Jump to content

Güncelleme 29.10.0: Corpus Proxima ve Yeni Railjack


UcanDomates
 Share

Recommended Posts

Güncelleme 29.10.0: Corpus Proxima ve Yeni Railjack

27b022679646e8762c8d627b890f0987.png

Corpus Railjack sizlerle Tenno. "Gösterilenleri teslim etme" hedefimize devam ederken, sonunda Corpus Proxima'ya ulaştık! Corpus Proxima üzerinde çalışıp Railjack'in mevcut durumunu gözden geçirirken, yeni içerik eklemenin yanı sıra önceden var olan şeyler üzerinde yeniden çalışmamız gerektiğini biliyorduk. Karşınızda: Railjack Retrofit! İlk 2019 Empyrean girişimimiz uzaya atılan cüretkar bir adımdı, ancak Lua'yı hedeflerken bazı yanlış adımlar oldu. Yepyeni bir Oyun deneyimi sunma konusundaki asıl görüşümüz, Gereksiz derecede yüksek giriş engeli ile aşırı karmaşık bir hal aldı. Corpus Proxima & Yeni Railjack Güncellemesi yeni ve geri dönen oyuncular için Railjack deneyimini basitleştirmeyi amaçlıyor. Geri dönerken acele etmemenizi öneriyoruz - birçok şey değişti! Ve eğer Railjack'te yeniyseniz, Hoş geldiniz. Başlamak için en iyi zaman.

Tahmin ettiğiniz gibi Corpus Proxima & Yeni Railjack bir Ana Güncelleme! Her zamanki Ana Güncelleme tarzında, bazı yayınlanmamış şeyler çatlaklardan sızabilir ve bazı sorunlara yol açabilir. Eğer bir şey fark ederseniz lütfen gönderilerde raporlayarak bize bildirin!

e04aff037b283d7ca4ddba2e1130e73e.jpg
 

CORPUS PROXIMA:
Corpus Railjack Güncellemesi sizlerle! Bu güncelleme size tam Corpus Railjack tecrübesi ve keşfedebileceğiniz yeni bölgeler ve ilgi çekici noktalar sunuyor.

Yeni Corpus Proxima Bölgeleri

Robotlar ve Mürettebat Üyeleri, Proxima Yıldız Haritasını büyük ölçüde genişletti - üç yeni gezegen (Venüs, Neptün ve Plüton Proxima) yeni düşmanlar, yeni ilgi alanları ve daha fazlasını getirecek. Ayrıca Veil Proxima'ya eklenen Corpus Railjack için daha zor görevler olacak.

66af890ebe39879421c0452321d5167b.jpg

Railjack deneyimini normal Warframe oynanışı ile daha da entegre etme çabalarımız kapsamında, mevcut görev türlerini de çeşitlendirildi.

Bu yeni görev türlerinden bazılarına zaten aşina olacaksınız - klasik Savunma ve Yok Etme oyun türleri bazen bir Railjack görevinin ana görevlerinden olacaktır. Takım olarak, amiral gemisine doğru ilerleyin ve görev tamamlandığında Railjack'e geri dönün.

Aradığın ganimetse, Corpus Proxima'daki o açgözlü Corpuslarda keşfedilecek dolu sır var! Açılmamış konteyner, el değmemiş gemi, musallat olunmamış düşman kalmasın!

Her Corpus Proxima görevi, hevesli Tennoları keşfetmeye ve yağmalamaya iten yapıdadır. İyi Avlar!

Buz Madenleri: Neptün Proxima
Derelict Freightlinker: Plüton Proxima ve Veil Proxima
Orokin Shield Derelict: Venüs Proxima


Ayrıca iki yeni görev türü de ekledik!

Orphix olarak bilinen ilk görev, Orphix Venom etkinliğini oynayan herkese tanıdık gelecektir; sırfırlayıcı dalga alanlarını atlamak için Operatör ve Necramech'leri kullanarak Sentient işgalcilerini etkisiz hale getirin. Operasyona benzer şekilde, kendi Necramech'iniz yoksa, görev içerisinde kullanabileceğin yenilmiş Necramech'ler olacak. Etkinlik para birimi kazanmak yerine, bu görevler, Eidolon yakalama görevlerine bir alternatif sunarak Arcane verebiliyor. Ağır spoiler barındırması nedeniyle Second Dream Quest'ini tamamlamayan oyunculara Orphix görevleri kilitli olacaktır!

İkincisi İnfilak olarak bilinir! Bu yepyeni görev türü ile bir amiral gemisini sabote etmeye çalışacaksınız. Sizi durdurmaya çalışacak mühendislerle savaşırken, Cephalon Cy, içeriden Reaktör arızasına sebebiyet verirken ona yardım edin!

Ödüllerin tam listesi genel PC düşme tablosu sitemizde bulunabilir!

Corpus Railjack bünyesinde bulunan diğer ödüllerin listesi işte burada:
• Carmine Penta
   • Penta bomba atarın daha yüksek bir atış hızına ve iki katı şarjör kapasitesine sahip özel bir modeli.
      • Yeni Corpus Railjack Derelict Freightlinker'larda Carmine Penta Kalıbı'nı ve bileşenlerini bul!
• Athodai
   Jet türbin gücünden yola çıkarak dizayn edilen bu patlar silahın etkisi çok keskin. Kafa Vuruşları ile öldürme Aşırı Yüklenmeyi tetikler; ateş hızı ve cephane verimliliğini kısa süreliğine maksimum seviyeye çıkarırken ikincil özelliklerin kullanımına engel olur.
      • Yeni Corpus Railjack Orokin Shield Derelictlerde Athodai Kalıbı'nı ve onunla ilgili parçaları bul!
• Yeni Tüfek Modu: Internal Bleeding
   • Darbe Statü Etkisi %35 şansla Kesme Statü Etkisi uygular (Eğer Atış Hızı 2.5'in altındaysa).
      • Yeni Corpus Railjack Derelict Freightlinkerlarda, Buz Madenlerinde ve Orokin Shield Derelictlerde Internal Bleeding Modu'nu bul!
• Yeni Tabanca Modu: Hemorrhage
   • Darbe Statü Etkisi %35 şansla Kesme Statü Etkisi uygular (Eğer Atış Hızı 2.5'in altındaysa)
      • Yeni Corpus Railjack Derelict Freightlinkerlarda, Buz Madenlerinde ve Orokin Shield Derelictlerde Hemorrhage Modu'nu bul!
• Yeni Warfan Stance: Votive Onslaught
   • Merhamet duygusu ile zayıflatılmamış kesin ve odaklanmış kesitler.
      • Yeni Corpus Railjack Derelict Freightlinkerlarda, Buz Madenlerinde ve Orokin Shield Derelictlerde Warfan Stance'i bul!
• Yeni Nautilus Sentinel
   • Bu Sentinel, varsayılan "Auto Omni" ve "Cordon" Precept modları ile bir Railjack ile yapılan uzun yolculuklar için ideal bir Yoldaştır.
      • Yeni Corpus Railjack Buz Madenlerinde yeni Nautilus Sentinel Kalıbı'nı ve Bileşenlerini bul!
• Nyx Prime, Hikou Prime, ve Scindo Prime Relikleri
• Valkyr Prime, Venka Prime, ve Cernos Prime Relikleri
   • Corpus Railjack ile beraber Nyx/Valkyr Prime + Prime silahlarını Vault'dan kalıcı olarak çıkardık! Relic'lerini bulmak için Corpus Railjack'deki Derelict Freightlinkerları, Buz Madenlerini ve Orokin Shield Derelict'lerini araştır! Ve tabii ki Grineer İlgi Noktalarını da!
• Corpus Railjack'teki Orphix oyun modunun C Rotasyonunda (yani her 12 Orphix'te) Warframe Arcane'leri kazanılacak (maksimum 36 Orphix).
• Railjack ödüllerine Ash ve Oberon eklendi! Oberon Bileşenlerinin Kalıpları, Grineer Railjack İlgi Noktalarında ve Çatışma görevlerinin Bonus ödül tablolarında, Ash Bileşeninin Kalıpları ise Corpus Railjack Savunma görevi ödüllerinde bulunabilir.
   • Ash ve Oberon Kalıplarını sırasıyla Eximus ve Manic düşürme tablolarından kalıcı olarak kaldırdık. Bunu, Railjack'i daha fazla 'temel Warframe' tarzı ödüllere bağlamak ve edinilmelerini eşleştirme açısından daha kolay hale getirmek için yaptık.

CorpusRJ.thumb.jpg.4a6a7f3cab676024f27f8


YENİ CORPUS RAILJACK DÜŞMANLARI

08f9e84e722334e2217f2bae176bdf5b.jpg

Yeni Proxima bölgelerinin ortaya çıkmasıyla birlikte, yeni Railjack Corpus düşmanları da geliyor! Corpus Proxima'lar, Yıldız Haritasının en zorlu bölgelerine direnebilen ve sizi de ortadan kaldırmak için tasarlanmış özel birimlerle doludur.

Her Corpus Proxima'nın kendine has birimleri vardır:
Venüs Proxima: TARO
Neptün Proxima: AXIO
Plüton Proxima: VORAC
Veil Proxima (Corpus noktaları): ORM

Seri ateş edebilen plazma topları ile silahlandırılmış HARPI saldırı gemilerini, dönerek hedefe güdümlü yüksek-şarjlı plazma küreleri ateşleyen WEAVER avcı gemilerini, enerji ışınları ile odaklanmış atışlar yapabilen izleyici taretler ile donanmış BASILISK avcı gemilerini ve çok daha fazlasını savuşturmak için Railjack'ini silahlandır!

Bir füze fırlatıcısı ile yükseltilmiş ATLOC RAKNOID'ler, kısa mesafe el bombası fırlatıcıları ile donatılmış VAMBAC özel birimleri, yüksek yoğunluklu termal ışınla donanmış CULVERI MOA'ları Corpus Proxima Elit AURAX birimleri ve daha fazlası ile savaşmak için Amiral Stanchion gemilerine taarruz et!

Düşman Corpus Crewship'lerini, sadece uçurmak için değil, aynı zamanda Füze Silahlarının ateş gücünü de edinmek için ele geçir!


YENİ RAILJACK KAYNAKLARI

Ticor Plakası
Saldırı amaçlı uzay aracı yapımında kullanılan yüksek yoğunlukta ve alaşımlı zırh kaplaması.

Bu kaynak her Tenno için bütün her şeyi kapsayan bir İşleme kaynağı! Ticor Plakası, Safra için Helminth'e verilebilir.

KALDIRILAN RAILJACK KAYNAKLARI
6 Railjack Kaynağını kaldırıyoruz:
• Pustrels
• Copernics
• Trachons
• Kesslers
• Bracoid
• Fresnels

Orijinal Railjack lansmanımızda sunduğumuz Kaynakların sayısını azaltma kararını verdik. Muhtemelen daha sonraki bir tarihte onları yeniden kullanıma açacağımız için, hepsi Envanterinizde kalacak. Bu öğeleri gerektiren tüm Kalıplar, uygulanabilir Kaynakları yansıtacak şekilde güncellendi ve ilgili düşüşler, uygun olan Ticor Plakasına aktarıldı. Bu Kaynaklar Helminth'in Safra Besleme menüsünden de kaldırılmıştır. Eğer bu Kaynaklardan herhangi birinin kullanımını gerektiren bir şey görürseniz lütfen bize bildirin!

Bu Kaynaklar için Hurdalama yapan Tenno'lar için, katkınızın yüzdesi, onun yerine geçen Kaynak ile karşılanacaktır. Ör: Bir Carcinnox için gerekli Copernic'lerin %60'ını karşıladınız, güncellemeden sonra katkınız yine %60 kalacaktır.

Ek olarak, ihtiyaç duyulan kaynak çeşitliliğini azaltmak için İşleyici gereksinimlerini basitleştirmek adına bu fırsatı değerlendiriyoruz. Tüm işlenebilir öğeler, aşağıdakilerin bazı kombinasyonlarını gerektirir:
• Ticor Plakası
• Titanyum
• Cubic Diodes (Corpus Proxima'ları)
• Carbides (Grineer Proxima'ları)


YENİ RAILJACK ODAKLI SENTINEL

bb751b004d8897ed83f6b59e8ab606e9.jpg

Nautilus
• Bu Sentinel, varsayılan "Auto Omni" ve "Cordon" Precept modları ile bir Railjack ile yapılan uzun yolculuklar için ideal bir Yoldaştır.

Nautilus'u Markette Platinum karşılığında yada Kalıp/Parçalarını Corpus Railjack Buz Madenlerinde bulabilirsiniz!

Auto Omni Precept Mod
• Nautilus'un yakınlardaki Railjack Gövde hasarını tamir etmek ve Railjack'teki yangınları söndürmek için %100 şansı vardır. Bekleme Süresi: 20s

Cordon Precept Mod
• Nautilus, 30m içerisindeki hedefleri kümeler içine almaya zorlayarak nişan almayı kolaylaştırır. Bekleme süresi: 15s

Hem Auto Omni Precept hem de Cordon Precept Modu, Nautilus Sentinel'i üretirken veya satın alırken otomatik olarak verilir!

YENİ RAILJACK: Railjack Retrofit!

Ne değişti:
Warframe'in, oyun dünyasında zamanla yenik düşmemesine yardımcı olan birkaç güçlü yöne sahiptir. Bu güçlü yönlerden biri "akış"tır; bıçak ve silahların bir arada kullanılır ve görev hedefleri nettir, reflekslerinize ve farkındalığınıza meydan okur. Yıldız Haritasına ilk girişinizle beraber görev ilerlemeleri sizi Kavşak ilerlemelerine yönlendirir, bu da bir dizi Quest ve diğer sistemlerin kilidini doğal olarak açmanıza imkan verir.

Railjack'e bir göz atın. Eski Savaş teknolojisi bugün kullanıldığında, Warframe'in savaşını Yörüngelere taşıyabilir. Normlara aykırı birçok şey denedik. Bazı unsurlar mevcut sisteme benzersiz dönüşler sunarken, bu herkes için olumlu olmadı ve ana oyundan sapıldığına dair birçok olumsuz şikayet de ortaya konuldu. Ve biz de aynı fikirdeyiz. Saygıdeğer Cephalon Cy'den alıntı yapacak olursak: Yapmamız gereken işlerimiz var.

2021'de Railjack'i tekrar revize ederken, genel hedefimiz, sorun oluşturan noktalarını basitleştirmek ve Warframe'in "akışını" daha iyi entegre etmektir. Bu oyun akışı Warframe'in temelini, devam eden değişiklikler ve revizyonlar ile beraber yıllar geçtikçe değiştirdi. 'Bullet Jump'tan 'The Sword Alone'a, izlediğimiz yol, nadiren düzgün bir yol idi. Eğer herhangi bir Tenno Railjack Gemisini özelleştirip ismine 'Thesus' koyuyorsa, muhtemelen bir şeylerin peşindedir.

'Yeni Railjack' nedir? İsim aldatıcı derecede basit. Detaylar bu atölye başlığında belirtilecek ve etkileşim sırasına göre dizilecektir.

Girişte yaşanacak olan komut dosyası/Hesap değişikliklerinin bir listesi, ve aşağıda daha fazla bilgi ile:

Oyuncu Hesabı komutları ve revizyonlarının listesi:

1) Eğer oyuncu bir Archwing'e sahipse ona yeni Plexus'u verir, aksi taktirde bu, Archwing Quest'i tamamlandığında verilir!
2) Aşağıda belirtilen 3 kriterden birine göre oyuncuya "Erken Sahip Olan" paketi verilir!
3) Dry Dock'a sahipse Klan'a bir hatıra heykeli verilir!
4) Tüm Dirac, Endo'ya dönüştürülür
5) Aviyonik Gridlerine yatırılmış bütün Dirac, Endo'ya çevrilir
6) Bütün Aviyonikler, Modlara dönüştürülür
7) İşlevsiz Modlar Kaldırılır ve yerine yeni "Plexus Aura" modları yerleştirilir ve diğer kaldırılan modlar da Endo'ya dönüştürülür
8) Bütün oyuncuların 1, 2, ve 3. Sınıf Reaktörleri, yeni tasarım özelliklerine sahip Reaktörlere dönüştürülür:

Aşama 1 -%20-%40 Üretici Uzmanlığı
Vidar: Menzil
Lavan: Süre
Zetki: Güç

Aşama 2 -%50-%80 Üretici Uzmanlığı
Vidar: Menzil
Lavan: Süre
Zetki: Güç

Aşama 3 - %40-%60 Üretici Uzmanlığı ve %20-%40 İkincil özellik
Vidar: Menzil, Süre
Lavan: Süre, Güç
Zekti: Güç, Menzil

9) "Flux" adını içeren bütün Rutinleri, yeni Rutinlere dönüştür.
10) Bütün İntrinsic'leri sıfırla, Oyuncular yeniden atama yapmalıdır!


1. Giriş yaptığımda ne olacak?
Daha Erişilebilir
Aviyoniklerin Modlara Dönüşümü
'Plexus' ile Tanışın
Dirac'tan Endo'ya
Intrinsics 2.0 - Intrinsic'lerini yeniden geliştir!
Komuta Intrinsic.
Yeni Railjack Bileşeni: Kaplama
Enkaz Maliyet Değişiklikleri
Önceden Elde Edenler
Geliştirilmiş Eşleştirme (normal kurallara uyun!)

2. Görevlerde farklı olan nedir?
Yeni Railjack Planı (daha küçük iç tasarım).
Stamina kalktı!
Bireysel kaynak havuzları.
Arızalar ve Tehlikeler
Birleşik Hasar Türleri
Görev değişiklikleri

3. Sırada Ne Var?
Void Fırtınaları ve Relikler!
Güncelleme 30: Call of Tempestarii (Tempestarii'nin Çağrısı)
Güncelleme 30 ve sonrası için daha iyi bir altyapı.


1. Giriş yaptığımda ne olacak?


Daha Erişilebilir:

İlk yapılacak şey: "Rising Tide" görevi sırasında Railjack'inizi henüz inşa etmediyseniz, geminin bileşenlerinin maliyeti ve her birinin inşası için gereken süre önemli ölçüde azaltılacak (maliyetteki fark, aşağıda yer alan erken üretenlere yönelik telafimize dahil edilecek). Farklı bir deyişle: daha az Yorucu iş :)

Eğer doğrudan aksiyona atılmak istiyorsanız, halihazırda oluşturulmuş bir Railjack'i oyun-içi Markette yer alan yeni Railjack kategorisinde Platinum karşılığında alarak sahip olabilirsiniz (satın alabilmek için Archwing sahibi olmanız gereklidir). Oyun-içi Marketten bir Railjack satın alınırsa Rising Tide Quest'i otomatik olarak tamamlanacaktır - Görevi istediğiniz zaman Kodeks'ten tekrar oynayabilirsiniz! Belki de düzeni fark etmişsinizdir - Nechramech'leri oyuna eklediğimizde onları da lansman esnasında Platinum karşılığında satışa sunmadık. Marketteki yerlerini aylar sonra Orphix Venom ile aldılar. Oynaması Ücretsiz bir oyun için bu yeni öğeleri Markete koymamamız zaten mantıksız olur. Bunun gerçekten de iyi bir nedeni yok ve Platinum sahibi oyuncular - ister satın almış ya da takas etmiş olsunlar - yeni eşyalar satın alma seçeneğini istediklerini açıkça belirttiler. Ve şimdi bu imkanı ekliyoruz.

Ücretsizi tercih edecek olanlar, kendi Railjack'lerini oluşturmak için daha az beklemenin ve daha az Kaynağın tadını çıkarabilirler!


Aviyoniklerin Modlara Dönüşümü:


Şimdi AVİYONİKLERİ konuşalım. Savaşa girmeden önce, muhtemelen aşağıdaki şekilde revize edilen Railjack Aviyoniklerine bir göz atmak isteyeceksiniz... Railjack MODLARI!

Evet doğru, artık Aviyonikler yok. Tüm sistem tamamen elden geçirildi, Aviyonikler normal Modlara dönüştürüldü; bu nedenle mevcut dizilimler kaldırıldı ve her şey sıfırlandı. Aviyonik için Grid yuvalarının olduğu ve Kurucunun Railjak'inin kullanmak istediğiniz Aviyoniklere sahip olması için dua ettiğiniz günler geride kaldı. Aslında, artık Railjack'in kendisine herhangi bir şey eklemiyorsunuz…

'PLEXUS' ile tanışın

Bunun yerine, Tenno'ların her Railjack görevinde yanlarına aldıkları ve zaten aşina olduğunuz üç tür Aviyoniği taşıyan bir "PLEXUS"u olacak. Savaş/Taktiksel Modlar aynı kalıyor, ancak bunlar size özeldir ve herhangi bir Railjack'e bindiğinizde kullanılabilir olacaktır. Entegre Modlar, Warframe Modlarına çok benzer şekilde birbirinden ayrılacak: Yalnızca size fayda sağlayacak Kişisel Mod yuvaları ve Railjack'i ve tüm ekibinizi etkileyecek Aura Modları. Plexus Aura Modları, Warframe'lerdeki gibi kendilerine özgü Aura yuvalarına eklenecektir!

Plexus kurulu olarak gelir, oyuncular için Orokin Reaktörlerine gerek kalmaz!

Ayrıca, Railjack görevlerinizde kazanılan XP aracılığıyla Plexus ile Ustalık puanları kazanacaksınız, bu da Plexus'u maksimum potansiyeline getirmek için Forma atmanıza olanak sağlayacak!

Railjack Entegre Modlar Ekranı:

0aa6974fbb549e0185e5eacb44690142.jpg

Railjack Savaş Modları Ekranı:

837651da60dad7662259c27f736471e9.jpg

Railjack Taktiksel Modlar Ekranı:

d166a49f4ab6a755f5e9b642bc544ce6.jpg


Railjack Modları için gerekli Enerji emilimi yeni PLEXUS Modlama sistemine uyarlanarak dengelendi.

Hyperstrike
Eski Maksimum Kullanım: 13
Yeni Maksimum Kullanım: 15

Predator
Eski Maksimum Kullanım: 8
Yeni Maksimum Kullanım: 11

Section Density
Eski Maksimum Kullanım: 10
Yeni Maksimum Kullanım: 15

Ön Havan Topu
Eski Maksimum Kullanım: 9
Yeni Maksimum Kullanım: 16


Aşina olunan Mod ekranına geri dönüşün, yeni oyuncuların daha kolay öğrenmelerine yardımcı olacağını umuyoruz. Kişisel mod dizilimlerine geçmek, özellikle çok oyunculu oyunlar sırasında daha tutarlı bir oyun deneyimi sağlayacaktır.

Daha fazla konfor için, Plexus birkaç yerde Modifiye edilebilir: Dry Dock terminalinizde (daha önce olduğu gibi), farklı Relaylerdeki yeni Dry Docklarda (Hızlı Seyahat ile erişilebilir) ve hatta kendi Orbiter'inizde!

Orbiter.thumb.jpg.c42807bf3433d5c1da0989


Dirac'tan Endo'ya

Aviyonikler artık normal Modlar olarak değerlendirildiğinden, daha tutarlı bir oyun deneyimi için Dirac (Aviyonikleri geliştirme kaynağı) Endo'ya dönüştürüldü. Grid'de harcanan Dirac tamamen iade edilecektir (örn: Grid'de maksimum seviyeye ulaşıldıysa, dirac'tan Endo'ya 39.000 limitine kadar). Tüm Dirac birikimleri 29.10.0 Güncellemesi ile 1:1 oranında Endo olarak değiştirilecek.

Intrinsic 2.0

Şimdi Intrinsic'lere gelelim! Öncelikle, oturum açtığınızda TÜM Intrinsic'lerinizi yeniden dağıtmanız gerekecek! Değiştirdiğimiz pek çok şeyin gerekçesiyle, herkesin yeni bir başlangıç yapması adına Intrinsic puan dağılımını baştan yapmasını istedik. Bu da bize oyuncunun gelişimini daha ödüllendirici yapmak için Intrinsic seviyelerinin içeriğini değiştirme fırsatını sundu.

Pilot Kayma Manevrası Atılma/Fırlama hareketini kaldırdık çünkü çoğunlukla istenmeyen çarpışmalara sebep oluyordu. Pilotlar artık yeni sistemi öğrendiklerinde yüksek hızlarda kazasız belasız bir şekilde manevra yapabilir!


Komuta Intrinsic

En yeni uzun zamandır beklenen Komuta Intrinsics'leri ilk defa sahnede! Komuta, tanıdık Railjack görevlerinin, yani Pilotaj, Topçu, Tamirat ve Savunma gibi görevleri yapmanıza yarayan kendi seçiminize göre bir Mürettebat'ı işe almanızı sağlayıp Railjack'e yepyeni bir oynanış getiriyor! Uzayda tek başına yolculuğa çıkmak isteyenler bir Mürettebat'ı işe alıp, hayatta kalma ve Proxima'larda işlerin tıkırında yürümesini kolayca gerçekleştirebilir.

Intrinsics'lerin yeniden incelenmesi ve bu Güncelleme ile birlikte Intrinsics puanlarınızı Komuta'ya harcayabilirsiniz; eğer bu sizin oyun tarzınıza uygunsa. Lütfen tüm ayrıntılar için resmi Warframe Forum Güncelleme notlarına bakın!


Komuta Intrinsiclerinin kilidini açtıktan ve Mürettebat Üyeleri için Mürettebat Yuvalarına sahip olduktan sonra, Fortuna'daki Ticker'ı ziyaret etme zamanı gelir. Ticker sizi Yıldız Haritasının her yerinden uygun ücretlerle İşe Alabileceğiniz çeşitli insanlarla temasa geçirebilir! Bu mürettebat üyelerinin ücretleri, üye oldukları Sendikalardaki itibarınıza göre belirlenebilir - bazı Mürettebat Üyeleri size indirimli olarak katılacak ve diğerleri ücretlerini ikiye katlayacak! Bunu Sendika bağlılıklarınız belirleyecek.

İşe alınan her Mürettebat üyesinin yetkin olduğu gemi üzeri 5 görev olacaktır: Pilotaj, Topçuluk, Tamirat, Savaş ve Dayanıklılık.

Mürettebatınız, 4 oyuncudan daha az takımlarla uçarken Railjack'inizi çalışır durumda tutmanıza yardımcı olacaktır. Yani, bir Tenno yoksa mürettebatınız size yardım edecek! Her mürettebat üyesi, bir kez işe alındıktan sonra sonsuza kadar kullanılabilir, ancak size özel 3'ten fazla Mürettebat üyesine sahip olmak istiyorsanız, oyun-içi Market'ten daha fazla Mürettebat Yuvası almanız gerekir veya bir Mürettebat Üyesini 'Sözleşmeyi Sonlandır' seçeneği ile serbest bırakabilirsiniz.


Mürettebat Eğitimi & Yönetimi

Bir Mürettebat üyesini Ticker'dan İşe Aldıktan sonra, 'MÜRETTEBATI ATAMAK' için Dry Dock kontrol ekranına uğrayıp, yeni eklenen Mürettebat sekmesine tıklayın.

Bir Klan Dry Dock'una erişiminiz yoksa, korkmayın! Herkese açık Dry Dock'lar, her platformda İkinci ve Üçüncü seviye Relaylerde (PC'de Satürn - Kronia ve Plüton - Orcus Relayleri) bulunur.

3f1f2af51c5afc2285bba8768403ffa0.jpg

Burada işe alınan her Mürettebat üyesinin Görünüş, Silah Seçimi, Eğitim ve Rollerini özelleştirebilirsiniz.

Görünüm
Fashion Frame koleksiyonunuzu kullanıma sokun ve Mürettebat üyelerinizi Zırh ve Syandana'larınızla donatın. Her Mürettebat üyenizin renk kanallarını gönlünüze göre özelleştirin!

Birincil Silah Takılması
Arsenalinin zenginliğini paylaşarak ateş gücünü mürettebatına devret! Mürettebat üyene, Modlar ve özelleştirmeler de dahil olmak üzere kullanması için sahip olduğun herhangi bir Tüfek, Pompalı Tüfek veya Tabanca (Yay, Mızrak vb. hariç) verebilirsin. Mürettebatınızın silahlarında yaptığınız herhangi bir değişiklik, Arsenal'deki kullandığınız halini de etkileyecektir. Her bir silah aynı anda yalnızca tek bir Mürettebat Üyesi tarafından kuşanılabilir, iki ayrı Mürettebat Üyesi, Arsenal'inizdeki aynı silahı kullanamaz.

Eğitim

Komuta Intrinsic Seviyeleri aracılığıyla Mürettebat üyeleri için 'Yetenek Puanları' kazanarak belirli rollerde verimliliği artır:

Pilotaj: Railjack'in maksimum hızını pilot koltuğundaki ekip arkadaşına göre belirler.
Topçuluk: Bir Mürettebat üyesi Railjack Savunma Taretlerini kullandığında, bu taretlerdeki isabet ve ısı birikme oranlarını belirler.
Onarım: Ekip arkadaşının kendini iyileştirme ve gemiyi tamir etme süresini belirler.
Çatışma: Ekip arkadaşının çatışma hasarını belirler.
Dayanıklılık: Ekip arkadaşının sağlık ve kalkan oranını belirler.

Bu Yetenek Puanları İşe Aldığınız herhangi bir Mürettebat üyenize uygulanabilir. Örneğin, 3 Yetenek Puanının kilidini açtıysan, her Mürettebat Üyesi başına 3 Yetenek Puanı harcayabilirsin. Bu Mürettebat Üyesinin Sözleşmesini Sonlandırır ve başka birini işe alırsanız, bu 3 Yetenek Puan'nı hemen uygulayabilirsiniz. Farklı bir deyişle, Mürettebat Üyelerine özel değişdirler veya tüketilmezler!

Ayrıca, Komuta Seviyesi 8'e yükseldiğinizde dönüştürülmüş Kuva Lichleri, inanılmaz derecede yüksek Sağlık istatistikleri nedeniyle düşürülmesi çok zor olduğundan, Railjack'inizde Savunma dinamoları gibi kullanılabilir. Rolleri sen ve ekibin savaşırken Railjack'ini davetsiz misafirlerden korumaktır! Mürettebat üyesi Kuva Lichler olduğu gibi gelir ve Eğitilemez veya Özelleştirilemez. Mürettebatının bir parçası olan bir Kuva Lich'i takas edersen, ekibinden ayrılacaktır.

82fd6348417d0fd612f15f2600f03125.jpg

Rol Ata

Kalkışa geçmeden önce her Mürettebat Üyesine özel roller ata veya Taktiksel Menü ile uçuş esnasında görevlerini değiştir! Pilot, Savunmacı, Topçu veya Mühendis rolleri arasından seçim yapabilirsin.

Ve işte tamam! Sen ve yeni Railjack Ekibin Proxima için hazırsın!


Yeni Railjack Bileşeni: Kaplama

Modlar, oyunculara bağlı ayrı bir seviyeye taşınmış olsa da Kalkanlar, Motorlar ve Silahlar (Teçhizat ve bileşenleri) gibi Railjack Bileşenleri yine de kurucu oyuncunun koleksiyonuna bağlı olacaktır. Bu güncelleme toplanacak ve yükseltilecek bir dizi yeni silah(aşağıda listelenmiştir), ve ayrıca yeni bir parça içerir: Kaplama. Sağlık ve Zırh Modları artık Railjack'in kendisine uygulanamayacağından, bu bileşen Railjack'in Sağlık ve Zırh değerlerini belirler.

a3f1113d20ad5f34097bf8fed7c76a29.jpg

Bu yeni Kaplama Bileşenleri, Grineer ve Corpus Railjack görevlerinde Enkaz olarak bulunabilir ve tıpkı diğer Railjack Bileşenleri gibi Drydock'ta Onarılabilir ve Valans Füzyon uygulanabilir.

Enkaz Maliyet Değişiklikleri
Hazır Kalkan, Motorlar ve Silahlardan (Silahlar ve Bileşenler) bahsetmişken, edindiğiniz Enkazdan bir şeyler oluşturmak için gereken Kaynakları önemli ölçüde azalttık. Kısacası, bir kez daha, daha az Yorucu iş :)


Önceden Elde Edenler

Şimdi ise "Önceden Elde Edenler" hakkında bilgiler. Railjack'i 'bitirmiş' olsanız da, bitmesine sadece birkaç saatiniz olsa da - kazanmaya uygun olabileceğiniz çeşitli paketlerimiz var!

Klanınızda bir Dry Dock var ise:

6b2fa3bfe85697ab8fcb1f2acb1e6c47.jpg
Railjack ve Cephalon Cy için inşa edilen evin anısına.

Özel Klan Railjack Anıtı, bir Dry Dock inşa etmiş veya Dry Dock'unu kaldırmış olabilecek Klanları yakalamak için herhangi bir Railjack Klan Teknolojisi üzerinde araştırma yapmaya başlamış tüm Klanlar tarafından kullanılabilir.


Seviye 1:
- 4 Aviyonik Grid Slotu maksimum seviyeye çıkarıldı
+ 1 Enkaz İnşa edildi

1x Hızlı Onarım Dronu
2x Bileşen Yuvası
10 x Riven Şeridi
Bonus Railjack Modları
• Munitions Vortex
• Battle Forge
• Particle Ram
• Void Hole
• Railjack Kaynak Paketi
Yaygın + Nadir Railjack Kaynakları Paketi
• 1000 Ticor Plakası
• 2500 Cubic Diodes
• 3500 Carbide
• 3500 Titanyum
• 75 Isos
• 75 Gallos Rods
• 75 Asterite


Seviye 2:
- 7 Aviyonik Grid Slotu maksimum seviyeye çıkarıldı
+ 3 Enkaz İnşa edildi

1. Kademedeki her şey
2x Hızlı Onarım Dronu
15 x Riven Şeridi
10,000 Endo
7 Günlük Kaynak ve XP Artırıcı
Railjack Kaynak Paketi #2
Nadir ve Değerli Railjack Kaynakları Paketi
• 125 Isos
• 125 Gallos Rods
• 125 Asterite
• 10 Aucrux Kapasitörleri
• 10 Komms
• 10 Nullstones


Seviye 3:
- Tüm Aviyonik Grid Slotu maksimum seviyeye çıkarıldı
+ 6 Enkaz İnşa Edildi (yani, Bütün slotlar sizin yaptığınız bir şeye sahip).

1. ve 2. Kademedeki her şey
3x Hızlı Onarım Dronu
Efsanevi Çekirdek
Umbra Forma
Railjack Kaynak Paketi #3
• 15 Aucrux Kapasitörleri
• 15 Komms
• 15 Nullstones


Eşleştirme Değişiklikleri

Railjack ve Plexus'unuz tamamen kurulduktan sonra, bir görev bulma zamanı gelir. Bu fırsatı, ana oyunda tanımlanan kurallara daha iyi uyarak, Railjack Eşleştirmesini kolaylaştırmak için kullandık. Kurucu olarak oynamak için, göreve kendi Railjack'inizden (Liset veya Dry Dock) başlamanız gerekiyordu. Artık normal Yıldız Haritasında açık takımı olmayan bir noktaya tıkladığınızda, size açık takım olmadığına dair bir hata mesajı vermek ve sizden Dry Dock'a (veya geminize) dönmenizi istemek yerine kurucu olarak kendi görevinizi başlatacak.


2. Görevlerde farklı olan nedir?

Railjack'inize ilk bindiğinizde, birkaç önemli değişiklik fark edebilirsiniz…

Kokpitin arkasındaki sağ ve sol taretler artık kaldırıldı; bunun yerine, bir üst taret ve bir de alt taret bulacaksınız. Bu, çok daha hassas 360 derecelik dönüşlere izin verir ve artık varsayılan olarak geminin uçuş yönüne baktığınız için hareket halindeyken nişan alma hissini geliştirir.

Railjack'inizin arka taraflarına gittiğinizde, birden çok katlı geniş bir açık alan vardı, üstteki Archwing Mancınığına ve arkadaki kargo ambarına bağlanıyordu. Bu alan artık kaldırıldı - geminin tüm hayati işlevleri, istasyonlar arasındaki seyahat süresini azaltmak için tek, küçük bir alana sıkıştırıldı. Sonuç olarak önceden bu konumda bulunan Arsenal kaldırıldı. Railjack, Dojo'nuzda park edilmiş halde duruyorken ESC menüsünden 'Arsenal' seçeneğini seçmek artık sizi Dojo'nun Arsenal'ine ışınlayacak.


Stamina Kalktı!

Kokpite geri döndüğünüzde, bir görev noktası seçiyorsunuz ve Dry Dock'tan kalkışa geçiyorsunuz. Bölgeye girdiğinizde, Railjack'iniz her zamankinden daha hafif ve daha hareketli hissettirecek… Sadece Railjack'in sabit hızı arttırılmakla kalmadık, aynı zamanda Railjack'in turbo limitini de kaldırdık! Bu, görev hedeflerine ulaşmayı daha hızlı ve daha kolay hale getirir.

Geliştirici Atölyesinde bahsedilen Turbo sırasında pilotun ateş edememesi konusunda değişikliğe gidildi. Artık pilotlar Turbo sırasında ateş EDEBİLECEK ve ateş etme sırasında tümüyle durmak yerine yavaşlayacaklar. Turbo limitinin kaldırılmasını telafi etmek için kaçma manevrasına küçük bir bekleme süresi ekledik, ancak yine de eskisinden çok daha sık kullanılabilir!

Taktiksel menüyü açtığınızda, haritanın perspektifinin artık sabit olduğunu göreceksiniz. Bu, oyunculardan sıkça gelen bir istekti. Mürettebat üyeleri de alt kısımda görünecek ve pozisyonlarına bakmanıza veya yeni görevler atamanıza izin verecek.

fe192abc48739345de459667a75dcef1.jpg

İşleyici ve Bireysel Kaynak Havuzları

Yani şimdi mermiler, füzeler ve savaşçılar savaşın sıcağında hızlı ve çılgınca uçuyor. Bir Corpus avcı gemi sürüsünü hedefleyin, kişisel aviyonik becerilerinizi gösterin ve... ah hayır! Birisi çoktan tüm Flux Enerjisini kullanmış!

Bu daha önce başınıza geldiyse endişelenmeyin. Bu güncellemeden itibaren, tüm Railjack cephane stokları her oyuncu için ayrı ayrı izlenir, ancak İşleyicide üretilen cephane tüm Tenno stoklarını yeniler. Revolite'den Kubbe Şarjına kadar, yalnızca kendi cephane tüketimini takip etmen gerekecek, ancak kendini adamış Mühendisler, ihtiyacınız olanı söylerseniz yine de oyun üzerinde büyük bir etki yaratabilir. Bu malzemeler de zamanla yavaş yavaş kendilerini yeniler, bu nedenle Railjack'ler Dry Dock'tan ayrılmadan önce her zaman tam olarak stoklanacaktır ve artık her görevin sonunda İşleyiciden kaynakları 'Arıtmanıza' da gerek kalmamıştır.

Enerji tasarrufu ile ilgili dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli değişiklik - Railjack tabanlı Aviyoniklerden oyuncu tabanlı Plexus'a geçişin bir parçası olarak, Savaş/Taktiksel yetenekler artık Warframe enerjisi tarafından desteklenecek ve Flux Enerjisi oyundan tamamen kaldırılacaktır (bununla alakalı tüm Aviyonikler Endo'ya dönüştürülecektir). Bu, Enerji yenilenmesi için mevcut araçlara sahip oyuncuların, bu araçları normal Railjack oyununa daha iyi entegre etmelerine ve oyunun iki yönünü daha da iç içe geçirmelerine olanak tanır. Lavos ve Hildryn gibi Enerji tüketmeyen Warframe'ler için, Railjack'te enerji yerine sırasıyla bekleme süresi ve Kalkan geçerli olacaktır.

Ek olarak, Battle Forge Warframe Enerjisi üretebilir! Bu, mevcut oyuncu stratejilerine ek olarak, İşleyicinin kendisinin, Oyuncu kullanımıyla birlikte düzenli olarak büyük Warframe Enerjisi havuzları üreteceği anlamına gelir. Cephanede olduğu gibi, İşleyicide üretilen herhangi bir Enerji Takım ile paylaşılacaktır, bu nedenle Mühendislerinize teşekkür etmeyi unutmayın!

Son olarak, yeni bir üretilebilen bileşen ekliyoruz: Gövde Yenilemesi! Bunları işlemek, Gövde Puanını gerçek zamanlı olarak anında yeniler. Bu yeni öğede ve diğer tüm işlenebilir İşleyici öğelerinde, yeni kaynak Ticor Plakası (tüm Railjack görevlerinde düşer), Railjack'inizin sorunsuz çalışması için gerekli olacaktır!


Savaş Modları

Plexus'unuzda sahip olduğunuz Savaş Modlarını kullanmaya gelince, taktiksel olun. Savaş Modunun olası aşırı kullanımına karşı dengelemek için bir mekanik ekledik - Savaş Modları, hızlı bir şekilde art arda yineleyerek kullanımı, Enerji maliyetini artıran bir sayaca sahiptir! Her bir Savaş Modundaki atışlarınızı sayaçla dengeleyin ve stratejilerinizden en verimli ve ölümcül kullanımı elde edin!

Ayrıca, bazı Savaş Modları dahil olmak üzere çeşitli Railjack Modlarında bir denge geçişi yaptık. Daha fazla ayrıntı için lütfen notların özel "RAILJACK SAVAŞ MODU DEĞİŞİKLİKLERİ" bölümüne bakın!


Reaktörler

Şimdi, biraz da Reaktörler hakkında konuşalım. Bunlar size Aviyonik Kapasitesi ve Flux Enerjisi vermek için varlar. Bunların her ikisi de artık kaldırıldı, bu nedenle Reaktörlerin yeni rolü, gemide kullanılan Railjack Savaş Aviyoniklerine Güç, Menzil veya Süre güçlendirmelerini sağlamaktır!

Bu güncellemeden önce sahip olduğunuz Reaktörleriniz varsa, bu notların üst kısmındaki "Oyuncu Hesabı komut dosyası ve revizyon listesi" bölümünde sizinkinin bu yeni role nasıl uyacak şekilde değiştiğini görebilirsiniz!

Arızalar ve Tehlikeler

Railjack Arızaları/Tehlikeleri de artık Railjack Sağlığını veya Kalkanları doğrudan etkilemeyecek şekilde revize edildi!
Elektrik hasarı artık Mini Haritanızı karıştırıyor ve Taktiksel menünün kullanımını devre dışı bırakıyor.
Yıkıcı Gövde Çatlakları artık mühürlenene kadar gemideki tüm oyunculara hasar veriyor.
Buz Tehlikeleri artık etkileşimli Railjack öğelerini dondurabilir: Pilot koltuğu, İşleme Ocağı, Archwing Mancınık, Kapılar ve Taretler.
Yangın Tehdidi artık silahların daha hızlı aşırı ısınmasına ve daha yavaş soğumasına neden oluyor.
Gövde Kırılmalarının tamamı kaldırıldı.


Birleşik Hasar Türleri

Railjack muharebesi, bilinen Warframe hasar türlerinin çoğunu miras aldı, ancak bir farkla. Darbe - Balistik oldu, Buz - Soğuk oldu vb. Oyuncuların hali hazırda öğrendiği çekirdek Warframe elementleri sistemi ile birleştirmek adına Railjack'in kendine özgü hasar türlerini kaldırıyoruz. Bunun anlamı şudur:

Balistik = Darbe
Plazma = Delme
Parçacık = Kesme
Buz = Aynı kalıyor
İyonik = Elektrik
Yakıcı = Ateş
Kimyasal = Toksin

Görev değişiklikleri

Bildiğiniz Railjack görev noktaları Dünya, Satürn ve Veil Proxima idi. Elbette seçim var, ancak tek seçeneğin 'Çatışma' olduğu için seçmenin gerçek bir anlamlı yok - ya da en azından hangi görev noktalarında ilgi çekici şeylerin olduğunu ezberleyene kadar öyle görünüyor. Peki ya sonra?

Küçük bir gurup görevin çok sayıda tekrarlanmasına ve çok sayıda Railjack içeriğinin de göz ardı edilmesine sebep oluyor. Bunun Railjack için daha sağlıklı olacağına inandığımız için, mevcut Grineer görevlerinin bazılarını kaldırarak bir takım değişiklikler yapıyoruz.

Bu, "Gian Noktası" görevinin de kaldırılmasını içerir. Bu kararı verirken üstüne iyice düşündük, ancak oynanan görev çeşitliliğini geliştirmek adına bunun gerekli bir adım olduğuna karar verdik. Esasen Gian Noktası hakkında iyi olan şeyleri (yüksek XP ödülü ile hızlı yapılabilen bir görev) aldık ve onu Railjack'in ana hedeflerine yerleştirdik, böylece aynı içeriği defalarca oynamak yerine farklı çeşitli içeriği oynayabilirsiniz.

Corpus Proxima bölgelerinin eklenmesi, oynanacak birçok yeni görev çeşidi ile gelecek (ve 'Çatışmadan' daha fazlasını sunacak!). Veil Proxima'daki uzayın derinliklerine Corpus görevleri de ekledik.


Kaldırılan tüm Railjack Görev Noktalarının listesi:
• Posit Kümesi
• Minhast İstasyonu
• Phanghoul Uydusu
• Jex Şeritleri
• Rian Kemeri
• Vila Boşluğu
• Spiro Boşluğu
• Rya
• Gian Noktası
• Ruse Savaş Alanı
• Ganalen'in Mezarı


3. Sırada Ne Var?

Bu bölüm, bu Güncellemeye dahil edilmeyen gelecekteki içeriği ana hatlarıyla açıklamaktadır.

Void Fırtınaları ve Relikler!

Orijinal planlarımıza rağmen, Yeni Railjack'teki değişiklik ve eklemelerin kapsamı nedeniyle bu Güncellemeyle birlikte Void Fırtınalarını eklemiyoruz. Ama bu sorun değil, çünkü tematik olarak gerçekten birçok yönden Void Fırtınalarına dayanan Güncelleme 30: Call of the Tempestarii'ye aittir. Void Fırtınaları geldiğinde, Tenno'ya Void Relic'leini, Railjack Görevlerinde kullanmanın bir yolunu sunacaklar! Normal Yıldız Haritasındaki Void Çatlağı Görevleri gibi, oynanabilecek ve isteğe bağlı bir görev türü olacak, ancak çok daha büyük ve fırtınalı olacaklar.

Ve elbette, Void Fırtınaları ve daha fazlasının arkasındaki hikaye…

Güncelleme 30: Call of Tempestarii (Tempestarii'nin Çağrısı)

U30Tempestari4K_v5.thumb.jpg.33865780128


29.10.0 Güncellemesi için yapılan tüm çalışmalar, Güncelleme 30: Call of the Tempestarii için zemin hazırlamaktır. Güncelleme 30 Sevagoth Warframe'i için özel bir Quest, yeni bir kötü karakter, ve daha fazlasını getirecek. Ve ayrıca tüm Platformlarda aynı anda yayınlamayı planlıyoruz! Bu nedenle, 29.10.0 Güncellemesi önce PC'ye gelirken, Güncelleme 30; tüm bunlar ve Sevagoth'u aynı anda Konsollara da getirecek.

Diğer adıyla "Queenpin" olarak bilinen Corpus Lich'lerin lansmanı, kendi güncellemeleri ile birlikte gelecekleri için hala plan aşamasındadır. Onları 'Güncelleme 30.5' civarında eklemeyi düşünüyoruz. Ancak bu güncelleme numarası hakkında bizden alıntı yapmayın, planlarımız değişebilir.


Yeni Railjack Silahları

Corpus Proxima, yeni bir ateş gücü gerektiren büsbütün yeni bir tehdidi beraberinde getiriyor! Bu 4 yeni Railjack Silahı, Enkaz olarak Corpus Railjack düşmanlarında bulunabilir.

• TALYN
   • Hızlı ateş eden lazer topu: Hedefleri anlık ışınlarla yakar. Sürekli kullanımda atış hızı artar.
• VORT
   • Elektrik dalgası projektörü: Düşman sistemlerini devreden çıkarabilen geniş yüklü dalgalar yayar.
• GLAZIO
   • Gemiye monteli buz sürücüsü: ağır buz saçağı bombardımanı yaparak düşmanın zayıf noktalarına ciddi hasar verir.
• LAITH
   • Şarapnel silahı: yüksek hızda aşındırıcı parçalar fırlatarak düşman gemi gövdelerini ve zırhlarını parçalara ayırır.

Railjack Cephanesi Değişiklikleri:
Çıkışından bu yana Railjack silahlarıyla ilgili bir sürü geri bildirim aldık ve sonuç olarak hem etkililik hem de kullanım bazında bazı değişiklikler yaptık. Genel olarak, tıpkı yerdeki düşmanlara yaptığınız gibi, avcı gemilerini de kesip biçmeyi daha iyi yansıtabilmek için, Railjack Silahlarının Hasarlarına güçlendirme yapıldı. Bazı Silahların isabet oranı ve geri tepmeleri değiştirilerek ( Apoc Otomatik Top ve Carcinnox gibi) uzay gemisi topları görsel anlamda daha 'sinematik' bir hale getirilirken ölümcüllükleri de korundu.

Railjack, Eski Savaş uzay muharebesi teknolojisinin zirvesidir ve bu değişikliklerin bu gücü daha iyi yansıtmasını istedik.


APOC OTOMATİK TOP
• Hasar 53'ten 126'a yükseltildi
   • MK I Sigma / Vidar - hasar 96'dan 227'ye yükseltildi
   • MK II Sigma / Vidar - hasar 164'den 386'ya yükseltildi
   • MK III Sigma / Vidar - hasar 263'den 618'e yükseltildi
   • Lavan MK I - hasar 96'dan 243'e yükseltildi
   • Lavan MK II - hasar 164'den 414'e yükseltildi
   • Lavan MK III - hasar 263'den 662'ye yükseltildi
   • Zetki MK I - hasar 144'den 275'e yükseltildi
   • Zetki MK II - hasar 246'dan 468'e yükseltildi
   • Zetki MK III - hasar 395'den 748'e yükseltildi
• Apoc Otomatik Top mermilerinin hızı artırıldı.
• Railjack Apoc Otomatik Toplarının geri tepmesi artırıldı.
• Apoc Otomatik Top mermisinin boyutu artırıldı.
• Zetki Apoc Otomatik Top Isı Birikimi 20'den 18'e düşürüldü.
• Apoc Otomatik Top'un isabet oranı düşürüldü.
   • Mermi boyutunun artması ve isabet oranını düşüren etkili menzil oynanışa hiç etki etmeyecek, temelde mermilere doğal bir görünüm değişikliği katan kozmetik bir değişim sadece

CARCINNOX
• Carcinnox mermi boyutu artırıldı.
• Carcinnox isabet oranı düşürüldü.
   • İsabet azalması kozmetiktir, mermi boyutundaki artış, oynanıştaki isabet azalmasını telafi ediyor
• Hasar 30'dan 80'e yükseltildi
   • MK I Sigma / Vidar - hasar 54'den 144'e yükseltildi
   • MK II Sigma / Vidar - hasar 92'den 245'e yükseltildi
   • MK III Sigma / Vidar - hasar 148'den 392'ye yükseltildi
   • Lavan MK I - hasar 54'ten 155'e yükseltildi
   • Lavan MK II - hasar 92'den 263'e yükseltildi
   • Lavan MK III - hasar 148'den 420'ye yükseltildi
   • Zetki MK I - hasar 81'den 187'ye yükseltildi
   • Zetki MK II - hasar 138'den 319'a yükseltildi
   • Zetki MK III - hasar 222'den 510'a yükseltildi
• Carcinnox Statü Şansı artırıldı:
   • Sigma ve Vidar:
      • MK I 8'den %12'ye
      • MK II 12'den %18'e
      • MK III 17'den %24'e
   • Lavan:
      • MK I 12'den %17'ye
      • MK II 17'den %24'e
      • MK III 24'ten %34'e
   • Zetki:
      • MK I 12'den %18'e
      • MK II 18'den %26'ya
      • MK III 26'dan %36'ya

CRYOPHON
• Hasar 400'den 972'ye yükseltildi
   • MK I Sigma / Vidar - hasar 720'den 1750'ye yükseltildi
   • MK II Sigma / Vidar - hasar 1224'ten 2975'e yükseltildi
   • MK III Sigma / Vidar - hasar 1959'dan 4760'a yükseltildi
   • Lavan MK I - hasar 720'den 1873'e yükseltildi
   • Lavan MK II - hasar 1224'den 3184'e yükseltildi
   • Lavan MK III - hasar 1959'dan 5094'e yükseltildi
   • Zetki MK I - hasar 1080'den 2275'e yükseltildi
   • Zetki MK II - hasar 1836'dan 3868'e yükseltildi
   • Zetki MK III - hasar 2939'dan 6188'e yükseltildi
• Tenno, Vidar ve Lavan için Cryophon'un ısı ısı birikimi 250'den 150'ye düşürüldü. Zetki için bu değer 350'den 250'ye çekildi.

PHOTOR
• Hasar 15'ten 27'ye yükseltildi
   • MK I Sigma / Vidar - hasar 27'den 49'a yükseltildi
   • MK II Sigma / Vidar - hasar 46'dan 84'e yükseltildi
   • MK III Sigma / Vidar - hasar 74'den 135'e yükseltildi
   • Lavan MK I - hasar 27'den 53'e yükseltildi
   • Lavan MK II - hasar 46'dan 90'a yükseltildi
   • Lavan MK III - hasar 74'den 145'e yükseltildi
   • Zetki MK I - hasar 41'den 59'a yükseltildi
   • Zetki MK II - hasar 69'dan 101'e yükseltildi
   • Zetki MK III - hasar 111'den 162'ye yükseltildi
   • Photor Sigma/Lavan/Vidar Isı Birikimi 10'a ve Zetki Isı Birikimi 18'e yükseltildi.

PULSAR
• Hasar 52'den 120'ye yükseltildi
   • MK I Sigma / Vidar - hasar 94'den 216'ya yükseltildi
   • MK II Sigma / Vidar - hasar 160'dan 368'e yükseltildi
   • MK III Sigma / Vidar - hasar 256'dan 589'a yükseltildi
   • Lavan MK I - hasar 94'ten 232'ye yükseltildi
   • Lavan MK II - hasar 160'dan 394'e yükseltildi
   • Lavan MK III - hasar 256'dan 631'e yükseltildi
   • Zetki MK I - hasar 141'den 281'e yükseltildi
   • Zetki MK II - hasar 240'dan 478'e yükseltildi
   • Zetki MK III - hasar 384'ten 766'ya yükseltildi


RAİLJACK SAVAŞ MODU DEĞİŞİKLİKLERİ:

Savaş Modlarında (eski adıyla Aviyonik) Reaktörlerin artık Güçlerini, Menzillerini ve Sürelerini geliştirmesi için sayısız değişiklik yaptık. Artık güçlendirilebilecekleri için ilk istatistiklerinin biraz düşürülmesi gerekiyordu ve güçlendirilmiş değerlerinin amaçlanan özelliklerini aşmalarını istemedik. Neredeyse her durumda üst düzey bir Reaktöre sahip olmak, Savaş Aviyoniklerinizi önceki istatistiklerini geride bırakacak!

Lütfen tüm ayrıntılar için resmi Warframe Forum Güncelleme notlarına bakın!

• Tether Savaş Modu (önceden Aviyonik) yeni oynanış için dengelendi:
   • Artık yok etmek için ateş edilmesi gerekmiyor.
   • Bağlı olduğu sırada ölen düşmanlar patlayarak etraflarındakilere hasar verecek.
   • Bağlı olan düşmanlar, Railjack silahlarından ek hasar alacak.
   • Geliştirici Yorumu:
      • Tether, Railjack oyun akışının çoğunda, hepsini yok eden patlamalar ile Avcı Gemisi birimlerine karşı ne kadar ölümcül olduğunu ortaya koydu. Yeni içerik ekleme kapsamında Tether'deki değişiklikleri gerekçelendirmek istiyoruz. Tether, Railjack avcı gemisi içeriğinin tüm aşamalarını önemsizleştirmeye devam edecek, bu yüzden taktiksel yerleştirmeyi ödüllendirirken onu daha aşama-tabanlı hale getirmek için değişiklikler yaptık.
• Blackout Pulse: İlk dalgada kaç düşmanın vurulduğuna bağlı olarak ek dalgalar yayar. Blacout Pulse aynı zamanda çarpışma esnasında da paylayacak.
• Phoenix Blaze (önceki adıyla Fiery Phoenix): Railjack silahları, bu yetenek aktifken ek olarak Ateş Hasarı kazanacak.
• Seeker Volley'in bütün mühimmatları için hedef seçmesi iyileştirildi. Ayrıca, mühimmatlar yavaş başlayıp hedef seçtiklerinde hızlanmaya başlıyor.

YENİ VE EMEKLİ EDİLEN RAILJACK MODLARI (AVİYONİKLER)

Yukarıdaki 'KOMUT DOSYASI LİSTESİ' bölümünde bahsedildiği gibi, tüm Aviyonikler Railjack Modlarına dönüştürüldü. Eski Railjack Modları, yerlerine yenileri gelecek şekilde dönüştürüldü. Tamamen kaldırılanlar için ise yerlerine Endo verildi. İade edilen Endo miktarı, Modlara harcanan Endo miktarı (şimdiki) ve modların nadirliğiyle doğru orantılıdır. Lütfen tüm ayrıntılar için resmi Warframe Forum Güncelleme notlarına bakın!

Yeni Railjack Entegre Aura Modları:

Bu yeni Railjack Entegre Aura Modlarını çeşitli Corpus ve Grineer Railjack düşmanlarını öldürerek bulun.

Defensive Fire
• Maksimum Kalkanları öldürülen düşman başına 10 saniyeliğine %9 artırır. (Maksimum 10 kere tetiklenir)

Fortifying Fire
• KRİTİK İSABETTE: Kalkanları %3 Yeniler

Worm's Torment
• Grineer'lara karşı %27 Topçu Hasarı

Granum's Nemesis
• Corpus'lara karşı %27 Topçu Hasarı

Crimson Fugue
Silah Hasarını öldürülen düşman başına 8 saniyeliğine %27.5 artırır. (Maksimum 5 kere tetiklenir)

Waveband Disruptor
• KRİTİK İSABETTE: %51 şansla düşman kalkanlarının içinden geçer

Scourging Warheads
%51 şansla düşman kalkanlarının içinden geçer

Protective Shots
Kalkanlar %75'in üzerinde ise Taret Hasarını %30 artırır

Yeni Railjack Entegre Aura Modları:

Bu yeni Railjack Entegre Aura Modlarını çeşitli Corpus ve Grineer Railjack düşmanlarını öldürerek bulun.

Ironclad Matrix
• +%22.5 Gövde ve Zırh, +%22.5 Maksimum Kalkan ve Kalkan Yenilenmesi

Onslaught Matrix
Gövde Puanı %100 iken Taret Hasarını %15 Artırır
Kalkanlar %80 üzerinde ise %20 şansla Hasarın %25'lik kısmını geri yansıtır
+%6 Aviyonik Verimliliği

Orgone Tuning Matrix
• +%22.5 İşleyici kapasitesi, -%15 İşleyici bekleme süresi, +%15 Elemental Direnç, +%18 Taret Isı kapasitesi

Indomitable Matrix
• -%12 İhlal Şansı
 İhlal Sırasında +%15 Kalkan Yenilenmesi
Gövde Puanı %36'nın altında ise Zırhı +%30 Artırır

Raider Matrix
• +%15 Archwing Hızı ve Hasarı
+%24 Archwing Kalkanı ve Zırhı
Ele Geçirilen Crewship'ler için +%45 Hız ve Hasar


Genel Railjack Değişiklikleri & Düzeltmeleri:

• Plexus, Intrinsics, Railjack Yıldız Haritası, ve Dry Dock'u ilk kez kullandığınızda eğitici mesajlar eklendi.
• Ignis Wraith Kalıbı, Grineer Railjack görevlerine İlgi Noktası ödülü olarak eklendi!
• Orbiter'ınızdayken Railjack Navigasyon menüsünde Dry Dock noktasını seçmek artık oyuncuyu Dojo'nuzdaki varsayılan doğma noktası yerine doğrudan Dry Dock'unuza götürecektir.
• Railjack avcı gemisi doğma mekaniği, daha ilgi çekici bir Railjack deneyimine izin verecek şekilde daha küçük gruplar halinde doğacak şekilde ayarlandı.
Çoğu zaman Railjack avcı gemilerinin doğma mantığı, tek bir vuruşla (Tether, vb.) öldürülmesi kolay olan büyük, sıkı bir düşman kümesinin aynı anda ortaya çıkmasına neden oluyordu.
• Yeni Railjack Turboya başlama ve durma sesleri eklendi!
• Oyun-içi Marketteki Dirac paketleri kaldırıldı.
Aviyonikler artık Railjack Modları olduğu için, isterseniz Endo paketlerini satın alabilirsiniz.
• Mod terminaline 'RAILJACK' sekmesi eklendi.
• Railjack Tuş Ataması seçeneklerinde 'Sonraki Yetenek' ve 'Seçilen Yeteneği Kullan' atamaları eklendi (Seçenekler> Kontroller> Railjack> Klavye Tuşlarını Özelleştir altında bulunur).
'Seçili Yeteneği Kullan' tuş atamanız varsa seçili yetenek Arayüzde gösterilecek (bu, daha önce sadece kontrol cihazı kullanırken görünürdü).
• Daha iyi görünürlük/etki için Railjack silahlarının mermi izleri, vuruş ve namlu efektleri yenilendi.
• Oyuncu geri bildirimlerine dayanarak, donatılmış Railjack silahları ve ekipmanları artık Enkazı Hurdaya Çıkarma penceresinde 'kullanımda' olarak görünecek ve söz konusu öğeyi Hurdaya çıkarmanıza izin vermeyecektir.
Bu, diğer tüm normal ekipmanlara da uygulandı, yani şu anda kuşanılmış olan herhangi bir şey bu şekilde görünecek ve onu satmanıza izin vermeyecektir.
• Archwing silahları için isabet efektleri güncellendi.
• Railjack Enkaz Hurdalama ekranlarından kullanılmayan 'önizleme' seçeneği kaldırıldı.
Railjack Düzenleme ekranındaki Bileşenler, Silahlar, ve Geliştirme seçeneklerinin ikonları, neyi temsil ettiklerini daha iyi betimlemeleri adına güncellendi.
Bileşenlere Ayır/Hurdalara Ayır ekranı artık fareyi eşyanın üstüne getirdiğinizde eşyayla ilgili önemli bilgileri gösterir.
• Bir Railjack görevinde istemci tarafında meydana gelen bir çökme sorunu giderildi.
• Bir Railjack görevinden çıkıp Dry Dock'a döndüğünüzde, kazanılan Intrinsic'in yerel istemcide güncellenmemesi sorunu düzeltildi.
• Başka bir Dojo'da iseniz ve Oyun kurucusunun kendi Dojo'sundan gelen bir daveti kabul ettiğinizde Railjack'in Dry Dock'ta görünmemesi sorunu düzeltildi. Bu aynı zamanda Railjack'e biniş yapamamanızı da düzeltir çünkü… zaten sizde görünmüyordu.
• Apoc ile ilgili eklentilerin gemi içerisinden bakıldığında animasyonunun doğru şekilde oynamamasına neden olan bir sorun düzeltildi.
• Railjack skinlerinin oyun içi Market'te çok yeşil/mavi görünmesi sorunu düzeltildi.
• Railjack görevlerinden alınan Kredi ödüllerinin görev sonu ekranında görünmemesi sorunu düzeltildi.
• Galvarc Ordnance silahının kesintisiz ışın veya dalgalar yerine tek bir düşük hasarlı dalga ateşlemesi sorunu düzeltildi.

442b0ee878ccebfd6bc2466a397ca898.png

YENİ ZEPHYR HARRIER SKİN'İ + EŞYALAR

Zephyr Harrier Skin
Gökyüzünde nefes kesici, rüzgârlı bir tarz ile süzül.

Zephyr Arclite Çıkarma Gemisi Skini
Bu çarpıcı, aerodinamik çıkarma gemisi ile göreve başlayarak diğer Tenno'ları etkileyin.

Zephyr Harrier Koleksiyonu
Herkese gökyüzüne hükmettiğini söyleyen cesur, radikal bir görünüm. Harrier Kostümü, Harrier Kollar, Harrier Bacakları ve Harrier Başlığı dahildir.

Zephyr Harrier Teması
Bu özel ve yakıcı tasarım ile kullanıcı arayüzünü güçlendir.

Zephyr Harrier Koleksiyonu
Bu turbo-şarjlı lüks Zephyr koleksiyonu ile yeni zirvelere çık. Zephyr Harrier Skin, Arclite Çıkarma Gemisi Skini ve Zephyr Harrier Temasını içerir.

Ek olarak, iki yeni Zephyr Harrier Agile ve Noble animasyonları var! Bunlar Diğer Deluxe animasyonları ile aynı mantığa sahip(Khora Urushu, vb) Zephyr ve Zephtr Prime için mevcutlar ancak diğer warframelere kuşanabilmek için Zephyr Harrier satın alınmalıdır.
Bunlar Sadece temel Zephyr Harrier Skin'inin satın alınması yada Zephyr Harrier Paketi'nın satın alınmasına dahildir.

Zephyr Yetenek Değişiklikleri:

Zephry genellikle kendini Warframe topluluğu içinde en alt kullanım düzeylerinde buluyor. Pek çok Tenno Zephyr'in Yeteneklerinde ustalaşmış olsa da, her zaman geliştirmek için yollar vardır. Zephyr ile birlikte bugüne kadarki en derin delux paketlerimizden birini oluştururken, yeteneklerini gözden geçirmek için de zaman ayırmalıydık.

Tail Wind
Şarj etmek için basılı tut mekaniği başlangıçtan kaldırıldı ve yerine havada iken yeteneğe basılı tutmanız sizi süzülme moduna geçirip her saniye enerji tüketen bir moda geçirecek. Süzülme artık bir yerde sabit kalmanız yerine etrafta gezinebilmenizi sağlayacak. İptal etmek için Süzülürken Zıplayın. Hover artık Energy Siphon, Energizing Dash, Trinity Energy Vampire, vb kaynaklardan enerji kazanmayı engelliyor.
• Basılı tutma mekaniğinin çalışmadığını düşünüyoruz çünkü Warframe'de sabit durmak yüksek seviyeli içeriklerde çok tehlikeli ve basılı tutmak için harcanan zaman kaybedilen ateş etme zamanı.

Dive Bomb'un Taban hasarı, etkili bir şekilde kullanmak için gereken zaman ve beceriyi ödüllendirmek adına 500'den 4500'e yükseltildi. Tail Wind'in Dive Bomb'u artık oyuncunun hareket ettiği yöne doğru bakacak.

Airburst
Düşmanları dışarı doğru iten bir radyal patlamadan kısa süreli bir girdaba değiştirildi(Gauss'un Mach Crash Augmentine yaptığımız gibi) böylece düşmanları çekme daha güvenilir oldu.
• Düşmanları onlara çekebildiğiniz ve Tornado'larla harika bir sinerji oluşturduğu için çekme mekanizmasına daha fazla güveniyoruz.

Turbulence
Değişiklik yok!

Tornado
• Basılı Tutma artık Sabit duran Tornado'ları oluşturacak, ancak sadece basmak normal gezinen Tornado'ları oluşturacak. Tornado'ların sayısı düşmanların çok dağılmasını önlemek adına 3'e düşürüldü ve Tornado'ların çekişi arttırılarak düşmanların içerde daha fazla kalması sağlandı.
• Tornado'ların düşmanları çektikleri alan Airbust ile olan sinerjiyi varyasılan olarak içerecek şekilde arttırıldı; Artık Tornado'larınızın çekiş alanını arttırmak için üzerinde Airburst kullanmanıza gerek yok.
• Bir düşman Tornado tarafından tutulurken ölürse, Savrulan Ragdoll'lar üzerinde mermi israfını azaltmak için Tornado'dan çıkarılıcaklar.
• Son olarak, Sabit Tornado'lar oluşturduğunuzda Rastgele düşmanların üzerinde ortaya çıkmak yerine nişan aldığınız yerde ortaya çıkacaklar. "Gezinen" Tornado'lar hala düşmanların üzerinde ortaya çıkacak.
Tornado geri bildirimi 2 ana noktadan oluşuyordu:
• Tornado'lar düşmanları etrafa yayma eğilimindeydi.
• Tornado'ların çekişleri baya uysal bu yüzden bazen düşmanları içine çekiyor ve bazen diğer taraftan dışarı atıyordu. Eğer Tornado'daki bir düşmanı vurursanız genellikle bu onu Tornado'dan atar.

Pasif
Zephr Yeniden Düzenleme: Pasif Yetenek Havada iken Birincil/İkincil/Yakın dövüş silahlarına istiflenebilen %150 bonus kritik şansı ekledi.

Genel Zephyr Değişiklikleri:

• Zehyr'ın 4 yeteneğinin hepsinde efektler değiştirildi ve Turbulence'ın sonuna bir efekt patlaması eklendi (işlevselliği etkilemiyor).

Lavos Değişiklikleri & Düzeltmeleri:

Ophidian Bite:
• Temel alan 8m'den 10m'ye yükseltildi.
• Söyleyecek daha ne var? Daha fazla Kırbaç menzili! Yılan ısırıklarına dikkat edin.
• Ophidian Bite'ın aşağı doğru dikey menzili arttırıldı.
• Bu da demek oluyor ki; Lavos ile aşağısındaki hedefi arasındaki yeteneğin etkileyeceği mesafe artık daha fazla, tıpkı oyuncuların geribildirimindeki gibi!
Vial Rush: Vial Rush artık yönlendirilebilir!
• Gauss'un Mach Rush'ına benzer şekilde, bir defe yeteneği aktifleştirdiğinizde yön tuşlarını ya da nişangahınızı kullanarak Lavos'u Vial Rush sırası sırasında ona yön verebilirsiniz.
Transmutation Probe:
• Yetenek bekleme süresi azaltma bonusu 1sn'den 1.5'sn'ye arttırıldı.
• Transmuation Probe'un yol bulmasında iyileştirmeler yapıldı.
• Probe'un çevre engellerine takılması ile alakalı sorunlar vardı, bunun olma olasılığını düşürme adına değişiklikler yaptık!
Catalyze: Catalyst Probe'larının ilerleme hızı artırıldı.
• Catalyst Probe'lar artık kullanımdan sonra maksimum menzillerine daha hızlı ulaşacak.
• Vial Rush ve Transmutation Probe yeteneklerinin yanlışlıkla erken iptal edilmesini önlemek için yarım saniyelik bir gecikme eklendi.
• Lodestar Göğüs Plakası, Hearthwood Omuz Zırhları, ve Arca Diz Korumalarının Lavos modelinin içine geçmesi ve yamuk durması düzeltildi.
• Oyun içi Market arayüzünde Lavos'un enerjiye ihtiyaç duymadığı halde 175 enerjiye sahip olduğunu göstermesi düzeltildi. Artık olması gerektiği gibi "0" olarak gösterecek.

YENİ MARKET ÜRÜNLERİ

498471265cca91badd20006a83094245.png

RAILJACK KAPTANI PAKETİ
Bir adet Railjack, 4 Mürettebat Yuvası ve Nautilus Sentinel içeren bu Paket ile Railjack'in kontrolünü hemen eline al.

* Bu, tek noktadan alışveriş yapanlar için indirimli olmayan bir kolaylık paketidir. İçerisindeki her eşya ayrı ayrı satın alınabilir. Satın almak için Archwing sahibi olunmalıdır.

NAUTILUS SENTINEL PAKETİ
Kendinizi verimli ve öldürücü Nautilus Sentinel ile donatın, Railjack seferleri için ideal bir Yoldaş. Nautilus, gemideki tehlikeleri bağımsız olarak onarabilir ve hedefleme kolaylığı için düşmanları çekebilir. Kanatlar, Maske ve Kuyruk kozmetik aksesuarları içerir.

NAUTILUS SENTINEL KOZMETİK PAKETİ
Sentinel'lerinizi bu kozmetik paketiyle Nautilus'un derin deniz görünümünü verecek şekilde özelleştirin. Kanatlar, Maske ve Kuyruk içerir. Nautilus Sentinel'in kendisini içermez.

*Tüm Nautilus Sentinel kozmetik eklentileri ayrı ayrı satın alınabilir.

MÜRETTEBAT ÜYESİ YUVASI
Yeni bir Mürettebat Yuvası Ekler

YAKIN DÖVÜŞ DEĞİŞİKLİĞİ:

Geliştirici canlı yayınlarına vakit ayıramayan Tenno'lar için, yakın dövüş silahları ile Birincil silahlar arasındaki güç ve ölümcüllük açısından ayrımı aktif bir şekilde gözden geçiriyoruz. Pek çok Tenno, 'Birincil silahların yakın dövüşle rekabet edemeyeceği' konularını açtı ve biz de aynı fikirdeyiz. Bunun ayrıntılı bir incelemesini yapmayı ve oyunculara aklımızda neler olduğuna dair ayrıntılı bir atölye çalışması yapmayı planlıyoruz. Bu önümüzdeki birkaç hafta içinde gelecek.

Ancak bu Güncellemede Yakın Dövüş için tek bir değişikliğimiz var. Yakın dövüş darbelerindeki düşmanın garantili denge bozulmasının çoğu kaldırıldı. Bazıları değişmedi, ileri + blok ve nötr + blok saldırı kombolarında olduğu gibi. Bu değişikliğin pratikte yaptığı şey, sağlanan sonsuz yakın dövüş Kitle Kontrolü saldırıları etkili bir şekilde ortadan kaldırıyor. Artan Hasar potansiyeli ile Kitle Kontrolü potansiyeli, üzerinde hızlıca değişiklik yapılarak oyunculara mevcut oyun bağlamında bu tek değişikliği deneme şansı vermek için yapıldı.

Bu değişiklik pratik anlamda oldukça küçüktür. Bu değişiklikleri görevlerde test ettikten sonra konu hakkında ne düşündüğünüzü lütfen bize bildirin.

Diğer Dövüş Değişiklikleri:

• Warfan Ağır Saldırısının ileri hareketi azaltıldı.
• Reflection Modu "Kanalize sırasında yansıtılan Hasar" yerine şu şekilde değiştirildi:
• Bloklamalarda +%40 Denge Bozma şansı
• Bloklamalarda +%10 Sersemletme şansı
• Durumu Yaygın'dan Nadir'e çıkarıldı

SES DOĞRULUĞU REVİZYONU & DÜZELTMELERİ:

Büyük Küçülme Bölüm 3, xWMA'nın OPUS ve yeni bir ADPCM kodlayıcı ile değiştirilmesini getirdi! Günler ilerledikçe, bazı örnek codec bileşenlerinin nasıl çalıştığına ilişkin kodu revize etmemiz gerektiğini farkına vardık. Bu kod revizyonunda, ilk ADPCM codec bileşeninin nasıl davrandığıyla ilgili gördüğümüz birçok sorunun düzeltmelerinin yanı sıra, önceki bölümde kullanmaya başladığımız yeni Opus codec bileşeniyle ilgili bir çok çökme için düzeltmeler de yer alıyor.

Bu revizyonu kullanabilmek için bu Güncelleme bazı ses dosyalarının yeniden indirilmesini zorunlu kılacaktır. Hepsi iyi bir son için!

DOJO EKLEMELERİ, DEĞİŞİKLİKLERİ & DÜZELTMELERİ:

4f52cd03e19b10af28052ef500712712.jpg

• Yepyeni Açık Alan Dojo odası, Starlight Pazarı! Yıldız manzarasına sahip büyük bir Corpus pazarı!
• 161 yepyeni Corpus temalı Dojo Süslemeleri! Holografik ekranlarından bir Müzayedecinin platformuna kadar Dojo'nuzu Corpus'a çevirin!
• Klan Salonu Sıralaması kaldırıldı. Büyük Salon, Geniş Salon ve Dev Salon'u Klanınızın arzu ettiği sırayla inşa edin.
• Artık Dekorasyonları önizleyebilirsiniz. Oda konsolları, Odayı yapanlara bitmemiş Dekorasyonları 60 saniye boyunca önizleme seçeneği sunar.
• Dojo'daki kırmızı bölgeleri azalttık! Kapıların yakınına veya hatta tam ortasına inşa edin!
• Tenno Laboratuvarı'ndaki yeni araştırma konsolundan 6 arka fonu araştırın. Araştırma tamamlandığında, Açık Alan arka fonunu oda konsolundan değiştirebilirsiniz!
   • Ceres Arka Fonu
   • Deimos Arka Fonu
   • Dünya Arka Fonu
   • Satürn Arka Fonu
   • Venüs Arka Fonu
   • Void Arka Fonu
• Orokin laboratuvarından Solar Ray İnşaası ve Solar Ray Araştırması konsolları kaldırıldı. Bu aynı zamanda Solar Rail pop-uplarını kaldırır! Ejderha Anahtarı araştırmaları kalır.
   • Yıllar önce Solar Rails, Güncelleme 16 ile kullanımdan kaldırıldı, ancak bu konsollar Orokin Lab'da kalmaya devam etti. Artık talep edildiği gibi resmi olarak da kaldırıldılar!
• Tamamlanan Dojo Araştırmaları da arka planında "Araştırıldı" simgesiyle işaretlenecektir.
• Orokin ve Kimya Laboratuvarları için tamamlanan araştırmaların takibi artık mevcut araştırmalarla uyumludur.
   • Örneğin: Ignis Wraith, oyuncu geri bildirimlerinde istendiği gibi; araştırma tamamlanmadıysa artık Klan istatistiklerinden gizlenecek.

• Dojo Araştırması Arayüzü İyileştirmeleri:
• Öğe önkoşulları artık fareyle üzerine gelindiğinde açılan pencerede görüntülenecek.
• Kullanıcı arayüzü ayriyetten ön koşul öğesinin henüz araştırılıp araştırılmadığını da gösterecektir.
• Araştırma artık araştırma tamamlanana kadar Üretim Gereksinimleri yerine fareyle üzerine gelindiğinde ilk sekmede Araştırma Gereksinimlerini gösterecek.
   • Üretme Gereksinimleri, araştırılmamış öğelerin ikinci sekmesinde görünür.
• "Katkı Bekleniyor" durumunun artık kendi simgesi vardır, böylece araştırılan bir şey ile hala katkı gerektiren bir şey arasındaki farkı bir bakışta anlayabilirsiniz.
• "Devam Ediyor" durumu artık üzerine gelindiğinde açılan pencerede güncel zamanını gösterecek.
• Yeni araştırılan öğeler, fareyle üzerine gelindiğinde açılan pencerede 2 hafta boyunca "Yeni" olarak görünecek.
• Dojo'ya yerleştirildiğinde duvarlar arkasından görünen Note Beacon ve Tributa Heykeli "metni" düzeltildi.
• Doğal Vallis Yer Mantarı (Geniş ve Uzun) Dojo Dekorasyonunun içinden geçilebilmesi sorunu düzeltildi.
• Infested Yapısal Kol Dojo Dekorasyonunun boyutunu artırdıktan sonra küçültülememesi sorunu düzeltildi.

ARAYÜZ EKLEMELERİ & DEĞİŞİKLİKLERİ:

• Kendi Arayüz Özelleştirme seçeneklerinizle Arayüzünüzü renklendirin! Pek çok Arayüz öğesini renklendirebilmek için renk paletlerinizden renk seçin. Ayrıca, Renk Körlüğü dostu seçeneklerden Warframe temalı ön ayarlara kadar değişen bir dizi hazır ayar arasından seçim yapabilirsiniz.

c37ed4036e97f1d66411f7006f0a0aa3.jpg
• Durum penceresi ekranı görsel ve işlevsel olarak yenilendi!
   • Etkinlikler Sekmesi: Yıldız Günleri, GOTL, Plague Star vb. Öne Çıkan Etkinlikler artık bir bakışta daha iyi görünebilir ve bilgilendiricidir

e2476b5766063b883b84b3f64e14c8b4.png
   • Fareyle Üzerine Gelme İşlevi:
      • İstilalar ve Taarruzlar artık arayüz kirliliğini azaltması için fare ile üzerine gelmeniz gereklidir.

3b273008bcc5c02f3e1325305310b0b2.png
   • Steel Path İstilaları artık Navigasyon durum penceresinde Steel Path görevlerine geçerken kendi sekmelerinde görünecek.
   • Kabus Alert'leri artık Dünya Durum Penceresinde "Alertler" sekmesinde gözükecek.

KORUMA EKLEMELERİ, DEĞİŞİKLİKLERİ & DÜZELTMELERİ:

• Hayvanlar etrafta doğduğunda (Hayvan izleri dışındaki yerlerde) artık nerede doğduklarına ilişkin bir ses duyacaksınız, tıpkı bir Yem kullandığınız zamandaki gibi. Bu değişiklik ile birlikte Cambion Drift ve Eidolon Ovalarında gezinirken "ne zaman, nerede ve hangi yönde" sorularınız iyi kötü cevaplanacaktır.
• Hayvanların konumunuza daha yakın doğmasını sağlamak için çevsesel ses duyumu 50 metreden 25-35 metreye düşürüldü.
• Eidolon Ovalarına yeni çevresel Mergoo karşılaşmaları eklendi! Bu hayvanları artık etrafta uçarken ya da yerde tünemiş halde bulabilirsiniz.
• Yakalanan Mergoo'lar için iki pasif animasyonu eklendi.
• Yoldaşların Eidolon Ovalarında Condroc, Kuaka ve Mergoo'ları hedef alıp, bu hayvanların kurtarılma şansını elimine etmeleri düzeltildi.

KONTROL CİHAZI DEĞİŞİKLİKLERİ & DÜZELTMELERİ:

• Birkaç yakın dövüş sesine, Tenno ağır inişlerine, Bullet Jump ve daha fazlasına Kontrol Cihazı titremesi eklendi!
• Lavos'un element aşılama kullanıcı arayüzünün, kontrol cihazı tuşları yerine varsayılan olarak "1 2 3 4" olması düzeltildi. Ayrıca kullanıcı arayüzü, aşılama ve tuş atamaları daha kolay okunabilecek şekilde ayarlandı.
• Kontrol Cihazlarının yetenek menüsünü yeniden etkinleştirmeden belirli yetenekleri (Wukong'un Bulut Gezgini ve Lavos'un Vial Rush gibi) kapatamaması düzeltildi.
• Kontrol Cihazı Özelleştir > Yerleşim seçeneklerinde çifte atanmış olarak görünen 'Yükselt / Alçalt' düzeltildi. Şimdi benzersiz atamalarını gösterecekler.
• Kontrol Cihazı kullanırken imleciniz yapılandırma yuvasının üzerine gelmediğinde özel yapılandırma adlarının kaydedilmemesi sorunu düzeltildi.
• Kontrol Cihazının kablosunun bağlantısı kesilirken ve bir görev başlatılmaya çalışılırken iki kez görüntülenen 'Bölüm Oluşturulamadı' penceresinin iki kez görünmesi düzeltildi.
• Arsenal'a bir Kontrol Cihazı ile erişilirken yaşanan bir çökme düzeltildi.
• Bir kontrol cihazı ile işlem yaparken işlevsel olmayan bir düğme isteminin görünmesi düzeltildi.

Optimizasyonlar:
• DirectX 12 Kullanılırken oluşan pek çok mikro-donmalar optimize edildi. (Bu hususta çalışmalar devam etmekte).

Genel Eklemeler:
• Ses Ayarlarına 'Kendi Shawzin Ses Düzeyi' eklendi.
• Gereksinimlerinin karşılanıp karşılanmadığını ayırt etmek için Cetus, Fortuna ve Necralisk'teki satıcıların tekliflerine grid eklendi.
• Captura'da Ufuk Alan Derinliği için kaydırıcı eklendi.
• Seçenekler> Arayüz alanına "Metin Alanlarını Otomatik Olarak Odakla" seçeneği eklendi. Artık 'Tümü', 'Görev Sonu Ekranından Çıkar', ve 'Hiçbiri'ni seçebilirsiniz.
Bu seçenek, kullanıcı arayüzü açıldığında klavye odağını arama kutusuna yerleştiren bir otomatik odaklama özelliği ekledikten sonra gelir. Odağı genellikle istenmeyen metin alanlarına (arama çubukları vs. örnek olarak görev sonu ekranında sohbete gitmesi gibi), oyuncu geri bildiriminde de bahsedildiği gibi: https://forums.warframe.com/topic/1237310-unwanted-auto-focusing-into-the-search-box-u295/
• Oyun içi FPS paneline VRAM göstergesi eklendi.
• Diwata/Diwata Prime'a Razorwing Stance eklendi. Yakın Dövüş Kombosu 'Faerie's Waltz', Razorwing'deyken Yakın Dövüş Kombo ekranında görüntülenecek.
Bu aynı zamanda Diwata/Diwata Prime için eksik efekt izlerini de düzeltir.


Genel Değişiklikler:
• "Warframe'in güncel bir versiyonu mevcut!" metni, "Warframe'in güncel bir versiyonu mevcut! Lütfen Dry Dock'una veya bir Relay'e geri dön ve oyundan çıkarak launcher'ı çalıştır." İfadesini kullanarak artık çoğu Relay'de kenetlenebileceğinizi belirten bir metin ile değiştirildi.
• Deadlock Protocol Quest'teki son dövüşün zorluğunu azaltmak için aşağıdaki değişiklikler yapıldı:
• Bir seferde maksimum 2 Errant Spectre canlı olacak.
       • Errant Specter'ların bir Errant düşmanı güçlendirmek için gereken süre artırıldı.
       • Errant düşmanlar yalnızca maksimum seviye 20'ye yükseltilebilir.
       • Xoris için ipucu: "[Tuş] Tuşuna basılı tutup tuşu bırakarak Xoris'i fırlat ve Specter Parçacıklarını yakala" şeklinde değiştirildi.
       • Protea Specter'ın Blaze Artillery taret hasarı düşürdü.
       • Protea Specter'ın Kalkan yenilenme gecikmesi artırdı.
       • Protea Specter'ın Sağlığı ve Kalkanı azaltıldı.
       • Protea Specter'ın Xoris saldırısına karşı savunmasız olduğunda bir ipucu eklendi: "Protea geri sarım yaparken Xoris'i patlat!"
       • Protea Specter'ın Temporal Anchor'u, zaman aralığında daha kolay vurulmasını sağlamak için tutarlı bir zamanda tetiklenecek şekilde değiştirildi.
• Helminth için Asterite besleme paketi 1500'den 300'e değiştirildi.
       • Oyuncu geri bildirimi ve diğer Asterite kullanımlarıyla karşılaştırarak orijinal miktar olan 1500'ün çok yüksek olduğu sonucuna vardık!
• Artık Archwing Görevini tamamladığınızda Plexus ödüllendiriliyor.
• Yukarıda Corpus Railjack bölümünde bahsedildiği gibi, Valkyr Prime ve ona eşlik eden Prime silah Replikleri, Nyx Prime ve ona eşlik eden Prime silah Reliklerinin kalıcı olarak Corpus Railjack görevlerine eklenmesiyle Nadirlikleri değiştiği için bazı Ducat satış fiyatlarını revize etmeliyiz:
   • Valkyr Prime Gövde: 100'den 65 Ducat'a
   • Valkyr Prime Sistemleri: 100'den 65 Ducat'a
   • Scindo Prime Kabza: 45'den 25 Ducat'a
   • Cernos Prime Yayı: 45'den 25 Ducat'a
• Critical Delay ve Creeping Bullseye'ye Kritik Şansları +%48'den +%187'ye olacak şekilde güçlendirme yapıldı.
   • Bu yeni Modlar, Atış Hızı 2.5'in altındaysa daha büyük bir etkiye sahiptir ve bu güçlendirme, bu Modlar arasında bir sinerji yaratır. Sonuç olarak, Critical Delay ve Creeping Bullseye artık Point Strike ve Pistol Gambit ile ayrı olarak kuşanılamayacak.
• Umbral Intensify için maksimum set bonusu (3 Modun tümü) diğer Umbra Modlarıyla eşleşecek şekilde %50'den %75'e çıkarıldı.
• Artık, İzolasyon Kasası görevlerindeki havada süzülen Scintillant için düzgün biçimde aranokta eklenebilir. Bir Scintillant için aranokta eklendiğinde duvarın içinde/ötesinde varsayılan bir aranokta yaratmak yerine onu bu şekilde işaretleyecektir.
• Çağırıcılar ve Feromonlar artık Koruma Cihazı tekerinde tutarlı bir yere sahip ve her ikisi de Koruma hayvanına göre sıralandırıldı. Ek olarak, bir Feromon'a sahip değilseniz, tekerde hala görünecek ama kullanılamayacak.
• Odonata (Archwing Quest'i) Bileşen Üretim süreleri azaltıldı. Archwing Quest'i, genel ilerlemede başlangıç noktasında olduğundan ve de elbette Railjack için hayati bir öneme sahip olduğundan, Odonata üretmek için zaman engelinin yeni oyuncular için haddinden fazla olduğu düşünüldü.
   • Odonata Bileşenleri: Her biri 30 dakikadan 1 dakikaya indirildi.
   • Odonata Archwing: 1 saatten 10 dakikaya düşürüldü.
• Xaku Specterlar artık dört yeteneklerinin dördünü de kullanabilir!
• Corpus Gemisi, Grineer Ormanı, Eidolon Ovaları ve Orokin Derelict haritalarında birçok AI navigasyon ve doğma noktalarıyla ilgili iyileştirmeler yapıldı.
•Arbiters of Hexis Sendikasının Giriş ve 1. Seviye Prensipli seviyeleri için gereken kaynaklar daha yeni oyuncu dostu kaynakları kullancak şekilde güncellendi. Nano Spore ve Sinir Sensörü yerine Alaşım Zırh ve Gallium gerektirecek.
• Güncellenmiş Arayüz boyutlarına uymaları için birçok silah ve Noogle paketi oyun içi Market simgeleri güncellendi.
• Patient Zero Questindeki Mutualist Alad V Suikasti kalıbını satabilme özelliği kaldırıldı.
         • Bu potansiyel olarak oyuncuların kendilerini Mesa parçalarını edinebilme yeteneklerini kitlemelerini engelliyor.
• Arsenalde Arama kutucuğuna "Hiçbiri" yazmak artık bir eşyayı kullanımdan kaldırabilmek için "Hiçbiri" seçeneğinin gelmesini sağlayacak.
• Eidolon Ovalarındaki Mağaralarda bulunan aşırı sesli Rüzgar döngüleri azaltıldı.
• Cambion Drift Mağaralarında objektif işaretçileri iyileştirildi.
• Eidolon Ovaları Mağara ve tünellerinde yapay zeka navigasyonu/yol bulması iyileştirildi.
• Kuva Tonkor mermilerinin tetiklenme mesafesi kaldırıldı.
• Haberler Konsolu oyuncu "Vor's Prize" görevini tamamlayana kadar gizli kalacak.
• Sendika Teklifleri penceresinde Sol panelin görünüşü güncellendi.
• Orb Vallis'te objektif işaretçisi işlevselliği geliştirmeleri ve düzeltmeleri yapıldı.
• Nora Night, Natah, Darvo, ve Alad V'nin dudak senkronizasyon animasyonu iyileştirildi ve güncellendi.
• Büyük haritalarda düşman küçük harita işaretçileri iyileştirildi(Örnek olarak Grineer Deniz Laboratuarı). Artık harita üzerinde hareket ederken düşmanları takip etmede daha isabetli olmaları lazım.
•Oğul diğer hayvanlarda olduğu gibi eğer Velocipod'ları öldürürseniz aynı şekilde sizi cezalandırcak.
• Oyun-içi Market'teki indirimli eşyalar (İndirimden yada Kupondan) artık Yeni azaltılmış fiyatın yanında asıl fiyatıda gösterecek.
• Necramech geliştirme ekranına ayrıntılı Yakın Dövüş istatistikleri eklendi. Artık Modlama yaparken Necramech'in Yakın Dövüş hünerinin tüm kapsamını görebilirsiniz!
• Hildryn artık saniye başı enerji yenilenmesi veren özelliklerden kalkan gücü kazanmayacak. Yine de Enerji kürelerini ekstra Kalkan gücüne dönüştürecek. Bu, Energy Siphon gibi özelliklerin savaş sırasında onu tamamen yenilmez yapmasına yol açan bir istemeyen mekaniği düzeltiyor.


Düzeltmeler :
• Dojo dekorasyonlarının amaçlanan konum yerine bir yığın üzerinde görünmesi düzeltildi.
• Launcher güncellemeyi bitirdiğinde meydana gelebilecek rastgele çökmeler düzeltildi.
• Railjack Navigasyon ekranındayken bir Dojo'yu ziyaret etme davetini kabul etmeniz durumunda ortaya çıkan komut dosyası hatası düzeltildi.
• Corpus Amalgam'ı doğma animasyonu oynarken hemen öldürürseniz oluşabilecek kodlama hatası düzeltildi.
• Bir görev oylamasının sanki birisi onu başlamaya zorlamış gibi hemen geri saymaya başlamasına neden olan bir hata düzeltildi
• Sohbet Bağlantısı aracılığıyla 'P' ile başlayan modüler silah isimlerinin sıralanamaması düzeltildi.
• Oyundan çıkarsanız veya görevi yanlış zamanda başarısız olursanız, War Within Questinin belirli aşamalarında ortaya çıkan bir kayıt sorunu düzeltildi.
• Jordas Golem'in enkazın etrafında ara noktalar arasında uzanan bazı süper hileli yollar bulması düzeltildi.
• Transference sırasında Sağlık/Kalkan değerlerini korumak yerine Necramech'inize her giriş çıkışınızda Sağlık kazanma sorunu düzeltildi.
• Zephyr'in müttefikleri hedef alırken "Focused Fixation" Augment Modundan hasar bonusu kazanması düzeltildi.
• Sentinel ve Moa silah istatistiklerinin Arsenal'de yan yana karşılaştırmayı göstermemesi düzeltildi.
• Operatör moduna geçtiğinizde Umbra Excalibur'un artık silah kullanmaması ve otonom olarak savaşması düzeltildi.
• Orbiter'ı ziyarete gelen kullanıcı oyuncu anahtara sahipse ve savaşı başlatırsa, savaşı başlattığında oluşan bozuk Nihil savaşı düzeltildi. Bu aynı zamanda dövüşe bir takımı getirmeyi de düzeltir.
• Bir eşyayı yükselttikten sonra Arsenal'den bir Fokus Lens kalıbı satın almaya çalıştığınızda hata mesajı almanız düzeltildi.
• Twitch Drop Gelen Kutusunun gözükmesi için iki defa yeniden oturum açma sorunu düzeltildi.
• Kullanıcı olarak Cambion Drift'ten Necralisk'e çıakrken meydana gelen çökme sorunu düzeltildi.
• Eidolon Ovalarına yada Orb Vallis'e yüklenirken meydana gelen nadir bir çökme sorunu düzeltildi.
• Dojo dekorasyon menüsünde False Profit Altın Kupasını seçerken meydana gelen bir çökme sorunu düzeltildi.
• Kullanıcı bağlantısı koptuğunda meydana gelen sunucu çökmesi düzeltildi.
• Oyundan çıkış yaparken meydana gelen nadir bir çökme sorunu düzeltildi.
• Önce Arsenal'i sonra Helminth'i kullandığınızda meydana gelen bir çökme sorunu düzeltildi.
• Bir Dojo davetini kabul ettikten sonra meydana gelen bir çökme sorunu düzeltildi.
• Yetenek Kombine etme menüsündeki Helminth arayüzü sıralama tercihleri ve iki menü arasında geçiş yaparsanız Besleme menüsündeki öğenin kaydedilmemesi sorunu düzeltildi.
• Yakın dövüş saldırısı kullanırken Lynx'in bazen bozuk bir animasyon oynatması düzeltildi.
• Avichea'nın Simulacrum Doğma Listesinde gözükmesi düzeltildi.
• Görev ilerleme ekranı ve görev sonu ekranının Sentinel silahları için kazanılan XP'yi göstermemesi düzeltildi.
• Kullanım olarak sıralandırılan eşyaların eğer 1 raund sonsuz Void Çatlağı görevi yaparsanız Alfabetik sıralamaya geri dönmesi sorunu düzeltildi.
• Market ile aynı anda Sohbet'i açtığınızda oluşan metin odağı tutarsızlıkları düzeltildi.
• Amp seçim menüsünde Amp parça arayüzü'nün Amp'lerin istatistik ekranı ile çakışması düzeltildi.
• Kuşanılan Kavatın türe özgü olan ikonu kullanmak yerine jenerik ikonu kullanması düzeltildi.
• Orbiter'a dönmeye çalıştığınızda ve takımınızdaki biri Atterax'a sahip olduğunda oluşan bir kodlama hatası düzeltildi.
• Gerçek Usta emojisindeki kayıp efektler düzeltildi.
• Kuva Stragh Sağ Ayak Plakasının geriye doğru takılması düzeltildi.
• Vor's Prize Quest'i aktifken Ustalık Seviyesi 1 Testini tamamladığınızda bütün Orbiter Görev mesajlarının yok olması düzeltildi.
• Operatör Mühürü'nün seçilmesinin 5 saniyelik bir takılmaya neden olması düzeltildi.
• The War Within'i tamamlamamış olanlar için aşağıdaki Nightwave Act'lerinin ortaya çıkması düzeltildi:
     • Kukla Ustası: Deimos'ta Düşmüş bir Necramech bul ve onu kullan
     • Antik Obelisk: Deimos'ta bir Requiem anıtı aktifleştir
     • Soğuk Çelik: Steel Path'te 1000 Düşman öldür
     • Tenha Yollar: 5 Steel Path görevi tamamla
     • Necralizer: Bir Necramech ile 100 düşman öldür
• Kukla Ustası Nighwave act'inin açılmaması düzeltildi.
• Kill It With Fire (Ateşle Öldür) ve Bug Out Ride (Gergin Yolculuk) başarımlarının Kurucu ve Kullanıcılar için takip edilmemesi düzeltildi.
• Antik Obelisk Nightwave Act'inin Kullanıcılar için tamamlanmaması düzeltildi.
• Kazanılan Fokus XP'sinin Oyun sonu ara yüzü ekranında Archgun/Ağır Silahlar için 2 defa görünmesi düzeltildi. Bu sadece Arayüz odaklı bir sorundu Fokus XP'si iki kez ödüllendirilmiyordu.
• The Sacrifice Quest'inin Final Sinematiği boyunca Excalibur Umbra'nın Kabzasını tutması düzeltildi.
• Fokus ağacı ekranından çıkış yaparken kameranın Orbiter duvarlarından geçmesi düzeltildi.
• Sağ Daedalus Omuzluk ile birlikte kuşanıldığında yaşanan Amblem kaymaları düzetildi.
• Birçok Warframe ve Skin'de Winter Solstice Centuria Syandana ile ilgili iç içe geçme sorunları düzeltildi.
• Şu ayarlarla Corpus Gemisi Haritasında siyah kutuların gözükmesi düzeltildi: Klasik Görüntü İşleme Motoru, SMAA, Parıltı, ve düşük Geometri Detayları.
• Gas City haritasında belirli bir gizli alanda alındıktan sonra ganimet işaretlerinin uzun bir süre aktif kalması düzeltildi.
• Cetus ya da Fortuna'da Warframe'lerin satıcılarla konuşurken görüşü engellemesi düzeltildi.
• Zenith'in İkincil Ateş modu değişiminin aynı anda yuvarlanılması durumunda çalışmaması düzeltildi.
• Açık Alan görevlerinde direkt giriş yaptığınızda seviye müziğinin başlamasını etkileyen bir hata giderildi.
• Nechramech'leri polarize ederken Nechramech'lerde kullanılamamalarına rağmen sahip olunan forma sayısının Aura ve Umbra formayı da hesaba katması düzeltildi. Bu sayım artık sadece normal Forma'yı gösterecek.
• Grineer Galleon haritasının belirli görevlerindeki titreşen geçiş kapıları düzeltildi.
• Paris Prime'ın Yayıcı renklerinin yaya uygulanmaması düzeltildi. https://www.reddit.com/r/Warframe/comments/kvnu75/paris_prime_holes_dont_light_up_properly_instead/
• Kurucu Orbiter Captura'ya davet edilen Kullanıcının Kurucu'nun dekorasyonlarını ya da özel renklerini görememesi düzeltildi.
• Kullanıcıların Fluctus gibi geniş mermilere sahip silahlarla düşmanların zayıf noktalarına(Orphix gibi) güvenilir bir şekilde vuramaması düzeltildi.
• Orbiter Captura Sahnesinde Kullanıcı olarak Operatör'e geçiş yapmanın Kurucu'yu Operatör moduna zorlaması düzeltildi.
• Özellikle Cetus'taki Balıkçı Hai-Luk'ta gözüken, birkaç içerik faaliyetlerinin çevre objelerinin içinde gözükmesi düzeltildi.
• Necramech'in Verimlilik istatistik metninin yükseltme ekranında artırıldığında yeşil yerine kırmızı gözükmesi düzeltildi.
• Eğer Solstice Skin'i kuşanılmışsa Burston Prime'ın Şarjörünün sol elinize yapışması düzeltildi.
• Esophage kullanırken Operatör modundan atılırsanız İzolasyon Kasalarından geri dönüş yaparken siyah ekranda takılma sorunu düzeltildi.
• Süslü Necramech'in (belirli bir oyun serisine saygı gösteren Spoiler adı ile) Heart of Deimos Questindeki "One Last Ride" aşamasından sonra Necroloid Sendika odasında kaskının kayıp olması düzeltildi.
• Vazarin Void Aegis Gizlenme efekltiyle alakalı pikselleşme sorunları düzeltildi.
• Larkspur Işınının(Ağır Silah olarak kullanıldığında) bazen Nullifier baloncuklarına hasar vermemesi düzeltildi.
• Eğer bir kullanıcı takıma girip bir İzolasyon Görevi başlatırsa Arcana İzolasyon Kasasını başlatamama sorunu düzeltildi. Deimos Görevlerini tamamlayan oyuncuların tamamladıkları için ödül almamaları sorununu çözüyor.
• Grineer Kalesi Haritasında bölüm objelerinin iç içe geçmesi düzeltildi.
• "TUNE IN" Nightwave ekranında Bölüm seçme tuşunun etrafında büyük bir kare gözükmesi düzeltildi.
• Envanterinizdeyken bir Takası kabul ettiğinizde Takas ekranının arka planının olmaması düzeltildi.
• Mod ekranından bir Takası kabul edip çıktıktan sonra kameranın bozulması düzeltildi.
• Bane Modlarının arttırılmış Hasarı iki kez uygulaması düzeltildi.
• Bazu Arayüz temalarının bazı renkleri beyaz yerine siyah olarak göstermesi düzeltildi.
• Oyuncu Hareket/Koşu bonusu ile doğduğunda meydana gelebilecek nadir bir çökme sorunu düzeltildi.
• Kameranın Ash'in Bladestorm Klonlarına katılırken oyucuya yapışmak yerine yerinde donup kalması düzeltildi.
• Gaz Şehri Haritasındaki Kuria'nın zayıf bir şekilde aydınlatılması ve görülmesinin zor olması düzeltildi.
• Gaia, Dünya' daki Engelleme görevinde Kule C 'nin altındaki bir büyük kaya formasyonunun eksik çarpışması düzeltildi.
• Ayatan Yıldızı Otomatik yükleme kullanırken Ayatan heykelciklerinin hareket etmemesi düzeltildi.
• Yoldaşlar/Sentineller için yükseltme ekranını "Seçilen eşya yüklenmedi" hatası nedeni ile açamama sorunu düzeltildi. Lütfen bir süre bekleyin ve tekrar deneyin" hatası.
• Savunma görevlerinde Yeni düşman doğuran yetenekleri kullanan düşmanların Savunmanın bir sonraki dalgayı başlatmayı engellemesi düzeltildi.
• Gara'nın Mass Vitrify yetenek açıklamasının yanlışlıkla Patlama hasarı için Ateş hasarı simgesini göstermesi düzeltildi. Artık doğru bir şekilde Delme, Kesme ve Darbe simgelerini gösterecek.
• Warframe Eklentilerinin Operatör>Görünüş>Özellikler seçeneklerinde gözükmesi düzeltildi.
• Sanctuary Onslaught'ta Kullanıcı olarak geçitten geçtikten sonra herhangi bir buzlu haritanın daha çok tek renkli görünmesi düzeltildi. https://forums.warframe.com/topic/1245122-sanctuary-onslaught-colors-desaturated/
• Deconstructor'un açıklamasının Kesme yada Delme hasarı verdiğini göstermemesi düzeltildi.
• Conclave'de Rakip oyuncuların sesli sohbetlerini duyamama düzeltildi.
• Wil-O-Wisp'in süresi boyunca gerçekleşen istenmeyen bir efekt sızıntısı düzeltildi.
• Voidrig'in Guard Modu'nun çok defa değiştirilmesinin birçok soruna yol açması düzeltildi. Yetenek aktif iken değiştirme artık engelleniyor.
• Cambion Drift yüzeyinin altında duran siyah kareler düzeltildi.
• Corpus Gemi Yörünge Bombardıman Captura Sahnesinin doğma konumu düzeltildi.
• Cambion Drift'in belirli mesafelerde büyük uçurum bölümünün görünmez olması düzeltildi.
• Nightwave Seri 2: The Emissary özetini görüntülerken sinematiklerin otomatik olarak başlamaması düzeltildi.
• Kasa Hırsızı Nightwave Act'ının açıklamasının Kasaları "Deimos"'ta yerine "Derelict"'te açın demesi düzeltildi.
• Cambion Drift'in bazı alanlarındaki düşük doğma oranı düzeltildi.
• Combat Discipline Mod iyileştirmesinin Konuşlandırılmış Necramechlere uygulanması düzeltildi.
• Normal navigasyondan Railjack navigasyonuna değişirken ve Railjack görevine doğru yol alırken oyunu yeniden başlatana kadar kaybolmayan ses, müzik ve seslerin rastgele kesilmesi düzeltildi.
• Cambion Drift ve Grineer Tersaneleri haritasında düşman doğma noktalarının harita dışı olması ve navigasyonla alakalı diğer sorunlar düzeltildi.
• Voidrig'in Guard Mode yeteneğini kullandıktan sonra Profit Taker'ın bütün renklerini kaybetmesi ve savaşın geri kalanında saf beyaz olarak gözükmesi düzeltildi.
• Dünya Durum Penceresi yüklenirken oluşan 12ms'lik sorun düzeltildi.
• Cremata Syandana'sının görsel efektlerinde ikincil Enerji rengini kullanmaması düzeltildi. https://forums.warframe.com/topic/1246690-cremata-syandana-dosent-combine-energy-colours/ 
• Grineer Galleon haritalarındaki yer kaplamalarındaki fark edilebilir çizgiler düzeltildi.
• Liset Çıkarma kapısındaki çok belirgin bir çizgi düzeltildi.
• Saya's Vigil Quest'inin 2. aşamasında taranması gereken cam parçasının üstünü kapatan Codex tarayıcısının nasıl kullanılacağını açıklayan siyah eğitim kutusu düzeltildi.
• Gauss'un Mach Crash Augment Modunun yere serilen düşmanları çekmemesi düzeltildi.
• Kullanıcılar için Archwing'e değişirken Growing Power'ı sonsuz olarak katlayabilicekleri durumlar düzeltildi.
• İsmi lazım olmayan ürkütücü Operatörün Liset'de belirdiği zaman bazı objelerin içinden geçmesi sorunu düzeltildi.
• Titania'nın Razorwing yeteneği açıkken ve enerji tükenmek üzereyken Operatöre geçilmesi sonucu Yoldaşların doğmaması sorunu düzeltildi.
• Corpus Buz Gezegeni ve Grineer Kalesi haritalarında düşman doğma noktalarının yere gömülmesi düzeltildi.
Grineer SeaLab haritalarındaki zulaların hizalamaları ile ilgili sorunlar düzeltildi.
• Lynx & Terra Jailer taretlerinin silahları yerine kule tabanlarından ateş etmesi düzeltildi.
• Kargaşa Syndicate görevlerinde düşman seviyelerinin 15'in altında olması düzeltildi. Bu, ilk birkaçından sonra hiçbir düşmanın ortaya çıkmadığı durumları düzeltir.
•Warframe'lerin Kurucu Değişiminden sonra Değişimden önmce bulundukları form'un(Necramech, Operatör, etc) sağlık değerleri ile yeniden doğmaları düzeltildi.
• Oyuncu Operatör'ü kullanırken Sadece Yakın dövüş silahı kuşanılmış Excalibur Umbra'nın hareket etmemesi yada sadece yakın olan düşmanlar dışında giçbir düşmana saldırmaması düzeltildi.
• Akarius'un mermilerinin Volt'un Electric Shield'ının içinden geçmek yerine üzerinde patlaması düzeltildi.
• Yetenek zamanlayıcılarının Operatör'de iken erken kapatılmasında silinmemesi düzeltildi.
• Sly Devolution buff'ının aktif edildiğinde Survival Instinct ile aynı kaçış değerlerini göstermesi düzeltildi. Sayılar artık Mod açıklaması ile eşleşiyor.
• Grineer Tersanesi haritasındaki kayanın bulunduğu yer düzeltildi.
• Oyuncu yeni bir konumu işaretlediği zaman ara nokta işaretlerinin her zaman doğru şekilde güncellenmemesi sorunu giderildi.
• 'Siperi Yükselt/Alçalt' eyleminin yerelleştirilmemesi düzeltildi.
• Kargaşa görevlerinde Demolisher birimlerini infaza açan bazı yetenekler (örneğin Ivara'nın Sleep Arrow) düzeltildi.
• Arama çubukları olan pencereleri açarken 'seçme' ses efektinin oynaması düzeltildi.
• Grineer Tersanesi haritasındaki harita dışı doğuş noktaları düzeltildi.
• Sendika Modlarında ilgili Sendikanın simgesinin görünmemesi düzeltildi.
• Arsenal'deki belirli bir teçhizat dizilimi ile Fokus okullarını değişimi sonrası değişikliklerin kaydedilmemesi sorunu düzeltildi. 


• Bir Captura sahnesine yüklendikten sonra Operatör'e geçene kadar Nidus'un mutasyon yığını ses efektinin sürekli oynaması düzeltildi.
• Necralisk'te oyun kurucusunun takımdan ayrılmasıyla, Kurucuyu taşınma işlemine başlaması yerine takımın dağılması sorunu düzeltildi.
• Frost/Frost Prime'ın bacağının esnemesi ve pelerinlerinin (bütün skin'lerde) giriş ekranında içinden geçmesi düzeltildi.
• Necramech'lerin profilinizde yanlış seviye ve Ustalık göstermesi düzeltildi.
• Çevre engellerine keskin bir açıyla çarptıktan sonra Necramech'in kaymasının durdurulamamasıyla ilgili sorun düzeltildi.
• Aero Vantage'in, yuvarlanmadan önce havada süzülmez ve ardından tekrar süzülmezseniz yer çekimini iptal etmemesi düzeltildi.
• Yıldız Haritanızda Steel Path açık değilse Steel Path görevlerinin Steel Path Nightwave Act'lerinde takip edilmemesi düzeltildi
• Agile ve Noble animasyon setlerinde Xaku'nun el pozisyonları ve sol koluyla ilgili sorunlar düzeltildi.
• Laddak Pelerini ile Kuva Örgü Syandana'ları, Wukong Prime'a kuşanıldığında meydana gelen hareket bulanıklığı sorunları düzeltildi.
• Vulpaphyla veya Predasite Imprint'lerinin ticareti yapılamaması düzeltildi.
• Vulpaphyla veya Predasite Imprint'lerinin eksik simgeleri düzeltildi.
• Commodore Prime Operatör Takımının arkasındaki kanadın, Profil diyoramasında görüntülendiğinde havada dik durması düzeltildi.
• Pozlama kaydırıcısının Captura'da çalışmaması sorunu düzeltildi.
• Corpus Gemisi haritasında işlevsiz bir Kuva Siphonunun ortaya çıkması sorunu giderildi.
• Kuva Siphon'ın Grineer Yerleşkesi haritasında yerin içerisinde doğması düzeltildi.
• Quill ve Vox Solaris sendikalarının bağış ekranlarındaki Sendika düğmesinin, Quill veya Vox Solaris yerine Cetus veya Fortuna ekranına yönlendirmesi düzeltildi.
• Oyun Kurucu'nun, İzolasyon Kasası odasında hareket eden bir Scintillant'ta animasyon gerçekleşmesini görmesi düzeltildi.
• Çıkarma Gemisinin, Corpus Yerleşkesi haritasındaki görevlerdeki görev çıkış sinematiği esnasında ışınlanma bum sesinin kayıp olması düzeltildi.
• Bubonico'nun, Orbiter'ın Kişisel Karagah sergisinde gösterildiği zaman hızlı bir şekilde titremesi düzeltildi.
• Merkür Larunda Relay bölgesindeki dans konumundaki eksik, mavi müzik notaları düzeltildi.
• Ateş etme tuşuna basılı tutarken kaçınmak, yuvarlanmak gibi bir eylemin gerçekleşmesi sonucu otomatik çoklu sıkış silahlarının ateş etmeye devam etmemesi düzeltildi.
• Sıraya sokulmuş ateş komutu olan çoklu sıkış silahlarının, bir kaçınma ortasında ilk mermiyi ateşlememesi düzeltildi.
• Yaratığı Doyur Nightwave Act'inin Nightwave Mevkiisi'ne, oyuncu gemiye veya hesabına gir çık yapmadan fayda etmemesi düzeltildi.
• Fass et parçası bölgesi içerisinde yürüdükten sonra Operatör ya da Necramech'e geçilmesi sonucu Fass bozulma efektinin ekrandan hiç ayrılmaması düzeltildi.
• Bir Sendika mevkiisininin, önceki Sendika mevkii ödülünün alınmaması sonucu artırılamaması düzeltildi.
• Çoktan arkadaş listesinde olan birisini yeniden eklenmeye çalışılması sonucu "İnternet bağlantısı nedeniyle Warframe veri tabanı eşleştirilemiyor" hatasının alınması düzeltildi.
• O anda 0 Sembol'e sahip olunması durumunda, Predasite veya Vulpaphyla yoldaşının salınması sonucu Oğul Sembolü alınmaması düzeltildi. Bu düzeltme aynı zamanda ödül olarak alınan Sembol'lerin Necralisk'e çık gir yapana dek harcanılamamasını da düzeltir.
• Bir Stance Mod'u takılı olduğunda Wolf Sledge'in Takip Etme değerinin yarıya inmesi düzeltildi.
• Para ile Mutluluk Olmaz Meydan Okuması'nın tamamlansa bile kilidinin açılmaması düzeltildi.
• Doğadaki itme hacimleri (Cambion Drift zıplama plakaları, vs.) tarafından etkilendikten sonra havada takılı kalınması düzeltildi.
• Bir takım arkadaşını kaldırırken gözükmesi gereken eksik iyileştirme efekti düzeltildi.
• Nezha Prime inşa edilirken Atölye hologramında Mire'ın gözükmesi düzeltildi.
• Deimos Captura Sahnesi'nin koordine edilmiş sahnede doğru ön izleme ikonunu göstermemesi düzeltildi.
• Erişim dışı bir değeri boş yere yazdıktan sonra değişikliklerin kaydedilmesi sonucu Arayüz ölçeğinin minimumdan değerden daha az bir değere getirilebilinmesi düzeltildi.
• Cetus, Fortuna veya Necralisk'de Açık bölge ve merkez arasında geçiş yapmanızı gerektiren Nightwave meydan okumalarındaki eksik arayüz açılır pencereleri ve iletileri düzeltildi.
• Cambion Drift'e görev ortasında katılınca ortaya çıkabilecek bir kod hatası düzeltildi.
• Bir Requiem Obelisk hasar aldığında Cambion Drift'te meydana gelebilecek bir kodlama hatası düzeltildi.
• Rising Tide Görevi aktif iken hesaptan çıkılması sonucu gerçekleşen yazılım hatası düzeltildi.
• Yetenek açıklaması sayfası açılırken meydana gelen bir kod hatası düzeltildi.
• Railjack navigasyonunda "Bir Mürettebata Katıl" tuşunu kullanırken meydana gelen bir kod hatası düzeltildi.
• Simulacrum'da Operatör olarak oynarken meydana gelen bir kod hatası düzeltildi.
• Khora'nın Venari'si ile ilgili bir kod hatası düzeltildi.
• Necramech'lerin Sağlık Kürelerini alamaması düzeltildi.
• Bombast Mandachord paketinin melodi enstrümanının ilk notasındaki gecikme düzeltildi.
• Necramech'in yok edildiğinde varsayılan skin'e dönmesi düzeltildi. https://forums.warframe.com/topic/1248927-necramech-skin-changes-upon-death/ 
• Wisp ve Titania için özel yürüme ve yuvarlanma animasyonlarının Orbiter, Dojo ve Railjack içerisinde yürürken çalışmaması düzeltildi.
• Helminth sandalyesinde otururken meydana gelen çökme sorunu düzeltildi.
• Protea'nın Temporal Anchor Yeteneği'ni Railjack'de kullanırken gerçekleşen bir yazılım hatası düzeltildi.
• Oyun içi Market'teki Octavia Prime Kalıbının açıklamasının varsayılanla eşleşmesi düzeltildi. Artık Octavia Prime'a özgü olacak.
• Railjack görevi yüklenirken meydana gelen çökme sorunu giderildi.
• Primed Chilling Grasp'in Kodeks'te görünmemesi, sohbet bağlantısının olmaması ve takas edilemez olması düzeltildi. https://forums.warframe.com/topic/1252753-primed-chilling-grasp-tradable-by-next-pc-hotfix/ 
• Başarısız bir görevden Dry Dock'a dönerken oluşan bir çökme sorunu düzeltildi.
• Sacrifice Quest'inde Umbra'ya transfer etmeden hemen önce Protea'nın Temporal Anchor'unu kullanılması üzere meydana gelen bir kod hatası düzeltildi.
• Orb Vallis'te Kaynak Ele Geçirme Görevi aşamalarında oluşan bir kod hatası düzeltildi.
• Tek satın alınabilen öğelerden birine zaten sahipseniz, tek satın alma öğeleri içeren oyun içi Market Paketlerinin sahip olunan/satın alınamaz olarak işaretlenmemesi düzeltildi.
• Atölyede Octavia Prime üretirken Mire hologramının görünmesi düzeltildi.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...