Jump to content

Швидкі виправлення 35.5.6: «Данте вільний»


Recommended Posts

Швидкі виправлення 35.5.6: «Данте вільний»

Поточні швидкі виправлення продовжують шлях, початий на минулому тижні відповідно до відгуків спільноти стосовно змін у швидких виправленнях 35.5.3. Якщо точніше, то ми змінили Куплет темряви, Наступ параґрімів та Трагедію Данте, модифікатор-розширення Неджи «Божественна відплата» й підсилення «Ударний концентратор» Арка-Титрона. Також внесли кілька змін до надзахисту та перевірки меж видимості інших ворфреймів відповідно до відгуків, які спричинили зміни Данте. Детальніше читайте у відповідних розділах.

Було внесено чимало змін за короткий проміжок часу, більшості з яких ми могли б уникнути, якби розглянули все детальніше перед випуском оновлення. Зміни рівноваги ми вносили лише з найліпшими намірами для загального поліпшення гри, але маємо визнати, що трохи перестаралися. Об’єднані виправлення минулої п’ятниці та сьогоднішні швидкі виправлення вказують на те, що ми все бачимо й ідемо шляхом змін та корекцій.

Зміни Данте
Як і обіцяли ми внесли чимало змін до Данте у рамках наших зусиль з опрацювання відгуків гравців стосовно змін рівноваги у швидких виправленнях 35.5.3.

Куплет темряви:
• Перевірки меж видимості Куплета темряви стали точнішими, щоби вирівняти дію Трагедії.
   • Відповідно до поліпшень меж видимості Трагедії минулого тижня ми застосували ту ж логіку до Куплета темряви, щоби переконатися в тому, що ворогів правильно взято до розрахунку, якщо видно лише їхню частину. Це частина значних поліпшень меж видимості, описаних у розділі «Поліпшення меж видимості» нижче.

Наступ параґрімів:
• Повернуто збільшення шкоди від ефектів стану ворогам, у яких влучили параґріми.
   • На максимальному рівні шкода від ефекту стану збільшується на 50% (масштабується разом із потужністю здібності).
   • Це була прихована й не задокументована особливість Наступу параґрімів під час виходу оновлення й ми вирішили її вилучити, але таким чином порушили обіцянку «не чіпати шкоду Данте», тож повернули її й вписали в опис здібності!

Трагедія:
• У зв’язку з поверненням збільшення шкоди від ефекту стану, яке дає Наступ параґрімів, ми додали межу 1 мільярд шкоди для Трагедії (лише як превентивний захід запобігання збоям у грі). Це найвища верхня межа шкоди у грі — свідчення того, наскільки потужними можуть бути Наступ параґрімів та Трагедія з правильними налаштуваннями. Ми спостерігатимемо за відгуками та ефективністю обмежень упродовж тривалого часу, перш ніж знову повернемося до перегляду.

Оновлено взаємодію надзахисту з Бронею презирства, Гнівом та Адреналіном мисливця
Ми анонсували, що змінимо взаємодію надзахисту з ефектами, які мають переваги від отримання шкоди ворфреймами, щоби поліпшити їхню синергію. Особливо це стосується Броні презирства, Гніву та Адреналіну мисливця. Обговорення здібностей Данте та надзахисту стали рушійним фактором для перегляду цих взаємодій і пошуку шляхів створення переваг від них для спільної гри. Загалом ці зміни мають на меті формування гармонії між непередбачуваним отриманням надзахисту від союзників та Броні презирства, Гніву й Адреналіну мисливця.

Отже, ось зміни, що додаються до їхніх поточних властивостей.

Броня презирства Хроми
Раніше надзахист не давав Хромі отримувати переваги від підсилень Броні презирства (оскільки вона блокувала шкоду щитам та здоров’ю). Отже, ми внесли зміни для отримання підсилень від усіх джерел надходження надзахисту.
Тепер: убивства холодною зброєю даватимуть +15% до захисту, а вбивства далекобійною зброєю — +15% до шкоди від зброї (подвоюється до +30% у разі вбивства влучанням в уразливе місце).
Це додає рису самоврядування, коли гравці більше контролюють підсилення, замість покладання на непередбачувану шкоду, що завдаватимуть вороги.

Гнів та Адреналін мисливця
Раніше надзахист, отриманий від союзників, міг завадити вам отримувати енергію від модифікаторів (бо він блокував шкоду здоров’ю). Отже, для ліпшої взаємодії ми й внесли пені зміни.

Відтепер Гнів та Адреналін мисливця можуть перетворювати шкоду надзахисту, наданому союзниками, на енергію, поки не діють щити.

Тобто вони діятимуть, коли останнім джерелом надходження надзахисту були союзники (включно з такими як тіні ворфреймів з надзахистом, яких прикликали союзники). Це дозволить ворфреймам без щитів (як-от Інар та Нідус) мати змогу відновлювати енергію з цими модифікаторами, що раніше блокувалося надзахистом, який надходив від союзників.

Ось детальні показники:
• Гнів: 40% (як у початковій формі) шкоди надзахисту від союзників перетворюється на енергію, поки не діють щити.
• Адреналін мисливця: 45% (як у початковій формі) шкоди надзахисту від союзників перетворюється на енергію, поки не діють щити.

Зауважте, що ворфрейми, які самі створюють собі надзахист (як-от Куллерво чи Райно) не зможуть використовувати Гнів та Адреналін мисливця для особистого надзахисту. Лише надзахист, наданий союзниками, підходить, бо це єдина взаємодія, що потенційно зашкодить вашим налаштуванням (тобто союзники дадуть надзахист Нідусу, налаштованому на використання гніву).

Гнів некрамеха та Кінетичне перетворення (арквінґ) також мають подібні зміни до взаємодії з надзахистом:
• Гнів некрамеха: перетворює 15% шкоди надзахисту від союзників в енергію.
• Кінетичне перетворення: перетворює 40% шкоди надзахисту від союзників в енергію.

Загальні зміни надзахисту:
• Модифікатор-розширення «Крижана лавина» Фроста тепер дає надзахист союзним НІПам у межах досяжності (тобто вартовим, супутникам, тіням).

Поліпшення меж видимості

Минулого тижня ми повідомляли, що переглянемо перевірки меж видимості для інших ворфреймів, щоби вирівняти їх відповідно до нової та поліпшеної версії як у Данте зі швидких виправлень 35.5.4.

Нагадаємо, наразі є два види перевірок меж видимості:
1. Перший тип перевірок бачить будь-яку частину ворога на екрані, тобто будь-яка частина ворога (велика чи мала) вважається видимою і прийнятною для проходження перевірки меж видимості.
2. Другий тип перевірок призначений для ворогів, які не на екрані. Відтепер ми перевіряємо межі видимості для голови, тулуба та ніг, замість лише тіла, що поліпшить точність.

Для здібностей, які влучають у ворогів навколо вас, використовуються обидва типи перевірок: спершу для використання у розрахунках тих, кого ви бачите, а потім тих, кого не бачите (збоку чи позаду вас).

Надаємо список здібностей ворфреймів, які отримали поліпшення:
• Екскалібур: Променеве засліплення (пряма перевірка).
• Екскалібур Умбра: Променеве виття (пряма перевірка).
• Данте: Куплет темряви (пряма перевірка).
• Гельмінт: Нудотний імпульс (пряма перевірка).
• Гільдрина: Обкрадання (пряма перевірка).
• Меґ: Тяжіння (пряма перевірка).
• Нова: розширення здібності «Нульова зірка» (пряма перевірка).
• Гільдрина: Буря еґіди (множинна променева перевірка з поверхні над якою переміщається Гільдрина).
• Хора: Пазурхлист (множинна променева перевірка багатьох точок навколо місця влучання батога).
• Корвекс: Чирінківські стовпи (множинна променева перевірка з верхівки та середини стовпа).

Описані зміни також розв’язують проблеми малого кута огляду, що заважало перевіркам меж видимості (найбільше це стосувалося Куплета темряви Данте, Обкрадання Гільдрини, Пазурхлиста Хори, Призми Міраж, Тяжіння Меґ).

Ще більше поліпшень меж видимості у наступних оновленнях:
Здібності, вказані нижче, також отримають подібні зміни у наступних оновленнях, оскільки вони вимагають сертифікованого оновлення для запуску на всіх платформах.
• Хвиля вогню Ембер.
• Обертовий момент Джайри.
• Розширення здібності «Заряд Тесли» для Вобана.
   • Попри те, що для застосування нових перевірок меж видимості Заряду Тесли потрібне сертифіковане оновлення ми виправили випадки блокування рухомими об’єктами шкоди по площі від мін. Модифікатор-розширення не давав грі обраховувати все як для звичайної здібності, де перевірялися укриття для нерухомих об’єктів (геометрія рівнів), тож тепер перевірки будуть як у шкоди по площі від Нерва Тесли.
• Пікірування Зефіри.
Як ми вже писали — це ще не всі поліпшення меж видимості й ми продовжимо впроваджувати нові виправлення на момент їхньої готовності. Відповідні заходи, що прийматимуться згідно з новими відгуками та дослідженнями, висвітлюватимуться в нових швидких виправленнях / оновленнях. Дякуємо, тенно!

Зміни Божественної відплати Неджи
Божественні списи мають початкові межі 14 м (масштабується разом із досяжністю здібності) замість попередніх 50% зменшення досяжності здібності зі спорядженим модифікатором-розширенням.

З відгуків гравців ми зрозуміли, що 50% обмеження дальності Божественних списів значно обмежувало використання модифікатора-розширення. Отже, ми встановили початкові межі досяжності, щоби розширення не втратило актуальності, а також повернуло контроль, який був сумнівним (зважаючи на попередні значення).

Зміни підсилення «Ударний конденсатор» Арка-Титрона
Для Арка-Титрона застосовувалися дещо інші зміни стосовно удару по землі в оновленні «Данте вільний», оскільки його унікальна риса дозволяла завдавати надвелику шкоду. Ми прагнули змінити цю величину до притомнішого рівня, але трішки перестаралися й занадто послабили зброю.

Щоби все залагодити ми опрацювали відгуки спільноти після внесених виправлень і зробили таке:
• Зменшено максимальну кількість зарядів: 10 -> 5.
   • Ми прагнули полегшити максимізацію кількості зарядів, щоби гравці частіше отримували переваги від удару по землі та збільшення його меж досяжності.
• Також ми збільшили шкоду та межі досяжності удару по землі за заряд, щоби компенсувати зменшення кількості зарядів:
   • Збільшено шкоду від удару по землі за заряд: +250% (було +100%) із загальним приростом +1 250% (було +1 000%).
   • Збільшено досяжність удару по землі за заряд: +2 м (було +1 м) із загальним приростом +10 м (як і було!).
• Виправлено помилку, внаслідок якої гарантований ефект стану від електричної шкоди не накладався зі спорядженим Ударним конденсатором.

Виправлення «Поглибленої архімедії»:
• Виправлено помилку, унаслідок якої янголи Порожнечі масштабували свою міць відповідно загальному лічильнику смертей загону, а не конкретних загиблих (як було задумано).
• Виправлено помилку, унаслідок якої можна було здобути нагороду за збіг виряду, навіть якщо його змінювали під час відліку голосування за завдання.
• Виправлено помилку, унаслідок якої можна було пробудити багатьох янголів Порожнечі за раз, якщо потрібно було оживити кількох полеглих членів загону водночас.
• Виправлено помилку, унаслідок якої долучені гравці не могли побачити стихійні позначки «Алхімічна невразливість» на ворогах у завданнях «Алхімія».
• Виправлено помилку, унаслідок якої було неможливо завершити завдання «Поглибленої архімедії» через появу у них Сталкера.
   • Сталкер з’являвся по той бік зачинених дверей і через це гравці не могли завершити завдання. Ми вимкнули появу Сталкера (і його сигнал) у завданнях «Лабораторії Альбрехта», щоби запобігти цій і подібним вадам у звичайних завданнях та режимі «Поглиблена архімедія».
• Виправлено кілька помилок коду, які спричиняли різні варіації виряду (особливо під час перенесенні сесії).
• Виправлено помилку в описі для колючих гліфів у завданнях «Дзеркальна оборона» (для англійської мови).
• Виправлено помилку, унаслідок якої з’являлися нелокалізовані тексти на екрані «Поглибленої архімедії» для варіантів вирядів.

Виправлення:
• Виправлено помилку, унаслідок якої гравці не могли запустити завдання з омніпроривами на «Заримені» чи в лабораторіях Альбрехта.
• Виправлено помилку, унаслідок якої пошкоджені труби в завданнях «Алхімія» з’являлися під підлогою в приміщеннях, що відкрилися з оновленням «Данте вільний», і через це були вразливі лише для ударів по землі.
• Виправлено помилку, унаслідок якої неможливо було торгувати модифікаторами в доджьо одразу після підвищення їхнього рівня.
• Виправлено помилку, унаслідок якої містифікатори залишку не спрацьовували під час перебування на Меруліні.
• Виправлено проблему з дивною поведінкою пострілів Акджаґара, що призводили до поганої влучності.
   • Без мультипострілу вада спричиняла політ снарядів прямо праворуч від точки прицілювання. З мультипострілом вони лягали рівною лінією ліворуч від точки прицілювання. Відтепер усі постріли йдуть середнім радіусом навколо точки прицілювання.
• Виправлено помилку, яка призводила до втрати функціональності внаслідок використання Гнівного наступу Куллерво зі спорядженою допоміжною зброєю та глефою.
• Виправлено помилку, унаслідок якої 5-та еволюція Оноз не розблоковувалася у самітному режимі зі спорядженою інкарнонською зброєю в кожну комірку (як вимагається), якщо у гравців під час евакуації використовувалася благородна зброя.
• Виправлено помилку, унаслідок якої нищення саркофагів Шепоту не завжди зараховувалося для контракту кавій «Знайдіть Х саркофагів Шепоту».
• Виправлено помилку, унаслідок якої імпульси лоук не з’являлися у достатній кількості для завершення контракту кавій «Увімкніть Х імпульси лоук».
• Виправлено помилку, унаслідок якої не було поступу пригоди «Серце Деймоса», якщо гравець діставався дверей до шифру реквієму і незавершеною ціллю «Убийте заражених».
• Відтепер двері до шифру реквієму лишатимуться замкненими, допоки не загине останній заражений ворог, щоби завадити появі подібних проблем.
• Виправлено помилку, унаслідок якої Удар Тарроса Стейнекса, переданий іншому ворфрейму Гельмінтом, не мав ніяких видимих снарядів.
• Виправлено помилку, унаслідок якої клони Дзеркальної зали Міраж заважали огляду гравця (замість згасання, коли потрапляли у прицільну сітку) після застосуванням Затемнення з модифікатором-розширенням «Повне затемнення».
• Виправлено помилку, унаслідок можна було доєднати понад 4 гравці на завдання рейкоджека.
• Виправлено помилку, унаслідок якої здібності ворфреймів, які перемикаються, втрачали показники ефектів на екрані здібностей. Особливо це стосується:
   • Джерела Вісп.
   • Данина Титанії
   • Примарний крик Хроми.
   • Утрачений Заку.
   • Мінування Вобана.
• Виправлено проблеми з інтерфейсом після відкриття екрана архонтових уламків зі зброярні й швидкого натискання кнопки «Архонтові уламки» на екрані Гельмінта.
• Виправлено помилку, унаслідок якої описи випробувань у профілі чорніли під час перемикання вкладок.
• Виправлено помилку, унаслідок якої скляні матеріали Лавоса та шолома були занадто яскравими в місцях з увімкненим об’ємним освітленням.
• Виправлено помилку, унаслідок якої розділ техніки у зброярні (акрвінґ, к-драйв, некрамех) мав темніше освітлення ніж типова зброярня в орбітрі.
• Виправлено помилку, унаслідок якої ставався збій, якщо Меруліну Ярелі знищували одразу після появи.
• Виправлено помилку, унаслідок якої ставався збій після перенесення сесії у таємній частині лабораторій Альбрехта.
• Виправлено помилку, унаслідок якої бракувало опису інструкцій з отримання кінетичних сифонних пасток для етапу пригоди «Ланцюги Гарроу».
• Виправлено помилку, унаслідок якої вигляд «М’ясарка» для Валькірії спричиняв дивне застрягання луків у руках в анімації спокою.
• Виправлено помилку, унаслідок якої Оноз з’являлася на лівій руці Ярелі замість правої, якщо використовувався модифікатор-розширення «Віддана Меруліна».
• Виправлено помилку, унаслідок якої спостерігалося надмірне блимання Оноз під час випуску променя.
• Виправлено помилку, унаслідок якої назва угруповання «Нармер» не була локалізована у спливному вікні вузла завдання.
• Виправлено помилку, унаслідок якої інформаційні спливні вікна у кузні з’являлися для предметів, які не мали показаних складників.
• Виправлено помилку, унаслідок якої виникало численне миготіння на одній з мап «Лабораторій Альбрехта».
• Виправлено помилку, унаслідок якої існувала діра в проході на мапі «Лабораторії Альбрехта».
• Виправлено помилку, унаслідок якої було неможливо знищити решітки у певних приміщеннях мап «Лабораторії Альбрехта».
• Виправлено кілька помилок коду в контрактах кавій.

Дізнайтеся детальніше про список відомих проблем можна тут:

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...