Jump to content

ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОЗГОРТАННЯ МІЖПЛАТФОРМНОГО ЗБЕРЕЖЕННЯ


Recommended Posts

Починаючи з 14 грудня, ми розпочнемо розгортання міжплатформного збереження на всіх доступних платформах.

Щоби забезпечити успіх і стабільність під час запуску цієї дуже бажаної функції, міжплатформне збереження буде розгортатися в кілька етапів.

Увага: наразі виникли певні вади, які трохи затримують розгортання для нової групи гравців. Для оновлень перевірте: 

 

Ви можете перевірити, чи включено ваш обліковий запис до поточної фази та чи він готовий до міжплатформного збереження, перейшовши на сторінку управління обліковим записом на Warframe.com. Якщо ваш обліковий запис не відповідає вимогам поточної фази, зачекайте на наше оголошення про початок наступної фази, перш ніж перевіряти знову. Дякуємо за ваше терпіння, поки ми розгортаємо процес. Ми маємо намір надати доступ до міжплатформного збереження всім гравцям у 2023 році.

image.jpeg

Увага: ця стаття лише інформативна. Для повідомлення про вади та відгуки, вам треба перейти на англійські версії. САМЕ ТАМ наша команда відстежує всі проблеми та зворотний зв'язок. 

ЧАПи про міжплатформне збереження

Підфорум відгуків про міжплатформне збереження

Підфорум вад міжплатформного збереження

Міжплатформне збереження — це майбутня додаткова функція, яка дозволить вам пов’язати або об’єднати ваші облікові записи, щоб уніфікувати поступ у Warframe на всіх платформах. Це дасть вам змогу використовувати один обліковий запис Warframe на будь-якій пов’язаній або об’єднаній платформі (з деякими обмеженнями, описаними в ЧАПах нижче).

При ввімкненні міжплатформного збереження вам буде запропоновано обрати один із двох варіантів:

ОДНОРАЗОВЕ ОБ’ЄДНАННЯ ТА ПОВ’ЯЗАННЯ ОБЛІКОВИХ ЗАПИСІВ

Об’єднання облікових записів — це одноразовий незворотний метод об’єднання предметів, оздоблень, ресурсів і валют із кількох облікових записів в єдиний обліковий запис. Після цього всі під’єднані облікові записи будуть діяти як єдиний уніфікований обліковий запис міжплатформного збереження Warframe, доступний для гри на будь-якій платформі, яку ви виберете для під’єднання через управління обліковим записом.

  • Коли ви вирішуєте об’єднати, ви вибираєте один із наявних облікових записів як основний обліковий запис, який визначатиме ваш поступ у пригодах і завданнях. Ваші ресурси, зброярню, валюти тощо з інших вторинних облікових записів буде об’єднано з вашим основним обліковим записом. Псевдонім і поступ у пригодах на вашому основному обліковому записі будуть такі самі, як і до об’єднання.
     
  • Наприклад, якщо у вас є 100 000 кредитів у профілі ПК і 100 000 кредитів у профілі Xbox, виконання одноразового об’єднання облікових записів поєднає ці два облікові записи в один — створить новий уніфікований обліковий запис із загальною кількістю в 200 000 кредитів, які можна використовувати на ПК або Xbox. Те саме стосується більшості ресурсів, предметів і оздоблень (за деякими винятками, описаними нижче).
     
  • Лише облікові записи, створені до 24 листопада 21:00 за київським часом, і які не брали участі в перенесенні облікових записів із ПК на консоль, можна буде об’єднати. Якщо ваші облікові записи відповідають вимогам для одноразового об’єднання, вони будуть об’єднані, замість пов'язання, коли ви з’єднаєте свої облікові записи Warframe у розділі міжплатформного збереження на сторінці управління обліковим записом.
     
  • Зауважте, що одноразове об’єднання облікових записів є остаточним процесом. Після створення об’єднаного облікового запису міжплатформного збереження Warframe ви не зможете відновити свої попередні облікові записі, які існували до об’єднання!

Пов’язання облікових записів дозволяє назавжди вибрати один обліковий запис Warframe, який буде вашим основним. Після цього ви зможете пов’язати цей основний обліковий запис до облікових записів Warframe, які ви маєте чи створили на додаткових платформах, щоби використовувати його псевдонім, поступ, предмети, оздоблення, ресурси та валюти на будь-якій пов’язаній платформі.

  • Наприклад, гравець може позначити свій обліковий запис на ПК як основний обліковий запис і пов’язати його зі своїм обліковим записом на PlayStation. Поступ на ПК назавжди замінить наявний обліковий запис на PlayStation, у результаті чого буде створено обліковий запис міжплатформного збереження Warframe, який можна буде використовувати як на ПК, так і на PlayStation.
     
  • Зауважте, що пов’язання облікових записів є незворотною дією. Після створення об’єднаного облікового запису міжплатформного збереження Warframe ви не зможете мати доступ до поступу чи предметів пов’язаних облікових записів, окрім основного облікового запису.
     

ПІД’ЄДНАННЯ ОБЛІКОВИХ ЗАПИСІВ ДЛЯ МІЖПЛАТФОРМНОГО ЗБЕРЕЖЕННЯ

Ви можете перевірити, чи включено ваш обліковий запис до поточної фази та чи він готовий до міжплатформного збереження, перейшовши на сторінку управління обліковим записом на warframe.com.

Що мені потрібно зробити перед під’єднанням моїх облікових записів?
YДля початку ви повинні мати або створити обліковий запис Warframe на ПК. З нього ви зможете пов’язувати або об’єднувати по одному обліковому запису з цим обліковим записом на ПК, перетворивши його на обліковий запис міжплатформного збереження.  Додаткові платформи (по одній за раз) можна пов’язувати або об’єднувати з цим обліковим записом міжплатформного збереження, поки не будуть під’єднані всі облікові записи.

Хоча обліковий запис на ПК є необхідним складником для створення облікового запису міжплатформного збереження, проте вам не потрібно завантажувати чи грати у Warframe на ПК, щоби використовувати його для міжплатформного збереження.

Скільки облікових записів я можу під’єднати?

Ви можете пов’язати або об’єднати один обліковий запис із кожної платформи зі своїм обліковим записом міжплатформного збереження на сторінці управління обліковим записом. Ви можете отримати доступ до облікового запису міжплатформного збереження на будь-якій платформі. На момент запуску це — ПК, PlayStation 4 і PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S і Nintendo Switch. Версії Warframe на iOS і Android будуть доступні після їхнього виходу.
 

Спливне повідомлення підтвердить, що ваші облікові записи було успішно об’єднано або пов’язано. Ви також зможете побачити ваш статус облікового запису міжплатформного збереження на сторінці управління обліковим записом.


ВИМОГИ ДЛЯ ОДНОРАЗОВОГО ОБ’ЄДНАННЯ ОБЛІКОВИХ ЗАПИСІВ

Лише облікові записи, створені до 24 листопада 21:00 за київським часом, і які не брали участі в перенесенні (міграції) облікових записів із ПК на консоль, можна буде об’єднати. Будь-який обліковий запис, який раніше брав участь у перенесенні з ПК на PlayStation 4, Xbox One, або Nintendo Switch не відповідає вимогам для одноразового об’єднання облікових записів. Однак, такі облікові записи можна пов’язувати та використовувати для міжплатформного збереження.

Під час усіх попередніх перенесень, були створені копії початкових облікових записів для нових платформ. Це означає, що будь-який перенесений обліковий запис має дві копії. Раніше вони існували в окремій системі, але з початком міжплатформного збереження вони будуть об’єднані в єдину систему Warframe.

Облікові записи, які брали участь у перенесенні, не можуть бути повторно об’єднані один з одним або об’єднані з іншим обліковим записом через існування іншої версії облікового запису та предметів.

Хоча такі облікові записи не можна об’єднувати, проте їх усе ще можна пов’язати з іншими обліковими записами. Обравши обліковий запис Warframe, який ви бажаєте зробити своїм основним обліковим записом, ви матимете доступ до нього на всіх платформах.


МІЖПЛАТФОРМНА ТОРГІВЛЯ ТА ПОДАРУНКИ

Тенно можуть торгувати з гравцями на різних платформах (в залежності від міжплатформних налаштувань гравців). Торгівля працюватиме так само як і подарунки, за винятком обмінів із платиною між гравцями на Nintendo Switch та іншими платформами, які не доступні.

Щоби впевнитися, що ви можете торгувати з друзями та дружніми тенно на різних платформах, перевірте, чи використовуєте ви обліковий запис міжплатформного збереження (або обліковий запис на ПК*) і ввімкнули міжплатформну гру в налаштуваннях гри. Двоетапна перевірка TennoGuard є обов’язковою для торгівлі предметами з іншими тенно у Warframe, яку можна ввімкнути на сторінці управління обліковим записом.

*Облікові записи на ПК автоматично можуть торгувати з гравцями на інших платформах — за умов, що обидва гравці мають увімкнену міжплатформну гру в налаштуваннях, а будь-який гравець, який не має облікового запису на ПК, має обліковий запис міжплатформного збереження.


Зміни в торгівлі:

Якщо ввімкнено міжплатформу гру та міжплатформне збереження…

  • Ви можете торгувати з усіма гравцями міжплатформного збереження.

Якщо ввімкнено міжплатформу гру, але вимкнено міжплатформне збереження…

  • На ПК: торгівля з гравцями на ПК і гравцями з увімкненим міжплатформним збереженням.
  • На платформі (не ПК): торгівля з гравцями на вашій платформі з вимкненим міжплатформним збереженням.

Якщо вимкнено міжплатформу гру та ввімкнено міжплатформне збереження…

  • На ПК: торгівля з будь-якими гравцями на ПК.
  • На платформі (не ПК): торгівля з гравцями на вашій платформі з увімкненим міжплатформним збереженням.

Якщо вимкнено міжплатформу гру та міжплатформне збереження…

  • На ПК: торгівля з будь-якими гравцями на ПК.
  • На платформі (не ПК): торгівля з гравцями на вашій платформі з вимкненим міжплатформним збереженням.

Функції та обмеження подарунків такі ж самі, як і при торгівлі! Подарунки працюють у звичній формі, тільки тепер тенно з інших платформ також можуть буди одержувачами.

  • • Зайдіть до крамниці.
    • Виберіть предмет, який хочете подарувати.
    • Виберіть «Подарувати річ».
    • Знайдіть ім'я користувача, якому хочете зробити подарунок.
       • Кому ви можете надсилати подарунки залежить від ваших налаштувань міжплатформної гри та збереження.

Зауважте, ви не можете здійснювати обміни з платиною між Nintendo Switch та іншими платформами.


ВИНЯТКИ МІЖПЛАТФОРМНОГО ЗБЕРЕЖЕННЯ

  • Придбана платина на Nintendo Switch не може використовуватися на інших платформах.
    • Ви можете мати спільний гаманець на ПК, Xbox і PlayStation. Тобто платина, придбана на одній із цих платформ, буде доступною на будь-якій платформі.
    • Ви все ще можете використовувати платину, придбану на Nintendo Switch, увійшовши в свій обліковий запис міжплатформного збереження на Nintendo Switch.
    • Будь-які речі чи оздоблення, придбані за цю платину, також будуть автоматично доступні на інших платформах. Однак, якщо ви хочете витрати платину, придбану на Nintendo Switch, ви повинні зайти в гру лише через Nintendo Switch.
       
  • Виняткові речі для платформ, як-от набір «Нефрит» з Xbox, набір «Опал» із Nintendo Switch, вигляд «Аметист» з Discord тощо, НЕ будуть перенесені на PlayStation під час одноразового об’єднання облікових записів. Крім того, виняткові речі на ПК, як-от вигляди «Фаза», «Рубедове покриття», вигляд IAHGames для гвинтівки «Братон» і вигляд RixtyMOL, не будуть доступні на PlayStation.
    • І навпаки, виняткові речі для PlayStation, як-от вигляди «Обсидіан», НЕ будуть доступні на інших платформах, окрім PlayStation.
  • Екскалібур-прайм, Скана-прайм і Лато-прайм лишаються ексклюзивними предметами лише для ПК.

 

  • Поступ пригод не буде об’єднано. Весь поступ пригод буде взято з основного облікового запису під час об’єднання.
     
  • Під час пов’язання облікових записів, збережеться поступ і раніше отримані речі лише вашого основного облікового запису, включно з преміальними покупками. Це стосується будь-яких випадків, при яких облікові записи не відповідають вимогам для одноразового об’єднання, як-от пов’язання двох облікових записів, створених після кінцевої дати.
     
  • Предмети ТенноҐену мають свої особливості в процесі міжплатформного збереження.
    • Будь-які придбання ТенноҐену, зроблені до 24 листопада, 21:00 за київським часом, будуть перенесені на будь-яку платформу під час одноразового об’єднання облікових записів. Це означає, що всі предмети, які вже є частиною вашої колекції, будуть доступні на будь-які платформі.
       
    • Придбання ТенноҐену, зроблені після 24 листопада, 21:00 за київським часом, залишаться на платформі, на якій були придбані. Придбання в Steam будуть доступні лише для ПК, придбання на консолях будуть доступними лише для всіх відповідних (ліцензійних) консолей.
       
    • Тому під час наступних придбань ТенноҐену, гравці бачитимуть спливне повідомлення з описом того, як ці покупки працюватимуть із міжплатформним збереженням.
      • Тобто придбання предметів ТенноҐену є унікальними для кожної платформи. Якщо ви придбали або подарували ці предмети на ПК, вони будуть доступними лише на ПК.
         
    • Це рішення було прийнято з наміром обмежити вплив на митців ТенноҐену, водночас поважаючи історичні придбання для консолей. Докладніше у темі TennoGen – Cross Platform Save.

ДОДАТКОВІ МІЖПЛАТФОРМНІ ПРИМІТКИ ТА ЗМІНИ

  •  Політика приватності: були внесені незначні зміни з появою міжплатформного збереження.
    • Щоби дізнатися більше, перевірте політику приватності Digital Extremes.
  • Одноразове об’єднання облікових записів доступне протягом обмеженого часу: можливість об’єднання завершиться пізніше, буде надіслано попередження за один місяць до кінцевої дати.
    • Однак пов’язання облікових записів залишиться назавжди та буде доступним із міжплатформним збереженням.
  • Мобільний застосунок Companion: залишиться сумісним з обліковими записами з міжплатформним збереженням!
    • Увімкнення міжплатформного збереження не вплине на взаємодію з користувачем.
    • І навпаки, не потрібно жодних додаткових дій, якщо гравець ніколи не вмикав міжплатформне збереження, але хоче продовжувати використовувати застосунок Companion.
       
  • Функція голосового чату (VOIP) в міжплатформній грі: тенно на ПК, Nintendo Switch, Xbox і PlayStation можуть спілкуватися в голосовому чаті Warframe!
    • Не знадобиться жодних додаткових дій для голосового чату, якщо ви ввімкнули міжплатформну гру!
    • Гравці на консолях і ПК, які мають доступ до мікрофонів, у загонах у міжплатформній грі можуть користуватися голосовим чатом.
       
  • Міжплатформні друзі, клани та альянси вже доступні в грі з жовтня 2023 року!
    • Щоби взяти участь, ви маєте ввімкнути міжплатформну гру (Параметри → Система → Увімкнути міжплатформну гру).
    • Докладніше про міжплатформні клани, друзів та альянcи читайте цей допис. Або українською.
  • Групове вилучення друзів тепер доступне на консолях.
    •  • Спілкування > Друзі > Групове вилучення.
            • Тут ви можете видаляти друзів, які не були в грі протягом 1 року, 6 місяців, 3 місяців, 1 місяця або 1 тижня.

            • Ви можете пропустити членів клану і ввести окремі імена користувачів, яких потрібно пропустити (тобто друзів, яких ви хочете залишити, але вони не були в грі протягом зазначеного часу).

ВІДОМІ ПРОБЛЕМИ

  • Деякі вигляди, виняткові для платформ, можуть бути доступними на інших платформах. Ця проблема тимчасова та вона буде вирішена з наступним великим оновленням.
  • SWITCH: деяким гравцям, які намагаються ввійти на warframe.com за допомогою облікового запису Nintendo, може бути запропоновано використовувати кнопку вебавтентифікації в Warframe на Nintendo Switch. Функція вебавтентифікації не працює належним чином, і її перевіряють.

Ми дуже раді досягти цього етапу в Warframe з появою міжплатформного збереження, що дозволить тенно отримати доступ до свого облікового запису на будь-якій платформі. Звичайно, ми будемо відстежувати та виправляти будь-які проблеми під час процесу. Дякуємо за співпрацю та відгуки, які допоможуть нам переконатися, що ця нова функція доступна для всіх тенно!

Для отримання додаткової інформації, включно з оновленими ЧАПами, відвідайте 
https://www.warframe.com/uk/news/cross-platform-save

Щоби залишити відгук про міжплатформне збереження, відвідайте підфорум
forums.warframe.com/forum/1886-cross-platform-save-feedback/

Щоби повідомити про вади міжплатформного збереження, відвідайте підфорум
forums.warframe.com/forum/1887-cross-platform-save-bug-reports/

Якщо у вас виникла помилка під час налаштування облікового запису міжплатформного збереження, зверніться до служби підтримки
support.warframe.com/hc/requests/new 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...