı kapasitesi, okların teker teker yenilenmesi.

Garuda Pençeleri Değişiklikleri:
• Hasar 180'den 248'e yükseltildi.
• Statü Şansı %30'dan %36'ya yükseltildi.
• Kritik Şans %10'den %20'ye yükseltildi.

Optimizasyonlar:
• Belirli Arayüz yazılımlarına mikro optimizasyonlar yapıldı.
• Railjack görevlerinde Crewship patlamalarınının performans üzerinde görünür bir etkiye sahip olması üzerine optimizasyonlar yapıldı.
• Nesne yaratmaya küçük bir optimizasyon yapıldı.
• Serileşmeyi Türleştirmek için (Seviye Yüklenmesi, Çalışma zamanlı nesne oluşturma, vb) bazı sistemik mikro optimizasyonlar yapıldı.
• Hafifçe Seviye-Yüklenmesi optimize edildi.
• Railjack'in Orbiter'da ilk defa görüldüğünde nokta yüklenmesi düzeltildi.

Kuva Lich Düzeltmeleri:
• Bir Kuva Lich'in bir görev içerisinde sahipliğinin değiştiği gibi gözüküp, Parazon kontrolünün yanlış gözüküp, ve/yada başka bir oyuncunun geçmişine yazılmasına sebep olabilmesine sonuö verebilen bir durum düzeltildi.
• Kuva Lichlerin Parazon kontrol animasyonu sırasında seviyeden aşağı düşmesi, ve sonucunda ölüp son seçim sinematiğini bozması düzeltildi.
• Kuva Lich'iniz Parazon Mod Sırası başarısız olduktan sonra seviye atlamadığı bir durum düzeltildi.
• Kuva Lich görevi yükleme ekranı sırasında kurucu değişimi meydana gelmesi durumunda hiç bir Kuva Thrall'un doğmaması düzeltildi.
• Kuva Lich Thrall doğarken çalan müzik ipucunun sadece kurucu için çalması düzeltildi.
• Kuva Thrall Mercy'sini yaparken ateş etmeye başladığınızda silahınızın Mercy'den sonra otomatik olarak ateş etmeye başlaması durumu düzeltildi.
• Bir Kuva Lich görevden ayrıldıktan sonra gerçekleşebilecek bir yazılım hatası düzeltildi.

Nightwave Değişiklikleri ve Düzeltmeleri:
• Sarmal'da Düşme/Platformdan zıplamayı başaramadığınızda Sarmalı başarısızlıkla bitirmek yerine Ana platforma geri ışınlanacaksınız.
   • Var olmayan Nişan Süzülmesi bir çok Sarmal başarısızlığının sebebiydi, bu yüzden Işınlanmayı ekledik. • Yine de Glassmaker'ın oyununun içerisindesiniz, bu yüzden zamanınızı akıllıca kullanın!
• Sarmala girmek için gereken Cephalite Rezonansı sayısı yarıya düşürüldü. Gereksinim artık 10 yerine 5.
• Cephalite Rezonansı sayınız, Sarmal için gerekli olan sayı, artık Glassmaker Cinayet mahalli Bölüm seçicisinin üzerine geldiğinizde görünüyor.

e8cf0e3f7fcb6abf3122d4a2c7a6df07.jpg&key
• Cephalite Yırtıklarının açılışı/kapanışı hacimleri bir radde azaltıldı.
• "Dost Ateşi" Haftalık Nighwave Act'inin 4.500 Glassmaker Mevki'si yerine 1.000 Glassmaker Mevki'si vermesi düzeltildi.
   • Giriş yaptığınızda aradaki fark olan 3.500 gereken Mevki ödülü olmadığı zaman bı görevi tamamlayan kişilere verilecek.
• Cephalite Düşmanların Fulmin ile öldürüldüklerinde patlayan bir efekte sahip olmaları düzeltildi.
• Mod Arayüzünün parçalarının eğer Nighwave ekranı açıkken bir Relay/Kasaba'ya yüklenirseniz yarım gözükmesi düzeltildi.
• 'Elit Kaşif' Nightwave Act'ının açıklamasında ilerleme göstermemesi düzeltildi.

Oyun Kolu Düzeltmeleri:
• Oyun Kolu tuş atamalarını varsayılana sıfırlamanın, varsayılan tuşu olmayan eylem tuşlarından atamaları silmemesi turumu düzeltildi (örn. XB1 ve PC'de, Hareket pedi aşağıya hareket eyleminde bir Railjack kontrol düğme ataması yoktu, yani bu tuşa sola hareket eylemini bağladığınızda o halde takılı kalıyordu).
• Bir Archwing eyleminin (örn. Aşağı Hareket/Kaçınma/Işınlanma) Archwing'e özel olmayan bir tuş atanması (örn. Yetenek Menüsü, vs.) olan bir yere atanması sonucu, ikisinin de aynı düğmeye atanmış olmasına (ki aslen sadece bir eylem bu düğmeye basıldığında gerçekleşecekti) sebebiyet veren bir oyun kolu sorunu düzeltildi. Şimdi ise, yukarıda örnekte, Eğilme/Kayma/Takla eylemleri Güç Menü'sünün ile yer değiştirme eylemi yer değiştirip ortadaki sorunu çözecektir.
• Oyun kolu tuş atamaları için Genel sekmesi altındaki Yetenek Menüsü'nü yeniden atadığınızda, Güç Menüsü altındaki o düğmeyi hemen güncellememesi sonucu, Güç Menüsü sekmesinde tutarsız tuş atamalarına sebep olan bir sorun düzeltildi.
• Kontrolcülerin bakış dışındaki analog girişlerde istenilenden daha yüksek bir ölü bölge değeri kullanması düzeltildi. Her tarafta Platform'a özel değerleri kullanmak yerine 20%'lik bir Ölü bölge uygulamaktaydı, ve genellikle platform değerleri daha düşüktü. Bu analog Çubukların Duyarlılığını arttırmalı.
• Oyun kolu tuş atamalarının, seçtiğiniz düğmeyi menüden çıkmadan önce onaylamasanız dahi bile direkt olarak kullanmaya başladığı bir durum düzeltildi. Artık çıkışta onaylama sonucu yürürlüğe girecek.
• "Oyun Kolunu Özelleştir" oyun kolu ekranındaki eylem listesinin, onları güncellerken o anda çalışan tuş atamalarını güncellememesi sorunu düzeltildi.

Düzeltmeler :
• Corpus Mobil Savunma defans objektiflerinin ölümsüz olduğu bir durum düzeltildi. Burada bildirildiği üzere: https://forums.warframe.com/topic/1194476-mobile-defense-satelittes-dont-take-damage/
• Savunma görevlerinde müttefik haline geçen düşmanların (Nyx Mind Control, Revenant Enthral, vs.) öldürülememesi ve Savunma Dalgası'nın bitirilememe yetisi sonucu, görevlerin bozulması sorunu düzeltildi.
• İstemcilerin dinamik Hasar efektlerini, Hedefin hareket ettiği haritalardaki Savunma Hedefi'nin Sağlığı'nın azalması sonucu görememesi düzeltildi.
• Valkyr'in Hysteria Yeteneğini kullandıktan sonra Enerji Yenileme'lerden Enerji elde edememe yetisi düzeltildi.
• Index'te Derim Zahn'ın taretlerinin asla kapanmaması düzeltildi.
• Iron Phoenix Stance'i Ağır Saldırı'sının (varsayılan Orta Fare Tuşu) kayarken kullanılması sonucu normal kayma saldırısının uygulanması, yani kombo miktarının harcanması durumu düzeltildi.
• Grineer Shipyard haritasında Düşman/Nesnelerin Dar köprüye sıkışması ve bunun bir ilerleme duruşuna yol açması düzeltildi.
• Kullanıcılar için Shield Gating mekaniğinin birden çok mermi ateşleyen silahlar tarafından göz ardı edilmesine neden olan bir hata düzeltildi. Bu bazı düşmanların Kurucu tarafından vurulduklarında Shield gating sayesinde hayatta kalabilmeleri, ancak Kullanıcılar tarafından vurulan düşmanların Shield gating tarafından korunmamasına yol açıyordu.
• Mutualist Osprey Carrier'ın Limbo'nun Cataclysm Baloncuğunu görmezden gelmesi düzeltildi.
• Sanctuary Onslaught'un ilk 2 Bölgesinin tamamlamanın herhangi bir kredi ödülü vermemesi düzeltildi.
• "X Sentientlerde Öldürücü darbe" Riven Meydan okumalarının Sentient Anomalisindeki yeni Sentient Düşmanları saymaması düzeltildi.
• Archwing Fırlatıcı Segmenti Kalıbı'nın Ustalık seviyesi 5 gereksinimi düzeltildi. Artık Ustalık seviyesi ile kitli değil.
• Wukong'un Celestial Twin'in uzun süren yere sermelerden etkilenmesi düzeltildi. Burada bildirildiği üzere: https://forums.warframe.com/topic/1195276-wukongs-celestial-twin-takes-too-much-time-to-get-up-from-a-knock-down/
• Shield Lancer'ların Titania'nın Lantern yeteneğinden etkilendikten sonra çılgınca sallanması düzeltildi.
• Ash Shroud'ın kol bıçaklarının, Blade Storm yeteneği esnasında animasyonlarının gerçekleşmemesi düzeltildi.
• Sohbet'e sabitlenen 256+ değiştirilmeye sahip Riven'larda, 0 değiştirilme gösterilmesi düzeltildi. Burada bildirildiği üzere: https://forums.warframe.com/topic/1195215-chat-linking-a-riven-every-256-rerolls-resets-the-rolls-in-the-link/
• Octavia's Anthem Quest'inde Mandachord'un notaları düzgün göstermemesi düzeltildi.
• Kurtarma Hedeflerinin hareket ederken asansörlerden düşebildikleri birkaç durum düzeltildi.
• Daikyu'nun düzgün bir şekilde Mecha Overdrive ve Hunter Synergy Kubrow Mod'ları değer güçlendirmelerini etkilememesi sonucu, oyuncuya beklenen Statü/Kritik Şansı Link'i değerinden daha düşük bir değer vermesi durumu düzeltildi. Burada bildirildiği üzere: https://forums.warframe.com/topic/1177050-daikyu-not-working-properly-with-mecha-overdrive/
• Arsenal Arayüz'ünün, Fırlatmalı Yakın Silah'larda iki kat hasar göstermesi düzeltildi.
• Ustalık Seviyesi Testlerinde Arch-Gun'ınızı ortaya çıkarabilme yeteneğiniz düzeltildi.
• Atlas ve Zephyr'ın Arch-Gun kuşandığında Tam Vücut animasyonlarını oynamamaları düzeltildi.
• Prisma Shade ve Prisma Burst Rifle Kalıplarını ticarete sokamama yetisi düzeltildi.
• Enter'a atamanız durumunda Sohbet penceresinin düzgün davramadığı bir durum düzeltildi.
• The Sacrifice Görevindeki "Umbra ile Yüzleş" aşamasında bozuk bir harita ile beraber mavi bir boşluğa yüklenme hatası düzeltildi.
• The Sacrifice Görevindeki "Umbra ile Yüzleş" aşamasında, Operatör üzerinde oluşan aşırı bozuk efektler düzeltildi.
• TennoCon2020 Syandana'nın Mirage ve Ash Shroud Derisinin Alt vücudu na kırpılması düzeltildi.
• Birçok büyük kemikli Kubrowlarda Kubrow Zırhlarının Kubrowlar ile üst üste gelmesi düzeltildi.
• Arayüzün Yapılmış olan tuş atamasından farklı bir tuşu gösterdiği birkaç durum düzeltildi.
• Grineer Astreoid Haritasındaki bazı Vagonların Kullanıcılar düzgün konumlandırılmaması düzeltildi.
• Kitgunların Efekt bozulmaları ve Parçacıklarının Kare göründüğü bi kaç sorun düzeltildi. Burada bildirildiği üzere: https://forums.warframe.com/topic/1190064-kitgun-distortion-effect/
• Corinth Prime'un özel mermi değiştirme animasyonlarının, Skin'ler ile kuşanıldığında düzgün gözükmemesi düzeltildi.
• Aynı anda hem Corinth'i Yeniden doldurma yaparken takla atmanız durumunda oluşan garip bir yeniden doldurma animasyonu düzeltildi. Burada bildirildiği üzere: https://forums.warframe.com/topic/1168417-painful-looking-corinth-animation-bug/
• Kola takılan İkincil Silah'ların (Atomos, Gammacor, vs.) kendilerine özel pasif animasyonlarını oynatmaması düzeltildi. Burada bildirildiği üzere: https://forums.warframe.com/topic/1082719-arm-mounted-secondaries-broken-animation-thigh-holster-problem/
• Amalgam Argonak Metal Auger Efekt'i Enerji renginin bir düşmanı katı bir renktem sarmalaması düzeltildi. Artık düşmanları hayaletimsi bir Efekt ile kaplayacak!
• Mermi yenilerken (animasyon oynamakta iken) aynı anda zıplanması sonucu çift el silahların kılıflarına sokulması düzeltildi.
• Javlok'un fırlatmalı saldırı patlamasının kapsamlı kayıp ses/görsel efektleri düzeltildi.
• Gecikmeli Görüntü İşleme açık iken Grineer Asteroid haritasında oluşan titrek efektler düzeltildi.
• Archwing Blink Efekt'inin (Titania'nın Razorwing'i de dahil olmak üzere) seçilen enerji rengini kullanmaması düzeltildi. Burada bildirildiği üzere: https://forums.warframe.com/topic/1194097-blink-should-abide-by-energy-colour/
• Malzemelerin, Grineer Asteroid Fortress haritasında bazenleri taret çukurlarına düşmesi düzeltildi.
• Profit Taker Vurgunu'nun ikinci aşamasında Veri Bankasını alıp yere bırakması sonucu Oyun Kurucu'nun Fortuna asansörüne girememe yetisi düzeltildi.
• Oyun içi market'de ve Sohbet'e sabitlemeler ile Warframe'leri incelerken yüklenen yetenek ikonları ile alakalı küçük bir takılma düzeltildi.
• K-Drive üzerindeyken ara nokta düğmesine basılı tutmanın, ara noktayı kaldırmaması düzeltildi.
• Bir çok NPC'nin zıplama yetisinin potansiyel olarak onları navigasyon dışı yerlere düşmelerine ve kısılı kalmalarına sebep olmasına yönelik düzeltmeler yapıldı.
• Bir Bursa Hacklemesini iptal etmenin başarılı bir hackleme olarak sayılması düzeltildi.
• Aranoktaları kaldırmak için G tuşuna basılı tutmanın K-Drive üzerinde iken işe yaramaması düzeltildi.
• Ticker'ın İkinci El Dekorasyon'larının bir çoğunun, diyagramlarının dışında gözükmesi durumu düzeltildi.
• Hildryn'in Balefire Kapanma animasyonunun Aegis Storm kapanma animasyonunun yerini alması düzeltildi.
• Takas teklifinin, teklif başarısız olduğunda yerel olarak güncellenmemesine yönelik potansiyel bir düzeltme yapıldı.
• Archwing Görev Objektif aranoktalarının Void'de bazen düzgün yol almaması düzeltildi.
• Grinner Şişirebilir korumaları açtıklarında meydana gelen bir Kare bozulması düzeltildi.
• Gemi Hava desteğinin bazen başka bir gemiye sahip oyuncuları görüp kullanması düzeltildi.
• Maruta Tonfa Derisindeki Yanlış vuruş sesleri düzeltildi.
• Eğer Silah Longswrod Insidia Derisi kuşanılmışsa yanlış yakın dövüş eli yerleşimi düzeltildi.
• Bazı Prime Silah ikonlarının envanterinizde prime ikonları yerine normal versiyonlarının ikonlarını göstermesine yol açan bir hata düzeltildi.
• Tennora Ateş etmeyi durduğunda oluşan bir zorluk düzeltildi. Kuşanıldığındaki gereksiz dönme animasyonu düzeltildi.
• Arsenal'de çift kuşanma moduna geçildiğinde her Glaive'in minnak bir boyda gözükmesi düzeltildi.
• Bravura Skin'in Telos Boltor'da takılması sonucu bozuk gözükmesi düzeltildi.
• Gunsen'in Arsenal'de düzgün bir şekilde kılıfına girmemesi düzeltildi.
• Thiazi Syandana'nın bir çok Warframe ile hacimsel sorun yaşaması düzeltildi.
• Kunshu Syandana'nın Wisp'in Delusion Skin'i atkısı ile hacimsel sorun yaşaması düzeltildi.
• Sendika müttefiklerinin birbirlerinin üzerinde doğduğu nadir bir vaka düzeltildi.
• Elite Shield Lancer'ların Kodeks diyagramlarında kalkanlarının takılı gözükmemesi düzeltildi.
• Tomb Protecter Kodeks diyagramı silahlarının garip pozisyonlarda yerleştirilmesi düzeltildi.
• Kodeks'te 'Corpus Hedefi'ni seçince gerçekleşen oyun takılması/çökmesi düzeltildi.
• Uzun Klan isimlerinin, Klan Düzenleme ekranındaki ayarlar menüsünün arkasında kaybolması düzeltildi.
• İyileştirme ekranında Uzun kullanıcı adlarının düzgün gözükmemesi düzeltildi.
• Profit Taker Aşama 1'de bir oyuncunun Balık Tutma aşamasında Operatör'e geçmesi sonucu gerçekleşen bir yazılım hatası düzeltildi.
• Bir Thermia Çatlağını mühürlerken Kurucu Taşıma İşlemi'nin gerçekleşmesi sonucu oluşan bir yazılım hatası düzeltildi.
• Kuşanımda olan bir silahı sattıktan sonra o yuvadaki bir silaha Görünüm yada Mod Linklemeye çalıştığınızda oluşan bir kodlama hatası düzeltildi.
• Ban'lı iken hesaba girilmeye çalışılıp, 'yardım' düğmesine basıldığında gerçekleşen bir yazılım hatası düzeltildi.
• Khora'ya Arsenal'de bakarken oluşan bir kodlama hatası düzeltildi.
• Birden çok Warframe yeteneği çalıştırılırken oluşan bir kodlama hatası düzeltildi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...