Jump to content

Veilbreaker: Güncelleme 32


[DE]Teo

Recommended Posts

76a29b4bf3e094861c3d36ef31b34b3e.png 

Veilbreaker: Güncelleme 32

New War büyük ölçüde bitmiş olsa da, Narmer'ın Origin Sistemini köleleştirmesi devam ediyor. Peki şu anda Narmer, kimin kontrolü altında? Grineer ve diğerleri gibi pek çoğu, Narmer Maskelerinin ezici etkisi altında hapsedilmiş ve çaresiz kaldı.

Kahl-175 ile tanışın. Sentient'lerle olan mücadelesinden ve onların prangalarından sağ çıkması sonrası Origin Sisteminin en yeni kurtarıcısı olarak ortaya çıkıyor. Zamana karşı olan yarışında balistik Grineer cephaneliğini kullanarak kardeşlerini Narmer'ın baskıcı pençelerinden kurtar. Takım Arkadaşlarınla birlikte Archonlar ile savaş, 50. Warframe Styanax* ile tanış, yepyeni Görevler üstlen, Protea Caladrius Koleksiyonu ile zamanı bük ve çok daha fazlasını deneyimle!

Bu güncelleme aynı zamanda Zıpkınlara ve üç başlangıç Warframe'e (Excalibur, Mag ve Volt) yönelik yeniden düzenleme, Riven veri tabanına yönelik iyileştirmeler, bir dizi Warframe Augment Mod buff'ı ve aşağıda keşfedilecek çok daha fazlasına yönelik Kalite İyileştirmeleri içermektedir.

Toplam indirme boyutu ~2.3 GB'dir.

*50. Warframe Styanax Hediyesi: Styanax'a (Warframe Yuvası ve Orokin Reaktörü kurulu şekilde) bir oyun içi mesajı ile sahip olmak için bugünden 21 Eylül'e kadar giriş yap! Lütfen gelen kutusu mesajının, güncelleme yayına girdikten 15-20 dakika sonra gönderileceğini unutmayın; bu, güncellemeyi indirdikten hemen sonra giriş yapılması durumunda yeniden oturum açmanız gerekebilir.

YENİ TANITICI QUEST: VEILBREAKER

Kahl-175 geri dönüyor! Bu solo macerada, Grineer Askeri Kahl-175'in gözünden Origin Sistemi'nin New War'dan sonraki durumuna tanık ol. Narmer'ın liderliği Tenno tarafından parçalanmış olsa da, birçoğu Maske'nin etkisinden henüz kurtulamadı. Grineer kardeşlerine olan bağlılığını sunmaya çalışan Kahl, hala hapiste olanları kurtarmak için beklenmedik bir müttefikle ortak oluyor.

Görev Gereklilikleri: Kodeks'indeki Veilbreaker Quest'inin kilidini açmak için New War Questini tamamlamış olman gerekir.

Questi tamamlamak seni Helminth'ine kurman için Archon Parçası Helminth Segmenti Kalıbı ile ödüllendirecek.

Geliştirici ekibinden bir not: Veilbreaker ile bu güncellemede tanıtılan sistemlere haftalık bir yaklaşım geliyor. Oyuncuların Günlük, Haftalık ve Evergreen hedeflerini planlamaları için çeşitli seçenekler sunmak istiyoruz.

Kahl'ın Maskeleri Kırma Serüveni (ve Kahl'ın Garnizonu) için Kahl'ın haftalık "Narmer'i Yok Et" görevlerini önümüzdeki hafta başlayacak şekilde değiştirdik. Bu değişiklik, içeriğin kalitesinden emin olmamız için gereklidir. Bu arada, Güncelleme 32: Veilbreaker ile gelecek Archon Avları ve Archon Parçası Sistemini Veilbreaker tanıtım Görevi, ile tam olarak deneyimleyebilirsiniz.

Bu içerik iyileştirme hedefinin, bazı ödüllerin de bir hafta ertelenmesi anlamına geliyor. Ancak bu, aceleye getirilmiş bir güncellemeye kıyasla daha keyifli bir deneyim tercihimiz olmuştur. Bunun sizin için anlamı, yeni Kahl kozmetikleri, yeni Modlar, Styanax kalıpları, yeni silah kalıpları vb. gibi yeni Chipper karakteri aracılığıyla ücretsiz elde edilen eşyalar Kahl'ın "Narmer'i Yok Et" haftalık görevleri başladığında erişilebilir olacak. Bu görevler, Chipper'ın tekliflerinde kullanılan para birimi olan Stok'u elde etmenin tek yoludur.

Veilbreaker giriş görevini tamamladığında, aşağıdaki oyun sistemleri kullanılabilir hale gelir:

Kahl'ın Garnizonu - ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SİZLERLE!
• Yeni Sendika - bu Sendika, Mevki Puanı yerine haftalık oyun ilerlemesiyle otomatik olarak seviye kazanır!
• Haftalık "Narmer'i Yok Et" Garnizon Görevleri (Kahl-175 Olarak Oyna)
• Archon Avları - ŞİMDİ SİZLERLE
• Archon Parçaları

* Yukarıdaki sistemler hakkında daha detaylı bilgi aşağıdaki ilgili bölümlerde verilmiştir.

YENİ SENDİKA: KAHL'IN GARNİZONU - ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SİZLERLE!

Quest'in tamamlanmasının ardından Tenno, Dünya'da yer alan Gezgin'in Kampında bulunan yeni bir Sendika olan KAHL'IN GARNİZONU'NA erişim kazanacak. Gelecek hafta Kampta yeni satıcıların kilidini açmak, Kahl'ı kazanılan özelleştirmeler ile özelleştirmek ve ARCHON AVLARI'na erişim kazanmak için haftalık Garnizon Görevlerini tamamlayarak bu Sendikada seviyeni yükseltmeye hak kazanacaksın.

"Narmer'i Yok Et" Garnizon Görevleri- ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SİZLERLE!

Garnizon Görevleri, Gezgin'in Kampında Kahl için verilen haftalık solo görevlerdir. Kahl olarak oyna ve Maske'den daha fazla kurban kurtarmak için bu kahramanca göreve devam et.

Garnizon Görevleri aracılığıyla erişilebilen üç benzersiz Kahl merkezli görev vardır. Bu Görevler için ek zorluk seviyeleri sunulur ve tamamlanmaları isteğe bağlıdır. Bu meydan okumaların tamamlanması, seni Kahl'ın Garnizonunda harcanabilecek Stok adlı yeni bir para birimi (daha fazla bilgi aşağıda) ile ödüllendirecek.

Yeni Somachord Şarkıları!

Dört yeni Somachord Şarkısının kilidi, Garnizon Görevlerinde yer alan Somachord Parçaları bulunarak açılabilir.

• SON DİRENİŞ
• HATTI TUT
• DAĞILAN GÖK
• ÇELİK UFUK

Kahl'ın kendine ait bir tarayıcısı olmadığından, bu Parçaları almak için onlarla etkileşime girmen gerekli.

Kahl'ın Garnizonunu Seviyelendir - ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SİZLERLE!

Bu Sendika, Mevki Puanı yerine haftalık oyun ilerlemesiyle otomatik olarak seviye kazanır! Seviyelerin kilidini açmak, Garnizonu yeni yüzler ve fırsatlarla kurmak anlamına gelir.

c678cfbe70b4790d10ae8745a6a82f83.png 

Stok Kazan:

Stok, Kahl'ın Garnizonu'nda eşya satın almak için kullanılan para birimidir. Stok'u Garnizon Görevleri aracılığıyla topla ve aşağıdakiler için harca:
• Yeni Archon Warframe Modları
• Kahl Özelleştirmeleri
• Fog of War Ephemera
• Styanax Bileşenleri
• Various Silah Kalıpları
• Archon Parçaları

a3203117e0d78da0658d31aafb087096.jpg 

Yeni Archon Warframe Modları:

Yeni bir Warframe Mod koleksiyonu Kahl'ın Garnizonu'na indi! Elementsel hasar veren yetenekler için ek etkilerle birlikte temel istatistik artışı sunarlar.

e8f5f63d6485315f1cf8487a9d5a915c.png 

*Aşağıda gösterilen istatistiklerin tamamı maksimum seviyeler içindir.

Archon Continuity
+55% Yetenek Süresi. Toksin Statü Etkisi yaratan yetenekler ayrıca Paslanma statü etkisi de uygulayacaktır.

Archon Stretch:
+%45 Yetenek Menzili. Elektrik Hasarı veren yetenekler, 5 saniye boyunca +2 Enerji/sn verir.

Archon Vitality:
+440% Sağlık. Ateş Hasarı veren Yeteneklerin Statü Etkileri iki kez uygulanacaktır.
• Lütfen bunun şu anda Ember'ın Fire Blast gibi bazı ateş yeteneklerle çalışmadığını unutmayınız. Bu durum, gelecekteki bir Düzeltme/Güncellemede düzeltilecektir.

Archon Flow:
+%275 Maksimum Enerji. Soğuk Hasarı ile öldürülen düşmanlar %10 şansla Enerji Küresi düşürebilir. Bekleme Süresi: 10 saniye.

Archon Intensify:
+30% Yeteke Gücü. Yeteneklerle sağlığı yenilemek, 10 saniye boyunca +30% Yetenek Gücü verir.
• Aynı şekilde, bunun şu anda "zaman içinde iyileştiren" veya zaten sağlık veren bir yetenek açıkken tetiklenmesi sonrası sorunları olduğunu unutmayın, bunda da iyileştirmeler yapacağız.

Kahl Özelleştirmeleri:

Kahl'ın Garnizonu, Veilbreaker Quest'inin tamamlanmasının ardından Gezgin'in Kampında bulunacaktır. Orada Kahl-175'i ziyaret et ve üniformasını çeşitli özelleştirme seçenekleriyle yenile. Voidshell teknolojisi ve çeşitli Miğfer ve Eklenti seçenekleri sunulan oyuncular, kardeşlerini gururlandıracak benzersiz bir görünümle onu donatabilir.

Sahip olduğun bacak, omuz ve göğüs Zırhları da Kahl için kuşanılabilir!

YENİ HAFTALIK GÖREVLER: ARCHON AVLARI

Veilbreaker Quest'inin tamamlanmasının ardından Archon Avları'nın kilidini açacaksın. Archon Avları, her hafta yer alacak yeni bir haftalık Görev sınıfıdır. Artık, bu Narmer deneylerini beraberindeki takımın ile gerçekleştirebilirsin!

Archon Avları, Kahl'ın Garnizonu'ndaki (gelecek hafta yayınlanacak) izleme konsolundan veya navigasyon yoluyla başlatılabilir. Eski düşmanlar savaşa yeniden katılırken, dehşetli gücünün gerçek bir testi için Arsenalini donat.

Archon Avı Görevleri

Origin Sisteminin Narmer tarafından kontrol edilen bölümlerinde tanıdık yerlerde gezinirken maskeli rakiplerle yüzleş. Bir Archon Avında, Tennoların, ek kısıtlamalar ve artan zorluklarla üç görevi tamamlaması gerekir. Her hafta yalnızca bir Archon Avı mevcuttur, bu nedenle oyuncular tek başına tamamlamayı veya bir takım ile mücadele etmeyi deneyebilir. Takımdaki her oyuncu için düşmanların gücü artar (oyuncu başına +%50 Sağlık ve Kalkan). Archon Avı tekrar oynanabilirken, ödüller yalnızca bir kez düşecektir.

İlave etki için Kısıtlamalar da mevcuttur:

• Kısıtlı Yeniden Canlanma:
• Kendini Canlandırma Yok: Yalnızca diğer Tennolar (veya Yoldaşlar) tarafından canlandırılabilirsin
• Last Gasp Cezası: Last Gasp Fokus yeteneğinin etkinleştirilmesi zamanlayıcıyı 2 saniye azaltır.
• Kanama Azaltıldı: Kanama süresi, her dirilişte azalarak minimum 5 saniye olacak şekilde azalır.
• Kısıtlanmış Tüketim Malzemeleri
• Çağrı Yok: Çağrılar, görevin tamamı boyunca devre dışı bırakıldı.
• Bekleme Süresinde Artış: Her Yenileme türünde 3 dakikalık bir bekleme süresi uygulanır. Bu bekleme süresi, yenileme türlerinin tamamını etkiler.

Arbitrasyonlara benzer şekilde, belirli Warframe'ler ve silahlar için Bonuslar, o Archon Avı süresince uygulanır. Bu bonuslar sana özel!

Bu görevlerin zorlu olması amaçlanmıştır, bu nedenle engelleri aşmak ve rakiplerini alt etmek için ekipmanlarını dikkatlice seç.

Düşman Türleri

New War'da savaşan Tenno, Archon Avlarında yer alacak düşman türlerini hatırlayacaktır. Maskeli düşmanların yanı sıra Diyakozlarla karşılaşacaksın. Bir zamanlar Narmer tarafından kontrol edilen sistemde devriye gezen Diyakozlar, şimdi adanmış Maskeli müritlerinden oluşan sürülerini büyütmek için daha fazla birim arıyorlar. Dikkat et Tenno, Diyakozlarla temasa geçmek, onlarla birlikte dolaşan ekipler nedeniyle önceki karşılaşmalarından çok daha tehlikeli olacak. Önce çevresindeki birliklerle ilgilenmezsen bir Diyakoz yara almadan kalacaktır.

Archon Değişiklikleri

ARCHON AVI'nın son görevi her zaman bir Suikast - veya 'Archon Avı' görevi olacaktır - Tenno, Avı tamamlamak ve kendisi için büyük bir ödül kazanmak için bir Archon'a karşı silaha sarılmalıdır. Bir ARCHON AVI'nın haftalık rotasyonunda, yenmek için yeni bir Archon olacaktır- Boreal, Amar veya Nira.

Archonlar hatırladığın gibi değil Tenno. Onlarla New War'da tek başına savaştığın zamandan beri, daha da güçlendiler. Üç Archon'un her biri üzerinde zorluk seviyelerini artırmak için yeniden düzenleme gerçekleştirildi.

Hasara karşı daha yüksek dirençleri, daha sert saldırılar ve yeni hile yöntemleri onları zorlu birer düşman haline getiriyor - bu yeniden düzenlenmiş Archon'ları yenmek için iyi donanımlı bir teçhizat ve becerikli bir takım gerekli.

488de39b4e7abe3692fa855d65dd41c7.jpg 

Archon Avı Ödülleri

Üç Archon Avı görevinin tümünü tamamladığında, ödül havuzundan rastgele bir ödülün yanı sıra bir Archon Parçası kazanırsın. Her Archon, farklı bir Archon Parçası ile donatılmış olarak gelir. Her Parça, arsenalini yeni zirvelere taşımak için donatıldığında benzersiz avantajlar sunar. Ayrıca, kazanılan her Parçanın Tauforged olması şansı %20'dir. Parçalar hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki Archon Parçaları bölümünde bulabilirsiniz.

d364d566456ee842b02fd965987288a8.png 

Görev ödülü havuzu aşağıdakileri içerir:

• Yaygın:
• Ayatan Anasa Heykeli
• Riven Mod
• Nadir:
• 3 Günlük Artırıcı
• 8000 Endo
• 12.000 Kuva
• Ender:
• Exilus Warframe Adaptörü
• 3 Forma
• Orokin Catalyst Kalıbı
• Orokin Reaktörü Kalıbı
• Efsanevi:
• Efsanevi Çekirdek

YENİ HELMINTH SİSTEMİ İLAVESİ: ARCHON PARÇALARI

Archon Parçaları, başta Archon'lar ve Warframe'ler olmak üzere sentetik yaşam formlarını güçlendirmek için kullanılabilen ideal bir anti-entropik radyasyon kaynağıdır. Bu Parçaları yönetmek, Orbiter'indeki Helminth aracılığıyla yapılır - ne oldukları ve nasıl kullanılacağı hakkında ayrıntılar için aşağıyı okuyun.

Not: Bu sistemle etkileşim kurmak için Veilbreaker Quest'ini tamamlaman gerekir!

Archon Parçası nedir

Archon Parçaları, kalıcı* ilave (modlarla karşılıştırılmamalı) istatistik artışları sağlamak için Warframe'lerine soketlenebilen öğelerdir.

*Warframe'inie bir kez bağladıktan sonra bu istatistik artışları, sen onu kaldırmaya karar vermediğin sürece kalıcı olarak devam eder. Bununla ilgili daha fazla bilgi edinmek için "Archon Parçaları Nasıl Kullanılır" bölümünü okuyun.

Archon Parçaları aşağıdaki iki yolla kazanılır:
1. Archon Avları: 1x garantili Archon Parçası, haftalık Archon Avındaki üç görevi de başarıyla tamamladıktan sonra ödüllendirilir.
• %20 şansla o Parçanın Tauforged olması.
• Tauforged durumu, temel Gök Mavisi, Kızıl ve Kehribar Archon Parçası'nın toplam istatistiklerinin toplam gücünü 1,5 kat artırır.
• Örneğin: Temel bir Kehribar Archon Parçası +%15 Depar Hızı sunarken, aynı Parçanın Tauforged versiyonu + %22,5 (15 x 1,5 = 22,5) sunar.

2. Kahl'ın Garnizonu:

Kahl, Stok ile satın alınabilecek haftada 1x Archon Parçası sunuyor!

Archon Parçası Türleri

Her Archon, kendisiyle ilişkilendirilmiş farklı istatistik kategorileriyle belirli renkte bir Parça bırakır. Tek bir savaş avantajına odaklanmak için Warframe'ine aynı renkte Archon Parçası yerleştir veya uygun hissettiğin yerde daha dinamik bir yaklaşım için Argon Parçası kullanımını çeşitlendir.

• Gökmavi Archon Parçası
• Düşme: Archon Boreal (Dünya Archon Avı)
• İstatistik Kategorisi: Savunma
• Kızıl Archon Parçası
• Düşme: Archon Amar (Mars Archon Avı)
• İstatistik Kategorisi: Taarruz
• Kehribar Archon Parçası
• Düşme: Archon Nira (Jüpiter Archon Avı)
• İstatistik Kategorisi: İşlevsel

Archon Parçaları Nasıl Kullanılır

Veilbreaker Quest'i tamamladıktan sonra, Helminth'ine kurman için Archon Parçası Helminth Segmentini içeren bir gelen kutusu mesajı alacaksın. Bu, Helminth Segmentinde, zor kazanılan Parçalarını Warframe'ine Eklemen ve Çıkartman için yeni bir Menünün kilidini açacak. Her Warframe'de doldurulabilecek toplam 5 yuva bulunur.

61a817b83417deb016381c6c557b7e49.jpg 

Yüklü Archon Parçaları, Helminth Safra kaynak havuzunuzun %50'i pahasına yeniden kullanılmak üzere yuvadan çıkarılabilir.

7781f65a8a5d50a3e9b9e8e24ecbf506.jpg 

fd995659f43e7665658c646b8cf9d4ec.jpg 

Kuşanılmış Archon Parçalarına Arsenal'den de erişebilirsin. Fareyle Parçalardan birinin üzerine geldiğinde değişiklik yapmak istersen Helminth'teki Parça yönetim ekranına atlamana izin verecektir.

eb9d49e8eceb5d3576374e600d42308f.jpg 

f651e7033463bc61a946565b470ee4ae.png 

YENİ WARFRAME: STYANAX

50. Warframe STYANAX şimdi sizlerle! Styanax kaç tane düşmanla karşılaşacağını asla merak etmez, sadece onları nerede bulabileceğini merak eder.

Styanax'a, sadece oyuna giriş yaparak 21 Eylül'e kadar ücretsiz sahip olabilirsin! Daha sonrasında, oyun içi Market aracılığıyla satın alınabilir veya bileşenleri, Stok kullanılarak Kahl'ın Garnizonu aracılığıyla kazanılabilir.

Pasif
Styanax'ın kritik şansı kalkan gücü ile artar ve zıpkınlarda iki katına çıkar.

Axios Javelin
Bir Axios Mızrağı fırlat. Mızrak bir düşmanı duvara yapıştırdığında, çevredeki düşmanlar alana çekilir ve bir hasar patlaması yaşar.

Tharros Strike
Styanax'ın kalkanı olan Tharros'u çağır. Düşmanları püskürtmek ve onların kalkanlarını ve zırhlarını azaltmak için Tharros'u kullan. Styanax, vurulan her düşman için sağlık yeniler.
*Tharros Strike, Styanax'ın Helminth yeteneğidir!

Rally Point
Düşmanın dikkatini Styanax'ın üstüne çek. Kararlılığı, onu ve yakındaki müttefiklerini güçlendirerek takımın enerjisini zamanla yeniler. Styanax ve müttefikleri, katkıda bulundukları her öldürme yardımı için kalkanları da yeniler.
*Rally Point, Styanax'ın Railjack yeteneğidir!

Son Direniş
Güç ve cesareti yay. Havaya yüksel ve bir Axios Mızrağı yaylım ateşi başlat. Mızraklar, indikleri her yerde yakındaki düşmanlara hasar verir. Düşmanlara doğrudan isabetler daha fazla hasar verir.

3cfc9d962f0cdcabe4a48b4ed62745be.png 

STYANAX'IN ÖZEL SİLAHI: AFENTIS

Styanax'ın zıpkınları onun gücüyle birleşiyor. Bir düşmanı yakalamak için Afentis'i fırlat, bu aynı zamanda yakındaki düşmanları da sersemletecektir. Müttefikleri güçlendiren bir alan oluşturmak için Afentis'i yere sapla. Afentis tarafından desteklenen müttefikler bir düşmanı öldürdüklerinde, alanı terk ettikten sonra kısa bir süre için güçlendirmeyi korurlar.

Afentis kalıbı Kahl'ın Garnizonundan Stok karşılığında satın alınabilir. *Ekibimize içeriği düzeltmeleri için daha fazla zaman vermek için Kahl'ın haftalık "Narmer'i Yok Et" Garnizon görevlerini (buna Garnizon'a erişim de dahildir) önümüzdeki hafta başlayacak şekilde değiştirdiğimizi hatırlatmak isteriz.

Styanax Synmora Miğfer
Her adımda cesaretini hatırla. Styanax için elit bir miğfer.

Styanax Agogean Miğfer
Ölümün gölgesini bilsen de şafağın ışığını sev. Styanax için seçkin bir miğfer.

Lanex Syandana
Cesurlar için bir syandana.

Styanax Leverian
Savaşta kendini kanıtlamış bu Warframe'in kökenlerini öğrenmek için Drusus Leverian'ı ziyaret et.

STYANAX GALLANTRY KOLEKSİYONU
Süslü bir savaşçıya seçkin bir görünüm yakışır. Bu koleksiyon, Styanax Synmora Miğferi, Styanax Agogean Miğferi, Lanex Syandana, Styanax Voidshell Skin ile Fieldron Formu Materyal Yapısı ve Tharros ve Axios Sergi dekorasyonunu içerir.

YENİ PALA SİLAHI: SLAYTRA
Slaytra, kesme hasarından kaynaklanan kanamanın süresini iki katına çıkaran geleneksel Grineer Palasının yenilenmiş güçlü bir türüdür.

Slaytra kalıbı Kahl'ın Garnizonundan Stok karşılığında satın alınabilir. *Ekibimize içeriği düzeltmeleri için daha fazla zaman vermek için Kahl'ın haftalık "Narmer'i Yok Et" Garnizon görevlerini (buna Garnizon'a erişim de dahildir) önümüzdeki hafta başlayacak şekilde değiştirdiğimizi hatırlatmak isteriz.

YENİ FIRLATILABİLEN SİLAH: AEGRIT
Aegrit'in nicelik eksikliğini yıkıcı gücü telafi ediyor. Aegrit'i düşmanının konumuna fırlat, ve ardından maksimum yıkıcı etki için doğru zamanda uzaktan patlat.

Aegrit kalıbı Kahl'ın Garnizonundan Stok karşılığında satın alınabilir. *Ekibimize içeriği düzeltmeleri için daha fazla zaman vermek için Kahl'ın haftalık "Narmer'i Yok Et" Garnizon görevlerini (buna Garnizon'a erişim de dahildir) önümüzdeki hafta başlayacak şekilde değiştirdiğimizi hatırlatmak isteriz.

VEILBREAKER SAVAŞÇI PAKETİ
Silah arkadaşlarının yanında ol ve bu paketteki eşyalarla savunmasızları savun:

• 350 Platinum
• Slaytra Machete
• Afentis Zıpkın
• Ascension Zıpkın Skin
• Aegrit Fırlatılabilen Silah
• Fog of War Ephemera
• Kahl'ın Cesaret Mührü*
• Kardeşlerim İçin Glif*
• Noggle Heykeli - Kahl-175
• 7-Günlük XP Artırıcı
• 7-Günlük Kredi Artırıcı

* ile işaretlenmiş ürünler sınırlı bir süre için bu pakete özeldir. Destek Paketlerini daha oyuncu dostu hale getirmeye devam etmek amacıyla, listelenen diğer her şey oyun içi Market'ten Platinum ile ayrı ayrı satın alınabilir veya kazanılabilir (Slaytra Pala, Afentis Zıpkın, Aegrit Fırlatan Silah). Listelenen silahları ücretsiz elde etmenin yolu, Kahl'ın Garnizonu'nun yayınlanmasıyla önümüzdeki hafta mevcut olacak.

78ba2c0f836506739892a310cd18c84d.png 

YENİ VOIDSHELL KOLEKSİYONLARI

Void'in en yeni ve en yücesi, bu Warframe'ler için eterik yetenekleri beraberinde getirdi. Zariman Void Sıçraması sırasında oluşan morfik materyali kuşanın.
• Styanax Voidshell Koleksiyonu
• Fieldron Formu malzeme yapısını içerir.
• Excalibur Voidshell Koleksiyonu
• Lunaro Striker malzeme yapısını içerir.
• Wukong Voidshell Koleksiyonu
• Rubedo Impression malzeme yapısını içerir.
• Nova Voidshell Koleksiyonu
• Sedefli Plastid malzeme yapısını içerir.
• Void Süsleme Paketi II
• Bütün Hepsini Topla! Malzeme yapıları ile Wukong, Excalibur ve Nova Voidshell skinleri bu pakette mevcuttur.

Bu yeni Voidshell Koleksiyonları, oyun içi Market'ten satın alınabilir.

babb1071fe493d76b89eb6f9f5fe6553.png 

PROTEA CALADRIUS KOLEKSİYONU
Kontrolü eline al. Düşmanlarını ortadan kaldır. Düzeni yeniden sağla. Protea Caladrius Koleksiyonu şunları içerir:

Protea Caladrius Skin
Kontrolü eline al. Düşmanlarını ortadan kaldır. Düzeni yeniden sağla.

Daecret Tonkor Skin
En yüksek rütbeli Muhafızlar, en şerefli görünümü hak eder.

Monitivus Fırlatan Silah Skini
Bazen zarafet yıkıcı güçle beraber gelir.

Protea Caladrius Koleksiyonu, oyun içi Market'ten satın alınabilir.

YENİ TOPLULUK EŞYALARI

Styanax Topluluk Sergisi
TBGkaru'nun bu çarpıcı sergisi le Styanax'ın gücünü yansıt.

Kahl-175 Topluluk Glifi
MissMagicka'dan bu muhteşem topluluk Glifi ile maskeleri kıran savaşçı Kahl-175'e desteğini göster.

Styanax Topluluk Sergisi ve Kahl-175 Topluluk Glifi, oyun içi Market'ten satın alınabilir.

TENNOGEN TUR 22: BÖLÜM 2

22. Turun 2. Bölümü sizlerle! Steam ara-yüzünden Warframe Topluluğunun çalışkan sanatçıları tarafından oluşturulan çalışmalara göz at.

Warframe Skin ve Alternatif Miğferler
• Kakarrot2812 tarafından dizayn edilen Octavia Mandachoralyst Skin & Miğfer
• Kakarrot2812 tarafından dizayn edilen Volt Technoshock Skin & Miğfer
• Malaya ve Xtygian tarafından dizayn edilen Wisp Raevuz Skin & Miğfer
• Vulbjorn, the graphical walrus tarafından dizayn edilen Revenant Ahriman Skin & Miğfer.

Zırh Parçaları
• blazingcobalt tarafından dizayn edilen Vikasa Omuz Plakaları
• Malaya ve Jadie tarafından dizayn edilen Paxis Omuz Zırhı
• Mz-3 ve HAROHARO tarafından dizayn edilen Piercing Eye Omuz Zırhı
• Mz-3 ve HAROHARO tarafından dizayn edilen Piercing Eye Göğüs Zırhı

Silah Skin'leri
• Vulbjorn, the graphical walrus tarafından dizayn edilen Kargı Ulcerated Skin.
• Felix Leonhart tarafından dizayn edilen Ağır Kılıç Dogma skin.

Liset Skinleri
• Ventralhound tarafından dizayn edilen Liset Vammatar Skin

TennoGen Ürün Düzeltmeleri

• Chemtank Syandana'nın sıvı efektinin tankından geçmesi düzeltildi.
• Lavos Kuvael Alchemist Miğferinde sıvı efektinin olmaması düzeltildi: sanatçının asıl amacı sıvının kaskın içinde olmasıydı.
• Revenant Tenebrus Miğferinin enerji renginin değiştirilememesi düzeltildi.
• Gara Adora Miğferinin camını renklendirememe sorunu düzeltildi.
• Lumis Oculus'un Gezgin'im yüzünde Operatörünkinden daha yüksekte durması düzeltildi.
• Kalynex Kargı skininin enerji renginin değiştirilememesi düzeltildi.
• Lamassu Omuz Zırhı ile ilgili birkaç dengeleme sorunu düzeltildi.

KALİTE İYİLEŞTİRMELERİ VE DEĞİŞİKLİKLERİ

Notların sonraki (çok büyük) bölümü, bu güncellemenin temel bir parçası olan Kalite İyileştirmeleri değişikliklerine/düzeltmelerine odaklanır. Aşağıdakileri kapsayacaktır:
• Başlangıç Warframe Yetenek Değişiklikleri: Excalibur, Mag ve Volt
• Warframe Augment Güçlendirmeleri 2. Bölüm
• Zırh Değişiklikleri
• Etki Alanı Silah Değişiklikleri - Aşağıdakileri kapsayarak:
• Cephane Toplama Değişiklikleri
• Kılıf Hızı Güçlendirmeleri ve Mod Değişiklikleri
• Kafadan Vuruş Hasarı Değişiklikleri
• Primed Fulmination ve Primed Firestorm Dengelenmesi
• Alan Hasarının hakim olduğu görev tasarımını elden geçirmek
• Mızraklı Silah Değişiklikleri
• Sendikaya Bağlılık
• Riven Kapasite Sistemi Değişiklikleri
• Last Gasp'ın Yeniden Düzenlenmesi
• Solar Ray Kavşağı Değişiklikleri
• Yaldızlama Değişiklikleri

Bu yama notlarının Yaşan Kalitesi İyileştirmeleri bölümlerine geçmeden önce önemli bir not:

Yukarıdaki listeye bakıldığında, bu güncelleme mevcut içeriğin önemli bir kısmına dokunuyor! Pek çok Tenno, özellikle Warframe ve Alan Hasarı silahları olmak üzere bu değişiklikleri kullandıkları ekipmanlarda hissetmiş olabilirler. Tarihi olarak, kaynak harcanılan silahlara büyük değişiklikler getirdiğimizde bu harcamaları yapmış olan oyuncularımıza harcadıkları kaynaklara karşılık olarak arkadaşça bir mesaj ile tazminatlarını ilettik, ve oyuncularımız aynısını bu gelen değişiklikler için de beklemeliler!

31 Aralık 23:59 ET'den (1 Ocak 2023 TRS 06:59) önce giriş yaparak bu ücretsiz eşyaları beğeneceğinizi umuyoruz:

• 3x Yapılmış Forma
• 2x Orokin Katalizörü
• 2x Orokin Reaktörü
• Warframe değişiklikleri ve AoE revizyonu için (Başlangıç Warframeleri + Wukong)

Ayrıca Hesabı uygun olanlara (Primed Fulmination ve/veya Primed Firestorm'a sahip hesaplar), 20k Endo + 500k Kredi ayrı bir mesaj ile teslim edilecektir!

BAŞLANGIÇ WARFRAME YETENEK DEĞİŞİKLİKLERİ: EXCALIBUR, MAG ve VOLT

Klasik üçlü birkaç yenilik için yeniden ziyaret edildi! Hedeflerimiz, yeni oyuncuların daha iyi anlaması için bazı mekanikleri basitleştirirken, tüm yetenekleri alakalı hale getirmekti. Değişiklikler aşağıdaki gibidir:

EXCALIBUR

Slash Dash
• Slash Dash, zincirleme hedeflemesi, başlangıçta hedef seçmesi yerine bir sonraki en uygun hedefi seçmesi için yeniden düzenlendi.
• Geçersiz hale gelen hedefler, bir noktada tekrar geçerli olabilmeleri ihtimaline karşı (görüş alanına yeniden girmesi veya daha yakın bir mesafede olması gibi) potansiyel Hedefler listesinden çıkarılmayacak.
• Hasarı artık %100 Kesme olup, Kesme Statü Etkisini garanti eder.
• Düşmanlar arasındaki geçiş hızı genel olarak artırıldı.
• Ekstra birimlerin hedeflenme sayısı artırıldı.
• Zıplayarak veya kaçınma manevrası ile iptal edilebilir.
• Kesme animasyonu azaltıldı.
• Yakın Dövüş silahları için Hava Saldırısı animasyonları iyileştirildi.
• Bir Slash Dash gerçekleştirdikten sonra sana eşlik eden bir Excalibur hayalet efekti ile güncellendi.

Radial Javelin
• Radial Javelin ile vurulabilecek düşman sayısı sınırı kaldırıldı.
• Değişiklikten önce Radial Javelin'in vurabileceği düşman sayısında bir sınır vardı. Yani, örneğin (doğru sayılar değil), menzilde 15 düşman olsa bile, yalnızca 10'u vurulacaktı. Şimdi menzildeki her şeye vuracak!
• Garantili Kesme Statü Etkisi eklendi.
• Animasyon ince ayarları:
• Javelin'lerin boyutu artırıldı.
• Javelin'ler artık görsel olarak hedeflerinin göğüslerini hedefleyecek.

MAG

Pasif:
• Artık toplanabilir eşyaları kendisine çekmek için Bullet Jump yapmasına gerek yok.
• Helminth: Mag'ın Pull yeteneği, infüze edildiğinde menzili artık azalacak şekilde değiştirildi. Maksimum 25m idi, şimdi 12.5m.

Pull
• Artık yeteneği kullanırken düşmanları Mag'in önünde toplayan bir mini girdap oluşturuyor. Yere düşmüş olan Polarize Parçalar da bu Girdaba çekilecek.
• Değişiklikler Helminth yetenek kombinasyonu için de geçerlidir.

Magnetize
• Polarize'den gelen Parçalar, Magnetize'ın Baloncuğuna çekilir, buna Mag'in etrafındaki parçacıklar da dahildir.
• Charged Magnetize, parçaları emerek hasarını her biri için 500 arttırır. Yetenek Gücü modları ile ölçeklenir.
• Koruyucu alanın kullanım açısı tüm seviyeler için 80 dereceden 120 dereceye yükseltildi.
• Tüm seviyeler için Menzil değeri değiştirildi (Patlama Yarıçapı için 15m, Baloncuk Yarıçapı için 4m).
• Koruyucu alanın Hasar Emme Çarpanı tüm seviyeler için 2x olarak değiştirildi.
• Parçaların mermi süresi dolduğunda bir efekt eklendi.
• Patlama efektinin yanlış döndürülmesi düzeltildi.

Polarize
• Parçalar artık önemli ölçüde daha büyük ve zeminin üzerinde asılı dururlar, bu da onları görülmesi çok daha kolay hale getirir.
• Mag'in 3 metre yakınındaki parçalar artık etrafında döner, yakındaki düşmanlara Kesme ve Delme Statü Etkisi uygular.
• Menzili ve süresi tüm seviyelerde sırasıyla 8 metre ve 5 saniye olacak şekilde değiştirildi.

Crush
• 18m'ye kadar tüm kademelerde menzil birleştirildi.

VOLT

Pasif:
• Seyahat edilen her 1 metre için eklenen Elektrik hasarı puanları 5'ten 10'a yükseltildi.
• Pasif yetenek, ek olarak sıçrayan 'Shock' saldırılara ilave hasar da dahil edecek şekilde güncellendi.

Shock
• Enerji maliyeti 25'ten 15'e düşürüldü.
• 15m'ye kadar tüm kademelerde menzil birleştirildi.

Speed
• Temel hız %50'den %75'e çıkarıldı ve tüm seviyeler eşitlendi.
• Süre 5/10 saniyeden 9/12 saniyeye yükseltildi (taban/maks).
• Şarjör değiştirme hızı güçlendirmesi %17,5'ten %25'e yükseltildi.
• Tüm seviyelerin menzili eşitlendi (25m).

Electric Shield (aşağıdaki tüm değişiklikler taşıma mekaniğine özeldir)
• Kalkanı taşırken hızın düşmesi kaldırıldı.
• Kalkanı taşırken her 4 metrede oluşan enerji emilimi kaldırıldı.
• İkincil silah kısıtlaması kaldırıldı. Kalkan taşırken artık birincil ve yakın dövüş silahlarınızı da kullanabilirsiniz.
• Kalkanın alınıp bırakılması için ses efekti güncellendi.

Discharge
• Elektrik dalgasının tüm seviyelerdeki menzili 20 metre ve elektrik akımlarının ilk hedeflerinden yayılma yarıçapı tüm seviyelerde 8 metre yapıldı.

 

Genel Warframe Değişiklikleri:

WUKONG

Celestial Twin Değişiklikleri:
Wukong, hareketlilik ve dayanıklılık olarak olarak en iyi performansı gösteren Warframe'lerden biridir. Celestial Twin yeteneği oyuncuların hiç bir efor sarfetmeden çoğu içeriği başarmasını sağlıyordu çünkü Klon işin çoğunu oyuncular için yapmaktaydı. Wukong ve Klonu arasındaki uyumu artırmak amacıyla aşağıdaki değişiklikleri yaptık:
• Celestial Twin'in toplam hasarı yarıya indirildi, ancak düşmanları Yetenek Tuşunuzla işaretlemek, işaretli hedeflere karşı hala 3 kat hasar artışı sağlıyor.
• Celestial Twin, kendi silahından gelen kendi kendini yere sermelere karşı savunmasızdır.
• İkiz, Wukong'un dizilimini paylaştığı için, isterseniz kullandığınız ekipmanları buna göre ayarlayarak bu durumu es geçebilirsiniz.
• Wukong ile Celestial Twin ikizin cephane havuzu artık ortak. Sizin ve İkiziniz tarafından alınan cephane aranızda paylaşılır. Belirli bir silahın cephanesi bittiğinde, cephanesi olan veya tamamen cephanesi bittiğinde yakın dövüş silahına geçecek. İkiz ayrıca yere düşen Cephaneleri aramaya da başlayacak.
• Bu değişiklikten önce, Celestial Twin'in sonsuz bir cephane havuzu vardı, bu da Bramma gibi yüksek etkili, düşük cephaneli silahların, silahın denge amaçlarının çok dışında kullanılmasına izin veriyordu. İkizin artık ortak dizilime bağlı olduğu için, etkililiğini korumak için daha aktif bir role teşvik edecektir.
• Wukong'un Celestial Twin/Defy simgelerine, gerilmemeleri veya diğer arayüz öğeleriyle örtüşmemeleri için birkaç arayüz ayarlaması yapıldı.

Primal Fury Değişiklikleri:

• Yakın dövüş duruşu modern standartlara göre yeniden düzenlendi - kombolardaki daha büyük vuruşlar artık daha büyük hasar çarpanlarına sahip.
• Yere çarptığında ileri kombosunun sonuna kısa süreli bir girdap çekişi eklendi. Yetenek Gücü Modları ile ölçeklenmez.

Revenant'ın Mesmer Skin Değişikliği:
• Artık bir şarj seviyesi tüketildikten sonra 1 saniye boyunca ölümsüzlük veriyor.
• Aşırı Korumanın eklenmesi Mesmer Skin'in verimliliğini etkiledi, çünkü hızlı ateş eden Düşman Aşırı Koruması Mesmer Skin'inizi çabuk eritecek ve gelen uyku etkisinden etkilenmeyecekti. Bu yeteneği asıl amacına yaklaştırmak için, Mesmer Skin artık bir yük tüketildikten sonra 1 saniyelik dokunulmazlık verecek. Bu, oyunculara tam hasarlarını almadan önce bu güçlü rakiplere tepki vermeleri için zaman verir.

Mesa'nın Ballistic Battery Değişiklikleri:
• Depolanan maksimum hasar 1,6k'dan 5k'ya yükseltildi.
• Kullanım animasyonu sadece üst gövde olacak ve tek el kullanılacak şekilde değiştirildi.
• Bu, ateş etmenin kesintiye uğramadan yeteneğin kullanılmasına olanak tanır.
• Hasar birikimini, yetenek yüzdesi yerine güçlendirme göstergesi olarak gösterilecek şekilde değiştirildi.
• Güçlendirme göstergesi artık doğrudan 'Ballistic Battery'yi çağırıyor ve biriktirirken yetenek simgesini kullanıyor.
• Mesa artık Peacemaker sırasında Ballistic Battery kullanma yeteneğine sahip.
• Buff göstergesi, atış tamamen şarj olduğunda yenilenir.

 

YENİ WARFRAME AUGMENT BUFFLARI BÖLÜM 2

31.2 Güncellemesinde, bir dizi yetersiz kullanılan Warframe augment'lerini güçlendirdik. Bu işe devam etme zamanı geldi! Bu seri, Loki'den Rhino'ya (şaşırtıcı derecede çok sayıda var!) Warframe'leri ele alıyor. Görevlerdeki işlevselliklerini artırdık ve bunun da daha fazla dizilim çeşitliliğini teşvik edeceğini umuyoruz.

*Aşağıdaki istatistiklerin tümü Maksimum Seviyeler için geçerlidir.

• Loki - Safeguard Switch
Öncesi: Bir oyuncuya Teleport yeteneğini kullandığında o oyuncu 6s boyunca ölümsüz olur.
• Şimdi: Loki'ye yarı yarıya hasarsızlık süresi sunar ve geçiş gerçekleştirirken her iki hedefin Statü durumunu temizler.
• Ayrıca Loki'nin bir düşmana geçiş yaptığında hasar görmezlik süresi için bir Arayüz simgesi eklendi.


• Mag - Fracturing Crush
• Öncesi: Hayatta kalanların zırhı %50 düşer ve 7s boyunca hareket edemezler.
• Şimdi: Augment işlevleri değişmedi, kullanım hızı %50 arttı.


• Mesa - Staggering Shield
• Öncesi: Yansıtılan mermiler %50 şansla düşmanın dengesini bozar.
• Şimdi: Arttırma işlevi değişmedi, yansıtılan mermi şaşırtma şansı artık Yetenek Gücü ile ölçekleniyor (%200+ Yetenek Gücünüz varsa %100'e kadar).


• Mesa - Ballistic Bullseye
• Öncesi: Şarj edilen orana bağlı olarak sıradaki atışa %100 statü şans bonusu ekler.
• Şimdi: Atış, şarj oranını baz alarak +%50 Son Kritik Şans bonusu kazandırır.


• Nekros - Soul Survivor
• Öncesi: Yere düşen takım arkadaşlarını %30 sağlıkla diriltmek için kullan. Nekros'un enerjisi kullanılacak.
• Şimdi: Temel Augment işlevi değişmedi, ancak artık Nekros'un Enerjisinin tamamının kullanım sırasında tüketilmesini gerektirmiyor. Artık kullanmak için gereken Enerji temel Soul Punch (25 Enerji) maliyeti ile aynı.
• Ayrıca, canlanan oyuncunun ayakta durma animasyonu sırasında onları koruması için 2 saniyelik dokunulmazlık eklendi.


• Nezha - Pyroclastic Flow
• Öncesi: Fire Walker'ın verdiği hasarı %150 oranında biriktirir ve 10 saniye boyunca alevden oluşan bir iz oluşturur.
• Şimdi: Fire Walker tarafından verilen hasarın %250'sini toplar ve alev izi artık Ateş Statü Etkisi yaratır. Süre değişmedi.


• Nidus - Insatiable
• Öncesi: Nidus, Ravenous Infestation alanının içindeyken kazandığı her Mutasyon Yükü için %60.0 şansla bir Yük daha kazanır.
• Şimdi: Fazladan yığın kazanma şansı artık Yetenek Gücü ile orantılı olarak artıyor ve %100'den yüksek şansların birden fazla Mutasyon Yığını verme şansına sahiptir.
 Örn. %150'si 1 bonus Mutasyon ve %50'si bir saniye garantilidir.


• Nidus - Larva Burst
• Öncesi: Larva'yı patlatmak ve 5m menzilde 300 toksin hasarı vermek için yeniden etkinleştir. Bu hasar, Larva tarafından yakalanan her düşman için birikir.
• Şimdi: Larva'yı patlatmak ve 8m menzilde 600 toksin hasarı vermek için yeniden etkinleştirin. Bu hasar, Larva tarafından yakalanan her düşman için birikir.


• Nova - Neutron Star
• Öncesi: Tekrar kullanımda, bütün kalan parçacıklar düşmanlara kilitlenir ve 120 Patlama Hasarı ve 8 metre menzildeki düşmanlara garanti olarak Statü Etkisi verir.
• Şimdi: kalan tüm parçacıklar düşmanları arayıp bulacak ve 16 metre içindeki düşmanlara garantili bir Ateş Statü Etkisi ile 240 Ateş Hasarı verecek. Neutron Star'dan gelen parçacıkların, Null Star'a kıyasla hedefleri bulmak için iki kat "takip yarıçapı" vardır.


• Nova - Antimatter Absorb
• Öncesi: 3m içerisindeki düşman mermilerini emer ve patladıklarında verdikleri hasarı arttırır.
• Şimdi: 5m içerisindeki düşman mermilerini emer ve patladıklarında verdikleri hasarı artırır.


• Nyx - Pacifying Bolts
• Öncesi: Etkilenen düşmanlar 10s boyunca hedef seçemez.
• Şimdi: Asıl Augment işlevi değişmedi. Kullanıldığında ek olarak 3 Bolt oluşturur.


• Octavia - Partitioned Mallet
• Öncesi: Her biri için %50 menzil düşürmek şartıyla iki adet Mallet'i aynı anda kullanmaya izin verir.
• Şimdi: Augment işlevi değişmedi, aynı anda var olan Mallet'lerin menzili %80'e artırıldı.


• Revenant - Blinding Reave
• Öncesi: İsabet alan düşmanlar 10 saniye boyunca Reave yeteneğinden gelen sis yüzünden kör olurlar.
• Şimdi: Asıl Augment işlevi değişmedi. Reave, +%40 Menzil kazanır.


• Rhino - Reinforcing Stomp
• Öncesi: Iron Skin Sağlığı etkilenen her düşman başına 80 yenilenir.
• Şimdi: Iron Skin Sağlığı etkilenen her düşman başına %4 kadar yenilenir. Yenilenen sağlığın değeri artık Yetenek Gücünden etkilenmiyor.
Yenilenen Iron Skin Sağlığının yüzdesi, yetenek kullanımı ve hasar almama süresinin ardından Iron Skin'nin Zirve Değerine bağlıdır.
Bu değişiklik ile birlikte bu Augment modu sabit bir sağlık değeri sağlamaktansa yüzdelik bir değer sağlayarak yüksek seviyeli görevlerde daha başarılı olacaktır.


• Rhino - Piercing Roar
• Öncesi: 25m içindeki düşmanlar yere serilir ve Delme Statüsüne maruz kalırlar. Roar yeniden uygulanabilir.
• Şimdi: 25m içindeki düşmanlar yere serilir ve 10 adet Delme Statüsüne maruz kalırlar. Roar yeniden uygulanabilir. Ek olarak, Roar'ın Menzilini +%40 artırır.


• Oberon - Hallowed Reckoning
• Öncesi: Reckoning'den etkilenen düşmanlar 10s boyunca dost birimlere 250 Zırh veren ve düşmanlara 150 Hasar veren alanlar oluşturur.
• Şimdi: Etki Alanı Menzili 3m'ye yükseltildi. Bu menzil artışı Yetenek Menzilinizden etkilenecektir. Düşman hasarı saniyede 300 hasara artırıldı. Ayrıca Reckoning Menzilini %40 artırır.

 

ZIRH DEĞİŞİKLİKLERİ

Zırh, Warframe'in dengesinin temel bir parçasıdır, ancak zırhı azaltma eyleminin ölçeklenmesi her zaman biraz zor olmuştur. Şu anda, bir zırh azaltma yeteneği kullanıldığında, hesaplama için hedefin mevcut zırhı baz alınır. Bu, zırhlarını tamamen kaldırmak için bu yeteneği aynı düşmana birkaç kez kullanman gerekebileceği anlamına gelir.

Oyuncular bu sisteme, Yetenek Gücünü, zırh azaltma etkisinin mümkün olan %100 oranına kadar maksimize ederek adapte oldular - böylece zırhı kaldırmak için gereken kullanım sayısını bire indirdiler.

Dizilim çeşitliliğini teşvik etmek ve Zırh Kaldırma Yeteneklerinin işleyişini kolaylaştırmak amacıyla aşağıdaki değişiklikleri yapıyoruz:

• TÜM Zırh Azaltma Warframe yetenekleri artık TOPLAM zırh değerine uygulanıyor.
• Daha önce nasıl çalışıyordu: Zırhı %50 azaltan bir yetenek kullanıyordunuz. İlk kullanım, düşmanın Zırhını %50'ye düşürüyor, ikinci kullanım, mevcut %50'nin yarısını alarak zırhı %25'e düşürüyordu. Bu, Oberon'un Reckoning ve Shattering Impact gibi özel istisnalar dışında her yetenek için geçerliydi.
• Şimdi nasıl çalışıyor: %50 Zırhı azaltan bir yetenek kullanmak, Zırhları ilk kullanımda %50'ye ve ikinci kullanımda %0'a düşürüyor.

Bu, oyundaki her bir Zırh kaldırma yeteneği için geçerlidir. Ayrıca bu yeteneklerin bazılarını, bu değişikliklerin ışığında kullanılabilir bir düzeye getirmek için geliştirdik:
• Frost'un Avalanche zırh azaltması %40'tan %60'e yükseltildi ve zırh azaltması kalıcı olarak değiştirildi.
• Frost's Avalanche, artık kitle kontrol yeteneklerine karşı bağışıklığı olsa bile hedeflerin zırhını azaltabilir.
• Nekros'un Terrify zırh azaltmasını %20'den %60'e çıkarıldı.
• Oberon'un Reckoning zırh azaltması %30'dan %50'ye çıkarıldı.
• Banshee'nin Sonic Fracture (Augment) zırh azaltması kalıcı olacak şekilde değiştirildi.
• Mag'ın Fracturing Crush (Augment) zırh azaltması %50'den %75'e yükseltildi, kullanım başına %80 sınırı kaldırıldı ve zırh azaltması kalıcı olacak şekilde değiştirildi.
• Trinity'nin Abating Link (Augment) zırh azaltmasını %45'ten %60'a çıkarıldı.

 

ALAN HASARI (AOE) SİLAH DEĞİŞİKLİKLERİ

Alan Hasarı (AoE) silahları, Warframe oyununda oldukça baskındır ve özellikle birkaç yıl önce kendine hasarın kaldırılmasından da etkilendi. Alan hasarı silahlarının etkili hissettirmesini istiyoruz, ancak mevcut durumlarının ayarlanması gerektiğini düşünüyoruz.
Alan hasarında özel olarak 'NE' gibi değişiklikler olacağı konusuna girmeden önce, bu değişikliklerin geniş perspektifte 'NEDEN' gerçekleştiğinden bahsedelim. Bunun 3 temel nedeni vardır:

1) "Bu otomatikleştirilebilir mi?"
Şu anda, bazı patlayıcı silahlar ve oyun tarzları, nişan alma veya çevreyi önemseme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Bu, "otomatikleştirilmiş" kategorisine tam olarak uymuyor, ancak bu silahların şu anda var olandan daha fazla değerlendirme ve taktiksel karar verme gerektirmesini istiyoruz.

2) "Bu aşırı baskın mı?"
Warframe, çok güçlü taktiklerle dolu bir oyundur, ancak oyuncular belirli seçenekleri kullanmaya "zorlanmış" hissettiklerinde sorunlar ortaya çıkar. En popüler 5 silahın tamamı alan hasarı uygulamaktadır ve yüksek Ustalık Seviyelerinde silah kullanımının %47'sini oluştururlar. Verimliliğin önemli olduğu durumlarda, bazıları bu seçenekleri kullanmazsanız "doğru" oynamadığınızı iddia edecek ve bazı oyuncular bunu eğlenceli bulmamaktadır.

3) "Bu oyun tarzı diğer oyuncular için rahatsız edici mi?"
Oturumların çoğu takım ile oynanır, bu nedenle ideal olarak herkesin oynama şansı olur. Oyuncuların bizden bu silahları değiştirmemizi istediği bir noktaya geldik çünkü diğer oyunculara yapacak çok az şey bırakıyorlar.

Amacımız net olarak belirttiğimize göre artık ayrıntılara girebiliriz. Bu değişikliğe çeşitli şekillerde yaklaştık:
1. Cephane Değişiklikleri
a. Cephane Toplama
b. Kılıf Hızı Güçlendirmeleri ve Mod Değişiklikleri
2. Kafadan Vuruş Hasarı Değişiklikleri
3. Primed Fulmination ve Primed Firestorm Dengelenmesi
4. Alan hasarının hakim olduğu görev tasarımını elden geçirmek
a. Yeni Steel Path Görevleri: Void Fissures

1. Cephane Değişiklikleri

Bu silahların güç fantezisinin bazıları için çok popüler olduğunu biliyoruz, bu nedenle ilk yaklaşımımız onları güçlü tutmak, ancak cephane toplamada değişiklik yaparak ne sıklıkla kullanılabileceklerini sınırlamaktı.

1. a) Cephane Toplama

Cephane düşürme türleri, Birincil, İkincil ve Ağır cephane olarak basitleştirildi. Sniper ve Pompalı tüfek cephane türlerini kaldırdık. 'Cephane Toplama' ayrıca her silahta yeni bir özelliktir, bir cephane kutusu alırken elde ettiğiniz cephane miktarını gösterir.

Ayrıca temel cephane toplama değerlerini şu şekilde artırdık:
• Birincil - 60'tan 80'e
• İkincil - 20'den 40'a

Cephane Toplama Değişiklikleri

• Aşağıdaki silahların artık cephane toplama kısıtlamaları var, yani cephane toplamadıklarında daha az alıyorlar. Bu değişiklik, oyuncuların Cephane havuzlarından en iyi şekilde yararlanmaları konusunda daha bilinçli hale gelmeleri umuduyla, çoğunlukla Alan Hasarı silahları için geçerlidir. Aşağıda, silah kategorisine göre belirli cephane toplama geçersiz kılmaları listelenmektedir.

Birincil Silah Cephane Alma Değişiklikleri:
• Toplanan cephane başına 1 adet cephane:
   • Kuva Bramma
   • Kuva Ogris
   • Kuva Zarr
   • Lenz
   • Proboscis Cernos


• Toplanan cephane başına 3 adet cephane:
   • Tonkor
   • Kuva Tonkor


• Toplanan cephane başına 4 adet cephane:
   • Tenet Envoy


• Toplanan cephane başına 5 adet cephane:
   • Carmine Penta
   • Penta
   • Secura Penta
   • Ogris


• Toplanan cephane başına 9 adet cephane:
   • Zarr


• Toplanan cephane başına 10 adet cephane:
   • Torid


• Toplanan cephane başına 20 adet cephane:
   • Tombfinger (Birincil)


• Toplanan cephane başına 15 adet cephane:
   • Arca Plasmor
   • Catchmoon (Birincil)
   • Cedo
   • Cernos
   • Cernos Prime
   • Corinth
   • Corinth Prime
   • Daikyu
   • Dread
   • Drakgoon
   • Exergis
   • Felarx
   • Hek
   • Komorex
   • Kuva Chakkhurr
   • Kuva Drakgoon
   • Kuva Hek
   • Lanka
   • MK1-Paris
   • MK1-Strun
   • Mutalist Cernos
   • Paris
   • Paris Prime
   • Phantasma
   • Rakta Cernos
   • Rubico
   • Rubico Prime
   • Sancti Tigris
   • Simulor
   • Sporothrix
   • Sporelacer (Birincil)
   • Snipetron
   • Snipetron Vandal
   • Sobek
   • Synoid Simulor
   • Strun
   • Strun Prime
   • Strun Wraith
   • Tenet Arca Plasmor
   • Tigris
   • Tigris Prime
   • Vaykor Hek
   • Vectis
   • Vectis Prime
   • Vulkar
   • Vulkar Wraith


• Toplanan cephane başına 40 adet cephane:
   • Acceltra
   • Aeolak
   • Alternox
   • Astilla
   • Astilla Prime
   • Boar
   • Boar Prime
   • Gaze (Birincil)
   • Ignis Wraith
   • Miter
   • Opticor
   • Opticor Vandal
   • Stahlta
   • Tenet Tetra
   • Vermisplicer (Birincil)
• Toplanan cephane başına 60 adet:
   • Amprex
   • Javlok
   • Scourge
   • Scourge Prime
   • Trumna
   • Zhuge Prime

Cephane Yenileme Oranı Değişen Birincil Silahlar:
• Basmu: 42/sn'den 10.5/sn'ye
• Bubonico: 9/sn'den 4,5/sn'ye
• Flux Rifle: 40/s'den 24/s'ye
• Fulmin: 30/s'den 20/s'ye
• Shedu: 28/sn'den 3.5/sn'ye

İkincil Silah Cephane Alma Değişiklikleri:
• Toplanan cephane başına 3 adet cephane:
   • Angstrum
   • Prisma Angstrum
   • Kulstar


• Toplanan cephane başına 4 adet cephane:
   • Castanas
   • Sancti Castanas
   • Pox
   • Talons


• Toplanan cephane başına 5 adet cephane:
   • Akarius


• Toplanan cephane başına 9 adet cephane:
   • Kuva Seer


• Toplanan cephane başına 20 adet cephane:
   • Akbronco
   • Akbronco Prime
   • Atomos
   • Brakk
   • Bronco
   • Bronco Prime
   • Catabolyst
   • Catchmoon (İkincil)
   • Cyanex
   • Detron
   • Epitaph
   • Euphona Prime
   • Gaze (İkincil)
   • Kohmak
   • Twin Kohmak
   • Kompressa
   • Kuva Nukor
   • Kuva Brakk
   • Mara Detron
   • Nukor
   • Pyrana
   • Pyrana Prime
   • Sepulcrum
   • Sporelacer (İkincil)
   • Sonicor
   • Staticor
   • Tenet Detron
   • Tombfinger (İkincil)
   • Twin Rogga
   • Vermisplicer (İkincil)
   • Zakti
   • Zakti Prime
   • Zymos

Birçok silahın maksimum cephane kapasitesi de düzenlendi:
• Birincil Silahlar:
   • Arca Plasmor: 48'den 50'ye
   • Corinth: 132'den 135'e
   • Gaze (Birincil): 400'den 200'e
   • Kuva Zarr: 15'ten 5'e
   • Kuva Ogris: 30'dan 7'ye
   • Kuva Tonkor: 60'tan 11'e
   • Gönye: 72'den 80'e
   • Proboscis Cernos: 9'dan 7'ye
   • Sporelacer (Birincil): 130'dan 60'a
   • Tenet Envoy: 24'ten 16'ya
   • Tombfinger (Birincil): 540'tan 120'ye
   • Vermisplicer (Birincil): 226'dan 90'a
   • Zarr: 84'ten 60'a


• İkincil Silahlar:
   • Epitaph: 60'tan 40'a
   • Gaze (İkincil): 400'den 200'e
   • Vermisplicer (İkincil): 226'dan 90'a

Cephane Yenileme Oranı Değişen İkincil Silahlar:

• Cycron: 40/s'den 20/s'ye
• Tenet Cycron: 40/sn'den 20/sn'ye

Düşmanlardan cephane düşme sıklığı azaltıldı ve takım boyutuna göre ölçeklendirme sağlandı.
• Normal düşmanların %70'inden ve Açık Dünya düşmanlarının %80'inden düşüyordu, artık daha az düşüyorlar ve daha küçük takımlar daha fazla düşürüyor
• 1 kişilik takım = %45 veya Açık Dünyalarda %60
• 2 kişilik takım = %37,5 veya Açık Dünya'da %52,5
• 3 kişilik takım = %30 veya Açık Dünyalarda %45
• 4 kişilik takım = %22,5 veya Açık Dünyalarda %37,5
• Ortalama olarak, bunun yarısı kadar sıklıkta Cephane düşüşü elde edeceksiniz, ancak yukarıda belirtilen düşme değerleri artışına sahip birçok silah, iki kat daha fazla alır.

Eximus Birimleri Cephane Düşürme Şansı Değişiklikleri
• Eximus artık, mevcut temel düşman cephanelerine ek olarak, Birincil VEYA İkincil Cephane düşürme garantisine sahip olacak.
• Eximus Birimlerinden bir Riven Şeridi düşme şansı arttırıldı.
• Steel Path Eximus: düşme şansı %1'den %2'ye değiştirildi
• Normal Eximus: düşme şansı %0,5'ten %2'ye değiştirildi
• Riven Şeritlerinin hala yalnızca Eximus seviye 30 ve üzeri düşme şansı olduğunu unutmayın.

Yukarıdaki cephane değişikliklerinin ışığında Modlarda/Arcanelerde aşağıdaki değişiklikler yapıldı (istatistikler maksimum seviyeler için gösterilir):
• Tüfek Cephane Mutasyonu: Artık İkincil cephane alımlarını Cephane Toplamasının %50'sine dönüştürüyor.
• Tabanca Cephane Mutasyonu: Artık Birincil cephane alımlarını Cephane Toplamasının %50'sine dönüştürüyor.
• Pompalı Tüfek Cephane Mutasyonu: Artık İkincil cephane alımlarını Cephane Toplamasının %50'sine dönüştürüyor.
• Keskin Nişancı Cephane Mutasyonu: Artık İkincil cephane alımlarını Cephane Toplamasının %50'sine dönüştürüyor.
• Birincil/İkincil Merciless Arcane: +%100 Maksimum Cephane bonusu kaldırıldı.
• Vigilante Sarf Malzemeleri: Artık İkincil cephane alımlarını cephane alımının %30'una dönüştürüyor.
• Mirage'ın Explosive Legerdemain Augmenti: Cephane ve Küre toplayıcılarından oluşturulan yakın mayınlardan verilen hasar 500'den 1000'e yükseltildi.

Konuşlandırılabilir Cephane Yenilemeleri artık 60 saniye boyunca her 15 saniyede bir 1x (küçük için), 2x (orta için) ve 3x (büyük için) Birincil ve İkincil Cephane Toplama miktarlarını yeniliyor.

Bu cephane değişikliklerinin belirli silahların performansını ve popülerliğini nasıl etkilediğini yakından takip edeceğiz. Gelecekteki güncellemelerde bu değerler için daha fazla ince ayar bekleyin!

1. b) Kılıf Hızı Güçlendirmeleri ve Mod Değişiklikleri

Cephaneye yapılan bu değişiklikler silahlar arasında geçişi teşvik ediyor, bu yüzden Birincil ve İkincil arasındaki geçiş hızını önemli ölçüde artırma fırsatını yakaladık. İkincil silahının asıl amacı, Birincil silahının yedeği olmasıdır, ancak şimdiye kadar, kılıf hızları ile bu vizyon gerçekleşmeden önce, durum bu şekilde değildi!

 

Kılıf hızına yönelik genel hız güçlendirmeleri ışığında, kılıf hızı istatistik artışları sunan modlar ve Arcane'lerde aşağıdaki değişiklikleri yaptık:

(Aşağıdaki tüm istatistikler maksimum seviyeleri yansıtmaktadır)

Vigorous Swap:
• Kuşanıldığında %100 Kılıf Hızı bonusu kaldırıldı - ancak +165'lik Hasarı 3 saniye için korunuyor.

Streamlined Form:
• +60% Kılıf Oranı bonusu kaldırıldı.
• Kayma güçlendirmesi %15'ten %30'a yükseltildi.
• Sürtünme Azaltma %15'ten %30'a yükseltildi.
• Bu mod kronik olarak az kullanılıyordu, bu nedenle kılıf değişiklikleri kapsamında biraz daha güçlü olmayı kolayca hak etti!

Synth Reflex:
• Birincil ve İkincil silahlarda kullanılırken %100 Kılıf Hızı bonusu kaldırıldı ve Şarjörlerin %5'i yeniden yüklenebilir hale geldi.
• 2 saniyeliğine +%40 Bullet Jump ile değiştirildi.

Speed Holster Aura Modu:
• Holster Amp olarak yeniden adlandırıldı.
• +%120 Kılıf Oranı bonusu kaldırıldı.
• Artık kuşanıldığında 3 saniye boyunca +%60 Hasar veriyor.

Birincil/İkincil Dexterity Arcane:
• "+%60 Kılıf Hızı" bonusu kaldırıldı.

Reflex Draw, Soft Hands, Twitch (Conclave):
• Kılıf oranı artışları kaldırıldı.
• Artık kuşanıldığında 8 saniye boyunca -%40 Silah Geri Tepme ve -%40 yayılma uyguluyorlar.

2. Kafadan Vuruş Hasarı Değişiklikleri

Oyun testleri sırasında, cephane değişiklikleri tek başına Alan Hasarı silahları için bazı şeyleri önemli ölçüde değiştirmek için yeterli değildi. Bu nedenle, bu değerleri aşırı kısıtlayıcı olacak şekilde sıkılaştırmak yerine, bu silahları bu kadar güçlü yapan kafadan vuruş hasarı gibi diğer faktörleri ele almayı seçtik.

Buradaki yaklaşımımız, Alan Hasarı silahları için kafa atışı vuruşların etkisini azaltmak ve aynı zamanda hassas kafa vuruşlarının genel olarak daha büyük önem arzetmesini sağlamak için iki yönlüdür.
• Radyal hasar artık fazladan kafa vuruşu hasarı kazandırmıyor veya kafadan vuruş koşullarını tetiklemiyor.
• Bu, öncelikle Ignis Wraith'i hedef alıyor - bir "alev silahı" olarak, özellikle zayıf noktaları hedef alacak kadar hassas bir dizi öğe hayal etmek zor. Patlayıcı mermilerin kendileri hala kafadan vuruş yapabilir, bu nedenle çoğu silahla maksimum hasar için nişan almak için hala bir neden var.
• Kafadan vuruşlarda taban hasar çarpanı 2x'den 3x'e yükseltildi.
• Bu, hassas silahların becerikli kullanım için daha fazla ödüllendirildiği ve oyun alanını daha da düzleştirdiği anlamına gelir, normalden daha da fazla!

3. Mod Dengeleme ve Değişiklikler

Son olarak, patlama yarıçapını artıran birkaç özel modun efektlerini değiştirdik.

Primed Firestorm ve Primed Fulmination modlarının her ikisi de patlama yarıçapında %66'lık bir artış sunuyordu, artık bu artış %44'e düşürülerek diğer Primed modlarının sunduğu artışla eşleşiyor. Hazır Modlar geleneksel olarak temel Modların yaklaşık iki katı değer sunar, ancak bu ikisi üçe katlanmış değer sunar. Bu değişiklik, Primed Mod standardını yansıtır.

Alan Hasarı silahları giderek daha yaygın hale geldikçe, Amalgam Furax Body Count moduyla Furax'ı kullanan bir oyuncu akını da görüyorduk. Bu yüzden Özel Fırlatıcılarda +%20 Patlama Yarıçapını kaldırdık ve İkincil Silahlar için +%45 Atış Hızı ile değiştirdik.

Yukarıdaki değişikliklerin ışığında, aşağıdaki modları da güçlendirdik:
• Reach Modu: Menzil +1.1'den +1.5'e artırıldı.
• Tactical Pump: Yeniden doldurma hızı %30'dan %60'a yükseltildi.

4. Yeni Steel Path Görevleri: Void Fissures

Alan hasarını gözden geçirirken değerlendirilebilecek başka bir alan bulduk: görev tasarımı. Özellikle Void Çatlakları görevleri Alan Hasarı öldürücülüğünün yaygın ve sorunlu olduğu görevlerdendi. Her yeni Prime Access'te, oyunculardan Relic açmak için bu düşük seviyeli görevleri tekrar ziyaret etmelerini istiyoruz - Lith görevlerinde çok hızlı öldürürseniz Reaktant kazanmak bile zor olabilir! Bu da bizi aşağıdaki Steel Path Void Çatlakları Görevlerine yapılan eklemeye götürüyor.

Deneyimli bir Warframe oyuncusuysanız, Void Çatlakları görev akışına son derece aşinasınızdır: Relic'i seçin ve onu açmak için düşmanlara saldırın. Void Çatlakları görevlerinin, çok kolay oldukları ve çok az veya hiç temas olmadan (Lith görevlerini baz aldığımızda) tamamlanabilecekleri açıktır. Ve sonuç olarak, bu Prime içeriğinin yeterli ilgiyi çekmemesine sebep oluyor ve tecrübeli oyuncuların bütün düşmanları yeni oyuncular yetişemeden yok etmesinden dolayı geride bırakıyordu.

Çözüm: Steel Path Void Fissure görevleri.

Navigasyonda Steel Path etkinleştirildiğinde, Void Çatlağı listesindeki görevlere Steel Path etkileri uygulanacaktır (Acolytes, zorluk değiştiriciler, vb.). Vaktinize değmesi için, kırdığınız her Relic için 1x ek Steel Essence alacaksınız.

Gördüğünüz üzere, sorunu birçok farklı açıdan değerlendirmek için elimizden gelenin en iyisini yaptık ve bu değişikliklerin daha sağlıklı bir oyun deneyimine imkan sağlayacağını umuyoruz. Kapsamlı Alan Hasarı inceleme geçişimizin bir parçası olarak, Cephane Havuzlu silahlara odaklandık. Glaive/Fırlatılan Yakın Dövüş silahlarının davranışlarının farkındayız ve hakimiyetlerinin de bir revizyon geçişi gerektirip gerektirmeyeceğini görmek için yakından inceliyoruz. Ancak her zaman olduğu gibi, geri bildiriminizi bekliyor olacağız. Bu nedenle, Etki Alanı silahlarınızı bir göreve getirin ve düşüncelerinizi paylaşmadan önce (yukarıdakilerin hepsini göz önünde bulundurarak) bunun için iyi bir fikir edinin.

ZIPKIN DEĞİŞİKLİKLERİ

Zıpkınların oyun içindeki çalışma şeklini ve görevdeki canlılıklarını artırmaya yardımcı olmak için değişiklikler gerçekleştirdik. Topluluktan gelen yoğun geri bildirimlerine dayanarak:
• Zıpkınınızı fırlattıktan sonra manuel olarak geri alma ihtiyacı ortadan kaldırıldı. Mızrak Silahınız artık yeniden doldurma tuşuna basılması sonrası elinizde yeniden beliriyor.
• Zıpkını fırlatmak için atış tuşuna basılı tutma ihtiyacını ortadan kaldırdık, fırlatmak için alternatif atış tuşuna basmanız yeterli!
• Arsenal içerisinde 'Şarjlı Fırlatma' istatistikleri, 'Fırlatma' istatistikleri haline geldi.
Zıpkınlar ayrıca yeni fırlatma animasyonları aldı ve yeniden doldurmada ses efekti güncellendi, artı olarak Arsenal'de silah ararken yeni bir Zıpkın kategorisi eklendi.

SENDİKA BAĞLILIĞI

Görevden mevki puanı almak için bağlı Sendikanızın amblemini kuşanma gereksinimini kaldırdık. Artık Sendika Mühürleri tümüyle kozmetik!

*Bağlılık kurmak, yalnızca 6 Fraksiyon Sendikası için geçerlidir: Steel Meridian, New Loka, Arbiters of Hexis, Cephalon Suda, Red Veil ve Perrin Sequence.

Artık onlarla ve müttefikleriyle olan Mevkiinizi artırmak için bir Sendikaya bağlılık sözü verme yeteneğine sahipsiniz. Ayrıca Mühürlerde yerleşik olan Seviye'lere özgü Mevki bonuslarını da kaldırdık. Şimdi, Bağlılık, Seviyeniz ne olursa olsun, o Sendikada Mevki olarak size XP kazancının %15'ini (önceden en üst 5. seviye Mühür bonusu) kazandıracak.

Bağlılık, Orbiter'ınızdaki Sendika segmentinden yapılır. Bu güncellemeden itibaren Sendika Segmentinize eriştikten sonra hangi Sendikaya Bağlılık kurabileceğinizi seçebileceksiniz. Fikrinizi değiştirirseniz, 'Bağlılığı Değiştir' düğmesini seçip bağlılık kurmak için yeni bir Sendika seçebilirsiniz. Alternatif olarak, hangi Sendika ile Bağlılık kuracağınıza emin değilseniz, Bağlılığınızı iptal edebilirsiniz.

Sendikalar Arasındaki Mevkiinizi yönetmenize yardımcı olmak için, bağlılık sözü vermek artık Sendikanın diğer Sendikalarla (tarafsız, düşman veya müttefik) ilişki durumunu daha iyi gösteriyor.

67669765406d64e24c0f076f564ed8b8.png 

0f28cd94649dd9f7d8ad26c7476d2399.png 

RIVEN KAPASİTE SİSTEMİ DEĞİŞİKLİKLERİ

Riven'lere aşina olanlar, onların iki halde geldiklerini bilecektir: Kapalı ve Açık. Bu Riven türlerinin her ikisi de Riven Yuvası kullanır ve silahlarla donatılabilir.

Riven koleksiyonerleri ile veritabanı kısıtlamalarının çelişmesinden yıllar sonra, Riven Yuvası harcamaması ve üst üste birikebilmesi için üçüncü bir Riven durumu ekledik. Yeni edinilen tüm Riven'lar "Kapalı" yerine "???" şeklinde belirsiz durumda tanımlı olacak, yani Riven Yuvası kapasitenizin ötesinde ödül olarak Riven kazanmaya devam edebileceksiniz.

Belirsiz formlarında, bu Modlar bir silaha takılana kadar Riven Mücadelelerini göstermeyecek veya bir Riven Yuvası kullanmayacak.

Daha net olması için üç Riven durumunu aşağıda görebilirsiniz:

Belirsiz
• Ödüller, Palladino vb. yoluyla elde edilen tüm yeni Riven'lar.
• İstiflenebilir ve Riven Kapasitesinde yer kaplamaz
• Riven Tipi (Archgun, Tüfek, vb.) belirtilir, ancak Meydan Okuması gizlidir
• Takaslanabilir

Kapalı
• Belirsiz Riven'ın bir Silahla donatıldığında aldığı durumdur
• Meydan Okuma görünür olur
• Riven Kapasitesinde yer kaplar
• Takaslanabilir

Açık
• Meydan Okuma tamamlandı
• İstatistikler ortaya çıkar ve Kuva aracılığıyla değiştirilebilir
• Takaslanabilir

Burada takip edilmesi gereken tek sayı sahip olunan miktar olduğundan, veritabanı yükü büyük ölçüde azalır ve elinde istediğin kadar bulundurabilirsin! Yalnızca bu tür bir mod bir silaha takıldığında meydan okuma kendini gösterir ve Riven'ın hesap sınırına uygulanmasını sağlar. Bu özellikle Taarruzlar için faydalı bir değişiklik, çünkü maksimum Riven sınırınızdaysanız artık onları oynamaktan mahrum kalmayacaksınız.

Riven'ı kuşanmak istediğinizde bir onay ekranı belirecek ve bu ekranda bir yuvayı kullanmadan önce sahip olduğunuz Riven yuvalarının miktarını görüntüleyecektir.

Satıcılardan yeni Riven modlarının alınması ve diğer ödüllerden elde edilen Riven'ler artık Belirsiz Riven oluyor.

LAST GASP YENİDEN DÜZENLENMESİ

Kullanım kolaylığı ve işlevselliğini geliştirmek için Unairu'nun Pasifi 'Last Gasp'te bazı değişiklikler yaptık.

• Last Gasp ölçeri artık %50 yerine %0'dan başlıyor, ancak ilk emilim yer almıyor. Bunun yerine, herhangi birini öldürmeden birkaç saniye sonra emilim devreye girecek. Emilim birkaç saniye çalıştıktan sonra hızlanmaya başlayacaktır.
• Bu değişiklik, öldürmelerini zamanlayarak süresiz olarak Last Gasp'ta kalan oyunculara yönelikti. Artık her öldürme, sayacı 1/3 oranında dolduruyor ve Eximus öldürmeleri sayacı anında yeniden dolduruyor.
• Yere serilen Warframe'ine dönmek için artık Transference katkısını kullanabilirsin.
• Kullanıcı arayüzü, bu değişiklikleri yansıtabilmek için güncellendi.
• Last Gasp'ta canlanırkenki 'kalkma' animasyonu kaldırıldı.
• Last Gasp sona erdiğindeki tekrarlanan ses durduruldu.
• Last Gasp'in doğma animasyonu azaltıldı.

SOLAR RAY KAVŞAĞI DEĞİŞİKLİKLERİ

Bu, yıl içerisinde Güncelleme: 31.5 ve Düzeltme 31.6.4'te gerçekleştirilen diğer Solar Ray Kavşağı değişikliklerinin devamı niteliğindedir. Kavşaklar aracılığıyla yeni oyuncuların ilerlemesini iyileştirmeye yönelik aynı girişimin bir parçası olarak, bu değişiklikler ağırlıklı olarak Specter'ların tutarsız zorluk seviyesine odaklanıyor; çok fazla hasar veriyorlar ama aynı zamanda çok düşük sağlıkları var, bu yüzden ya tek isabette öldürüyorlardı ya da tam tersi. Dengelemek amacıyla, en büyük sorun olan Specter'leri gözden geçirdik ve ayarlamalar yaptık.

Genel Kavşak Değişiklikleri ve Düzeltmeleri:

• Paneli tetikledikten sonra savaş başlamadan önce Kavşağın Specter'ini tanıtmak için kısa bir başlık kartı girişi eklendi.
• Kavşak Specter'ları için kullanıcı arayüzüne bir sağlık çubuğu eklendi.
• Venüs'ten Merkür'e geçiş Kavşağındaki Volt Specter ile Dünyadan Venüs'e geçiş Kavşağındaki Rhino Specter yer değiştirdi.
• Volt Specter genel olarak daha kolaydır (yeteneklerinin daha açık bir şekilde görülebilmesi nedeniyle) ve bu nedenle daha önceki bir Kavşağa daha uygundur.
• Specter'ların alt edilmesi sonucu yerde eklemleri yokmuş gibi yuvarlanması kaldırıldı.
• Artık direkt Solar Rayını etkinleştirildiğinde oynatılan sinematik oynatılacak. Kavşak önceden tamamlanmış olsa bile bu sinematik yeniden oynatılacak (istenilirse geçilebilir).
• Bir Spectre tarafından düşürüldüğünde, Last Gasp'ı tetikleyen işlevsellik kaybı düzeltildi.
• Kavşak Spectre'ı yenildikten sonra Kavşak Spectre'in ragdoll'ü durması düzeltildi.

Özel Specter Değişiklikleri:

Loki (Dünya'dan Mars'a)
• Temel Sağlık 160'dan 180'e yükseltildi.

Trinity (Mars'tan Ceres'e)
• Seviyesi 20'den 15'e düşürüldü.
• Yakın Dövüş ve Birincil silah hasarı azaltıldı.
• Zırhı 200'den 215'e yükseltildi.

Valkyr (Ceres'ten Jupiter'e)
• Valkyr Specter'in Hysteria yeteneğine maksimum 10sn aktiflik süresi eklendi.

Nova (Jüpiter'den Europa'ya)
• Nova Specter'in Molecular Prime yeteneği kaldırıldı.
• Bu yetenek iyi bir şekilde görülemiyordu, bu da oyuncuların haberleri olmadan daha fazla hasar almalarıyla sonuçlanıyordu.
• Nova'nın Kunai ikincil silahının verdiği hasar miktarı azaltıldı.
• Nova Specter artık Worm Hole yeteneğini Kavşak odası çevresinde bulunan özel olarak yerleştirilmiş noktalarda kullanacak.
• Nova Specter'in Worm Hole yeteneğini kullanma hızı artırıldı.
• Nova Specter'in ortaya çıkış noktasını biraz ileri taşıdı.

Ember (Jüpiter'den Satürn'e)
• Ember Specter seviyesi 25'den 20'ye düşürüldü.
• Ember Specter'in Magnus ikincil silahının hasarı ve ateş hızı düşürüldü.

Equinox (Satürn'den Uranüs'e)
• Equinox Specter'in seviyesi 30'dan 25'e düşürüldü.

Frost (Uranüs'ten Neptün'e)
• Frost Specter'in Avalanche yeteneği kaldırıldı.
• Bu, Frost Specter için çok güçlü bir yetenekti, çünkü oyuncuları anında dondurur ve sıklıkla Specter'in oyuncuyu tek atışla öldürmesiyle sonuçlanır.
• Frost Specter'in yetenek istatistikleri ayarlamalar yapıldı.
• Yetenekleri için bekleme süresi artırıldı.
• Ice Wave için yol hasarı artırıldı.

Kavşak Düzeltmeleri:

• Specter tarafından yenildiğinde odadan düşme sorunu düzeltildi.
• Specter tarafından yenildiğinde savaş müziğinin sıfırlanmaması düzeltildi.
• Spectre yenildiğinde döngüye giren diz çökme animasyonu düzeltildi.
• Bir düşman karakterinin döngüye giren diz çökme animasyonu düzeltildi.
• Specter tarafından mağlup edildikten sonra yoldaşınızın canlanmaması ve size geri ışınlanmaması düzeltildi.
• Daha iri Warframe'lerin ellerinin kendilerinin içinden geçmesini önlemek için Specter diz çökme animasyonları düzeltildi.

Yaldızlama Değişiklikleri

Devstream #163'de belirtildiği gibi, oyunun başlarında Modüler eşyaların tam gücüne erişmesini kolaylaştırmak için Yaldızlama sisteminde değişiklikler yaptık. Second Dream'i yeni tamamlamış veya New War'da ve ötesinde size yardımcı olacak daha güçlü bir Amp yapmak isteyen oyuncular için - bu değişiklikler tam size göre!

Yaldızlama yerine, modüler silahların artık tüm istatistiklerini Seviye 30'a kadar seviye kazanma için kullanılabilir hale getirecek. Modüler silahları yaldızlamak artık onun Ustalık Puanı kazanmasına ve özelleştirmenin kilidini açmasına izin verme amacına hizmet ediyor. Bu, oyuncuların ilgili Sendikalar için tam seviye atlamaya ve Mevki kazanmaya gerek kalmadan daha güçlü teçhizata erişmelerini sağlar!

ÇAPRAZ OYNANABİLİRLİK İÇİN BİR SONRAKİ ADIM - DÜNYA-DURUM SENKRONİZASYONU

Baro Ki'Teer'in envanteri tüm platformlarda tam olarak senkronize edilmesi ile beraber, ekip Çapraz Oynanabilirlik hedefine yönelik tüm dünya durum içeriğinin senkronize edilmesine yöneldi. Bu senkronizasyon, Taarruzlar, Void Çatlakları, Gündüz/Gece döngüsü, Kasaba Satıcıları, Bounty Ödülleri ve bunların ötesinde, herhangi bir zamanlayıcı sistemine sahip olan her şeyi içerir. Ek olarak, PC'de etkin/yok edilen Relayler artık konsol Yıldız Haritasına uygulanarak, bunların her yerde senkronize edilmesini sağlıyor. Bir "Relay Yeniden İnşası" etkinliği yapma hedefimiz vardı, ancak bir an önce çapraz platform oyununa geçebilmek için bu fikirden vazgeçmeye karar verdik.

Bir sonraki hedefimiz, geri bildirim ve hata tespiti için seçili Platformlar arasında halka açık Çapraz Oyun testidir. Bu testler hakkında haberleri takip edin, yakında sizlerle paylaşmayı umuyoruz!

• 2FA "etkinleştirdiğiniz için teşekkürler" Fae Path Ephemera öğesini 3 Günlük XP Arttırıcı olarak güncelledik.
• Konsollarda 2FA'nın etkinleştirilememesi nedeniyle, Fae Path Ephemera, konsollarda onu elde etmenin bir yolu olarak bir Baro Ki'teer öğesi haline geldi. Baro Ki'Teer'in envanteri artık her yerde senkronize edildiğinden, oyuncuların bunu etkinleştirmesini savunmaya devam etmek için 2FA ödülünü değiştirmek bizim için çok önemliydi.

GENEL EKLENTİLER:
• Nightwave sezonunda son 2 haftaya girildiğinde sizi uyaracak bir Geri Sayım Sayacı oyuna eklendi.
759e373388cb420998186f58b513cbd4.png 
*Yukarıdaki resimdeki geri sayım sayıları yer tutucu olarak kullanılmıştır.
• Oyuncuların deneyimlerini daha iyi anlamak için Oyun İçi Anketler ekleniyor. Bazı oyuncular Warframe'i kapatırken oyun içi bir anketle karşılaşacak. Anket isteğe bağlıdır ve oyuncular isterlerse bunu atlayabilirler, ancak oyunu devamlı olarak geliştirmemize yardımcı olduğu için katılımınızı şiddetle tavsiye ederiz.
• Bilgisayarınızın minimum gereksinimlerini karşılamayacağını size bildirmek için bir Warframe başlatıcı uyarısı eklendi. Duyurumuzdan daha fazla bilgi edinebilirsiniz: 2023 itibariyle Minimum Desteklenen PC Özellikleri Değişiklikleri.
• Arsenal'e Yoldaş, Archwing ve Necramech seviyeleri eklendi.
• Aşağıdaki Warframe Noggle'ları oyun içi Markete eklendi
• Nidus
• Gauss
• Titania
• Grendel

PARVOS'UN KIZ KARDEŞLERİ ZIRHI

Hem casusluk hem de muhasebe için tasarlanan Parvos'un Kız Kardeşleri Zırhları şimdi Tenno'nun elinde!

Bu zırh parçaları hem Warframe'ler, hem de Kahl için kullanılabilir:

• Sorex Göğüs Plakası
• Sorex Omuz Korumaları
• Sorex Bacak Korumaları

Bu yeni Zırh parçaları oyun içi Market'ten satın alınabilir.

Parvos'un Kız Kardeşleri güncellemesinde ilk olarak gösterilen Parvos'un Kız Kardeşleri setlerinden yalnızca birini yayınlarken, hedefimizin gelecekte üç setin de mevcut olmasını sağlamak olduğunu unutmayın!

Dojo/Klan Değişiklikleri & Düzeltmeleri:
• Ignis Wraith Araştırması artık tüm Klanlar tarafından kullanılabilir!
• 2017'ye geri dönerken gelin beraber, anılarda bir yolculuğa çıkalım. Operasyon: Pacifism Defect etkinliği sona erer ve operasyon sıralamasındaki Klanların ilk %10'una Ignis Wraith Araştırması verilir. 2022'ye hızla ilerleyelim ve Araştırma, bu Klanlarda kalıyor ve maalesef kötü aktörler tarafından Ticaret manipülasyonlarında kullanıldığı görülüyor. İç tartışmalardan sonra ekibimiz, Ignis Wraith Araştırmasını bazı kurallarla beraber tüm Klanlara eklemeye karar verdi:
• Ignis Wraith Kalıbı Araştırması, Klanın 10. Seviyeye sahip olmasını gerektirir ve üç kat daha pahalı olacak- Klanların, Operasyona katılmayanlar için Araştırmayı kazanmalarının hayati önem taşıdığına inanıyoruz.
• Ignis Wraith Kalıbı artık takas edilemez - bu, artık Klan Araştırması'nda mevcut olduğundan habersiz olabilecek oyuncuları Ticaret manipülasyonundan korur.
• Ignis Wraith Kalıbı'nın satış fiyatı artık 15.000 Kredilik satın alma fiyatına eşittir - Alım Satım Amaçlı Kalıpları stoklamış olabileceklerin Kredilerini geri almalarına izin verecektir.
• Bekleyen tüm Klan katılım isteklerini onaylamanıza izin vermek için Klan Menüsünün Bekleyen bölümüne "Tümünü Kabul Et" seçeneği eklendi.
• Bir oyuncunun Klandan atıldığını, ayrıldığını veya reddedildiğini üyelere bildiren otomatik mesaj kaldırıldı.
• Dojo'dayken Harita görünürlüğünü değiştirmek için bir geçiş tuşu eklendi.
• Önceki düzeltmelerden eksik not: Dojo'dayken karakter gölgelerini açıp/kapama özelliği eklendi.
• Klan arayüzünden bir Klan Reklamı ekranı ilk kez ziyaret edildiğinde iptal düğmesinin görünmemesi düzeltildi.
• Ayrıca Klan Reklamı ekranına yüklenirken görünen iki yükleme çarkı düzeltildi.
• Starlight Market Dojo odasının diğer odalarla üst üste geçmesi ile ilgili sorunlar düzeltildi.
• Dojo'lardaki Gösterge listesini genişletmek için kontrol cihazı girişi bağlantısının eksik olması düzeltildi.

AŞIRI KORUMA SAĞLIK ÇALMA DEĞİŞİKLİKLERİ:

Aşırı Korumanın tanıtımında, Aşırı Koruma ile bazı yetenek mekaniklerinin işleyişini geliştireceğimizden bahsetmiştik, bu değişiklikler bu çabaların bir devamı niteliğindedir. Bu yüzden, çoğu Aşırı Koruma'nın can çalma vereceği tepkiyi kapsayan birkaç değişiklik yaptık.

• Garuda'nın Blending Talons augmentinin, Aşırı Korumaya sahip bir düşmana vururken tetiklenmemesinin, Kesme Statü Etkisinden etkilenmesi sorunu düzeltildi.
• Gauss'un Kinetic Plating yeteneğinin, Aşırı Korumaya sahip yakın dövüş ile saldıran düşmanlara karşı enerji üretmemesi düzeltildi.
• Protea'nın Temporal Anchor yeteneğinin, geçici patlamasında hasar oluştururken Aşırı Korumaya verilen hasarı saymaması düzeltildi.
• Zephyr'in Tail Wind Target Gixation Augmentinin, ekstra hasar oluştururken Aşırı Korumalı düşmanları saymaması düzeltildi.
• Hema'nın Aşırı Korumaya sahip düşmanlara karşı kafadan vuruşlarda can yenilememesi düzeltildi.
• Hirudo'nun Aşırı Korumaya sahip düşmanlara karşı yapılan kritik vuruşlarda sağlığı geri yüklememesi düzeltildi.
• Frost'un Avalanche'ından etkilenen düşmanların Aşırı Koruma etkinken zırh kaybetmemesi düzeltildi.

Sağlık Çalmanın Aşırı Korumaya uygulanmadığı başka durumlar varsa, lütfen Forumlarda bize bildirin, ve biz de bu durumu incelemeye alalım!

OPERATÖR TRANSFERENCE DEĞİŞİKLİĞİ:
Operatör Transference bekleme süresini önemli ölçüde azalttık.

Güncelleme 31.5: Angels of the Zariman'da, yaygın olarak karşılaşılan gecikme senaryosunu hafifletmek için Operatör geçişini istemci taraflı hale getirmek için değişiklikler yaptık. Değişiklik yapıldıktan sonra oyuncular, art arda yapılan Transference geçişlerinde gecikmelere neden olan bir bekleme süresi olduğunu belirtti. Bekleme süresinin çok daha az hissedilmesi için iyileştirmeler yaptık. Sıfır bekleme süresinde meydana gelebilecek bazı animasyon hatalarının hala olduğunu belirtmekte fayda var, ancak gelişme ne olursa olsun fark edilir olacaktır.

GENEL DEĞİŞİKLİKLER:

• Operatör Enerjisi toplamaları artık Warframe ile paylaşılacak.
• Bunun, Operatör modundayken belirli koşullarla enerji alımından tetiklenen Warframe modları (örn. Sağlık Dönüşümü) etkilemeyeceğini unutmayın.
• Void Relic'i açarken hangi buff'ın aktif olduğunu ve ne işe yaradığının hızlı bir açıklamasını gösteren bir Mesaj eklendi.
50b53d3abef247d21b515f3f5d41c4b5.png 
• Indeks Yatırım ekranı yenilendi ve şimdi seçilen temaları uygulayacak.
f14051e090374cbd1ac2b7db7e8fac95.jpg
• Duality Augment Modunu kullanan Equinox, artık bölünmüş formu aktifken cephane alacak.
• Mevcut tüm görev düğümlerini tamamladığınız Arbitrasyon görevlerini kalıcı olarak açan bir mekanizma eklendi. Gelecekte yeni görev düğümleri eklesek bile, Arbitrasyonlara erişiminizi kaybetmeyeceksiniz.
• Arbitrasyonlar artık seçilen Warframe'e +500 Sağlık veriyor ve eğer uygun olursa 2 silah için ek güçlendirme uygulayacak.
• Günlük Sınırın gösterildiği tüm arayüz ekranlarına yenileme zamanlayıcıları eklendi (Sendikalar).
• Riven Meydan Okumasını tamamlamak için gereken Sendika Madalyonlarının sayısı 12-16'dan 8-12'ye düşürüldü.
• Zariman'da yerleşik Void Tüyleri Arayüz sayacı yeniden eklendi (Sendika Görevlerindeki Madalyonlara benzer).
• Parlak ve Göz alıcı parçaların aynı işlevselliğe sahip olmasına benzer şekilde, Eidolon Parçaları 2500 Fokus için kullanılabilir hale getirildi.
• Helminthlerin Sentient iştahını yatıştırmak için Eidolon Parçaları artık 25'li paketler halinde dağıtılabilir.
• Simaris'ten alınabilen aşağıdaki Warframe Kalıpları artık Kredi karşılığında satılabilir:
• Atlas Kalıbı
• Chroma Kalıbı
• Titania Kalıbı
• Gara Kalıbı
• Inaros Kalıbı
• Silah Efektleri Parlaklık ayarlamaları - Aşağıdaki silahların patlama efektleri Takım Arkadaşları için ayarlandı:
• Cedo
• Glaive patlama efektlerinde parçacıklar artık takım arkadaşları için azaltılmış parlaklığa sahip olacak.
• Bubonico
• Bubonico'nun Alt ateşi patlaması, takım arkadaşları için azaltılacak şekilde ayarlandı.
• Corvas Prime
• Ogris Nightwatch Napalm moduyla ilgili bazı patlama efekti sorunları düzeltildi ve Takım Efektlerini Azaltma ayarlarına uyması sağlandı.
• Fırlatılan silahlar, yeniden yüklemeden önce yalnızca bir 1 mermi kaldığında artık yalnızca eldeki tek bir mermiyi gösterecek şekilde güncellendi. Bu, aşağıdaki silahları etkiler:
• Kunai
• Castanas
• Talons
• Hikou
• Pox
• Despair
• Tüm 'Fırlatılan Bıçak' Skin adları 'Fırlatılan Silah' olarak değiştirildi.
• Titania'nın Donann Skin'indeki Moyturan Kanatları yardımcı eklentisi artık Razorwing modundayken kanat çırpacak.
• Not: Eğer Titania Prime ile donatılmışsa, Prime enerji kanatları görünmeyecektir.
• Eximus'a Aşırı Koruma kalkanları tükendiğinde ses efekti eklendi.
• Archwing'deyken Corvas Prime'a patlama efekti eklendi.
• Satın alınmayan Çıkarma Gemileri artık Çıkarma Gemisi envanter listesinde satın alınmak üzere görünecek.
• 'Sesi Etkinleştir' seçeneği varsayılan olarak kapalı olacak şekilde değiştirildi.
• Felarx Incarnon Form değişiklikleri:
• Bu değişiklikler, Felarx'ın sınıfındaki diğer Incarnon silahlarına kıyasla daha zor olduğuna dair Topluluk Geri Bildirimi sayesinde yapıldı.
• Artık daha büyük bir mermi kullanıyor.
• Incarnon Form'dayken verdiği hasar 600'den 700'e yükseltildi.
• Incarnon Formundaki efekti artırıldı.
• Yeniden yükleme sırasında mermilerdeki istenmeyen animasyon davranışı düzeltildi.
• Orokin Katalizörleri ve Gravimag'ları kurmak ve satın almak için onay mesajları iyileştirildi, ayrıca neyin kurulduğunu ve neden kurulduğuna açıklama eklendi.
• Açık Dünyalardaki Madencilik Tüccarları artık Sendika mevkilerinde mevcut olan Relic paketine benzer şekilde Tekliflerinden satın alınabilecek bir Relic paketi bulunduruyor.
• Gezginin göz efekti artık Smoke Screen yeteneği sırasında gizlenecek.
• Arsenal içinde arama yapmak artık eşya açıklaması yerine eşya adına öncelik veriyor.
• Zariman'da dış gemi körfezi yakınındaki Küre Lambaya etkileşim eklendi.
• Zariman'daki bazı ambiyans müziklerinde ses ayarı yapıldı.
• Kontrol cihazında sağ omuz tuşuna (RB) basılı tutmak artık Warframe'lerde olduğu gibi Operatör yetenek menüsünü açar.
• Modlama Menüsü dahilindeki bakiyeler, artık üst köşede görünmek yerine para birimi çubuğu üzerinde gösteriliyor.
• Oyun içi Market'teki ve Günlük Giriş seçeneklerindeki Riven Mod paketlerindeki simgeler güncellendi.
• Aşağıdaki Yakın Dövüş yeteneklerinin açıklaması, bunların yakın dövüş silahınızdaki modlarla ve mevcut yakın dövüş kombonuzla ölçeklendiğini gösterecek şekilde güncellendi.
• Atlas - Landslide
• Khora - Whipclaw
• Gara - Shattered Lash
• Özelleştirme menüsünde Kullanıcı Arayüzü Temalarını seçerken simgeler artık üzerine gelindiğinde büyüyor.
• Shotgun Spazz'ın adı (Amalgam versiyonu dahil) Shotgun Barrage olarak değiştirildi.
• Sözcük çağrışımları konusunda ilgili oyuncular tarafından bilgilendirilmenin ışığında değiştirildi.
• Nightwave Serisi başlığı artık fareyle üzerine gelindiğinde ölçeği değişiyor.
• Holdfast NPC'lerin Somatik birleşimi iyileştirildi.
• Eximus Nox Miğfer zırhı biraz artırıldı.
• Gezginin zıplama sırasındaki ses hacmi güncellendi.
• Orokin Katalizörü kurulum efekti güncellendi.
• Belirli diller için Sendika Menüsü panel genişliği güncellendi.
• Corpus Buz Gezegeni haritasındaki navigasyon ve hedef işaretçilerinde birkaç iyileştirme yapıldı.
• Gezgin Kampındaki gökyüzü aydınlatması iyileştirildi.
• Kendi kendine denge bozan ve yere seren darbelere karşı toparlanma zamanlaması artırıldı.
• Corpus Orbiter dekorasyon malzemeleri biraz daha parlak/daha canlı olacak şekilde değiştirildi.
• Silah açıklamaları artık sola hizalı. Burada büyük hamleler yaptık, bahse girerim bunun olacağını öngörmedin.
• Warframe web sitesinde ve TennoGen satın alırken artık para birimi/bölge fiyatlandırmasını belirlemek için yeni bir sunucu uygulama bilimi kullanılıyor. Çoğu oyuncu bu değişikliği fark etmeyecek, ancak kur farkını görebilecekler için şeffaf olmak istedik.

OPTİMİZASYONLAR:

• Ogris'in parçacık efekti optimize edildi.
• Bir dizi eşya gösteren ekranlarda performans iyileştirmesi yapıldı.
• Belirli oyun içi Sendika mesajlarının kare hızı optimize edildi.
• Hafızadan tasarruf etmek için Venüs'teki ara noktalar optimize edildi.
• Görevlerin içinde ve dışında oyuncu profilleri aracılığıyla kodeksi görüntüleme optimize edildi.
• Voidshell Skin'lerinin obje görüntülemesi optimize edildi.
• Dojo'da birden fazla Tributa Heykelinin CPU üzerindeki etkisi optimize edildi.
• Başta Necramech Dekorasyonları olmak üzere Orbiter ve Dormizone'daki çeşitli dekorasyonların yüklenmesi iyileştirildi.
• Sporelacer'ın ikincil mermisinin delinmesi iyileştirildi.
• Oyun genelinde çeşitli bellek ve grafik optimizasyonları yapıldı (Açık Bölgeler, efektler ve daha fazlası dahil).
• Görevlerde kullanılan hafıza için optimizasyon yapıldı.
• Bölüm akışı için bir mikro optimizasyon yapıldı.
• Oyun koduna birkaç mikro optimizasyon yapıldı.
• Tüm platformlar için bellek kullanımına yönelik mikro optimizasyonlar yapıldı.
• Oyun kodu sistemine sistemik mikro-optimizasyonlar yapıldı.
• Oyuncuların Eidolon Ovalalarından Cetus'a dönüşlerindeki yükleme deneyimi iyileştirildi.
• Hızlı seyahatin sırasındaki büyük bir takılmadan dolayı ekranın beyaz kalmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
• Mermi görsellerini değiştiren bir silah skin'inin, yüksek miktarda çoklu atış ve Mirage'ın Hall of Mirrors yeteneği ile kombine edilmesi durumundaki önemli performans düşüşleri düzeltildi.
• Felarx ile kare hızına bağlı şarjör değiştirme animasyonundaki tutarsızlıklar düzeltildi.
• Nightwave'de seviye atlarken oluşan mikro yükleme donması düzeltildi.
• Grafik sürücüsü devre dışı bırakıldığında meydana gelebilecek nadir bir çökme düzeltildi.
• Bir Dojo'ya davet kabul edilirken meydana gelen bir nokta oluşturma/yükleme aksaklığı düzeltildi.
• New War Sonrası manzaraları için yükleme sorunu düzeltildi (Orb Vallis ve Eidolon Ovaları).

DÜZELTMELER:

• Khora'nın Whipclaw'ının 2-9m içerisindeki düşmanların arasından geçmesi (bu, düşmanları hedef alıyorsanız vurmayı çok zorlaştırıyordu) ve patlamanın arkalarında gerçekleşmesine neden olması düzeltildi.
• Titania'nın Razorflies yeteneğinden oluşan kelebeklerin her zaman aynı yöne bakmaları düzeltildi. Artık daha dinamik olmalılar!
• Titania'nın Razorflies'ın Secondary Deadhead ile Pax Seeker Arcane'lerin etkisini tetiklemesi düzeltildi.
• Razorwing aktifken Titania olarak düşürüldükten sonra etrafta uçabilme ve sonuç olarak işlevsellik kaybına neden olması düzeltildi.
• Hydroid'in Dokunaçlarının, düşmanlardan önce yoldaşınızı hedef alması düzeltildi.
• Madalyonlardan biri alındığında AFK olan oyuncular için "X/Y Madalyonları Bulundu" durumunun senkronizasyondan çıkması sorunu düzeltildi.
• Zenurik - Inner Might yeteneğinin Atlas'ın Rubble Heap Augment moduna 1400'den fazla molozun olması durumunda enerji maliyeti olmasına sebep olması düzeltildi.
• Atlas'ın Tectonics ile hedeflere zarar vermesi ve görev hedeflerini yok etmesi düzeltildi.
• Operatör olarak oynarken Excalibur Umbra'nın Exalted Blade'i rastgele devre dışı bırakması düzeltildi.
• Umbra artık Exalted Blade'i aktif tutacak ve sadece Exalted Blade'iniz devre dışı kaldığında kapanacaktır.
• Mirage'ın Eclipse yeteneğinin Sentez tarayıcısının tarama süresini artırması düzeltildi.
• Mutalist Alad V tarafından kontrol edildikten ve Gloom'u kullandıktan sonra Sevagoth'un ağır çekimde kalması düzeltildi.
• Drifter Kampından Orbiter'a ışınlanma sırasında olan gecikme düzeltildi (hem giriş hem de çıkış sırasında).
• Gezgin Kampı'ndan Orbiter'e (ve tam tersinde) geçişin çok uzun sürmesi düzeltildi.
• Mag'in Polarize yeteneğinin bir grup düşman ya da tek bir birim olduğuna bağlı olarak düşman zırhını tutarsız bir şekilde kaldırması düzeltildi.
• Xaku'nun Vast Untime yeteneğinin Inner Might'ın şarjını tüketmesine rağmen enerji maliyetini olması sorunu düzeltildi.
• Oyuna katılan oyuncular için Gyre'nin Cathode Grace yeteneği zamanlayıcısının Warframe yetenek öldürmeleri ile yetenek süresini artırmaması düzeltildi.
• Takımın başka bir üyesi Volt olarak oynuyor ve aynı anda Speed yeteneğini kullanması halinde Volt'un Speed'i için arayüzdeki sayacının kaybolması düzeltildi.
• +100 Yetenek Süresi ve Statü Bağışıklığı Helminth Güçlendirmesinin Sevagoth'un Gölgesine uygulanmaması düzeltildi.
• Bazı yakın dövüş silahlarının (ör. Blind Justice kullanan Nikana) yakın dövüş modunda blok yaparken zincirleme saldırı yapmaması düzeltildi.
• Xoris'in, zincirleme fırlatma sırasında ağır saldırı yapmadığı halde sanki ağır bir saldırı yapmış gibi, kombo biriktirme güçlendirmelerini (Blood Rush/Weeping Wounds) harcaması düzeltildi.
• Steel Path'de düşmanlar 135. seviyede olmasına rağmen Kazıcılarının 1. seviyede ortaya çıkması düzeltildi. Bu yalnızca bir arayüz hatasıydı, sağlık ölçeklendirmesi istendiği gibi çalışıyordu.
• Depar, nişan alma ve koşma kullanırken hatalı Archwing animasyonları olması düzeltildi.
• Zenith ile alternatif atış moduna geçmenin görevin geri kalan süresi boyunca silahın işlevselliğini etkilemesi düzeltildi
• Cascadia Empowered ile öldürülen düşmanların öldükten sonra yerinde donmasına neden olan nadir sorun düzeltildi.
• Anlık ışınlanmayla ilgili diğer oyuncuların gözlemleyebildiği görsel sorun düzeltildi (ör. Nova'nın Wormhole yeteneği ile Transference gibi).
• Protea'nın Blaze Artillery yeteneğinin fırlatma animasyonu sırasında belirli tuşların (örneğin yakın dövüş) basılmasını geçici olarak engellemesi düzeltildi.
• New War questinde Gezgin'in teçhizatının yalnızca Operatörün sol gözündeki renkleri kopyalaması düzeltildi.
• Zariman'da Void Meleği dövüş arenasına Void Sling ile girilmesinin Operatörü görünmez bırakması sorunu düzeltildi.
• Amp hasarını tek tipe (örn. ateş gibi) değiştiren Amp Arcane'lerinin Void hasarı vurmaması düzeltildi.
• Helminth yeteneği "Master's Summon"un Moa veya Tazıları çağırmaması düzeltildi.
• War Within questinde dağ geçidi uçurumunun kenarından düştükten sonra orada takılıp kalınması sorunu düzeltildi.
• Operatörün War Within Questinde Golden Maw'a öldükten sonra gökyüzünde sıkışıp kalması sorunu düzeltildi.
• Gaz Şehri haritasındaki parkur alanlarını vurgulamak için kullanılan sinyal ışığı malzemesinin artık aşırı parlak beyaz yerine titreyen turuncu olması düzeltildi.
• Limbo Theorem questindeki eksik Ordis diyalog alt yazıları düzeltildi.
• Lumis Küpelerindeki yanlış parıldayan doku düzeltildi.
• Etkilenen düşmanın yerden kalkması sırasında, Magus Overload'ın patlamasından hasar almaması düzeltildi.
• Magus Overload'ın Void Sling kullanılması sonucunda robotik düşmanları anında öldürmesi düzeltildi.
• Titania'nın Razorwing'de Guardian Shell aktifken sıçrama yapamaması düzeltildi.
• 'Void Sling sırasında' Arcane'lerin yanlışlıkla birden çok kez uygulanmasına neden olan bir sorun düzeltildi. Bu aynı zamanda şunlar için de geçerlidir:
• Magus Overload
• Magus Accelerant
• Brief Respite Warframe Aura Modunun Operatörü etkilemesi düzeltildi.
• Aero Vantage modunun, Warframe'inizin nişan alma ve yuvarlanma sırasında yürüme animasyonunu oynatmasına neden olması düzeltildi.
• Aşağıdaki Parazon Modlarının Thrall Merhamet Öldürmelerinde düzgün çalışmaması düzeltildi.
• Blood for Ammo
• Hard Reset
• Malicious Code
• Yakın dövüş silahınızla bloklama aktifleştirildiğinde ya da düşman yakınında otomatik bloklama sırasında menünün açılması durumunda karakterinizin hızlıca etrafında dönmesi düzeltildi.
• Railjack'ten ayrılırken çıkış animasyonunun aniden durmasıyla ilgili bir sorun düzeltildi.
• Göreve katılan oyuncu Railjack'i kullanırken dışındaki ortamın Oyun Kurucunun ekranında hareket etmemesi düzeltildi.
• Ayrıca, katılan oyuncunun dümeni devraldıktan sonra bile Oyun Kurucunun başlangıç noktasını görmesi düzeltildi.
• Devam eden görevlere katılan oyuncular için Railjack'in penceresindeki arka planın gerçek konumuna göre doğru olmaması düzeltildi.
• Railjack'te görevler arasında geçiş yaparken oluşan bağlantı sorunları düzeltildi.
• Railjack'ten çıkan bir oyuncunun takımdaki herkesin ekranını karartmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
• Archwing'de öldükten sonra Garuda'nın Pençelerini Railjack'te kullanamama sorunu düzeltildi.
• Operatörün absürt şekilde yere düşmesi sorunları düzeltildi.
• Kalynex Mızrak Skin'indeki bazı parlak noktalar düzeltildi .
• Katılan oyuncuların, Oyun Kurucunun Railjack'in Archwing Mancınığını kullandıktan sonra Crewship içinde uçma pozisyonunda olarak görmesi düzeltildi.
• Railjack Mürettebat Üyeleri isimlerinin, özellikle Dönüştürülmüş Lich'lerin Mürettebat Arayüzünde takım numaralarıyla çakışması düzeltildi.
• Oyuncuların, Railjack'de mürettebat üyelerini dolu olan alt ve üst taretlerden atamaması düzeltildi.
• Railjack'in önünden başka bir geminin geçmesi durumunda Mürettebat üyesinin otomatik pilotunun durması düzeltildi.
• Mürettebatın otomatik pilotla hedef konumu yerine kamera konumunu hedeflemesi düzeltildi.
• Ayrıca Alt, Üst ve Tunguska Topunun görünümü düzeltildi.
• Archwing'deyken varsayılan Archwing nişangahının özel Incarnon Silahı nişangahıyla çakışması düzeltildi.
• Bir Bounty görevinin final aşamasındaki bonusun tamamlanmış olmasına rağmen gümüş renkte (bonus görevin başarısız sayılması) olarak görünmesi düzeltildi.
• Archwing Blink'i arka arkaya iki kez kullandıktan sonra nişangah renginin beyaza sıfırlanması sorunu düzeltildi. Burada rapor edildiği gibi: https://forums.warframe.com/topic/1308800-reticle-color-reset-bug-xbox-series-x/?ct=1651669173
• Glaive + Pistol'u çift kullanırken ve Glaive tamamen şarj olmadığında fırlatırken özel nişangahın kaybolması düzeltildi.
• Voidshell Malzeme Yapılarının Gezgin/Operatör Voidshell Skinlerinde kullanılamaması düzeltildi.
• Targis Prime Göğüs ve Diz Zırh Plakalarına özel renklerin uygulanmaması düzeltildi.
• Akarius'un mermilerindeki eksik patlama sesi efekti düzeltildi.
• Titania'nın Razorwing'ini kullanarak Uranüs Deniz Laboratuvarı haritasından dışarıya çıkabilme sorunu düzeltildi.
• Navigasyonda tamamlanan Taarruz görevlerinin yanında eksik olan onay işaretleri düzeltildi.
• Phobos Corpus Gemisi gökyüzü kaplamasının güncellenmiş Deimos modeline sahip olmaması düzeltildi.
• Kendi etraflarında dönmelerini önlemek için Simaris hedeflerinin, hedefledikleri yönde ortaya çıkmaması düzeltildi.
• Warframe'lerin ve NPC'lerin asansörlerden düşmesine ilişkin bazı durumlar düzeltildi.
• Yakın Dövüş modunda bloklama yaparken bazı Yakın Dövüş silahlarının zincirleme saldırılar yapamaması düzeltildi.
• Kapılar kapandığında NPC'lerin Relay Asansörlerde sıkışması düzeltildi.
• Sacrifice Quest'inde Komi oyunu sırasında diyaloğun yanlış sırada olması düzeltildi.
• Kişisel Karargahtaki Warframe heykelinin Orbiter'ınızdaki konuk oyuncular tarafından görülmemesi düzeltildi.
• Void Melekleri veya Melica Zulalarından Void Tüyleri almanın "Bulunan: X/Y" açılır mesajını tetiklemesi düzeltildi.
• Void Melekleri/Melica için toplanabilen eşyaların sayısı sabit olmadığı için bunlar için bir mesaj göstermenin anlamı yoktu.
• New Loka Sendikası odasının Relay haritasında görünmemesi düzeltildi.
• Oyuncuların Orbiter'larını ziyaret ederken Oyun Kurucunun öne çıkan Warframe'ini görememeleri düzeltildi.
• Oyuncuların Orb Vallis'teki 12. Güverte Tüneli'ndeki bir delikten dışarıyı görebilmesi düzeltildi.
• Razorwing kullanım animasyonu sırasında Titania olarak düşürüldüklerinde oyuncuların hala uçabilmesi düzeltildi.
• Eidolon Ovalarının son bounty aşamasının başarılı olduğunda bile gümüş olarak görüntülenmesi (ilave hedefin başarısız olduğunu gösterir) düzeltildi.
• Cauldron'un suikast hedefini çağırması sonucunda Deimos suikast bounty görevinin başarısız olamaması düzeltildi.
• Bilgisayarda Kontrol Cihazı kullanılırken ve Arsenal veya görünüm menüsünde klavye kullanılırken Menü girişlerinin Klavyeye dönmesi sorunu düzeltildi.
• Gezgin Kampındaki bazı tuhaf su efektleri düzeltildi.
• Chrysalith'te bulunan oyuncuların, Orbiter'daki Oyun Kurucu tarafından davet edildilmesi sonrası "Oyuncuları Bekliyor" durumunda sonsuza kadar asılı kalması ve katılamaması düzeltildi.
• Zariman'ın etrafında uçan gemilerin Railjack Yıldız Haritasında görünmesi düzeltildi.
• Thrax düşmanların Spektral Formlarının %40 Maksimum Sağlıkla yeniden doğması sorunu düzeltildi.
• Thrax Spektral Formlarının orijinal sağlıklarının 2,5 katıyla Normal Formlarına geri dönmesi sorunu düzeltildi.
• Railjack'teki "Grineer Takip Hedefini Yok Et" görev aşaması sırasında, Raptor Dövüşünde ve Ambulas Dövüşünde görünen beyaz patlamalar düzeltildi.
• Orb Vallis'in Mağaraları jeneratörlerinden birinin Toroidlere erişim sağlamak üzere açılmaması sorunu düzeltildi.
• Yareli ve Merulina Noggle heykellerinin yalnızca tabandan seçilebilmesi düzeltildi.
• GPU parçacık kalitesi devre dışı bırakıldığında Soğutucu sızıntı yansımalarının çalışmaması düzeltildi.
• Zariman'da nadiren görünen gökyüzünün titremesi durumu düzeltildi.
• Dormizone'dayken Arsenal'de silah kuşanamama sorunu düzeltildi.
• Ayatan Heykelleri'nin tamamen dolu olmadığı halde hareket etmeleri düzeltildi.
• Grendel Konumlandırıcı görevlerinde Granum Void ve Cephalon Simaris'in hedefinin geçerli olması düzeltildi.
• Captura Sahnelerinde Incarnon Silah nişangahlarının görünmesi düzeltildi.
• Arsenal aracılığıyla Fokus Dönüşümü yapılmasının Warframe'inizi fiziksel olarak kopyalaması düzeltildi.
• Arkadaşlar listesinin bazen tek bir oyuncu adını birden fazla kez göstermesi düzeltildi.
• Açık alanlardaki Işınlanma Ağı cihazlarının yere serilmişken kullanılamaması düzeltildi.
• Zariman Void Çağlayanı görevinde bariyerleri yok ettikten, ancak Thrax Centurion ortaya çıkmadan önce Oyun Kurucu değişimi gerçekleşmesi durumunda Exolizer ilerlemesinin durması düzeltildi.
• Zariman'da Kurucu Değişimi sonrasıHarita yüklemesinin doğma noktaları için sorunlarına neden olması sorunu düzeltildi.
• Void Meleğine doğru gerçekleştirilen Void Sling'in Operatörün işlevini kaybetmesine neden olması düzeltildi.
• Void Mahşerindeki Exodamper'ların Kurucu değişiminden sonra tam sağlıkta yeniden canlanması düzeltildi.
• Void Mahşerindeki çevrimdışı Exodamper'ların Kurucu değişiminden sonra yerlerini ve debuff'larını değiştirmesi düzeltildi.
• Oyun kurucunun kendisi veya katılımcının bir ara nokta yerleştirdiğinde ritimli bir bildiri sesi duyabilmesi düzeltildi.
• Ayrıca, Ara nokta yerleştirildiğinde yerleştirilmiş işaretçinin hiç duyamaması düzeltildi.
• Prime Parçaların görev sonu ekranının alt kısmında sıralanması düzeltildi.
• Artık Prime Kalıpları ile aynı önemde sıralanacaklar.
• Oyun kurucunun Railjack'in içinde olmaması durumunda görev tamamladıktan sonra oyuna katılanların Railjack'e binememesi düzeltildi.
• Oyuncuların bazen bir mürettebat üyesini Pilot koltuğundan atma istemini asla gerçekleştirememeleri sorunu düzeltildi.
• Dry dock, sinematikler ve görevlerde eksik olan varsayılan Railjack skini düzeltildi.
• Ram Jammer Railjack Intrinsic'teki aşırı şişirilmiş efektler düzeltildi.
• Rampart kulelerine yaklaşırken düşmanların atış pozisyonlarına ışınlanarak geçiş animasyonlarını tamamen atlamaları düzeltildi.
• Dost Kuva Lich'leri ile Parvos'un Kız Kardeşlerinin çarpışma alanları, asansörler gibi dar alanlara girebilmeleri için düzeltildi.
• Çıkarma Gemisi özelleştirme ekranında geminin Kontrol cihazı ile döndürülememesi düzeltildi.
• Kurucu değişiminden sonra biriken tüm Molt Augmented Arcane yığınlarının kaybedilmesi sorunu düzeltildi.
• Düşük sağlıklı bir düşman üzerinde Parazon'unuzla bir Merhamet Öldürmesi yapmak yerine, gizli öldürme yapılabilmesi düzeltildi.
• Khora'nın Ushuru Skin'in ayakları ve bacaklarının çökük ve gergin görünmesi düzeltildi.
• Seviyeye yüklenirken Yakın Dövüş element efektinin görünmemesi düzeltildi.
• "Maraton Koşucusu" Eidolon Ovaları meydan okumasının, Işınlanma Ağı kullanımı sırasında kat edilen mesafe olarak sayması düzeltildi.
• Drakgoon'un varsayılan mermilerindeki eksik doku düzeltildi.
• Kuva Trokarian'ların Anti Warframe mızraklarını kullanmamaları düzeltildi.
• Dormizon'daki birden fazla harita deliği düzeltildi.
• Eidolon Ovalarının güneybatı köşesindeki birkaç harita deliği düzeltildi.
• Diğer tuşlara basılırken ileriye doğru basıldığında karakterinizin duruşlar arasında geçiş yapması düzeltildi.
• Oull Parazon Mod simgesinin Mod yükseltme ekranında görüntülenmemesi sorunu düzeltildi.
• Dog Days'de Cellat Vay Molta için yanlış maske renkleri düzeltildi.
• Zariman'ın sütunlardaki birkaç kaplama sorunu düzeltildi.
• Call of the Temperstarii Quest'inde Amiral Gemisini Void'e normalden daha erken gönderilebilmesi düzeltildi.
• Bir görevde öldürüldüğünde Sentinel Arayüz bilgilerinin (isim, düşüş durumu, seviye vb.) tamamen kaybolması düzeltildi.
• Çıkış mevcut olduğunda Quinn'in Çıkış diyaloğu yerine yüksek tehdit seviyesi diyaloğu oynaması düzeltildi.
• Arsenal'de 'Kılıf Görünümü' seçeneği etkinleştirilmiş bir silahı kuşanırken ortaya çıkan bir animasyon düzeltildi.
• Bir kupona sahip olduğunuzda oyun içi Market'te rastgele ürünler üzerinde "Darvo Teklifi" etiketinin görüntülenmesi düzeltildi.
• Aşağıdaki dekorasyonların sohbete etiketlenememesi durumu düzeltildi:
• Bot Sergisi
• Flagellocanth sergisi
• Lobotriscid sergisi
• Açılış animasyonunun başlamasına yaklaşıncaya kadar Kuva Kalesi'ndeki kapılardan içeri girilmemesi sorunu düzeltildi.
• Ne yazıldığından bağımsız olarak Görev Sonu ekranında görünen Modlar düzeltildi.
• Index'deki Auditor'un, mevcut konumuna yakın hiçbir yerde lazer bariyerleri yerleştirmemesi düzeltildi.
• Corpus miğferlerinin ortaya çıktığında düşmesi ile ilgili sorun düzeltildi.
• Operatör yüzlerinde görünen satın alma düğmesi düzeltildi.
• Relayler deki New Loka bölgesinde bulunan yasak alanlara erişim düzeltildi.
• New War'da Mount Dağı yakınlarındaki Eidolon Ovaları'ndaki harita deliği düzeltildi.
• Görev Sonu ekranında, ekranın üstünü kaplamaması düzeltildi.
• Dokuların ışığa düzgün tepki vermemesiyle ilgili sorunlar düzeltildi.
• Parvos'un Kız Kardeşlerinin son Railjack karşılaşmasına çekildiklerinde "Bu bölgeye el koyuyorum" demesi düzeltildi.
• Atlas'ın Tectonics yeteneğiyle ilgili nadir sorun düzeltildi.
• Göreve katılan oyuncuların görev yüklendikten sonra diğer takım arkadaşlarına hareket ettiği halde bu hareketin yansıtılmaması sorunu düzeltildi.
• Zariman'daki gökyüzü kaplaması sorunu düzeltildi.
• Zayıf ağ bağlantısı olması durumunda "Hesap Bilgilerinin Güncelleniyor. Lütfen bekleyin." mesajının kaybolmaması düzeltildi.
• Takas pencerelerinde Platinum'un büyük harfle yazılması düzeltildi.
• "Fortuna" ve "Spaceport" konum etiketlerinin mini haritada başlık durumunda, geri kalanın büyük harf olarak görünmesi düzeltildi.
• Patlamalardan sorumlu gölgelendiricilerle ilgili sorun düzeltildi.
• Etkileşim eylemlerindeki garip köşeli ayraç hizalaması düzeltildi.
• Başka bir oyuncunun Profil dioramasında Operatörü görememe gibi nadir bir durum düzeltildi.
• Kurucu başka bir dilde oynarken, Oyuncuların tehdit seviyesi, Void Çağlayanı görevleri yerine yıldız işaretleri görmesi düzeltildi.
• Dünya Durum Penceresinde "Sendika Kargaşası" ve "Çatlak Kuva Hayatta Kalma" görev etiketlerinin büyük harf olması gerektiğinde başlıkta görünmesi durumu düzeltildi.
• Dekorasyonlarla ilgili nadir sorun düzeltildi.
• Dekorasyon ekleme sırasında duvarlara daha fazla hizalanmaları için birden fazla Serginin çarpışması sorunu düzeltildi. Bu değişiklik, halihazırda yerleştirilmiş olan aşağıdaki Sergilerden herhangi birine geriye dönük olarak uygulanacaktır.
• Kahl-175 Topluluk Sergisi
• Teshin Topluluk Sergisi
• Veso Topluluk Sergisi
• Vala ve Parvos Topluluğu Sergisi
• Yareli Topluluk Sergisi
• Pride Topluluk Sergisi
• Relay'deyken takımınızdan ayrılmayla ilgili sorunlar düzeltildi.
• Navigasyondaki Dünya Durum Penceresinden etkinlik görevlerini başlatamama sorunu düzeltildi.
• Zariman'ın Hidroponik duvarlarından birinde bir çarpışma sorunu düzeltildi.
• Ukrayna dili için Operatör Fokus Menüsünde bulunan metin sorunları düzeltildi.
• Arsenal'de silah istatistikleri görüntülenirken metnin kesik görünmesi sorunu düzeltildi.
• War Within questi sırasında Operatör Enerjisi Arayüzünün olmaması düzeltildi.
• Bağlantılı durumlarda hareket ederken Warframe'lerin takılıp kalması düzeltildi. Gözlemlerken, Warframe'ler bağlantılarından bağımsız olarak düzgün hareket ediyor gibi görünmeyecektir.
• Heart of Deimos Quest'inin açılış sinematiğinde Operatörünüzün görünmesi düzeltildi.
• Arbiters of Hexis Zırh bağlantı noktalarının Hildryn'de bozuk olması düzeltildi. Burada bildirildiği gibi: https://www.reddit.com/gallery/wp7gdf
• The Sacrifice Quest'inde yanlış diyaloğun düzensiz bir şekilde oynatıldığı durumlar düzeltildi.
• War Within questindeki eksik Ordis satırları düzeltildi.
• Sancti Tigris'in yeniden doldurmanın ortasında havada yüzen kartuşlar bırakması sorunu düzeltildi.
• Zariman'da çevresinden çok daha karanlık görünen büyük bir kapı düzeltildi.
• 'Hey Kiddo' ahbap konumlandırmasının hantal olması düzeltildi.
• Çoğu Miğfer ve Silah Skinlerinin sohbete etiketlenememesi durumu düzeltildi.
• Railjack oynarken oluşan nadir çökme düzeltildi.
• Tar Mutalist'in menzilli birikinti saldırısının çarpışma anında yere dik bir şekilde görünmesi düzeltildi.
• Yareli'nin Merulina iticilerini kullanırken iniş sesi efekti olmaması düzeltildi.
• Sevagoth's Shadow yeteneği ile belirli eşyaların (örneğin Vomvalyst enerjisi) alınması sırasında ölmesi ve yeniden doğması sonrasında oluşan çökme düzeltildi.
• Yakın dövüş saldırılarında bazı düşmanlarda oluşan çökme düzeltildi.
• Bölümler arasında geçiş yaparken meydana gelen nadir bir çökme düzeltildi.
• Bazı seslerde oluşabilecek nadir bir çökme düzeltildi.
• Baruuk'un Serene Storm yeteneğindeki kod hatası düzeltildi.
• İlgi Noktalarında Trinity's Link'i kullanırken ve sonrasında Railjack'e dönerken oluşan kodlama hatası düzeltildi.
• Captura'da oluşabilecek bir kodlama hatası düzeltildi.
• İşletim Sistemi dilinin Geleneksel Çince olarak ayarlandığı durumlarda Warframe Başlatıcısının dili algılamaması düzeltildi.
• Caliban'ın çağırdığı Conculyst'lerinden biri öldürüldüğünde nadiren meydana gelen kod hatası düzeltildi.
• New War Görevinde Gezgin olarak başlarken Last Gasp ile ilgili olarak meydana gelen bir çökme düzeltildi.
• Simulacrum'da Sentient düşmanları belirirken meydana gelebilecek bir kodlama hatası düzeltildi.
• Kodeks'te Eidolon Lure'ı görüntülerken oluşan bir kodlama hatası düzeltildi.
• Soma Prime ile ilgili bir kodlama hatası düzeltildi.
• Waverider Quest'inde önerilen bazı hatalı hareket ipuçları düzeltildi.
• Normal Rampart modelini kullanan Imperial Rampart Kodeks girişi düzeltildi.
• New War sırasında meydana gelen bir hafıza çökmesi ile ilgili bazı düzeltmeler yapıldı.

Not:

• Devstream #163'te göstermiş olduğumuz yeni Çıkarma Gemisi yaşadığımız bazı sorunlar nedeniyle bu güncelleme ile birlikte gelmeyecek, ancak bir sonraki güncellememiz ile gelebilir!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...