Jump to content

Derin Arşimet Oyun Modu Gelecek Hafta Başlıyor


 Share

Recommended Posts

Merhaba Tenno!

Dante Unbound'un bu haftaki 27 Mart'taki çıkışı hızla yaklaşırken, oyunu Deep Archimedea oyun modu olmadan başlatmaya ve bunun yerine önümüzdeki hafta tüm platformlara bir Hotfix ile göndermeye karar verdik.

Ekip, Deep Archimedea'nın nerede olduğunu değerlendirdi ve son kırışıklıkları gidermek ve son cila kontrollerini yapmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyulduğunu belirledi. Oyun modunun karmaşıklığı ve geliştirilmesinde gereken tüm dikkatli tasarım hususları göz önüne alındığında, size en iyi haliyle ulaştığından emin olmak istiyoruz!

Ek bir hatırlatma olarak, Deep Archimedea'nın oynamak için 2 Netracell Arama Darbesine ihtiyacı vardır. Bunu aklımızda tutarak, önümüzdeki hafta Derin Archimedea Düzeltmesi ile tek seferlik 5 Netracell Arama Darbesi bonusu ekleyeceğimize dair güvence vermek istedik; bu, bir sonraki haftalık sıfırlamaya kadar (8 Nisan Pazartesi @ 0:00) sürecektir. UTC). Bu, haftalık beş Netracell tamamlanmış olsa bile, gereksinimleri karşılayan herkesin Deep Archimedea'yı deneyebilmesini sağlayacaktır!

Dante Unbound'un nihayet 27 Mart'ta elinize geçmesinden heyecan duyuyoruz ve önümüzdeki hafta Deep Archimedea ile ekipmanlarınızı teste tabi tutmanızı görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz! 

Sabrınız için teşekkürler Tenno.

 

https://forums.warframe.com/topic/1388517-deep-archimedea-game-mode-coming-next-week/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...