Jump to content

Швидкі виправлення 35.5.3: «Данте вільний»


Recommended Posts

Швидкі виправлення 35.5.3: «Данте вільний»

0c3041fbf17ec6021b56139c19873fe4.jpg

НОВИЙ ІГРОВИЙ РЕЖИМ: ПОГЛИБЛЕНА АРХІМЕДІЯ

Вирушайте в ризикові дослідницькі експедиції в лабораторіях Альбрехта! «Поглиблена архімедія» — щотижневе випробування з трьома завданнями, які потрібно виконати без переривання. Нагороди видаються відповідно до різних факторів з одним основним принципом: щобільше ризик, то ліпшою буде потенційна нагорода. Читайте далі, щоби дізнатися більше!

Перш ніж заглибимося в список змін, ми з радістю повідомляємо, що режим «Поглиблена архімедія» уже доступний. Чекаємо на ваші відгуки й спостерігатимемо за вашими експериментами.

Використовуйте відповідні підфоруми вад та відгуків для цього непростого режиму!

Вимоги
• Завершена пригода «Шепіт у стінах».
• 5-те звання в синдикаті «Кавії».
   • Узявши 5-те звання, ви отримаєте особливу передачу від некралойда, що направить вас до нього у святилищі Анатоміки для ознайомлення з режимом «Поглиблена архімедія». Якщо у вас уже було 5-те звання до оновлення, то ви побачите цю передачу, увійшовши до святилища Анатоміки, а некралойд вже буде доступним для початку «Поглибленої архімедії».

Рівень складності
Режим «Поглиблена архімедія» має надзвичайно високий рівень складності й створений для істинної перевірки вашої зброярні та вмінь.

Рівень ворогів:
• Звичайний режим: 250 – 275.
• Добірна архімедія: 375 – 400 (детальніше про режим «Добірна архімедія» читайте у відповідному розділі нижче).

ЗАУВАЖТЕ ОБМЕЖЕННЯ ВИРЯДУ: окрім різномаїття змінників складності, ви ще й не зможете змінити виряд між завданнями режиму. Тобто той виряд, з яким ви почнете проходження «Поглибленої архімедії», супроводжуватиме вас упродовж усіх трьох завдань.

Попри те, що ви можете спробувати зіграти самотужки, ми дуже рекомендуємо вирушати на завдання «Поглиблена архімедія» у складі загону з налаштованими вирядами й готовністю до прийдешніх випробувань.

Як і де отримати доступ
«Поглиблена архімедія» починається в некралойда у святилищі Анатоміки! Знайдіть його на другому рівні святилища Анатоміки.

296ca7ce274d9728cd1519a00e773a37.jpg

Як розпочати
Подальші кроки спрощено описують режим «Поглиблена архімедія», але наступний розділ набагато детальніше пояснює чого вам варто очікувати, готуючись до прийдешніх завдань.

1. Почніть розмову з некралойдом, щоби відкрився екран режиму «Поглиблена архімедія», і використайте пошукові імпульси для розблокування:

92acad3931d4a829838424e2db573e02.jpg

Гравці можуть використати 2 з 5 щотижневих пошукових імпульсів нетракамер, щоби потрапити до режиму «Поглиблена архімедія» впродовж поточного тижня. Таким чином ви отримаєте нескінченну можливість спроб виконання завдань «Поглибленої архімедії», з одноразовим отриманням нагород за кожен рівень до щотижневого скидання в понеділок о 3:00 за київським часом.

db0cfa576842d6771fb79d672f9ec2aa.jpg

Ви можете взаємодіяти з екраном «Поглибленої архімедії» до розблокування доступу щотижня, проте ви не зможете почати завдання, поки не пожертвуєте пошукові імпульси нетракамер.

Додаткові пошукові імпульси на тиждень запуску режиму «Поглиблена архімедія»:
Цього тижня, коли режим «Поглиблена архімедія» з’являється у грі, ми даємо гравцям 5 додаткових пошукових імпульсів нетракамер, щоби забезпечити всім, хто відповідає вимогам, участь у перших проходженнях! Ці пошукові імпульси додаються до звичайних 5, тож загалом матимете 10, якщо не використали їх для нетракамер цього тижня. Додаткові імпульси зникнуть під час наступного скидання у понеділок 8 квітня о 3:00 за київським часом.

2. Виберіть індивідуальні змінники (якщо такі є)
Ви можете вибрати індивідуальні змінники, які застосовуватимуться до всіх трьох завдань. Вони збільшують загальну складність в обмін на одиниці досліджень, які розблоковують нагороди. Детальніше про розблокування нагород режиму «Поглиблена архімедія» читайте в розділі «Одиниці дослідження й нагороди» нижче. Ці змінники необов’язкові для початку проходження режиму «Поглиблена архімедія», якщо ви не готові до додаткових випробувань.
Індивідуальні змінники складаються з вирядових, особистих та тих, що стосуються «Добірної архімедії» — усе детально опишемо у відповідних розділах нижче.

3. Натисніть кнопку «Почати дослідження».
Таким чином ви почнете відлік послідовності завдань. Увійдіть до лабораторій, щоби почати виконання з усіма обраними змінниками. Щасти вам, тенно!

Обмеження завдань
Завдання режиму «Поглиблена архімедія» подібно до нетракамер мають типові обмеження:

Посилені вороги:
• Ворожі здоров’я й щити збільшуються на 100% і додатково на 50% за кожного учасника загону — до 300%.
• Збільшена ймовірність появи ексімів.

Обмеження відродження:
• Жодних самозцілень: самооживлення заборонене. Натомість після 30 с після смерті тенно з’являється неактивний янгол Порожнечі із гліфом полеглого тенно. Пробудіть і здолайте янгола Порожнечі, щоби зцілити полеглого тенно. Кожен наступний янгол буде набагато сильнішим.
   • Ці янголи Порожнечі матимуть лише одну смугу здоров’я й не матимуть форми «Етерний янгол Порожнечі».
   Відомі проблеми: долучені гравці не можуть взаємодіяти двічі з янголами Порожнечі в одному завданні, щоби оживити творця сесії. Ми шукаємо рішення й сподіваємося, що знайдемо до наступних швидких виправлень!
• Штраф до Останнього подиху: застосування Останнього подиху зменшує час на зцілення на 2 с.
• Зменшений час кровотечі: тривалість часу кровотечі зменшується з кожною наступною кровотечею до мінімальних 5 с.
• Смертельні попередження: якщо ви мертві впродовж 3 хвилин, то отримаєте смертельне попередження. Якщо накопичите 3 смертельних попередження, то не отримаєте нагород за цей цикл завдань. Поки ви лежатимете мертвими працюватиме лічильник, що покаже час до наступного смертельного попередження.
   • Усі нагороди, здобуті перед отримання 3 смертельних попереджень, збережуться, включно з нагородами за виконання завдання.
      • Наприклад: якщо ви отримали 3-тє смертельне попередження у завданні №3, то нагороди за завдання 1 і 2 лишаться з вами.
   • Лічильник смертельних попереджень вмикатиметься лише тоді, коли збігатиме лічильник смерті й персонажі помиратимуть остаточно.
   • Лічильник смертельних попереджень накопичується, поки гравець лежить мертвим в очікуванні оживлення. Після оживлення лічильник не скидається, тож намагайтеся не помирати, тенно!

Обмеження витратників:
• Подовження перезаряджання: кожен тип відновника має 3-хвилинне перезаряджання. Ця величина застосовується до всіх типів відновників.

Індивідуальні змінники
Є два типи індивідуальних змінників, які можуть обирати гравці: вирядові й особисті змінники.

Увімкнення будь-якого індивідуального змінника збільшує потенційні одиниці дослідження на 1 для всіх трьох завдань (загалом 3 одиниці дослідження за один змінник) в обмін на перетворення цих доволі складних сутичок на складніші й смертоносніші. Збільшення кількості одиниць дослідження розблоковує додаткові можливі нагороди. Детальніше про одиниці дослідження ми розповімо у розділі «Одиниці дослідження й нагороди».

Вирядові змінники
Ці змінники застосовуються відповідно до спорядження у вашому виряді. Збіг вашого виряду з будь-яким ворфреймом, основною та допоміжною чи холодною зброєю в списку режиму «Поглиблена архімедія» збільшить кількість одиниць дослідження на 1 за завдання за кожен елемент спорядження.

Для ввімкнення вирядових змінників гравці повинні змінити своє спорядження в зброярні. Збіг ворфреймів, основної й допоміжної чи холодної зброї автоматично ввімкне відповідні налаштування. Вимкніть їх, змінивши спорядження на щось інше, що відсутнє в списку.

eb0272dacfff1027412a81a17474bfb1.jpg

Змінники виряду скидатимуться щопонеділка о 3:00 за київським часом.

Особисті змінники
Ці змінники безпосередньо вливають на гравців, створюючи випробування в обмін на збільшення кількості одиниць дослідження. Вони вмикаються для кожного окремо, дозволяючи гравцям ускладнювати проходження лише для себе, а не для всього загону.

Для ввімкнення/вимкнення будь-яких особистих змінників просто виберіть їх на екрані «Поглиблена архімедія».

92d79d4ff5c0341a4f9f11d6f2d9e408.jpg

Нижче наведено список усіх можливих особистих змінників:
• Заборона спорядження: не можна використовувати спорядження.
• Безсилля: усі здібності заблоковано, допоки не загине 50 ворогів.
• Супутні рани: здобувайте 1 ефект стану від пробивної шкоди щоразу, коли отримуватимете шкоду.
• Сонні щити: затримка відновлення щитів збільшена на 500%.
• Дефіцит набоїв: відновлення набоїв від збору та спорядження зменшене на 75%.
• Зламаний захист: застосування здібностей зменшує захист на 10% упродовж 10 с.
• Невиліковність: підняття речей не лікує, а згустки здоров’я неможливо підняти.
• Обмежені здібності: тривалість дії здібностей скорочено на 75%.
• Стресове виснаження: отримавши шкоду здоров’ю, ви також втратите 5% від максимальної кількості енергії за влучання.
• Заблоковані канали: перенесення в оператора та мандрівника заблоковані.
• Швидкість спокою: ви завдаєте 0 шкоди в стані нерухомості.
• Проклятий синдром: застосування здібності завдає вам 50 шкоди.
• Ноголамний синдром: ви втрачаєте 2 здоров’я під час руху. Стрибки призупиняють дію ефекту.
• Виснажливий синдром: ви втрачаєте 2 енергії за секунду за кожного ворога в межах 10 метрів від вас.
• Нестача набоїв: кількість набоїв поступово знижується. Акумуляторна зброя довше заряджається.
• Прокляття захисту: щити знято.
• Кривавий синдром: щоразу з отриманням шкоди ви також страждаєте від кровотечі.
• Вампіричний синдром: ви щосекунди втрачаєте здоров’я. Убивство ворогів відновлює здоров’я.
• Електропровідність: ви щокілька секунд отримуватимете електричну шкоду.

Відхилення завдань та змінні ризику
Кожне завдання режиму «Поглиблена архімедія» має власні відхилення та змінні ризику — змінники, які ускладнюють проходження. Кожне окреме завдання «Добірної архімедії» має власні змінні ризику.

7e9b45fdb8958c99e96d00c1e040e111.jpg

Відхилення
Відхилення не дарма мають таку назву — вони відрізняються від типових завдань, змушуючи обирати нові стратегії та адаптуватися до нових умов. Це зміни вже знайомих вам елементів завдання. Зміни, що змусять навіть найдосвідченіших тенно пильнувати довкола, щоби вціліти.
Нижче наведено список усіх можливих відхилень:
• Некрамеховий бум: некрамехи з’являтимуться частіше.
• Каскадні розломи: на завданні з’являються розломи, підвищуючи рівень ворогів на 1 кожні 10 секунд. Знищуйте їх, щоби зупинити приріст рівнів ворогів.
• Групове ураження: вороги в межах 10 м одне від одного формують групу ураження. Будь-яка шкода, завдана одному з цієї групи, розподіляється порівну на всю групу.
• Посилений захист: вороги отримують на 90% менше шкоди від влучань у невразливі точки.
   • Якщо діятиме це відхилення, то вразливі точки підсвічуватимуться.
• Паразитичні вежі (Виживання): вежі життєзабезпечення стають доступними лише після вбивства 20 ворогів у межах 15 м навколо них.
• Припаси ворогів (Виживання): доправляння веж системи забезпечення вимкнуто. Кожні 90 секунд з’являються некрамехи, за вбивство яких ви отримаєте 6 капсул життєзабезпечення.
• Небезпечні місцини (Виживання): активуйте вежі життєзабезпечення, щоб очистити небезпечні місцини для вашого загону.
• Небезпечні товари (алхімія): амфори під час перенесення завдають стихійної шкоди відповідно до асоційованих стихій.
• Алхімічна невразливість (алхімія): 10% ворогів мають непробивний стихійний бар’єр, який можна пробити лише амфорою з відповідною стихією.
• Амфори ексімів (алхімія): ви зможете отримати амфори лише за вбивство ексімів.
• Пошкоджені чуття (Дзеркальна оборона): аурікула та вітріум зазнають шкоди з плином часу. Збір необхідної кількості возфінових гліфів зупинить ушкодження й частково зцілить їх.
• Гліфова дорожнеча (Дзеркальна оборона): вмикання системи безпеки потребує вдвічі більше возфінових гліфів.
• Гліфова пастка (Дзеркальна оборона): деякі возфінові гліфи — пастка-прохід, що переміщує тих, хто її торкнувся, на 250 м у будь-яку сторону. Прохід існує впродовж 45 с після викриття.
• Радіоактивний розпад (Дзеркальна оборона): усі вороги стають невразливими й отримують шкоду лише тоді, коли перебувають під впливом від радіаційного ефекту стану. Чирінковські стовпи з’являються у випадковому порядку й накладають радіаційний ефект стану.
• Колючі гліфи (Дзеркальна оборона): кожен гліф завдає невеличкої шкоди під час збору.
• Скоординований фронт (Убивство): ексіми нападають разом із Хвилею розламаних та останньою формою.
• Невблаганна хвиля (Убивство): хвиля розламаних не зупиняється й не припиняє нападати.
• Янгольська когорта (Убивство): янголи Порожнечі б’ються разом з останньою формою Розламаних.
• Пара Розламаних (Убивство): зустріньтеся з двома формами Розламаного у фінальній битві.
• Славетні буркотуни (Завада підриву): Усі буркотуни — ексіми.
• Паразитичні джерела (Завада підриву): лічильник джерела зупинено, допоки гравець не буде в межах 10 м. Що більше гравців поруч, то швидше йтиме відлік. Джерела повільно спустошують щити гравців неподалік.
• Подвійні підривники (Завада підриву): два некрамеха-підривника атакуватимуть будь-яке джерело, але матимуть меншу кількість здоров’я.

Змінні ризику
Змінні ризику більше стосуються ворогів та зброї й перетворюють звичайні нескінченні навали ворогів на жорстокіші й кровожерливіші, аніж раніше. Тенно варто перевірити змінні ризику перед зануренням у проходження «Поглибленої архімедії», щоби впевнитися у своїй готовності до випробування.

Нижче наведено список усіх можливих змінних ризику:
• Вороже відновлення: здоров’я ворогів поступово відновлюється.
• Ліміни-вампіри: повільні й безсмертні дувірські ліміни висмоктують здоров’я та енергію з тих союзників, хто підійде занадто близько.
   • Хоча вони й безсмертні, але піддаються ефектам впливу на натовп. Також вони завдають збільшеної шкоди гравцям із надзахистом.
• Пристосувальницькі відхилення: вороги здобувають опір до стихійної шкоди, яку отримують. Якщо такий тип шкоди не завдається упродовж 5 секунд, то опір зникає.
• Підкріплення ворогам: усі вороги мають надщити в значенні 50% від їхнього максимального здоров’я.
• Далекобійні дуелі: наявні лише вороги, що атакують стрілецькою зброєю.
• Бій упритул: наявні лише вороги, що атакують холодною зброєю.
• Укріплені вороги: можуть з’являтися захисники-ексіми (включно з некрамехами захисниками-ексімами).
• Сліпі боєприпаси: вороги отримуватимуть шкоду лише за перебування гравця в межах 15 м від них.
• Посмертна навала: убивайте ворогів зарядами енергії Порожнечі.
• Стихійний потенціал: вороги завдають +100% стихійної шкоди й мають +85% до опору стихійній шкоді.
• Ексімівське підкріплення: з’являться додаткові ексіми.

Додаткова механіка нескінченних завдань (Виживання й Дзеркальна оборона): зменшення тривалість завдання
Прикликання та вбивство диких некрамехів-ексімів зменшить на 45 с тривалість завдань «Виживання» та «Дзеркальна оборона». Щоби прикликати дикого некрамеха вам потрібно знайти роздавачі, які використовують дикі Кульверини у завданнях «Лабораторії Альбрехта». Взаємодійте з терміналами, щоби прикликати дикого некрамеха. Існує 50% імовірності, що з’явиться некрамех-ексім! Після використання термінала всі роздавачі переходять в режим перезаряджання на 60 с.

«Добірна архімедія»
Для істинно хоробрих тенно є режим «Добірна архімедія» — типова «Поглиблена архімедія», але починається з 11-го рівня, зі збільшеним рівнем ворогів та додатковими змінними ризику в кожному завданні.

Як розблокувати та ввімкнути:
Завершіть усі 3 завдання «Поглибленої архімедії» зі щонайменше 25 одиницями дослідження, і це назавжди розблокує режим «Добірна архімедія». На екрані «Поглиблена архімедія» є кнопка «Добірна архімедія», яка дозволить з легкістю ввімкнути цей режим.

7a6c84afab14420770e5cd9ad311d8e2.jpg

Одиниці дослідження й нагороди
Гравці можуть отримати до 5 нагород (і ресурси) щотижня з режиму «Поглиблена архімедія», залежно від їхньої загальної кількості одиниць дослідження. Три нагороди доступні безпосередньо з «Поглибленої архімедії», а всі 5 потребують проходження «Добірної архімедії», яка стане викликом для більшості гравців.

Нагороди з кожного списку можливих нагород видаються лише раз на тиждень, тобто єдиним шляхом здобути більше нагород буде збільшення кількості потенційних одиниць дослідження перед початком завдання.

Одиниці дослідження:
Одиниці дослідження визначають нагороди, що видаються в кінці кожного успішного завдання в режимі «Поглиблена архімедія». Їх можна збільшити ввімкненням індивідуальних змінників та в режимі «Добірна архімедія».

7e381b27fbd733fc12518eb8cb1e8074.jpg

Попри те, що «Поглиблена архімедія» доступна необмежену кількість разів для спроби проходження, одиниці дослідження не накопичуються. Іншими словами, кожна спроба незалежна від попередньої. Нагороди здобуваються відповідно до однієї спроби, а не суми спроб за тиждень.
• Завершення всіх 3 завдань у «Поглибленій архімедії» дасть 3 одиниць дослідження.
• Завершення всіх 3 завдань у «Добірній архімедії» дасть 10 додаткових одиниць дослідження (загалом 13).
   • «Добірна архімедія» розблоковується за завершення «Поглибленої архімедії» з кількістю одиниць дослідження щонайменше 25, що потребує від гравців проходження режиму «Поглиблена архімедія» з усіма ввімкненими індивідуальними змінниками.
• Кожен індивідуальний змінник дає 1 додаткову одиницю дослідження на завдання, тобто загалом до 24 одиниць за завершення усіх 3 завдань з усіма ввімкненими індивідуальними змінниками. Максимальна кількість одиниць дослідження — 37 (13 з Добірної архімедії, 24 — від індивідуальних змінників).

Можливі нагороди:
Увімкнення режиму «Добірна архімедія» й усіх індивідуальних змінників дає максимум 37 одиниць дослідження для розблокування нагород! Є п’ять списків можливих нагород, які розблоковуються одиницями дослідження, а також три додаткові комплекти ресурсів. Речі зі списків мають таблиці випадіння здобичі відповідно до трьох рівнів: срібний, золотий, діамантовий.

5f6f55c055884c26a06d760a901fdcc6.jpg

Срібні нагороди
Ці нагороди мають спільний список із нетракамерами, отже здобуття срібних нагород — це наче використання 2 пошукових імпульсів на 2 нетракамерах.

ЗАУВАЖТЕ: таблиці випадіння здобичі з нетракамер змінилися в оновленні «Данте вільний», тож у наведеному списку подана найновіша інформація про нагороди. Детальний огляд змін у розділі «Зміни в таблицях випадіння здобичі з нетракамер» переліку змін в оновленні «Данте вільний».
• Багряний архонтовий уламок.
• Блакитний архонтовий уламок.
• Бурштиновий архонтовий уламок.
• Тримач містифікатора для холодної зброї.
• Рукопашне крещендо.
• Рукопашна копія.
• Таурований багряний архонтовий уламок.
• Таурований блакитний архонтовий уламок.
• Таурований бурштиновий архонтовий уламок.

Срібні нагороди доступні для 5 й 10 одиниць дослідження, тобто для отримання щонайменше потрібно:
• 5 одиниць дослідження: завершіть режим «Добірна архімедія» з 1 індивідуальним змінником.
• 10 одиниць дослідження: завершіть режим «Поглиблена архімедія» зі щонайменше 3 індивідуальними змінниками чи ввімкнутою «Добірною архімедією».

Комплект ламп Ентраті
Завершіть завдання «Поглиблена архімедія» зі щонайменше 15 одиницями досліджень, щоб отримати комплект з 15 ламп Ентраті.
• 15 одиниць дослідження: завершіть режим «Поглиблена архімедія» зі щонайменше 4 індивідуальними змінниками чи ввімкнутою «Добірною архімедією».

Золоті нагороди
Ці нагороди містять ті самі предмети, що й срібні нагороди, але мають підвищену ймовірність отримання рідкісніших варіантів! Імовірність отримання тримача містифікатора для холодної зброї зменшено, що своєю чергою збільшує ймовірності здобуття містифікаторів «Рукопашне крещендо» та «Рукопашна копія». Окрім того, архонтові уламки вдвічі ймовірніше будуть таурованими, якщо порівнювати зі срібними нагородами!

ЗАУВАЖТЕ: таблиці випадіння здобичі з нетракамер змінилися в оновленні «Данте вільний», тож у наведеному списку подана найновіша інформація про нагороди. Детальний огляд змін у розділі «Зміни в таблицях випадіння здобичі з нетракамер» переліку змін в оновленні «Данте вільний».
• Багряний архонтовий уламок.
• Блакитний архонтовий уламок.
• Бурштиновий архонтовий уламок.
• Тримач містифікатора для холодної зброї.
• Рукопашне крещендо.
• Рукопашна копія.
• Таурований багряний архонтовий уламок.
• Таурований блакитний архонтовий уламок.
• Таурований бурштиновий архонтовий уламок.

Золоті нагороди доступні для 20 й 31 одиниць дослідження, тобто для отримання щонайменше потрібно:
• 20 одиниць дослідження: завершіть режим «Поглиблена архімедія» зі щонайменше 6 індивідуальними змінниками чи ввімкнутою «Добірною архімедією».
• 31 одиниця дослідження: завершіть режим «Добірна архімедія» зі щонайменше 6 індивідуальними змінниками.

Комплект восфору — винятково для «Добірної архімедії»
Завершення режиму «Поглиблена архімедія» зі щонайменше 28 та 37 одиницями досліджень дасть вам 20 (за 28 одиниць) та 50 (за 37 одиниць) восфору.
• 28 одиниць дослідження: завершіть режим «Добірна архімедія» зі щонайменше 5 індивідуальними змінниками.
• 37 одиниць дослідження: завершіть режим «Добірна архімедія» з усіма індивідуальними змінниками.

Діамантова нагорода — винятково для «Добірної архімедії»
Остання нагорода, безсумнівно, найліпша — гарантований таурований архонтовий уламок або легендарний містифікатор (Рукопашне крещендо чи Рукопашна копія)!

Діамантова нагорода доступна для 34 одиниць дослідження, тобто для отримання щонайменше потрібно:
• Завершити режим «Добірна архімедія» зі щонайменше 7 індивідуальними змінниками, щоб отримати 34 одиниці дослідження.

Урівноваження показників Данте:
За короткий час доступності Данте для гри він став найулюбленішим серед спільноти! Ми розуміємо які емоції викликає гра за цього леверійського чаклуна з пером і хочемо, щоби він і надалі був попереду, однак маємо дещо врівноважити його показники. Ці зміни не мають на меті засмутити спільноту, адже вони корелюють з нашою філософією послаблення тих чи інших речей у Warframe (автоматична гра, завади загону чи абсолютне панування).

Ми розглянули чимало відгуків й усвідомлюємо, що потрібно змінювати не шкоду, яку завдає Данте, а його накопичення надщитів. Ми досі вважаємо, що Данте лишився достатньо могутнім навіть з цими змінами, бо не мали на меті його вщент послабити. Тобто, рівновагу можна знайти не лише послабленням, а й посиленням! Тож ми приділили трішки нашої любові Вартовому Слова та Здобуттю.

• Збільшено шкоду від зброї від Вартового Слова для захищених ворогів: 30% -> 50%.
   • Вартовий Слова не був не дуже ефектним у порівнянні з іншими здібностями Данте, тож ми його поліпшили, щоби заохотити гравців експериментувати й частіше використовувати.
• «Трагедія» від Останнього куплету тепер впливає лише на ворогів у межах видимості.
   • Це найочевидніша зміна Трагедії, оскільки її можна було застосовувати навсібіч, не переймаючись розташуванням. Отже, щоби додати дієвості, вороги повинні бути в межах вашого бачення, щоби здібність на них впливала.
• Зменшено величину надзахисту, що надає «Здобуття» від Останнього куплету: 5 000 -> 2 000 (на максимальному рівні).
   • Щоби трохи все компенсувати ми збільшили відновлення надзахисту в секунду: 50 -> 100 на максимальному рівні (масштабується разом із потужністю здібності).
• Зменшено величину надзахисту від Куплета світла: 500 -> 250 (на максимальному рівні й тепер він масштабується разом із потужністю здібності).
• Додано показник максимальної величини надзахисту до опису Здобуття від Останнього куплета, щоби чіткіше позначити можливі відмінності між Куплетом світла й Здобуттям (як-от під час використання модифікатора «Підсилення»).
• «Наступ параґрімів» від Останнього куплету тепер не збільшує шкоду від ефектів стану ворогам, у яких влучили параґріми.
   • Це була не задокументована особливість, але задля прозорості ми вирішили повідомити вас про її вилучення. Ми вважаємо, що її вилучення ліпше врівноважує й додає синергії шкоді від ефекту стану, що накладає Трагедія.
   • Зауважте: це не вилучення уразливості до ефекту стану, яка накладається «Наступом параґрімів». Ми просто прибираємо надлишкову шкоду від ефектів стану, яка додалася незумисно.

Діліться й надалі своїми враженнями у відповідному підфорумі «Оновлення: „Данте вільний”».

Загальні зміни й виправлення Данте:
• Оновлено відео здібності Данте «Останній куплет», щоби ліпше його показувати в користувацьких інтерфейсах.
• Внесено поліпшення до анімації застосування Останнього куплету Данте для згладжування переходів між здібностями.
• Виправлено помилку, унаслідок якої спрацьовував модифікатор «Архонтове підсилення» після застосування Куплету світла й незалежно чи зцілювалися гравці, чи ні. Відтепер модифікатор працюватиме лише у разі відновлення здоров’я.
• Виправлено помилку, унаслідок якої вигляди для фоліантів розміщувалися вверх ногами, якщо споряджалися на Ноктуа.
• Виправлено помилку, унаслідок якої застосування Останнього куплету тінню Данте перехрещувалося з інтерфейсом гравців і заплутувало визначення які Куплети діють.
• Виправлено помилку, унаслідок якої траплялися збої від пострілів Ноктуа Данте з кайта чи к-драйва.
• Виправлено помилку, унаслідок якої унеможливлювалися постріли після застосування Зламаного вибуху (передана здібність) наприкінці Здобуття від Останнього куплету.
• Виправлено помилку, унаслідок якої на короткий час з’являлася холодна зброя наприкінці застосування будь-якої здібності Данте, якщо зброя була в руках.

Зміни й виправлення об’ємного освітлення:
• Збільшено загальну освітленість орбітра для ліпшої взаємодії тіней з оздобленнями гравців.
• Виправлено помилку, унаслідок якої траплялися віддзеркалення й пропуски в елементах загального об’ємного освітлення.
• Поліпшено освітлення у зброярні орбітра, шляхом врівноваження тіней.
• Це було найпоширенішим проханням серед гравців, оскільки кольори були темнішими, аніж на палітрі кольорів, що ускладнювало створення модних оформлень.
• Поліпшено освітлення у проході до приміщення Переміщення, щоби світло не видавалося квадратним.
• Поліпшено освітлення переходу між десантним судном та орбітром у таборі мандрівника.
• Виправлено помилку, унаслідок якої хибно працювало освітлення переходу десантним судном та орбітром у таборі мандрівника.
• Виправлено помилку, унаслідок якої в скляних матеріалах приміщення Гельмінта з’являлися хибні відбиття.
• Виправлено помилку, унаслідок якої оздоблення з дзеркальними поверхнями з’являлося як яскраві кола з низькою роздільністю.
• Виправлено помилку, унаслідок якої хибно освітлювалися зброярня, приміщення перенесення та приміщення з Гельмінтом, якщо динамічне освітлення було вимкнене в налаштуваннях.
• Виправлено помилку, унаслідок якої кілька оздоблень мали слабке освітлення, якщо шаблон якості зображення виставлявся низьким, а саме:
   • Картки прекса.
   • Аргоновий пегматит.
   • Камінь аґкані.
   • Ігротека.
• Виправлено помилку, унаслідок якої елементи об’ємного освітлення проблимували крізь інші елементи мапи «Лабораторії Альбрехта».
• Виправлено помилку, унаслідок якої поверхня води у приміщенні Гельмінта мала неприродний блакитний відтінок унаслідок застосування об’ємного освітлення.

Зміни й виправлення підсилення «Ударний конденсатор» Арка-Титрона:
Завдяки змінам ударів по землі в оновлення «Данте вільний» Арка-Титрон мав переваги завдяки неповторному підсиленню «Ударний конденсатор». Оскільки удари по землі завдають наразі виключно радіальної шкоди, яка масштабується модифікаторами, та мають множник 2 для всієї холодної зброї, то удари по землі Арка-Титроном завдавали просто надзвичайної шкоди (до мільйонів одиниць).
Зважаючи на це, ми внесли наступні зміни для врівноваження:

1. Змінено тип масштабування шкоди з множення на додавання.
Раніше: кожен заряд Ударного конденсатора множив початкову шкоду по землі на 2, аж до 10 зарядів максимум, що призводило до утворення множника 1024. Поєднання максимального множника та змін до ударів по землі призводило до надзвичайної кількості шкоди, завдаваної цією зброєю.
Тепер: кожен заряд Ударного конденсатора додає значення початкової шкоди з максимальним накопиченням до 10 зарядів. Цей розрахунок діє як з модифікатором Сейсмічна хвиля, але максимальна накопичена кількість зарядів дає + 1000% до шкоди від удару по землі.

2. Змінено тривалість існування зарядів з 20 с на нескінченність.
Раніше: заряди існували 20 с, а потім потрібно було їх оновлювати, убиваючи ворогів, або використовувати.
Тепер: заряди існуватимуть, допоки ви їх не використаєте — не потрібно постійно їх оновлювати.

Під час досліджень Арка-Титрона ми знайшли ще дещо, що мали змінити або виправити:
Удари по землі, проведені у розрізі серії рукопашного бою для Арка-Титрона, не споживатимуть зарядів Ударного конденсатора.
Їхньою постійною властивістю була неможливість використовувати підсилення, тобто заряди витрачалися без надання переваг. Отже, тепер ви можете проводити серії ударів абсолютно не переймаючись за випадкове витрачання зарядів.
Виправлено помилку, унаслідок якої після удару по землі Арка-Титроном одним гравцем зникали заряди у всіх інших у загоні.

Пропущені примітки з оновлення 35.5.0:
Дуже уважні тенно могли спостерігати, що певні здібності працюють інакше з ворогами, не вразливими до впливу на натовп. Це результат наших змін, які ми внесли в оновлення «Данте вільний», але не вписали у перелік змін. Дія певних здібностей вийшла за межі запланованої реалізації механіки невразливості до впливу на натовп, тож ми прибрали зайве, щоби досягти очікуваної поведінки.

Вороги з невразливістю до впливу на натовп (як-от з надзахистом) позбулися наступного:
• Крижана хвиля опору Фроста (особливо заморожений слід, що сповільнював).
• Тупання Райно (ефект сповільнення).
• Основна перешкода (завада зброї).
• Екзодія «Епідемія» (утримання ворога).
• Часовий якір Зенуріка (ефект сповільнення).
• Сплеск прориву Вісп (осліплення).
• Галікар (роззброєння).
• Дульний спалах Меси (осліплення)
• Пробоск-Цернос (приголомшення й притягування).
• Зворотний сплеск Меґ (знешкодження й роззброєння робототехніки).
• Меґ: Розривне трощення (знерухомлення).
• Злісний код (знерухомлення).

Зміни надзахисту гравців:
• Гравці з надзахистом відтепер не притягуватимуться до травматичних затискачів у Крипті.

Додатково:
• Додано контекстну дію «Слухати» до «Леверія» Данте для тих, хто вже забрав його картку прекса.
   • Це дозволить ще раз прослухати монолого Друза, який відтворювався у момент отримання картки прекса!

Зміни:
• Подвоєно ймовірність випадіння реактантів у завданнях з проривами Порожнечі, де з’являються омніпрориви.
   • Ми отримували повідомлення, що доводилося доволі багато часу витрачати на відкривання реліквій, оскільки реактант падали рідко, тож підвищили ймовірність.
• Інар відтепер може скасувати дію Піщаної бурі ударом холодною зброєю!
• Застосування Хірургічних лез Ярелі більше не приковуватиме вас до місця.
   • Водяні клинки вже мали цю зміну (з оновленням «Данте вільний»), але тепер прийшов час розширеної здібності.
• Божественні списи Неджи зі спорядженим модифікатором-розширенням «Божественна відплата» мають зменшену досяжність на 50% (на всіх рівнях модифікатора).
   • Ми не хотіли позбавляти модифікатор його ефективних властивостей, тож просто додали зменшення досяжності, щоби втримати потужність на притомному рівні.
• Вороги, які засинають від дії наборів модифікаторів «Повітря» відтепер відкриті для добивань.
• Змінено полярність Зв’язку сновиди з Мадурай на універсальну, як ми й обіцяли під час виходу оновлення «Шепіт у стінах» 35.1!
   • Тобто він збільшуватиме місткість незалежно від полярності комірки аури.
   • Оскільки цей модифікатор аури отримується за відкриття мосту із Землі на Венеру, то ми прагнули зробити його зручнішим для нових гравців та уніфікувати для всіх ворфреймів.
• Тіла відкинутих ворогів більше не нанизуватимуться на шпичаки Порожнечі від потужних ударів по землі Рувокс.
   • Це виправляє кілька випадків, коли вороги миттєво помирали від з’єднання шпичаків Порожнечі з іншими здібностями, що мають ефект відкидання (як-от Божественні списи Неджи чи Рій мацаків Гідроїда).
• Зміни й виправлення Оноз:
   • Збільшено підсилення «Нанизувальний шал»: +10% -> +200% на 10 с.
      • Це зафіксована величина, яка не накопичується до 10 разів як раніше («+10% до 10 разів»).
   •Збільшено швидкість снаряда від «Стрімкого вивільнення»: +30% -> +50%.
      • Також ми виправили помилку, унаслідок якої це підсилення спрацьовувало лише під час прицілювання.
   • Виправлено помилку, унаслідок якої перевага еволюції «Послідовне черепотрощення» не скидала накопичення влучань у голову після невлучання в нового ворога.
   • Виправлено помилку, унаслідок якої спостерігалося хибне позиціювання уражального елементу інкарнонської форми Оноз та візуального ефекту сліду пострілу.
   • Виправлено помилку, унаслідок якої спостерігалися леткі геометричні елементи на Оноз в інкарнонській формі після перемикання, якщо було ввімкнено параметр «Показувати, коли схована».
   • Виправлено помилку, унаслідок якої не синхронізувалися звукові ефекти з анімацією переходів в інкарнонську форму і назад в Оноз.
   • Виправлено помилку, унаслідок якої положення Оноз було не в руці, а на стегні.
   • Виправлено помилку, унаслідок якої Оноз не було видно під час їзди к-драйві/Меруліні.
• Змінено опис модифікатора-розширення Захист оберігача Хроми, щоби зазначити «членам загону» замість «союзникам».
   •Тепер там написано:« Хрома коштом свого здоров’я бере на себе 50% шкоди, завданої членам загону, у межах досяжності спільної єдності. Убивства загону відновлюють 5% його здоров’я упродовж 3 с і продовжують тривалість Броні презирства на 1 с».
• Збільшено кількість отримуваної єдності за вбивство дикої Кістяної Вдови-ексіма для відповідності іншим ексімам.
• Оновлено описи інкарнонської еволюції, щоби надати ліпші інструкції для інкарнонських випробувань.
   • Тепер написано: «Випробування завершено. Виберіть „Поліпшити”, щоби розблокувати наступне випробування».
• Оновлено відео здібностей Інара, щоби ліпше показати його зміни.

Виправлення:
• Виправлено помилку, унаслідок якої гравці потрапляли на хибну складність контрактів кавій та Паланки (обирали «Шлях сталі», але потрапляли на нормальну).
• Виправлено помилку, унаслідок якої гравці не могли кинути глефу, якщо утримували «Стрибок», намагаючись її кинути.
• Виправлено помилку, унаслідок якої долучені гравці могли отримувати нагороди за завершення контрактів кавій «Дзеркальна оборона», якщо покидали завдання після першої хвилі.
• Виправлено помилку, унаслідок якої Корвекс втрачав накопичення Дизометричної варти щоп’ять секунд у разі спрацьовування ефектів стану, оскільки гра вважала, що на нього впливає сповільнення.
• Виправлено помилку, унаслідок якої поєднання Модуля підтримки Протеї та інкарнонської форми Оноз спричиняло перевищення максимальної кількості набої основної зброї.
• Виправлено помилку, унаслідок якої показники здібностей на екрані поліпшення не оновлювалися, щоби зазначити змінене споживання енергії.
• Виправлено помилку, унаслідок якої Звуковий удар Банші позбавляв захисту без спорядженого модифікатора-розширення.
• Виправлено помилку, унаслідок якої з’являвся звуковий ефект «Інкарнон готовий» під час перемикання на інкарнонську форму або повернення з неї чи під час Перенесення у ворфрейм, маючи споряджену зброю в інкарнонській формі.
• Виправлено помилку, унаслідок якої Перенесення у ворфрейм під час ловів тварини для збереження призводило до втрати дієздатності та неможливості завершити збереження.
• Виправлено помилку, унаслідок якої візуальні межі Удару злиття Калібана зникали до реального завершення дії здібності.
• Виправлено помилку, унаслідок якої не видавалася нагорода за поспіль виконане друге завдання із проривами Порожнечі для рейкоджека (якщо розпочати його з навігації рейкоджека).
• Виправлено помилку, унаслідок якої дисплей на сяндані «Теннокон 2024» не набирав відповідних кольорів енергії.
• Виправлено помилку, унаслідок якої початок пригоди «Шепіт у стінах» з ворфреймом Данте зупиняв поступ виконання.
• Виправлено помилку, унаслідок якої в кузні показувалися кресленики як «готові до виготовлення», якщо у гравців бракувало кредитів.
• Виправлено помилку, унаслідок якої можна було водночас спорядити на Хрому модифікатори-розширення «Презирлива відплата» та «Захист оберігача».
   • Дозволено мати лише один такий модифікатор для здібності.
• Виправлено помилку, унаслідок якої унеможливлювалися постріли після застосування Шепоту Зати у Заку, який мав перенесену Гельмінтом здібність Ноктуа Данте.
• Виправлено помилку, унаслідок якої зали Звеличення не давали модифікаторів.
• Виправлено помилку, унаслідок якої залишок набоїв у Ґракаті визначав яка кількість набоїв до Коринфу Кала-175 буде підійматися у пригоді «Нова війна».
   • Відтепер завжди буде підійматися до повної величини!
• Виправлено помилку, унаслідок якої був відсутнім параметр пониження рангу клану на екрані управління кланом.
• Виправлено помилку, унаслідок якої не відтворювалися звукові ефекти серії для всього загону, незалежно від відстані, у разі використання посохів і рукопашного стилю «Гуркітливий ліс».
• Виправлено помилку, унаслідок якої зі сходів на мапах «Лабораторії Альбрехта» стирчали зайві часточки. Це призводило до повного затемнення екрана, якщо гравці проходили саме в цьому місці.
• Виправлено помилку, унаслідок якої вороги з’являлися під поверхнею у певному приміщенні на мапах «Лабораторії Альбрехта».
• Виправлено помилку, унаслідок якої Меруліна Ярелі дублювалася після перенесення сесії, якщо був споряджений модифікатор-розширення «Віддана Меруліна».
• Виправлено помилку, унаслідок якої дика Кістяна Вдова, дика Кістяна Вдова-ексім та Кістяна Вдова-підривник вимагали 20 зчитувань для повного розблокування у збірнику знань.
   • Відтепер вони потребують лише 3 зчитування для завершення запису у збірнику знань. Якщо ви успішно завершили щонайменше 3 зчитування чи більше до цих швидких виправлень, то їхні записи автоматично розблокуються!
• Виправлено помилку, унаслідок якої поглинута версія Підживлення Ґренделя не використовувала змінений опис показників на екрані поліпшення.
• Виправлено помилку, унаслідок якої еволюція інкарнонської версії Керамічних кинджалів «Пістолет і клинок» мала хибний опис, а «Можливості зламувача» взагалі не мала опису.
• Виправлено помилку, унаслідок якої Останній бій Стейнекса використовував типові кольори списа зі спорядженим виглядом «Тонатіу» для Стейнекса.
• Виправлено помилку, унаслідок якої пір’їни на щиті Стейнекса «Тонатіу» не використовували користувацькі відтінки під час анімації спокою.
• Виправлено помилку, унаслідок якої виникали вади положення кріплення пістолетів та парних пістолетів для Стейнекса зі спорядженим виглядом «Тонатіу».
• Виправлено помилку, унаслідок якої з’являвся квадрат біля ніг Інара під час застосування Панцира скарабея та спорядженою ефемерою «Піски Марса».
• Виправлено помилку, унаслідок якої внутрішні частини шолома Хори «Урушу» не набирали відповідних кольорів енергії.
• Виправлено помилку, унаслідок якої шийна частина шолома Севаґота «Езріель» не чіплялася до тіла та не змінювала положення відповідно до руху. Це призводило до того, що шолом проблимував крізь тіло як один цільний елемент.
• Виправлено помилку, унаслідок якої масштаб шолома «Батоморфа» Ярелі не відповідав її іншим шоломам.
• Виправлено помилку, унаслідок якої хибно показувалися текстури на задній частині шолома «Батоморфа» для Ярелі.
• Виправлено помилку, унаслідок якої пригода «Арквінґ» з’являлася унизу в збірнику знань, замість сортування за завершенням.
• Виправлено помилку, унаслідок якої Ґраката Кала зникала з його рук після відеовставки на першому етапі пригоди «Нова війна».
• Виправлено помилку, унаслідок якої вказівник у пригоді «Серце Деймоса» вів гравців у хибному напрямку після повернення до Некраліска з етапу «Спуск до Серця».
• Виправлено помилку, унаслідок якої перекривалися елементи інтерфейсу під час спроби забрати чи повернути видобувачі на зоряній мапі.
• Виправлено помилку, унаслідок якої назва вузла на зоряній мапі перекривала його ж елементи інтерфейсу, якщо було доступно кілька режимів (як-от «Омніпрорив», «Жахіття» тощо).
• Виправлено помилку, унаслідок якої блокувалася гра під час спроби вилучити клан з альянсу.
• Виправлено помилку, унаслідок якої музичний супровід у завданнях «Завада підриву» дублювався або зупинявся після перенесення сесії.
• Виправлено особливі цільові покажчики для певних типів ворогів (підривників, демолистів, буркотунів), що з’являлися під час їхньої появи у Симулякрі.
• Виправлено помилку, унаслідок оздоблення «Горщик із клатарком» ставало чорним, якщо розміщувалося в орбітрі.
• Виправлено помилку, унаслідок якої виникала втрата дієздатності у битві проти Куллерво, якщо гравець розмовляв з Наглядачем у Дувірі на середині переміщення до матерліту.
• Виправлено помилку, унаслідок якої в інтерфейсі ройових каватів використовувалася піктограма підсилення Наступу параґрімів Данте.
• Виправлено помилку, унаслідок якої надпис «Кристал Ентраті» на мапах «Лабораторії Альбрехта» не був локалізований жодною з мов.
• Виправлено помилку, унаслідок якої відеовставка евакуації містила саркофаг Інара, якщо гравці заходили в зону евакуації під час дії пасивної здібності Інара.
• Виправлено збій, пов’язаний з Бігом Маха Гаусса.
• Виправлено збій, спричинений застосуванням Спритності рук Міраж наприкінці завдання.
• Внесено виправлення, спрямовані на усунення збоїв, пов’язаних зі здібністю «Піски Кра» буркотунів.
• Виправлено рідкісний збій у завданнях «Завада підриву» на Арматі.
• Виправлено збій, спричинений застосуванням здібності «Морські пастки» Ярелі перш ніж вона знепритомніє.
• Виправлено кілька пунктуаційних вад у «Леверії» Данте (для англійської мови).

Дізнайтеся детальніше про список відомих проблем можна тут:

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...