Jump to content

Міжплатформне збереження: 22 грудня вікно стрес-тестування відкриється для ВСІХ гравців


Recommended Posts

Тенно, 

ми додаємо оновлення щодо міжплатформного збереження! Після зважування реалістичних варіантів, коли до кінця року залишилося менше двох робочих днів, ми прийшли до наступного плану для міжплатформного збереження:

Завтра, 22 грудня 2023 року, ми відкриємо міжплатформне вікно для ВСІХ ТЕННО з 15:00 за київським часом до 24:00 за київським часом, надавши команді повний робочий день для моніторингу проблем. Якщо виникнуть серйозні проблеми, можливо, нам доведеться закрити вікно раніше.

Після 24:00 за київським часом 22 грудня вікно міжплатформного збереження залишатиметься закритим, доки команда не повернеться на роботу в січні.

Ми розуміємо, що деяким тенно, можливо, доведеться чекати до 2024 року, щоби випробувати міжплатформне збереження, і перепрошуємо за це. Цілком відверто, ми не можемо ризикувати стабільністю гри та бази даних у святкові канікули, залишаючи міжплатформне збереження ввімкненим для всіх. Перепади у базі даних, які ми вже спостерігаємо, поки можна контролювати, але ми не хочемо ризикувати, залишаючи його ввімкненим, поки нікого немає на роботі на випадок надзвичайних ситуацій. 

Завтра ми повідомимо вам у наших соціальних мережах, англійській гілці на форумі та через ігровий червоний текст, коли відкриється вікно міжплатформного збереження.

 

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...