[DE]Mag Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Zgaduj-zgadula z Helminthem i Polskim Twórcą Warframe. Gotowi, Tenno? Idąc w ślady TennoTrivia z TennoConu 2020 zdecydowaliśmy się stworzyć własną zabawę, bliższą sercu Polakom: Zgaduj-Zgadula, Tenno! We współpracy z Polskim Twórcą Warframe: Adikdarkcero, zapraszamy do wzięcia udziału w krótkim quizie z pytaniami dotyczącymi Plagi! Lubicie macki? Hodujecie dziwną pleśń w łazience? Znaleźliście niezidentyfikowane organizmy w głębi lodówki? Może okażecie się ekspertami na miarę wyzwania Zgaduj-Zgaduli! "Tak, Mag, ale gdzie mamy się udać ryzykując nasze byty? I kiedy?" To wydarzenie odbędzie się na kanale Twitch Twórcy Warframe: Adikdarkcero 30. sierpnia 2020 o godzinie 20:00 czasu polskiego. Adik rozpoczyna streamowanie wcześniej, jeśli chcecie zaklepać miejscówki (żartuję, wystarczy zarejestrowane konto Twitch!). "Jak to będzie wyglądać?" To proste i będzie podobnie jak na TennoConie. 5 osób z największą ilością punktów otrzyma nagrodę! "Och, nagrody, jestem zainteresowany/a Mag! Co dostaniemy?" Napięcie! Dowiecie się w dniu wydarzenia! Mamy nadzieję widzieć wielu z Was, polskich Tenno, w niedzielę na wydarzeniu. Proszę zadbajcie o swoje Helminthy w międzyczasie i odkurzcie strony Wiki dotyczące Plagi, jesli chcecie przygotować klasyczne ściągi materiały pomocnicze. >:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-FC-Wilczur Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
adjdmd_YT Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Świetne! Brakowało mi właśnie polskiej wersji bo nie wszystko było oczywiste jak się gra po polsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight_of_Cydoniaa Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Ile to trwac bedzie bo mam nocke wtedy i nie bede mogl siedziec zbyt dlugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[DE]Mag Posted August 26, 2020 Author Share Posted August 26, 2020 4 hours ago, Knight_of_Cydoniaa said: Ile to trwac bedzie bo mam nocke wtedy i nie bede mogl siedziec zbyt dlugo? Przewidujemy 20 pytań! Tak więc nie jest to zbyt długo 😇 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cefalon_Tyranq Posted August 26, 2020 Share Posted August 26, 2020 Świetnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
[DE]Mag Posted August 30, 2020 Author Share Posted August 30, 2020 Polscy Tenno! Dziękujemy wszystkim za wzięcie udziału! Nagrody zostały wysłane do zwycięzców ukazanych poniżej. Wygrali oni: 1. miejsce - Inaros Prime Akcesoria 2. Pakiet Wsparcia - Neofita Deimos 3. Kolekcja Deluxe wybrana przez gracza oraz Robot Doomestos Carrion @AdikDarkCero Dzięki za prowadzenie! @[DE]Kev dziękuję za obecność i wsparcie przy organizacji, jak również @Tyranq Mam nadzieję, że wszystkim się podobało i z chęcią zorganizujemy kolejne edycje we wrześniu. Sprawdzajcie powiadomienia, by nie przegapić okazji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemot52 Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Super event! Dziękuję bardzo zespołowi Digital Extremes za przygotowanie czegoś tak fenomenalnego! Świetnie się bawiłem! Podziękowania składam również prowadzącemu stream na platformie Twitch @AdikDarkCero, który w niezwykły sposób kierował transmisją, wykonał swoje zadanie perfekcyjnie! Dziękuję Ci @[DE]Mag za pomoc i wsparcie przy wydarzeniu! @Tyranq bez Ciebie musielibyśmy używać słownika :D @[DE]Kev Merci beaucoup! Your questions are the best! Dziękuję uczestnikom i pozdrawiam wszystkich! Our Warframes are strong! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knight_of_Cydoniaa Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Event byl swietny. W takim formacie powinno byc czesciej organizowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[DE]Tomasz Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 1 hour ago, Knight_of_Cydoniaa said: Event byl swietny. W takim formacie powinno byc czesciej organizowane. Dziękujemy Wam za udział. Im więcej zaangażowania od Was tym lepsze szansę na nowe konkursy, quizy i łamigłówki od Nas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdikDarkCero Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Bardzo dziękuję @[DE]Mag, @[DE]Kev i @Tyranqza możliwość prowadzenia i zorganizowania tak fajnego eventu! Jak i również dziękuje licznej publiczności, aż 98% streama brało udział w Quizie! Mam nadzieję, że to nie ostatni taki event :) A dla tych, których ominął Quiz mam tutaj nagranie z streama wraz z poradnikiem na przyszłość :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.